Jump to content

adda

Members
  • Posts

    530
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Good

About adda

  • Birthday 01/26/1994

Retained

  • Bio
    Refusing to grow up.

Social Media

  • Twitter
    addapineapple

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location -
    Romania
  1. Where have you been? :naughty:

  2. Thank you so much! Haven't logged in since my birthday, I'm sorry for the delay. So nice to see your message :) Made my day :huglove:

  3. Happy Birthday

    111737_th.gif

  4. Si eu cred ca vreau la cel cu fanii romani. Imi place idee cu video-ul, dar nu stiu cum/unde putem sa-l postam ca sa-l vada.
  5. Hah! Never thought of that girls! You really made me blush! I guess I am a bit psychic or he just stole my idea... I like both options:mf_rosetinted: ! Shi eu vreau sa ma inscriu la orice ce vom face pt ziua lui! *digs up sketchbook and pencils* Ready! &...MIKA on TVR1 TONIGHT!( http://t.co/wkGaUVH ) (say thank you to my Granny for that:huglove:)
  6. More Photos on my facebook. (MFC-ers, give me a sign if you don't know it) I miss you, girls!
  7. THIS IS WHERE ADDA IS UPLOADING PICTURES TAKEN BY HER oH I'm so sleepy... You're welcome everybody!
  8. I'm half asleep & uploading them on twitpic. If you wish, I will link them myself here also.
  9. They all packed and ran away pretty quickly. Said nothing about m&g. I'm posting the pictures on twitter and eventually here. twitter.com/addapineapple
  10. Hello! Back home from gig. I really don't know what to say! I haven't even see my pictures myself! It was amazing for me, at least. We had Kick Ass & Elle me dit. Please ask me questions on twitter or on here because I really don't know what to say. & no m&g.
  11. I-am intrebat pe cei de la B'estfest pe facebook si au spus k nu e voie cu dslr si cu camere video.
  12. Hello Everybody! Found this Les Paroles: Mika- Elle me dit I hope it helps Love the song & you guys!
  13. Act de identitate Participantii la B'ESTFEST trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate valid (B.I., C.I., pasaport, permis de conducere cu poze, certificate de nastere - in original). Informatii/ obiecte pierdute In perimetrul B'ESTFEST va exista un birou de informare, care va functiona si ca birou de obiecte pierdute. In cazul in care gasiti sau pierdeti ceva, aici veti putea raporta acest lucru. Catering/ jetoane In cadrul festivalului, mancarea si bautura nu poate fi cumparata cu bani cash, ci doar pe baza unor jetoane, pe care le puteti procura de la casieriile festivalului. La sfarsitul fiecarei zile, jetoanele in plus pot fi schimbate in bani. In perimetrul festivalului vor exista mai multe zone-restaurant. Nu este permis accesul in spatiul festivalulul cu: Arme sau orice alt obiect ce poate fi considerat periculos, chiar daca planuiti sa-l utilizati pentru camping. Este interzis accesul cu alcool, droguri, orice fel de sticle, animale de companie, pixuri cu laser, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete (in zona de camping este permis), spray-uri de dimensiuni mari, umbrele, scaune, bauturi sau mancare, umbrele, obiecte potential periculoase, ascutite sau contondente. Nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale (cu obiective interschimbabile), aparate de inregistrare audio-video. Nu este permis accesul cu canistre de gaz sau masini de gatit cu benzina, nu este permisa aprinderea de focuri. Inainte de intrarea in incinta festivalului, toate rucsacurile, sacosele si pachetele vor fi verificate in conformitate cu legea, iar participantii trebuie sa accepte sa se supuna unui control corporal efectuat de personalul nostru de securitate autorizat legal. Refuzul supunerii controlului corporal va atrage interzicerea accesului in zona. INTOTDEAUNA: - Sa stiti unde este cea mai apropiata iesire de urgenta - Urmati instructiunile de siguranta ale personalului de securitate, politiei sau organizatorilor - Indepartati-va prompt departe de orice pericol - Anuntati un supraveghetor, politia sau un organizator daca vedeti orice comportament antisocial - Mutati-va catre o zon? mai libera an cazul in care exista o crestere a numarului de oameni din acea zona - Cereti ajutor dac? aveti nevoie si ajutati-i pe ceilalti, mai ales cand cineva cade - Stati calm (daca sunteti in dificultate, cereti sa fiti dus la cortul de prim-ajutor). Restul e aici: http://www.bestfest.ro/editia2011/ro/conditii-generale
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy