Jump to content

Dolorslola

Members
  • Posts

    359
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dolorslola

  1. tinc l'entrada ¡¡¡ i demà aniré a la FNAC al sortir de treballar per comprar el cd , al finnnn XD

    i a la nit hormiguero i al twitter .... un gran dia demà ¡¡¡

  2. Hooola ¡¡¡¡:huglove: Preparada per demà?:thumb_yello: ja queda poc per tornar a veurel un petonas maca .( Com sempre, un gustazo pasar pel teu mur :wub2:)

  3. Hola Bonica ¡¡¡ moltes gracies per l'enllac, he disfrutat de la canço moltissim. ;D Mesta possant les dents llargues i amb més ganes del cd ¡¡¡¡

    Passatho molt bé demà i disfruta el moment . PETONASSSSS

  4. Muaaaaaaaaaacs:huglove:

    Hola bonica !!! Despres de molt de temps he tornat ;-) Moltisisimes gracies pels missatges, pel pastis daniversari i per la foto :wub2:

    Hem de parlar de moooltes coses que no mestic enterant. No estic desconectada del tot perque estic a twitter pero casi.. Que es aixo de la canço que es diu Lola ? Me muero com digui el meu nom cantant B-).

    estic escribint des del movil. el meu pc va morir i ara utilitzo el familiar. una mica mes dificil.... haig de desconectarr . parlem aviat .petonassssss

  5. Vaig fent, una mica cansada perque faig massa coses pero bueno, sarna con gusto no pica que diuen ;).... i sobre tot amb moooootes ganes d'escoltar el nou dics, i que comenci a fer publicitat amb mooltes noticies i fotos i reportatges a la tele i ... uf de tot i JA ¡¡¡ :)

  6. El peix? me' va portar una companya de la universitat, no sé d'on era. Ho sento. Peo jo vaig comprar una cosa semblant a la meva germana l'any passat .... ara no recordo bé però em sembla que va ser a la FNAC . Vaig fent memoria i et dic on ;)

  7. Hola maca¡¡¡ Veig que has canviat d'avatar ;) es de nou video io? mencanta com es posa el cabell. un petonasss¡¡

  8. Saludos ¡¡¡ :bye: Eres española?

  9. Bnass ¡¡ Merci pel regalet ¡¡¡ si soc de barna. Sento el retard, es que em conecto poc per aqui , Un petonas maca, ;)

  10. Mencanta aquesta foto ¡¡¡ i el millor es que estavem alla ;) jo també tinc ganes de concert, disc o twits .... massa temps sense noticies ...

  11. Hola guapa :bye: que tal? m'agraden les fotos del teu mur :wink2:

  12. ahhhhh ¡¡¡ gracies per la foto noia, ni m'enrecordava que en la havien fet ¡¡¡ que guapas ;) que tal va??? petonasss :hug:

  13. Me encanta esta canción¡¡¡¡ , preciosa la melodia al piano y el estribillo muy pegadizo, lo que se disfruta cantandola a maxima potencia en el coche estoy deseando oir la grabación de estudio, y si es en el disco mejor .....
  14. Holaaaa muy buenas¡¡¡ Me he quedao un poco ojiplatica con estas fotos,, esta MUY guapo, peroquemuy , en TODAS, pendiente incluido... ........ pero que bien le ha sentado el descanso , maemia Un abrazo ¡¡¡ .... CD nuevo en dos meses:dance_man:
  15. siiii ¡¡¡ i aixo de que el proper disc serà de 20 temes? l'he vist al facebook pero no se si m'enterat bé

  16. Jo vull anar ja de concerts ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    Aquestes fotos m'han deixat fora de joc, esta guapisssssim ¡¡¡ quina mirada deu meu, no li puc treure els ulls , ains..... ;)

    m'agraden totes ¡¡¡¡

    mosaicoseul5.jpg

     

    ja veus he estat jugant una mica :biggrin2:

    mosaicoseul4.jpg

     

    i no se quin m'agrada mes....

    mosaicoseul3.jpg

     

    bueno, si que ho se .... LA QUE ES REPETEIX A TOTES :mf_lustslow::mf_lustslow::mf_lustslow:

    mosaicoseul2.jpg

     

    ostres ¡¡¡¡ només haurem d'esperar dos mesos DOS MESOS ¡¡¡

  17. Bé , de ple a la rutina diaria, :/, que farem, esperarem impacientment que tregui el CD, que només quedaran uns 5 mesos, tota una eternitat ,:boxed:...

  18. hola maca¡¡ si que es veritat, fa mooooolt que no venia per aqui,massa ¡¡ però es que quan entro em perdo i em passen les hores i tinc tantes coses a fer que em fa sentir malament,... pero no et pensis , encara tinc la meva Mikadosi encara que sigui mini ;)

    Que tal com esteu?

    Gracies per les fotos, està reguapo i amb els seus rinxols ;) .

    Et deixo aquesta foto que em deixa bocabadada quan la veig. La posaria de salvapantalles, però el meu portatil va morir (el segon en un any, malapatatinc ...)

    Un petonassss i dolços somnis ;)

    33000621228493216206711.jpg

  19. Moltes gracies per la foto i pel correu ¡¡¡ ja l'he vist sembla fàcil ;) Aquesta foto m'encanta http://www.flickr.com/photos/pierro/5922267420/ petonasssss

  20. De les que he vistes aquesta es la que més m'agrada ;)bestfestmika0231.jpg

    petonasss

  21. Bnas ;) A Porto voy sola, dejo la familia en casa el finde y me voy en avión el sabado por la mañana. Y es el primer viaje que hago sola, un poco nerviosilla estoy, pero bueno, el concierto y el encuentro con toda la gente alli, vale la pena ;) . Que tal tu? hay posibilidades de que vayas? estaria genial, aun hay tiempo ¡¡

     

    A Benidorm yo tampoco iré, es en viernes, trabajo y es demasiado complicado hacer el viaje para tan poco tiempo...

    Un besu ¡¡

  22. Hola guapa ¡¡ que tal va? al final voy a Porto, tengo entradas, vuelo y hotel .... y ya falta poco ¡¡¡ y tu, te apuntas a alguno? un beso ;)

  23. HOla bonica ¡¡¡ que tal va? al final aniras a benidorm? :huglove:

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy