Jump to content

KatieKat

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Good

About KatieKat

  • Birthday 02/23/1978

Retained

  • Bio
    Mika Groupie
  1. Thank you for calling me lovely. Next time I want to go with you guys, it looked like you had so much fun. I think it´s safe to say that you have a fan in my dad. He called me yesterday and asked if I though you would be in Mikas DVD. I said I didn´t know but I was sure there would be girls dressed like you. Next time the Copenhagen branch of MFC get together I would love to go....
  2. Tja, hvis vi går efter verdensherredømme så skal vi jo starte et sted. Og vi vikinger har jo gode erfaringer med at angribe England.
  3. *tænker sig til en scene en almindelig tirsdag morgen på Ekstrabladet* Redaktør:"Vi har en koncert i aften med Mika. En eller anden skal afsted og anmelde ham... Hvem af jer kan mindst lide ham"? Det må være et underligt job at have. Tænk at have et job som potentielt set må være et af de fedeste i verden og gå til hver eneste koncert med den negativ indstilling. Jeg bytter gerne.
  4. Den vil jeg straks gå ind og læse. Har set den på gaffa og den fra BT... de er begge udmærkede. Gutten fra Ekstrabladet har tydeligvis været tilen anden koncert end mig...
  5. Man kan næsten kun føle sig hjemme blandt folk der siger tak og tager det somet kompliment når man fortæller dem at de er bindegale..
  6. ja, jeg har fundet den der æbletråd og er i gang med at læse. I er jo bindegale hele bundet.... Men også ret underholdende og temmelig vanedannende...
  7. Straffe ham for hvad dog? Skal han have straf kunne jeg nu godt finde på bedre (og sjovere) metoder end at snakke grimt om ham på et forum.... Igen noget med fine gamle vikingetraditioner og mit soveværelse.... Æbler? Hvad er det med jer og æbler? Kunne man få en forklaring? Eller et link? Eller et eller andet så man ikke føler sig så udenfor?
  8. Den historie vil jeg gerne høre en dag.... Jeg er vant til fora hvor der ikke er nogen begrænsninger for hvad man må snakke om. Den går ikke herinde? Kælder? Ej Enfa... Der er lås på min soveværelsedør... Mere bekvemt og knap så koldt. Måske i virkeligheden også mindre ondt.... vi kan jo et eller andet sted godt lide manden. Kælderen... Christ sikke en tankegang Jeg er ved at blive helt ked af at jeg ikke fik hilst på dig i tirsdags... Eller det vil sige jeg tror jeg så dig uden for døren ved 14-tiden hvor i kun stod et par stykker og ventede og så ud som om i frøs. Det var dig med de pink ben og det lille balletskørt, ikke? Vi snakkede om at det var synd at han kom til Danmark når det er så koldt og i stod derude det meste af dagen, men det så nu ud som om i havde det sjovt og stadig holdt humøret oppe da vi kom tilbage mange timer senere.
  9. En Vikingetråd. Cool. Jeg er med på at vi tager verdensherredømmet.... Kunne vi eventuelt lave en generalprøve hvor vi følger de gamle vikingers eksempel og tager til england og voldtager og plyndrer britterne? Eller måske bare en enkelt udvalgt britte.......
  10. Wauw... Didn´t know I was sitting right in front of a famous photographer. What a unique style.
  11. Yes and anyone who did will never forget. I´m thinking about making the picture I took of you into a poster for my dad for christmas..
  12. You know what? You´re right. I´ll just embrace it. Why not? It´s so much fun...
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy