Jump to content

teigetje030304

Members
  • Posts

    127
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by teigetje030304

  1. sorrie mensen, ik ga naar bed! Heb een spitsavond gehad met een hoop telefoontjes. Weltrusten allemaal:wub2:
  2. Ik probeer Anouk te pakken te krijgen, maar het valt vandaag niet mee. Ik blijf proberen.
  3. Ik hoor volgende week inderdaad liever dat ik me gewoon teveel zorgen maak en dat het allemaal meevalt, maar in de tussentijd.... Faith is echt mijn alles.
  4. Nee, ze hebben opgemerkt dat ze pijn in haar nek had en dat ze erg sloom was. En dat voor een actieve hond die zo'n 3 uur per dag wandeld. (en dan echt actief is, apporteren etc) Verder leek er niets pijnlijks, maar het zit me niet lekker. Dank je wel, ik hoop het ook. Ik ben benieuwd of ze volgende week iets vinden. Gelukkig zijn we verzekerd voor Faith.
  5. Hard gewerkt en veel geregeld vandaag. Gisteren had mijn hond (mijn kind) ineens heel erg veel pijn en dus is ze een middagje opgenomen geweest bij de dierenarts. Vreselijk:sad:Zondag was er nog niets aan de hand, toen heeft ze Anouk nog uitgebreid staan knuffelen. Vandaag gaat het wel beter met haar, maar dat is vanwege de pijnstilling. Volgende week gaan we voor een grondig onderzoek.
  6. haha, ik ook. Ik dacht dat het wel iets drukker zou zijn. Dan moeten wij het maar samen gezellig maken. Hoe was jou dag?
  7. Oh Nou ja, goedenavond Bienie dan. Ja, hier gaat alles goed, en met jou?
  8. Ik ga ook zo mijn mandje in. Sorrie dat ik zo afwezig was. Ben honderd dingen tegelijk aan het doen. Weltrusten allemaal en tot gauw maar weer. Fijn weekend alvast gewenst!!
  9. Engels maken? Zeg je toch gewoon dat je op een engels forum zit, dan oefen je de taal ook wel:wink2:
  10. Ja hier gaat het ook goed. Ik heb echt last van koopzucht, denk dat we het weekend daar maar eens wat aan moeten gaan doen. Morgen laatste dagje werken van deze week, dan is het weer weekend. Wat leef ik daar toch altijd naar toe... Jullie ook?
  11. Gelukkig maar. Moest Mika niet mee ploeteren? Ik zou echt een list hebben verzonnen. Laarzen die vast stonden ofzo, of "per ongeluk" uitglijden:blush-anim-cl:
  12. @Bienie, hebben de paarden wel een zwemdiploma???
  13. Alvast veel sterkte gewenst, ik ben ook geen fan van deze man. Bleeh, ben altijd weer blij als het achter de rug is.
  14. Ik ga zo naar mijn bedje. Morgen weer werken en tja, dan moet ik wel een beetje fit zijn. Ze zijn ook nog niet op de hoogte van de situatie. Jullie lekker wel!!
  15. Ik ben weer op de hoogte, al heb ik geloof ik niet zo heel erg gemist. (toch) Heb je zelf ook huisdieren?
  16. Dat ik daar zoveel tijd voor had, het was zo stil.. Je verzorgt de paardjes dus alleen? Lijkt me ook wel erg leuk, zou alleen niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen.
  17. Ja ruimschoots, maar of dat goed nieuws is. Hoe was het bij de paarden? Hoeveel paarden heb je en zijn ze van jezelf?
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy