Lithuania
Brangūs tautiečiai, Mikos-fanai iš Lietuvos! Aš esu Indrė (aka Foxxy) ir būsiu jūsų gidė šiame Mika-pasaulyje! Čia prisijungiau 2007-ųjų kovą, tai daug maž galiu padėti bet kurias jums iškilusias klausimais

Nesidrovėkite ir spustelėkite po mano nicku esantį PM mygtuką bet kada, kai iškils koks klausimėlis, ar pasiklysite šiame didžiuliame forume.
Jei dar abejojate ar verta čia užsukti daugiau, ar tikrai rasite ko ieškote, tai drąsiai atsakau, kad taip! Pirmiausia, čia pats didžiausias Mikos kūrybos, gyvenimo, foto, video, naujienų archyvas, o taip pat čia renkasi patys nuostabiausi, beprotiškiausi, smagiausi, draugiškiausi žmogučiai iš viso viso pasaulio, tad jei domina naujos pažintys ir smagiai praleistas laikas- nedvejok užsukti dažniau
Taip pat, norėčiau paprašyti gerbti save, kitus forumo narius, Miką, jo kūrybą, poelgius, grupę, bei šeimos narius

Nors mūsų šiame forume ir nėra labai daug, bet vis dėlto mes turime savo temą, kurioje galime bendrauti, diskutuoti ar šiaip paplelėti lietuviškai. Taip pat, yra tema skirta pabaltijos valstybėms, tad vietos pasireikšti tikrai yra

Lietuvių tema yra
ČIA, o Baltijos temą rasite
ČIA
Taip pat, laisvas ir nepriklausomas, lietuviškas Mikos forumas randamas čia:
http://mikamaniacs.realfreeforum.com/
Nesidrovėkite, būkite draugiški, geranoriški ir Mikamaniški
Sėkmės MFC! Tikiuosi jums čia patiks