Jump to content

pozna

Members
  • Posts

    229
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Good

About pozna

  • Birthday 12/12/1994

Retained

  • Bio
    mika fancy chiken

Social Media

  • Facebook
    mancyogrin@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.myspace.com/manca_rock

Profile Information

  • Occupation
    school
  1. Heej :)

     

    Oprosti ker se že tako dolgo časa nismo slišale. Tale obdobje je bilo oddih od mike, ker sem vedela da nebom mogla it na koncert in je biu to nekako edini način, da sem na to čim manj mislila. Kar pa ni opravičilo da se tako dolgo nisva slišale. Oprosti.

     

    Kako si kej? Fax gre?

    Sm vidla slike iz koncerta na facebook-u! Joj kako vam noro zavidam! Očitno ste se mele zelo fajn. Kakšen je bil šov? Je mika še tako luškan? :)

    Sem vidla da bo nastopal na Exitu. Boš šla? Joj, letos je čisto preveč dobrih koncertov in festivalov. Pa vsi so tako dragi...

     

    Nič, uživaaaaj!

    Manca :)

  2. Heeeeeeeej!

    Te lepo čut po dolgem času! :D In ja se čist strinjam glede sončka, isto delujem na sončne celice, se mi zdi, da kr oživim pa dobim dodatn zagon. Tak da yay za sonček in naj ga bo čim več pa naj bo čim bolj toplo, vroče...pač poletje naj že bo! :D

     

    No upam da ti uspe prit na Miko. Bi blo res kul, če gremo skupaj oz. če se vidimo tam. Drugač pa tud men malo zmanjkuje časa te mesece-fax, pa mal hodim staršem pomagat, pa mal še moram živet, pol pa kr hitro sfali časa za virtualo.:P

     

    Drugač pa sem ok, nardila en hud izpit tale teden, pa sonček je skozi pri nas, tak da...:D Pa ti, kak kaj?

     

    Uživaaaaaaaaj!

  3. Hejla :)

     

    Končno mal sončka uzuni :) Očitno delujem na sončne celice, ker mam na take dni tok energije. Pa še počitnce so. Kako si kej?

    Iščem mal možnosti in z veseljem pridem pogledat mal na tale forum :). Hvala. Ti še sporočim, če mi kej rata. Upam, da. Koncerti.net so dozdej najbolša rešitev. Mogoče bom pa na koncu res šla.

    Jst sm čist out zdej z tem dogajanjem okol Mike. Čist premalo časa. Delam + šola, pa seveda prijatelji... Kako pa ti kej slediš? Mam občutek, da ti gre kar dobro.

     

    Uživej! Manca

  4. Ah, stikov pa res ne boma zgubli! :D

     

    Jap, bomo združle prijetno s koristnim oz. prijetno s prijetnim, haha- Dunaj+Mika+Mika fani....aaaaa, kak bo noro super! :D Can't wait! :D A res misliš, da ti ne bo zneslo? Pa ne noooooo! :( Mora ti! A to s koncerti. net se ti zdi predrago? Daj če poznaš slovenski forum diva.si pridi tja, pa poišči v celebrity gossip temo od Mike (sem jo jaz odprla :P), boš vidla, da gre kr nekaj punc pa vprašaj, če gre katera z avtom, pa če se ji lahko pridružiš al pa kaj. Bi blo fajn, da greš. Res bi bla vesela, da grema skupaj! :)

     

    No, me veseli, da si se privadla na šolo pa da ti je fajn zdaj. Pa sem vidla na FB da si tud zaljubljena. Lepo, lepo. Prav tak! :)

     

    Fajn bodi

  5. Sej je ok, važno da ne izgubive stikov :)

    O fajn, to je res dobra priložnost da si zravn ogledaš tudi Dunaj. Jst mam pa kr občutek, da mi tale koncert ni usojen. Ah, bo že. Upam, da mi bo pa kasnej ratal. Haha že zjutraj? O, kok se boste mele fajn! :) Nism prepričana za ceno karte, ker se ne znajdem najbolš v temle voznem redu. Tm okoli 60 eur.

    Ja zdej mi je že bolj prijetno na novi šoli, sem se počasi privadla. Drugače sem pa super, ti?

     

    Uživej! Manca

  6. Hejla!

    Ja res se obupno dolgo nisma čuli, moja krivda. Sori.

    Srečno pa zdravo NL tudi tebi. Upam da bo eno od najlepših do zdaj.:)

     

    Za koncert je pa tak-verjetno tak veš, da me prespimo na Dunaju oz. tam ostanemo kr nekaj časa. Če ti drugače ne znese, kr idi s koncerti.net pa se potem tam gori dobimo. Je ena od možnosti. Je pa res, da ne vem kak bo glede vrste pred vrati pol, ko bomo me najverjetneje že zgodaj zjutraj tam stale. Jap, mal smo obsedene, saj veš.:P

    Kolk pa sploh stane vlka? Mislim da okoli 50 al 60€, ne? Povratna karta.

     

    Pa drugače, kak kaj? kaj novega? Upam da je vse ok in da si doživela prijeten skok v 2010.

  7. hejla :)

    Prvo: Srečno in zdravo novo leto 2010! Naj se ti uresniči use kar si želiš!

    Dolgo se že nisva slišale! Kako si kej?

    Še zdaj nisem kupila karte za mikatov koncert. Mam problem z prevozom. Sej mi doma dovolijo na vlak ali avtobus (samo) samo imam pri obeh spet problem. Tale možnost z vlakom je malce predraga, če bi šla z avtobusom (koncerti.net) pa je problem v tem, da bi šla sama. Nobenga ne najdem, ki bi šel z mano. Kako to, da si se ti odločila za vlak? Mam pa res željo it.

    Kako ti gre kaj faks? Upam da dobr :)

    Uživej!

    Manca

  8. Heej :D

    Trenutno se z starši dogovarjamo za dunaaj. Po vsej verjetnosti bom šla z vlakom ob spremstvu moje sestre :). Kako pa si si ti to splanirala? Boš prespala v hostlu? Jst imam samo en problem. Tri dni prej grem na šolsko ekskurzijo v Rim, potem pa bi morala takoj naslednje jutro na vlak. Poleg tega pa mojo mami moti to da bom imela izostanek v šoli. Krneki. Upam da mi rata tole uresničit :D

    Ja men je cd tut norooo ušeč! Kr nemorem se ga naposlušat. Najljubši komadi so mi: Tuches you, I see you, By the time. Nevem pa kako je tako zelo falil z komadom One foot boy. Bla sem zelo presenečena ker je komad čisto poamerikazeran :D. Poslušaj tisti ritem - kot bi poslušal nek hip hop komad. Hah nevem zakaj me je to tako ujezijo, mogoče zato ker je vedno bil tako izviren, ta komad pa je čisto njegovo nasprotje. Drugače pa je ta plata še bolša od prve! noro mi je ušeč.

    Haha vidm :)

    Uživeej!

  9. Z vlakom ja, ti se kr daj zmenit doma, pa upam, da fajn zrihtaš+nabaviš karto, pa da gremo marca skup uživat.:D :D

    Kak se ti pa dopade nov CD? Men je fuuuuuuuuuul dober, prvo sem sicer res rabla kaki dan, haha, da sem se navadla na malo 'nove' zvoke, ampak mi je zdaj čist pod kožo zlezel. Blame it on the girls, I see you, Dr John, Good Gone Girl, Touches you, By the time...pa Rain (čeprav mi na začetku ni bla všeč sploh) so mi med najljubšimi. Ne morem se jih naposlušat. Lover boy mi je bolj všeč v tisti demo verziji kot pa v tej na cedeju, v glavnem celi cd mi je za desetko.:D Pa tebi?

    Ah, ne se dat. Saj boš vidla, da SŠ sploh ni tak slaba.;) Zdaj je začetek, pa vse novo, ampak se boš hitro navadla.

    Evo, sem te že dodala k prijateljem.;) Tak da se še na fb vidima.:)

    Uživaj v počitnicah!!

  10. Heej!

    Ja valda! Takoj dones ko pridem domov se morm zmenit! To je za dunaj ane? Noro! Srčno upam da bom šla. To greste z vlakom?

    Haha ja šola lahko počaka!

    Uf srednja šola. Brezveze! Takoj bi šla nazaj v osnovno... No je pa res velik novih ljudi, več žuranja ampak hkrati tut več učenja :/

    Sm ja (Manca Ogrin). Ti?

     

    Uživeej!

  11. Hej! Ja, kr malo časa ostane za ta forum, maš prav...kaj češ, resnično življenje kliče.:naughty:

     

    Gremoooooooo pol! A veš, kolk nas že gre, eno malo morje. Pa kart ne rabiš naročat pa drago plačevat poštnine...lahko jih kupiš v LJ, v poslovalnici Eventima ali pa v MB v Europarku.:biggrin2:Jaz jo že mam, gre pa nas res dosti. Še 2 punci iz Srbije bota šli. Pa en cel kup iz SLO. Mislim, da nas bo več kot pa tistih iz Avstrije, haha.:roftl:

    Ma šola bo že počakala tisti teden, dva.:wink2:Važno, da se boš malo fajn mela pa ustvarjala lepe spomine.:biggrin2:

     

    Kaj, a je tak hudo v SŠ? Upam, da ni. Če pa je, pa da bo čim prej boljše.:thumb_yello:

     

    ps: a ti si na facebook-u?

     

    Čau

  12. Heeej! Ne sikerej se, tut jst zlo malo časa njadem za mika forum. Na žalost.

    Ja sm jaaaaa! O noro! Dej probejve kej zrežirat! Ja jst tut 100% Dunaj, sam mam manjši problem, ker grem tri dni prej v Rim in se vrnem točno ta dan zgodaj zjutrej. Ah pa sej nima veze, šola bo že počakala :D

    Ja jst mam tut u mislih vlak al pa kej tazga. Ja lahko se zmenve pa greve skupej! :)

    Hah srčno upam da mi bo ratal iti vsaj na enega.

    Sm dokaj fajn, sam tale šola me ubija. Joj kok bi šla nazaj v osnovno!

    Čaao!

  13. Eh, saj mi je kr nerodno, da ti tak pozno pišem...mislim, več kot 1 mesec sem rabla, da odpišem...katastrofa, no.:doh: Samo zadnje čase sem bla res malo na tem forumu pa nasploh na tem svetu, lol, sem mela malo krize na faxu pa sem bla čist nekje drugje.:/ No ja, bo že. Reči mi, kak si?

    Kak je SŠ? Pogrešaš počitnice?

    A si vidla, ko je M napovedal novo turo?? Na DUNAJ PRIDE!! Čist noro, to je par urc vožnje od nas samo, z vlakom okoli 4! Pa povratna karta iz MB pride 56€, tole sigurno grem. V lastni režiji, ker hočem po koncertu ostat. Če bo vse po sreči-torej, če še bo ostala kaka karta in če bom mela kaj denarja za pot, grem pa še v Munchen al pa v Milano. Pa ti?? Lahko bi šli skupaj, če želiš. :D Joooj, jaz komaj čakam, samo zdaj me nekaj zafrkava njihova spletna stran pa ne morem kart naročit.

    Uživaj pa se čujema!!

  14. Hejla!

    Oprosti, ker dolgo nismem odpisala. Veliko stvari se dogaja in nažalost ne najdem časa za internet.

    Letos sem pa res bila veliko na morju, en teden z prijatelji na hrvaški obali, en teden s starši potem pa še z prijateljicami na francoski azurni obali. Pa ti?

    Jaz sem že prednaročila nov mika cd. Pa ti?

    Srčno upam da ti v šoli gre. Že imaš pogoje? Držim pesti, če te čaka še kakšen izpit.

    Sem že ponudila ep na blogu. Misliš da sem naredila dobro ponudbo s tem, katera mi hitreje pošlje mejl? Mislim, da je čisto pravično in od sreče odvisno katera bo prva.

    Tudi ti uživaj!

    Manca

  15. Hej!

    Čuli se že res nisma celo večnost. Kak si kaj? Kaj novega? Uživaš počitnice? Bla kje? Jaz sem že nazaj pred knjigami, kak se mi da...ne.

    Ja v Mika svetu se na vlko dogaja zadnje čase, nov cd, nov video, novo vseee...kot v starih dobrih časih, samo škoda, da ga še nimam tolko kot sem ga 07 mela, lol. Časa namreč.:naughty:

    Ja al ga obdrži al pa mogoče vprašaj, če bi ga katera od teh punc v našem ex-yu threadu mela, ker je v Srbiji to težko dobit, mogoče ga po mela katera.;) Nazaj pa ga ne vračaj, če ga ne zahtevajo.:bleh: Ga sigurno ne bojo pogrešali.:naughty:

     

    Lepo bodi pa se slišima!!

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy