Welcome to the MikaFanClub.com forums.
You
are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access
to view most discussions and access our other features. By joining our
free community you will have access to post topics,
communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload
content and access many other special features including the
MEMBERS ONLY area. Registration is fast, simple and
absolutely free so please, join our community
today!
If you have any problems with the
registration process or your account login, please contact us.
|
|
18-07-2009, 10:53 AM
|
|
|
Dynamo of Volition

Downloads: 0
Uploads: 0
|
Nu aš tą patį pagalvojau  Nieeko, gerai, aš nieko prieš 
Kad painu, tai joo, negalima nė serijos praleisti, kad suprastum, kas vyksta. Bet man patinka. Geeeras, geeeras serialas  O ir tavo močiutė kieta! Maniškė "laukinukę" žiūrėdavo,. nes sakydavo, kad ta pagrindinė labai į Agnę panaši
|
18-07-2009, 12:36 PM
|
|
|
Colourful Music Ball
Downloads: 4
|
Aha, va taip ir kilo ta krizė! Štai kur yra visos blogio šaknys! Ne, Mika nepasiduos tokiai auksinei propagandai! :starwars:
 Aš kažko apsirūkius matyt. Sry.
Pasisekė Agnei
Kalbant apie panašumus: vakar su broliu žiūrėjau PdP (na, aš žiūrėjau, jis sedėjo kartu prieš teliką ;D), ir man susišvietė, kad manasis brolis, kai išsižioja, panašus į Miką! ;oo
18-07-2009, 04:15 PM
|
|
|
Dynamo of Volition

|
Deja, manau Mika jau pasidavė
Apsirūkiusi? Kodėl taip sakai 
Mmmm.. kaip aš myliu PdP  Reiks ir man kokią dieną pažiūrėt 
Beje, ar girdėjai per Radio 2 šian Mika buvo ir "Toy boy" gyvai dainavo. Bet die, taaaaip gražiai  Ir jo juoookas  Reiks į forumą įdėt
|
19-07-2009, 08:40 AM
|
|
|
Colourful Music Ball
|
NEE! NEE! 
Nes labai jau intensyviai nusišneku 
Aš pažiūrėjusi prisiminiau, kaip ir kodėl myliu Miką. Pripažinsiu, buvau ta pamiršus 
Ne :crash: Kadangi forume buvo parašyta, kad jis turėjo būt penktadienį, man nedaėjo pačiai pasižiūrėt programos. Ir taip, penktadienį aš klausiau BBC
19-07-2009, 12:22 PM
|
|
|
Dynamo of Volition

|
Nieeeko, visiems pasitaiko nusišnekėt  Čia net apsirūkimo nereikia
Primiršimas atleistinas  Svarbu, kad grįžo 
Rimtai?  Aš jau buvau susitaikiusi su tuo, kad penkatienį ramiai miegu ir apie tai negalvoju  Beje,aš irg nežinojau, kad jis vakar turėjo būti. Ir kaip tik tą valandą, kai jis šnekėjo, man buvo dingusi elektra. Bet džiugu, kad įrašė 
Nu bet ryyyyyyt
|
19-07-2009, 04:28 PM
|
|
|
Colourful Music Ball
|
Patikėk, žinau, kaip jau turbūt puikiai pastebėjai 
Aš tai šokinėju iš laimės, kad grįžo, bo buvau pradėjus virst Placebine-Depešine freak'e 
Taip  Bet nieko, ten neblogos muzikos paleidžia. Ir šiaip, apie kiaulių gripą įdomiai kalbėjo, tik bėda tame, kad nelabai ką supratau 
Aha, ryyt  Gal net neapsimoka eit miegot? Vis tiek užmigt nesiseks 
P.S. Klausyk, gal žadi atvažiuot į "Europiadą"? Kažkaip pamaniau, kad tau, kaip Italijos lover'ei, būtų aktualu
19-07-2009, 05:58 PM
|
|
|
Dynamo of Volition

|

Nepatikėsi, bet aš kažkada irgi buvau Placebo fanė  "Infra-red" mintinai mokėjau  Bet tokia iš manęs ta fanė ir tebuvo
Joo, ryt jau reiks klausyt  Kaip tik ką tik grįžom iš močiutės (Dabar ji bus pas mus savaitę) tai anksti miegot - anksti keltis. Toks rėžimas. Bet nieeeko. Man reikia ko nors, kas padėtų anksčiau miegoti nueiti, ir žinoma, anksčiau atsikelti  Taip pat susitikau pas močiutę pusbrolį, kurio nemačiau gal kokį 10 metų. Jis tą laiką Austrijoj gyveno ir dabar du vaikus turi, tai kaip įdomiai, tie vaikai su mumis lietuviškai šneka, o tarpusavyje jau vokiškai 
"Europiadą"? Čia Klaipėdoj bus? Kada?
|
20-07-2009, 08:12 AM
|
|
|
Colourful Music Ball
|
 Tu? Žinai, vienintelė mano žinoma Placebo fanė, o tai būtų Dani, gerokai pavažiavus (t.y. kliedi) dėl Mol(o)ko ir dėl klipų, ir dėl dainų, ir šiaip, yra trenkta, todėl man labai sunku jos vietoj įsivaizduot tave. Na, nebent vietoj Placebo būtų Mika, bet pff, svajot jiems tik 
Aš tai žadintuvą dešimtai valandai buvau nusistačius, bet vis tiek eilinį kartą pusę devynių prabudau. Nieko, ausinės belaidės, tai galima po namus lėkiot ir tuo pačiu laukt dainos 
Vokiškai?  Baa, nieko nesuprasčiau (ta kalba temoku kai kurias spalvas, ką reiškia "auch" ir kaip pasakyt "meškiukas" (  ) ) ir turbūt išprotėčiau 
Jo, Klaipėdoj, liepos 22 - 26 d. Jau su senosiom gerosiom forumo Diana ir Kriste suorganizavau išvyka/prancūzų medžioklę
20-07-2009, 08:45 AM
|
|
|
Dynamo of Volition

|
Taip ir maniau, kad bus sunku įsivaizduoti  Man tik dainos patiko. Dar visai neseniai kažkokį seną cd radau, o ten buvo prirašytą jų dainų, tai kažkaip net nostalgija apėmė  Bet patikėk, dėl Mikos svaigimas daaaaug didesnis 
Aš irg buvau žadintuvą užsistačiusi, bet neprireikė  Pati atsikėliau. Bet tuoj reiks eiti valgyti ko nors, nes visą naktį ir taip sapnavau, kad su klasioku einam saunainių pirkti
Nu tai va.! Aš irg nieko nesupratau  Vargšas pusbrolis - jis gi jų tėvas  Nu ir jis biško moka, nu bet ne taip kaip jie. Tie gi beveik visą laiką taip 
O! Kaip Diana begyvena?  Kaaaaaip seniai girdėta jin..
|
20-07-2009, 08:53 AM
|
|
|
Colourful Music Ball
|
Ne, dainos tikrai geros, nieko nesakau. Bet, aišku, ne Mika 
Aš jau pavalgiau. Ir galvą išsiploviau. Ir laiptus nušlaviau.  Man rytai - gan aktyvus metas. Jei turiu šalia ausines  Beje, skanaus iš anksto 
O kiek tiems vaikams metų? Pamenu, buvo mamos draugė su maža (gal kokių 3 metų) dukryte iš Vokietijos atvažiavus, tai aš jos nei lietuviškai, nei vokiškai nesupratau 
Gerai, kiek žinau  Prie kokio Skype matau tik maždaug kartą per mėnesį, tai šiaip irgi nedažnai pabendraujam
Last edited by Karolina!.; 20-07-2009 at 09:11 AM..
|
|
|
20-07-2009, 09:26 AM
|
|
|
Dynamo of Volition

|
Joo, Mika yra Mika 
O aš kaip tik rytais tinginiauju  Dėkui, jau pavalgiau 
Amm.. nežinau nuo kelių ten vaikai į mokyklas eina, bet žinau, akd mergaitė dabar į 5, o berniukas į 2 klasę. Kaip tik tokio amžiaus, kad kalbas mokintusį  Nu jo, triejų metų vaikus ir taip sunku suprasti
Perduok linkėjimus, kai kitą kartą bendrausit
|
20-07-2009, 09:45 AM
|
|
|
Colourful Music Ball
|
Ir niekas daugiau toks būt negali 
Va būtent. Supratau tik "meškiukas", nes vokiškai taip pat, kaip angliškai