Jump to content

Dewi

Members
  • Posts

    565
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dewi

  1. Ahh cool! Was ik bijna vergeten (ik stem bijna iedere dag:biggrin2:)...
  2. Dus ze hebben de show echt verzet? Dat is echt kut, voor iedereen:boxed:
  3. Ik heb net het boodschappen doen uitbesteed aan mijn vriend. We moesten nog eten hebben voor vanavond en toen ben ik heel snel de douche ingerend ...ik heb een strijkplank...en een strijkbout...maar volgens mij zitten ze beiden nog in de verpakking:teehee:
  4. Hmmm...het staat nog steeds op Mikasounds:mf_rosetinted: Ik ben benieuwd! Oh, en goeiemorgen! Ik zou ook geen zin hebben om te gaan werken. Ik moet een essay van 5000 woorden schrijven, maar verder ben ik gewoon de hele maand vrij:biggrin2:
  5. *is laat* WAT WAAR omg, ik mag de verkoopdatum dit keer echt niet missen! Waar is m'n creditcard?
  6. Ja echt he! Ik vind het een geniale film, maar ik was blij dat ie afgelopen was:boxed: maar nu moeten we natuurlijk die andere twee ook nog kijken...ik ga me alvast mentaal voorbereiden:roftl:
  7. Ohai mensen, ik raak deze thread steeds kwijt dus sorry dat ik ineens verdwenen was:biggrin2: Hoe is het hier? Hebben jullie nog een spannende zondag gehad? Ik heb eigenlijk niet zoveel gedaan, had een detox-dagje ingelast dus alleen maar sapjes en water (en 's avonds soep)...had best wel honger maar ik heb het volgehouden! En later heb ik met m'n vriend The Fellowship of the Ring gekeken...de special extended edition...volgens mij duurde ie echt bijna 4 uur:shocked: *is LotR nerd*
  8. Volgens mij niet, nee...maar thanks:biggrin2: En tsja, het is niet makkelijk maar het begint nu vreemd genoeg al normaal te worden... Oh, en over ouders; die van mij gingen gewoon mee naar concerten:biggrin2: Mijn vader is helemaal gek van Lowlands en is een keer met me meegeweest naar Keulen voor een concert van AFI, en mijn moeder vond Mika en Rufus Wainwright altijd heel leuk. Ze herinnert zich dat niet meer, maar ik neem haar volgende keer (als het kan) gewoon mee in de rolstoel:wink2:
  9. Hai allemaal! Ik weet niet of sommige mensen zich mij nog herinneren, maar ooit was ik hier best actief. Ik had het echter superdruk met mijn studie en daarom ben ik hier een hele tijd niet geweest. Helaas ga ik niet naar het concert in maart. Ik zou kaartjes bestellen via de website, maar net toen ik op het punt stond dat te doen belde mijn vader me met het nieuws dat mijn moeder een zware hersenbloeding had gehad. Ik schrok me natuurlijk de tering! Gelukkig heeft ze het overleefd, al zal ze waarschijnlijk altijd invalide blijven. Ikzelf heb me er nu bij neergelegd dat ze een ander persoon is en het gaat met mij al een stuk beter--vandaar dat ik hier weer terug ben! Ik hoop dat jullie het goed vinden dat ik me weer bij de Dutch Thread voeg. Ik zapte gister trouwens langs RTL4 en zag Mika ineens bij Carlo & Irene! Dat wisten jullie vast allemaal al, maar ach. Ik vond het echt té grappig, wat een chaos. En Mika ook lekker subtiel over dat eten. Ik was wel blij te horen dat hij nog een keer terugkomt naar Nederland, nu ik het concert in maart ga missen (en de vorige akoestische set in Amsterdam ook heb gemist...)! Ben benieuwd.
  10. Ik heb mn Songs for Sorrow binnen, maar dat stukje waar de cd in zit is een beetje gescheurd. en ik had er twee besteld, niet een! Prutsers. Ik heb maar een mailtje gestuurd...
  11. Hmm, ik wacht het deze week wel af en anders stuur ik maar een mailtje! Bedankt!
  12. Hey, mensen! Hebben jullie Songs for Sorrow al? Ik had er twee besteld en ik heb 8 juni een mailtje gekregen dat ze zijn verstuurd, maar ik zie nog niks in mijn brievenbus liggen! Ik wil hem nu eindelijk wel een keer in mn handen hebben:biggrin2:
  13. Zeg, ik was mijn documenten op mn laptop aan het doorspitten, en toen vond ik een document met de titel 'mfcdutchieyearbook'. Is daar ooit nog wat van gekomen? Ik was op een gegeven moment superdruk met mn studie dus ik ben dat een beetje uit het oog verloren. Was er niet een Mika Dutchie Forum ergens?
  14. Haha, ik snap het wel hoor! Ik zou ook alleen aan mezelf denken. Ik vind het wel jammer, maarja...ik heb maar gewoon die EP besteld als troost.
  15. We have MFC buttons? AWESOME. Where?
  16. Yeah! I actually thought I'd be too late with ordering tickets, but apparently it isn't even sold out yet. Lucky me! I'm looking forward to - maybe - seeing you guys again, though I don't think I'll be there as early as last time.
  17. I've got tickets! I'll be going with my parents, they actually really like Mika. Pretty cool.
  18. It would be great if this was true, I live in Groningen so that would save me from a lot of travelling!
  19. I saw the last part on TV, Leo Blokhuis (my hero!) was there to announce the #1 along with Hans.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy