Jump to content

Evelina

Members
  • Posts

    914
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Evelina

  1. umm.. head uut aastat ?! *läheb häbeneb nurgas*
  2. näedsa. nii nirud fännid me olemegi siis -.-
  3. jaaaaah.. väga. kahjuks pean tunnistama et siiski mitte omalooming.. ma ei ole nii andekas
  4. Et täituksid alati kõik Sinu soovid, et läheks Sul korda, mis iganes proovid, et saatus peaks Sinu eest helgelt hoolt! Need soovid on Sinule meie poolt. või siiiiiiis... (ma ei suutnud valida kahe vahel ) *trummipõrin* Ela ilmas õnnega, peksa poisse panniga ning kui elust väsid sa- istu maha, naerata! tadah! tore eks jah! aga sõnum on siiski üks : PALJU ÕNNE!
  5. lol. vaadake mis mina leidsin http://www.berroco.com/exclusives/mika/mika.html kotile on nimeks "Mika" pandud armas eks. ahjaa.. see oli ülimalt tähtis info.. niiet. jep.. mul pole üldse igav
  6. heh.. nii palju õnne ei jõua ju äragi kanda tänkjuu
  7. no see uudis paneb nüüd tõesti muretsema ju .. ja mis asi see talv veel on ei mäletakski enam nagu sellist aastaaega.
  8. haha! mõtle parem, kuidas teha nii, et töötaks ikka eino.. minu meelest ta peaks mingi lihtne ilus puupulk olema, millel võiks olla antiikse puu maik juures.. mitte mingi sätendav, nagu haldjatel poiste tööõpetuses võiks midagi üritada..
  9. minu sõbrad ütlevad et ma loen liiga palju potterit... ..kui ma tunnis pastakaga loitse lausun
  10. põhimõtteliselt 6 aastat.. aga jah, juba seda epiloogi mis oli 7nda lõpus lugedes oli kuidagi imelik, et nad kõik juba täiskasvanud on.. oh kuidas mulle meeldib sigatüügas nii tore on lasta fantaasial lennata ja ennast selle kooli õpilaseks kujutada.. ma päris tihti kui loen mõtlen nii umm.. on see haige ?
  11. sa tahaks ? ma ei kujuta ette millest seal veel kirjutada saaks.. edit: http://ajaviide.delfi.ee/news/inimesed/article.php?id=17769111 "Miljonärist kirjanikul on uue raamatu jaoks juba ka tegevusliinid välja mõeldud: Harry ja Hermione töötavad Võlukunstiministeeriumis ja Harry juhib seal aurorite osakonda. Ron aitab oma venda George’i pilapoes ja neil läheb väga hästi. Ginnyst saab professionaalne lendluudpallimängija ning seejärel hakkab ta “Päevaprohvetis” spordiajakirjanikuks." :blink:
  12. omg! :lmfao: http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=262057&rss=1 eino õhtulehel pole tõesti millestki muust kirjutada.. sensatsioon! Mika kardab kalu meie teame seda juba ammu, eks
  13. 7mes oli niiii kurb.. nuuuuuks ma lähen vist kõikide raamatutega uuele ringile siis nüüd. ou.. a rowling tahab ju veel 8nda kirjutada.. ma ei tea, minumeelest läheks juba liiga venima. aga samas ta ütles ju et harry ei oleks siis selle peategelane..
  14. jaaaah reede on tore.. niiiiii väsitav nädal ja lumi hakkab jälle ära sulama, vahepeal oli juba nii ilus heh.. räägime ilmast.. nagu inglased tore ju.
  15. meil tuli isegi midagi lumetaolist maha teed kõik valged. a nüüd siis Ilvest kuulama, või mis? head uut aastat! juhhhuuu!
  16. oii, meil juba kõmmutatakse hullult.. kell 23.00 algas, kuna siin valdavalt venekeelne elanikkond ja Venemaal uus aasta juba algas hehe.. minu turris kiisu jookseb mööda tuba ringi ma üritan siis ka seda mika laivi näha.. kas see on see sama mis dvd'l?
  17. heh.. peaks vist uue aastaaja nimetuse välja mõtlema.. ehk siis mis asi see on, kui jaanuaris pole lund, puud seisavad paljalt ja kõik on hullus stressis (khmm.. ma ei ole tegelikult statistikat teinud..) ? peaks vist uueaasta sooviks paluma (ilmataadilt ) luuund Mõnusat vanaaasta lõppu ja kõike paremat uuel aastal!
  18. füüüüüsika? kohe on ju veel nii kerge see.. ee.. minu kiisu pole üldse muffini nägu oii, ta on nii suur rüblik, et hirmus kohe.. hammustab, küünistab aga ta on siiski väga armas ...... tududes
  19. noo päris kõvad teadmised sul siis ju
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy