Jump to content

Moon's shadow

Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Reputation

13 Good

About Moon's shadow

  • Birthday 02/06/1995

Retained

  • Bio
    Mika Groupie

Social Media

  • Twitter
    dar_shh
  1. Thank you thank you thank you!!! ^^

  2. That's what i was doing for two days... Actually i'm not satisfied but maybe next drawing will be better... However i want to give some colours to this one. ^^
  3. Nu svarbiausia, kad meilė nesumažėjo, gal 4 albumas labiau patiks :thumb_yello: Bet mane tai pakerėjo tas jo trečiasis albumas :fangurl: Gal tik Heroes ir tos prancūziškos dainos nelabai, bet šiaip tai man viskas skamba tiesiog super :teehee: Labiausiai tai Love You When I'm Drunk, Step With Me ir Popular prie širdies. Popular tai iš vis nereali, kai jis ten pradeda repuoti.. oj negaliu :roll1:

  4. Jei atvirai, tai keistoka girdėti tokį Miką.....:wait: Net nežinau ar prastesniąja ar gerąja prasme, bet tiesiog keista....:emot-sad: Nėra to tokio wow, kokie buvo su pirmais dviem albumais, tačiau meilė jam nesumažėjo :naughty:

  5. Aš tai galiu šnekėt nešnekėjus, visi vistiek ignoruoja bet ką, ką aš pasakau, jei tik tai susiję su Mika :aah: Tarp kitko, jau tikriausiai girdėjai naująjį albumą, ar ne? Kokios nuomonės? :teehee:

  6. I just can't remember if i have put these two. As you can see it's from 2011, but still... I used ink for both of them.
  7. Regis, esu gera oratorė ir moku įtikint...:cheerful_h4h: arba tiek užknisu, kad kiti praranda viltį ir pasiduoda mano įtakai. :rolls_eyes:O dėl kalbėjimo su savimi tai jau sakoma - pasaulyje yra tik vienas visų protingiausias žmogus - tu pats.:wink2:

  8. Haha, šaunuolė! Maniškiai taip lengvai nepasiduoda :sneaky2: Jau praradau viltį kad kas nors pasikeis.. O čia gera idėja su savimi pasišnekėti, reikės kada išnbandyti :naughty:

  9. Haha aš priverčiu jį pamėgti :das: o tada ir turiu su kuo pasišnekėti... aš tai net neplanavau registruotis forume, bet kažkaip galiausiai pasidaviau :bleh: šiap, jei neturiu su kuo paidalinti mintimis apie Miką, tai su savimi pašneku, patogu ir patikima :biggrin2:

  10. Suprantu tave, tas forumas laiko suėda tikrai nemažai :naughty: Aš irgi iš pradžių kokius metus tik pasiskaitinėdavau forumą ir tikrai nemaniau kad kada nors pradėsiu pati čia reikštis. Bet kadangi Mikos fanų tarp mano pažįstamų nerasta, tai kažkaip atsibodo, kad su niekuo negaliu pasidalinti ta Mikos manija :teehee: Tau gal labiau pasisekė ir turi draugų kuriems patinka Mika?

  11. Na, nežinau... :huh: kažkaip gal ir to laiko nėra tiek daug, kad dažniau forume lankyčiausi, o ir šiaip mieliau paskaitinėju, nei pati reiškiuosi :angel_not:

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy