Jump to content

Eni

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Eni

  1. Yes, i saw them, but they are nearly in the backstage (which would be fine too ), but I hope there are two tickets with better seats somewhere in the air, which hopefully will find us.
  2. Hello! I'm really looking for two tickets to the show in Padova 01.02.2020!! If you would like to sell yours, please let me know! A huuuuuuge thanks!
  3. Sziasztok! Egészen friss magyar anyag Mikáról - végre egy értelmes, lényegretörő vélemény - és nem csak a szexuális beállítottságáról... http://www.rtlklub.hu/cikk/284566 Nekem kicsit fura volt a "magyar hangját" hallani, nem vagyok ehhez hozzászokva... Ja és a videót ki ne hagyjátok, a cikk végén van a link!!
  4. Netről rendelni, ha jól tudom (de Suzie javíts ki, ha tévedek), csak dombornyomott kártyával lehet pont ilyen biztonsági okok miatt, mint amiket említettél... Jólvan kérdezd, aztán majd szólj, mit tudtál meg!
  5. Nem a Mikasoundsról, hanem a hmv.com-ról rendeltem meg. Milyen számot nem tudtál? Utána tudok érdeklődni, ugyanis nekem nincs dombornyomott kártyám, én mindig a sógoromét használom - ő pedig minden ilyesmire tudja a választ Szóval őt meg tudom kérdezni ha szeretnéd... Én a helyedben mindenképp megrendelném, mivel fogalmam sincs, mikorra akarják az országba behozni a cdt és nekem eddig semmilyen rossz tapasztalatom nem volt a külföldi rendeléseimmel (mind2 DVD, SFS, koncertjegy), minden időben megérkezett (sőt, nekem már akkor volt SFS bookletem, mikor mások még itt kérdezgették, hogy mikorra várható, hogy postázzák nekik), és persze mindig sértetlenül kaptam meg a csomagot! Nekem valamiért alapból problémáim vannak a MS oldallal, így nem is próbálkozom vele, ha nem muszáj...
  6. Hello! Nem tudjátok véletlenül, hogy Magyarországon árulják/fogják árulni a WAG kislemezt? Ezt nem rendeltem elő (ne kérdezzétek miért, mert én sem tudom...) csak az albumot, viszont szeretném magaménak tudni persze... Szóval bármi info? Köszi!
  7. Köszi a linket! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én megpróbálom visszafogni magam és megvárni, amíg a kezemben lesz az album! Naaaaaaaaaaaaaaaaagyon nehéz!!!!!
  8. Csak ajánlani tudom a koncertlátogatást szülinap alkalmából, nem fogsz csalódni, az biztos... Egyébként pedig én is valami ilyesmire gondoltam... Hogy igazi rajongókkal koncertre menni sokkal izgalmasabb, mint "civilekkel"... Garantáltan addig várnak Mikára, ameddig nem szégyellik... Csak az a gond az októberi időponttal, hogy akkor valószínüleg nem lesz koncert. De ne legyen igazam!!! Tök jó, én épp most adtam be a jelentkezésem közgázra, mert félek, a tanításból nem fogok tudni megélni (de ne legyen igazam)! Szóval még nem tudom, hogy fogom bírni, mert sosem volt hozzá igazán kedvem, de mivel most is matek-fizika szakon vagyok, talán nem lesz annyira furcsa az egész... De azért maradsz az egyetemen, vagy be sem szeretnéd fejezni?
  9. Egyébként nagyon örülök, hogy indítottátok ezt a thread-et, jó, hogy amikor nagyon izgatott vagyok és angolul semmi sem bukik ki a számon (ujjaimon), valahol leírhatom - és persze, akik olvassák, értik is, miről visitozok... Szóval csak azt szeretném ebből kihozni, hogy jó lenne titeket kicsit jobban megismerni, és - bár tudom, ez nem igazán látszik - igenis megpróbálok bekapcsolódni a többi beszélgetésbe is, de magyarul azért még mindig könnyebb... Csak ennyit szerettem volna és még akkor magamról azt, hogy 22 éves vagyok, Pécsett lakom, de Pestre járok egyetemre, az ELTE TTKn most leszek ötödéves (amit naaaaaaaaaagyon félelmetes leírni)... És csak egy középfokum van angolból, az is már jó régi... És Zsina... a rajzaid fantasztikusak! Megnéztem az oldalad és nem jutottam szóhoz...Öröm látni, hogy nálunk is élnek ilyen tehetséges emberek!!!!!
  10. Ha nem bánjátok, én is bekapcsolódnék a beszélgetésbe... Örülök ennek a cikknek, mert hazai viszonylatban szerintem egészen jó - bár olvastam annak idején az est.hu-n egy másikat a Parc des Princes dvdről, ami szintén kellemes hangvételű volt (http://est.hu/cikk/63881/mika_live_parc_des_princes_paris)... Valójában úgy emlékszem, én ott olvastam először ilyen kommentet (Mikáról), amitől a hátamon felállt a szőr és ez után fogadtam meg, hogy többet nem. Nem érdekel a magyarok véleménye róla (az átlag magyar véleménye), nem idegesítem magam velük fölöslegesen! Érdekes, amit mondtál, Zsina, én is pont így gondolom. Inkább ne is jöjjön ide, amíg az emberek közvéleménye (vagy az emberek) nem változnak, nem szeretném, hogy bármi attrocitás érje itt nálunk - ugyanis sajnos még ezt is el tudom képzelni...
  11. I'm wondering what we could do if we watch this in tv first... By the way I'm happy that I'm not the only one with this "problem"...
  12. Úgy érzem... MUSZÁJ elmondanom, hogy ez a video nálam kiverte a biztosítékot... Először nem bírtam végignézni, annyira sokkolt! Nem tudom, hogy miért, de be kellett zárnom az ablakot, majd egy sor idióta kacarászás után sikerült nagy levegőt vennem és akkor végignéztem! Iszonyúan tetszik! Bár a húgom azt mondta, hogy szerinte Mika ezzel nem fog túl sok új rajongót szerezni magának, a régiek viszont még inkább megvesznek majd érte... Nem tudom, miből gondolja ezt...
  13. OMG!!!! It's a MASTERPIECE!!!! I'm totally shocked! First I watched just 10 seconds and then I laughed like a 6 yold for 5 mins then I watched the whole. This video is really made my day!!!
  14. Well... I know I'm a bit late, but... OMG! I'm shaking inside... In a good way (fortunately:naughty:)!!!!!!!!!!!! Monday is today!!!! Just saying...
  15. Köszi, egy ideig eltartott, mire kitaláltam, de szerintem igen beszédesre sikerült... Ha már én nem vagyok az... Már többször megfogadtam, hogy megpróbálok többet kommunikálni a többiekkel, és meg is fogom próbálni, és talán a nyári szünet erre a legalkalmasabb - időm mint a tenger, úgyhogy lassan elfogynak a kifogások... És köszi a bíztatást!
  16. Köszi, hogy felvettél a listára! Meg a linket is köszi, már lecsekkoltam (kb 30szor), és működik! Ezt nem fogom soha megérteni (csak élvezni), hogy hogyan tud valaki olyan zenét írni, amiből csak 8 másodpercet hallottam, de belül már remegek tőle... Alig várom a folytatást!
  17. Sziasztok! Én is itt vagyok, tessék engem is felvenni a listára! Tudom, hogy még soha nem beszéltünk, ezért gondoltam, hogy írok magamról pár sort (titeket, Zsina és Suzie figyelemmel szoktalak kísérni, mindig örülök, ha találkozom a nevetekkel a fórumon - olyan, mint ha az egész országot képviselnétek!!). Szóval mióta regisztráltam - azt hiszem lassan 2 éve - szinte napi szinten figyelemmel kísérem az eseményeket itt az MFCn, sőt, 2007 novemberében Münchenben koncerten is voltam - hadd ne mondjam, életem egyik legtökéletesebb estéje volt sorban állással, koncerttel, autogrammal, mindennel együtt... Sajnos túl gátlásos vagyok ami az angolomat illeti, ezét nem írok rendszeresen, bár érteni mindent megértek - ami azért nem utolsó - és ha nagyon nekiülök, le is tudom írni a gondolataim olyan fél óra alatt... Erre viszont nem mindig van időm... Szóval itt vagyok, aktív vagyok, csak halk... És nagyon várom az új lemezt (nem tudom elmondani, mennyire)!!! De gondolom, ezzel nem vagyok egyedül...
  18. WOW!Now it means I'm a very bad fan, cause I didn't remember... Anyway... Thank you for the answer! And I totally agree: NEW pictures, NEW videos, NEW stuff!!! please...
  19. Can you tell me where does this screecap come from? I think I've never seen it before... Thanks!
  20. The best night ever... And it was exactly a year ago! (It was my first and only Mika gig and it was AMAZING! )
  21. These videos are quite good, thanks for posting (the second one is one of my favourites now)! I'm just wondering did you see this: on youtube ever? I personally think it's brilliant, these guys are really talented!!
  22. I lost my virginity in last november in Munich. That was really one of the best days in my life - but unfortunately I didn't remember anything 2 hours after the concert! We sat on the underground with my friend and watched the pictures and I was empty... (Did anyone of you feel like this after gigs? It's very weird, isn't it?) I was very scared, but a few days later the memories came back (thank God)... !! When I saw him first on stage I screamed like a crazy, hysteric girl (but wait... It's not really surprising... ) and I didn't hear anything from the concert just my friend behind me saying: "I can't believe it!! I can't believe it!!" It was very funny so I laughed and after I sang and jumped and took pictures... But the very first time was shocking! (It's really strange, because I felt that he is smaller in life than in pictures and TV...) Ps: Sorry for my language, to write in English is very hard for me - this message pass me 20 mintues... And that's the reason why I don't write just read forums... But it doesn't matter - I observe you from the background...
  23. Please somebody help me From where can I have an orginal MIKA DVD? Suggest me pages which you use to order! Thanks in advance!
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy