Jump to content

Freya

Members
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Freya

  1. Thanks, it feels really good to be back!! Hvala!!!
  2. Anaaaaaa!! Kako je bilo v Bologni???? Tudi jaz sem razmišljala v tej smeri, pa mi potem ni zneslo... Da pridno čvekate sem pa tudi opazla... Nič jasno... Lepo to!!!
  3. Dragana, drago mi je! Na caffe ču se vam, nadam se, pridružiti svaki put kad bude moguče! Hvala za vabilo! A sada vas napuštam... Idem još malo pogledati šta ima novo, a onda natrag za knjige... Budite mi lijepo!! Čitamo se sutra! pa-pa
  4. Hej! Kako se mi još ne poznajemo, nek se najprije prjedstavim... Ja sam Nataša, 25, iz Slovenije... Kako si?
  5. Sretan Božič!!!!!! Ja sam isto dobro... Bila sam prehlađena, pa se stanje konačno ispravilo! A još uvijek ne mogu vjerovati, da me tako dugo nije bilo tu... Previše svega, ne znam šta bi uopšte pogledala...
  6. Hvala!!! Wow, dobro ste radile na ovoj kučici!! Bila sam samo kad sam se loggirala... Ništa jasno... I, kako si?
  7. Well, I'm not actually new around here, but I've been gone since August '07, so I thought another introduction will do no harm... So... I'm Nataša, 25, from Slovenia... Oh, not to forget!! I'M EXTREMELY GLAD TO BE BACK!!!!
  8. Boooooooooook!!!!! OMG, tako me dugo nije bilo na ovom mjestu, da ne mogu vjerovat!!!! Kako ste? Kaj ima (bolje da ni ne pitam kaj ima novog ) ? Pozdrav od Nataše!
  9. Anaaaa, me veseli, da si uživala!!!!!!!!!!!!! Kar se pa koncerta tiče, pa na žalost ne bo Å¡lo, ker grem novembra že v Graz na Patrizia Buanneja in bi bil res prevelik finančni zalogaj... Če bi vedela prej, bi se sigurno raje odločila za Mika... Sicer sem pa totalno zaposlena zadnje čase, samo Å¡e delam in res redko pridem do računalnika, tako da se opravičujem, ker tako dolgo traja da odgovorim...
  10. Ana, kaj/kdo te muči???? Vtisi, prooooosiiiim, za vse, ki nismo mogli it na FF!!!!
  11. Heeeeej!!! Kje se skrivate?!? Kako ste??? Celo večnost me ni bilo tu... Ana, si bila na Frequency? Kako je bilo????
  12. Haha, I'm kind of like the same... Slightly obsessed... Well, at least I admit it...
  13. Yes, indeed! They all have incredible voices!! Plus good looks... Ok, did I just put that down?
  14. Hey, interesting thread! I've got autographs from Urs, Seb and David (Il Divo), unfortunately I couldn't get one from Carlos... I'll take pics of them later, if anyone's interested...
  15. Freya

    Hallo

    Hej, Ana!!! Dobrodošla, hehe! Welcome on board!!! I've just noticed that you made it!!! I'm sure you'll love it here!!!!
  16. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Še ena "naša"!!!!! :roftl: Dobrodošla, Zala!!!! You'll love it here!!!!
  17. Heeeeeeeeej!!!!! Pozdravček Zalika!!! Dobrodošla!!!! No, nas je že mal več iz Slovenije tu gor!! Lepo in pohvalno!!! Bok, Ina!! Dobrodošla u našoj kučici!!! Ana, čestitaaaaaaaaaaaam!!!! Full dobro!!!! Najtežji izpit je za tabo!! Zmagala si!!!! Mene pa kar poletje razganja... Še vedno sem pod vtisi koncerta, z dekleti z Il Divo foruma smo pa tudi postale že skoraj neločljive, se družimo kolikor se le da! Fax sem kar malce odmislila... Ne vem, kako se bom spravila nazaj za knjige... September bo naporen!!!
  18. Knock, knock... Anybody home? Heeeeeej!!! Evo mene nazaj! Kako ste kaj???? Mene Å¡e kr razganja...
  19. A res??? Omejene karte?? To mi pa ni vÅ¡eč... Joj, bo pa res treba nekak ukrepat, ker ga tud jaz hočem videt nastopat!!! Mogoče bi pa celo lahk priÅ¡le nekak do njega backstage, zakaj pa ne?? Sm v petek dojela, da je vse mogoče, ko smo z Il Divo staffom pivo pili...
  20. Jah, na njihovi uradni strani je blo objavljeno in smo jih prek neta naročili... Sm bla v prvi vrsti!!!!! Sicer so pa na dan koncerta tud prodajali karte, ker so jih dali pol naknadno baje Å¡e okoli 200 vn...
  21. Hehe, Ana, ni treba 2x rečt... David pride do nas: Seb pride do nas: Natasha Marsh pride do nas: No, pa Å¡e nekaj koncertnih slilic: No, več pa ne gre... Pa sej bo dovolj, a ne??
  22. Booooooook!!! Evo mene natrag!! A Å¡ta to vidim?? Kdje ste mi svi?? Kamo ste pobjegli?? Ali kad smo ovdje samo Ana i ja, pričat čemo na slovenskom... Ako dođete natrag i neÅ¡to nečete razumijeti, samo slobodno pitajte. OK? Ana!!! Kako si??? Jaz sem včeraj preživela najboljÅ¡i dan svojega življenja!!!!! Samo Å¡e Mika vidim, pa bo sreča popolna! Pred koncertom smo se družile s staffom od skupine, full so face vsi! Potem so priÅ¡li fantje in smo dobile avtograme (sicer ne od vseh, ampak dobro je), do nas je priÅ¡la celo Natasha Marsh, ki je pela pred Il Divo... Vsi so takooooo prijazni! Kar ne moreÅ¡ verjet! Koncert je bil fenomenalen!!!! Res sem skoraj brez besed!! Definitivno priporočam vsem! No, že res, da sem bila v prvi vrsti... NEPOZABNO!!!!! Bi nalimala par slikc, pa ne bi ravno pasale sm... Glede Frequency... Ja, full me drži, da bi Å¡la, ampak imam Å¡e vse odprto... Odvisno od julija... Sam se res zna nardit, da grem!!!!!
  23. Hej, evo opet mene... Ana, check this out: http://www.frequency.at/ :thumb_yello: Upam, da se kmalu beremo... Mislim, da bo naslednji teden bolje, sedaj imam čist preveč dela s pripravo na koncert v petek... Il Divo, namreč... Yeeeeeej, komaj čakam!!!!!
  24. Hej, Ana!! Se ti samo na brzino oglasim, sm spet "leteča"... Pobrskaj po netu, Mika je že potrdil nastop na nekem Frequency (nisem prepričana o imenu) festivalu v Salzburgu. Mislim, da je konec julija. Ti jutri javim bolj natančno! Nočko!
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy