Jump to content

Dark Angel

Members
  • Posts

    43,663
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dark Angel

  1. :lmfao: reminds of how a cow chews yeah the sexy part was also just for fun... think he looks... well pretty fun there!!!!
  2. wanted it word-by-word?
  3. how hes going to celebrate xmas...
  4. aawwww... better luck next time ;)

  5. Come to London nextx month then for the MFC meet-up ;)

     

    good luck with santa...

  6. Hopeless cos ive givin up on hope for gifts and the rest of the year will be good. Ive givin other peeps gifts worldwide and sended cards... wish i could have givin and sended more... like to you :huglove:

  7. I hope you'll get some then ;)

    No hope (no love, no glory) for anymore gifts for me :tears: I got from fam. and from friends even outside denmark last year... and years before that! But this year... nope!

  8. Naughty i guess :blink: No xmas gifts this year at all except for 1 present 3 weeks ago!!!!

     

    merry xmas hun! :huglove:

  9. ME-OW!!!! Love the first one :das:

  10. merry xmas to you too. Hope you had a great one

    :huglove:

  11. just checked it and i love it!

  12. http://tramsit.se/video.php?id=1470
  13. OMG!!!!! I cant wait Season 16 Promo (2011) [YOUTUBE]-Yo1fnq0sYE[/YOUTUBE]
  14. [YOUTUBE]vH9XjvW736A[/YOUTUBE]
  15. digter heller ik!!!!! Det du skrev med at jeg ik kan hold mig væk og det igår kan lyde som en lettere måde at sige at "hold dig vøk" snakkede med 2 om det igår og i dag og begge agree og ja må gerne pm det til mig!!!!!!

  16. sikkert barnligt. i dont give a damn right now.... ved bare jeg logger af as you wish! Ved at få lettere panik anfald pga. alt det her de sidste par 2 dage her!!!!!!!! Stresser mig somewhere fordi jeg holder så meget af MFC og som et 2nd home... så nok detfor at jeg er ved at få det!!!!!!! Vil jeg gå en tur og dont give a damn at det er sne storm... vil ik vise at jeg grader.... og skal af med nogen argrationer. må jeg bare huske at trække vejret ordentligt!!!!! Håber du er tilfreds nok nu.... :bye:

    Hvis du viste hvordan det føles at få et og hvad der kan tricker og hvordan man bliver før et panik attact ved du hvorfor jeg er som nu!!!!!! og kan kun komme i tanke om at det er pga. alt det her på mfc med om hva andre syntes om mig som du skrev igår...

  17. I promise i will. if you will too! Merry xmas! :huglove:

  18. SORRY at jeg bare gerne ville update Neo threaden og sige merry xmas til MFCerne!!!!!!!!!!!!!! Logger af nu... happy?

  19. Very!!!! Could use him now...
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy