Jump to content

alexandra94

Members
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alexandra94

  1. Huhúú! Hirtelen megint előbukkanok, hihetetlen az aktivitásom Most jöttem haza Angliából, és az a hely hihetetlen. Nagyon hiányzik. Előtte még mondta barátnőm, aki a 30 seconds to mars-ra megy a szigetre, hogy lesz Mika, és úgy kiugrottam a bőrömből mind a csuda Nagyon sokat vaciláltam (ok) hogy Muse-ra vagy Mikára menjek. Ahogy néztem, a Muse hihetetlen jó volt Glastonbury-n. De Mika... az Mika! XD anyuval beszélgettem, és ő is kiváncsi Mikára. megbeszéltük, hogyha jól mennek a dolgok augusztusban, akkor ő vesz két jegyet Mikára, én pedig a zsebpénzemből összekaparhatok egy jegyrevalót Muse-ra. úgyhogy most nagyon szorítok xD és azért mostmár elég gonosz lenne ha nem jönne el. örihari lesz belőle tényleg bocsi hogy szinte sose vagyok, de most ugye angliában voltam, meg a városban rohangászom, és elkezdtem a gitáron is játszani. elég lassan megy, de majd lesz belőle valami (egyszer...xD)
  2. so great! as mika said you are a really great artist! about the Toy Boy part, i did feel the same at the very beginning when he appeared, singing Rain. it just felt too ridiculously easy to be just standing there and being able to see him perform for the first ever time! It was just long time coming. I didn't know whether to scream or sob in happiness, but after a few seconds of my mind going blank i gave in to the first option.
  3. that'd be great! well yes, that's a tough thing for me too. i can be pretty random in english, and the fact that you spoke my native language was a bit weird! and I'm a quite introverted person anyway, i'm only "fun" when you actually know me. (that's maybe a little too confident to say...)
  4. i ran out of time - we went to Vienna by car and my dad sadly didn't sleep much the night before, so he almost fell asleep in the car when i was running around with Kriszti to look for Mika. I tried to persuade them that i'd be gone for only 10 minutes but dad really looked worn out. I had to stay up too and sing and shout and babble on about something so he wouldn't fall asleep driving on the highway. t'was scary. i do agree it was great to see you, too! i was a bit reluctant at first, nevermind and yes! Mika come back. weep weep wail yeah i know. I'm soo glamorously famous now it hurts busted
  5. My favourite part of the concert was when after Dr John he kept muffling and he suddenly said "I've got feathers in my mouth" and so he kept spitting. Then I randomly shouted "chicken" because chicken's turned into pretty much of a slang word in my class and my friends and he seemed to have heard it, he said "Never kiss a chicken!" what a consolation for i couldn't meet him after the gig :roftl:
  6. thanks a lot! happy easter to you too!

  7. Jézusom! Hol találtátok meg végül? Kár hogy nekem mennem kellett, de apám már majdnem elaludt a kocsiban. 3 órán keresztül kellett rikácsolnom a kocsiban, hogy ébrentartsan. Mondanom sem kell hogy nem kellemes..... de majd legközelebb énis elkapom!! >:3 (és persze remélem Kriszti is találkozott vele, ha már ilyen értelemesen rohangásztunk az épület előtt xD) xxx!
  8. HAHAHAH! Gah, I'm still in Hungary! We only set off around 12. I don't even know what to dooooo
  9. how cool would that be, though by the way are they generally more expensive than on the actual online store? I hope not! ii neeed a shiiirrrttt.
  10. dedede, én jövök elnézést ha félreérthetően írtam. (csak régebben volt mikának az amsterdami júli 8-as koncertje, amire egy jó fél évet készültem és a család az utolsó héten mondta le; erre gondoltam ) Suzie, te mikortájt leszel ott? remélem nem leszek magányos, valami kettőtájt érkezek. majd beszéljetek hangosan magyarul! xD
  11. jajj nee nagyon sajnálom eddig nekem is folyton kudarc lett a koncertterveimből, nagyon szurkolok neked hogy az exiten ott legyen - meg még extraként a szigeten.
  12. szerintem még ne adjuk fel. most hihetetlenül jól kezdtek a szigetesek. és még mindig egy csomó emberkét fognak hívni. én szoktam még szavazni, főleg most hogy hirtelen lehetett a Blur-re is szavazni, mert most nagyon rájuk kattantam. Szóval repülnek a Mika + Blur szavazatok tőlem:D Amúgy szerintem azok az arénás koncertek le lesznek fújva. Emlékszem tavaly ide akart jönni a Kaiser Chiefs is a Papp Lászlóba de alig vettek jegyet.... hiába, kelet-európa és környéke kicsit más..
  13. ááh igeen:D már biztos megyek szigetre. Muse, Hives és a Gorillaz sound system <D atyaég mindjárt megyünk!!:roftl:
  14. hát, ő már svédországban koncertezett, neki elég volt az is amúgy meg, képem magamról nem igazán van, de vastagkeretes szemüvegem van, rövid barna hajam - amiről pedig biztosan fel lehet ismerni az a Beatles-táskám. ez, csak barna helyett feketében xD na mindegy, repülök, holnap ecdl vizsgázom... oooh yeaahhxD
  15. i finally managed to persuade my parents so i could skip a day from school, so we're arriving somewhere around that time too! and i quite agree with you. even with the fact that this is my first ever gig i am actually excited to go to
  16. now it's only 8 days left! waaah! I'll soon get my drawn dress and do the outlines again, so it could be more seen <D and i hope i spot your flags!
  17. ááááá barátnőm olyan mázlistaaa még 2 évvel ezelőtt varratott egy Lollipop Girl ruhát, és most 18án is úgy ment Mika koncertre - és megint felkerült a színpadra! És Mika meg is ismerte! micsoda mázlista!
  18. Ahw, sajnálom D: Én még hál' istennek nem hagytam el az irataimat, de nagyon paranoiás vagyok ha a bérletemről van szó. oda van berakva mindkét diákom, a személyim, a lakcímkártyám, pár vésztartalék jegy és a havi bérleteim... az osztályban már legalább 2 ember elhagyta, ők sem voltak feldobva hát, nekem egy osztálytársam most pénteken megy Gasometerbe és ő pl. ülőhelyre kapott helyet. : )
  19. never worry. I chose it ages ago X'DDD:roftl: by the way, I'm aching to get my hands on Mika merch - where exactly will i be able to get it? and is it better to buy it before or after the gig? I'm such a newbie *hides*
  20. jajj, pedig az is milyen jó amúgy akkorát néztem a multkor, gondoltam van egy kis szabadidőm belenézek a licm dvd-be, és már ott énekelte a Pick Up Off The Floor-t, amikor a zongoránál ül és meséli hogy milyen amikor zenét ír 8D
  21. gahh i'm so thrilled. i keep talking about this to everyone. soon I'll have the transport issue done and then woooosshh!!! and my birthday is soon, too! i guess it's going to a a real happy one. yeehaww! now, off to struggle some maths assignment. (is it snowing at you guys? )
  22. atya ég én még sose törtem el semmimet, de nem is tervezem.. :/ jobbulást D: megint sokat írtam, és megint rengetek matekházim van, remélem azért nem pusztulok bele, legyetek jók...xD
  23. uhhöh, még élek, azthiszem, csak elég ratykós hetem van/volt/lesz Zsina, én ha nem gond, lehet csatlakoznék hozzátok! Még nem biztos, de lebeszélem az ősökkel ahogy hazaérnek munkából. Szerintem egyszerűbb megoldás lenne, mintha az egész családot kicipelném Bécsbe... természetesen én is beszállnék a költségekbe. Dori ez nagyon menőn hangzik:D Bár én borzalmasan nézek ki a képeken de meglátom mit tudok tennixD Az MS pedig nekem sem működik! D: én már nem is tudom hány hónapja feladtam a küzdelmet. és végül Hiya Farah, nice to see ya! 8D na megyek, vár a rahedli mateklecke....xD TT_TT
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy