Jump to content

Kriszti

Members
  • Posts

    1,587
  • Joined

  • Last visited

Reputation

12 Good

About Kriszti

  • Birthday 11/04/1989

Retained

  • Bio
    crazy4mika

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jujj nagyon köszi ezt a sok mindent. Igen azt én is néztem, h mennyire borzasztóan sokan voltak! De sztem is tényleg szupi volt h most ki is jött hozzátok, és hát tényleg egy elképesztően fantasztikus koncert volt!!! Még anyukám is fél füllel hallgatta legközelebb én is ott leszek veletek az első sorokban, már alig várom!!!
  2. Sziasztok! Eléggé el voltam kenődve, hogy mégsem tudtam kimenni a szigetre, de itthonról néztem az élő közvetítés és hát FANTASZTIKUS volt!!! Persze gondolom élőben ezerszer jobb volt látni őt, de a "MIKA hangulat" így is átjött teljesen! Olyan aranyos volt, ahogy mondta, hogy ez az egyik utolsó koncertje, mielőtt betölti a harmincat meg amikor kilukadtak a lufijai Szóval remélem ti is remekül szórakoztatok, és örülök h nem áztatok el!
  3. Én is lehet h egyedül megyek, de jó lesz újra látni titeket is! Hát igen a kórus...
  4. De jó!!! 2 éve is remek show-t adott, én annyira örülök h jön, mert én se Ausztriába nem voltam novemberben, se a Balaton Sound-on, úgyhogy már rég nem láttam!!!
  5. Can't hardly wait!!!! MIKA totally made my day!!!
  6. Sziasztok!!! Hallottátok h MIKA megint jön a Szigetre!!!!! YAY!!!! http://www.sziget.hu/fesztival/hirek/mika_uk.15023.html#.UVwOWaIvmGo Én tuti megyek, ugye jöttök ti is?? Annyira örülök!!! És sok szeretettel üdvözlünk a MFC-n Nóri!!!
  7. én meg úgy tűnik h sajnos nem ( de ti érezzétek nagyon jól magatokat!!!!
  8. szia Dóri! írtam neked üzenetet!
  9. thanks suzie! I kind of thought so, I'm just not so happy as I have to work on Monday! but I'll try to make it happen!
  10. Hey Everybody! do u guys have any update on the concert date?? Mika's FB says it's on the 4th, but the ticket office dated it for the 5th???
  11. Sziasztok! Én is tervezem hogy megyek megint!!! Lehet hogy hülye kérdés, de most nov. 4-én vagy 5-én lesz a koncert??? Mert egyszer ez van kiírva, máskor az :S
  12. Én is láttam!!!! már alig várom! Én mindenképp megyek, remélem nem jön közbe semmi. És 4-én van a szülinapom és hát ez isteni ajándék lenne!!
  13. Sziasztok!!! Gondolom már ti sem bírtok várni az új albumig. Szerintetek van rá esély h MIKA hozzánk vagy a közelünkbe is ellátogat hamarosan?
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy