Jump to content

Hildeke

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Good

About Hildeke

  • Birthday 10/14/1978

Retained

  • Bio
    Mika fan

Profile Information

  • Occupation
    Chocolate quality inspector

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Happy Birthday Hildeke !!! :flowers2:

     

    38707093_248251602694346_6979738742705618944_n.thumb.jpg.b1d1ba1b21ce46c7ba1c17f2669814e3.jpg

  2. Hilde hier nog een foto van CR

     

    P2CGaSS.jpg

  3. Dag Hilde,

    Alles OK.

    69RmEvC.jpg

  4. Dag Hilde, nee nog niet gesmolten en daarbij het schone weer is al gedaan.:aah: Nieuwe Mika cd is nog niet uit is Engelse met 3 Franse liedjes op en dat is voor Frankrijk. Wat die festivals betreft er worden nieuwe gezongen maar de oude heeft hij ook veranderd voor de festivals. Denk dus dat nieuwe cd pas daarna gaat uitkomen. Eergisteren terug naar specialist geweest, opereren geeft 70% kans slagen, infiltratie is mislukt, schouder? dus moet ik er maar leren mee leven.:doh: Moet van huisdokter voor 2 de opinie naar specialist in Herentals, ben benieuwd. Nog een goed weekend en :huglove:

  5. Hey Sonja, nog niet weggespoeld na de overdosis zon ? Weer zo'n typische zomer, ofwel teveel ofwel te weinig :aah:. Ik dacht dat Mika z'n nieuwe cd's al lang zouden uitgekomen zijn ? Hij ging toch een Franse en een Engelse uitbrengen ? Als hij wil dat z'n liedjes al wat gekend zijn op de festivals, mag hij zich toch gaan haasten. Nog vele groetjes. :bye::bye::huglove:

  6. Dag Hilde, is het warm genoeg voor u? Als ge niet moet werken is dat wel goed. Hier is alles hetzelfde voor het moment.Er staat een heel druk weekend voor de deur, eer het maandag is ben ik pertetotale:wink2: Hier in :mikalove: land ook nog niets nieuw blijft ook maar duren. Nog een warm mooi lang weekend en :huglove:

  7. Hey Sonja, goed dat je vlucht meegevallen is :thumb_yello:. En je hebt geen potje zon meegebracht ? Het zal wel een koude shock geweest zijn :aah:. Tof dat je het goed gehad hebt ginder, even je gedachten kunnen verzetten. Ik heb nu een lang weekend, is nodig, 3 dagen gewerkt maar superdruk geweest. Dan gaat Mika al voor z'n derde groep ... En gaat Cherise ook weg ? Wel spijtig, want vrouweljke drummers zie je niet vaak. Geniet van het waterzonnetje de komende dagen :wink2: en tot gauw. :bye::huglove:

  8. Dag Hilde, ik ben terug in het land. Vind het hier maar niks. Mijn terugvlucht is wel meegevallen niet veel turbulentie gehad en geen onweer.:thumb_yello: Mis de avonden in de Rosamar wel, hebben de laatste dagen wel hard gelachen. Ben je nu ook 4 dagen thuis ? Een goed lang weekend dan en :huglove:

  9. Hey Hilde, hier is het nog altijd warm maar voor mij niet lang meer want het kort af.:aah: Dat is waar van Mika maar nu gaat hij een hele nieuwe band nemen en er is ook een nieuw imago schijnt ben benieuwd. Voor de rest hier alles hetzelfde goed weer en slecht eten maar alle mama heeft toch goed nieuws ik ben vandaag met haar naar de markt geweest en ze zei dat ze een mojito mag drinken.:thumb_yello:. Nog het amusement :huglove:

  10. Dag Sonja, de zon is er intussen weer doorgekomen maar heeft wind meegebracht :shocked:. Binnen is het wel warm :thumb_yello:. Dat Mika ne speciale is, dat wisten we al langer, maar toch ocharme dat beestje. Maar ja, baasjes lijken op hun beestje zeggen ze. De hond zal even zot zijn zeker ? :naughty: Nog veel plezier ginder en tot gauw ! :bye::huglove:

  11. Hey Hilde. alles is goed gegaan. Ik zal er voor zorgen, ik moet wel zeggen dat het eten precies iets beter is dan in oktober. Het weer is vandaag niet zo best geweest, soms warm dan weer kouder een paar druppels regen dus zo een beetje vanalles. Inderdaad er zijn toffe smileys bij :mikalove: Hebt ge Mika's hond Melachi de rapper al gezien, hoe heeft hem dat nu weer in zijn kop gehaald. Ik ga er hier zeker nog van profiteren, jij nog een goed weekend :huglove:

  12. Hey Sonja, goed toegekomen ? Geniet maar van het zonneke, hier is voor de moment een drash national bezig :aah:. Heb hier juist de nieuwe smilies ontdekt, zijn wel een paar toffe bij :mikacool:. Zorg goed voor de mama vanaf maandag, een beetje steun maakt haar dieet draaglijker. Melkjes, smeerboter en smeerkaas staan al gereed, hopelijk valt het buffet voor de rest toch nog een beetje mee :thumb_yello:. Amuseer je nog de komende dagen. :huglove::bye:

  13. Hey Hilde, bedankt. Ja dat is waar maar ik ga met de trein naar :mika1: in Tienen en heb een B&B geboekt op de kleine markt dus dat zit goed kom zondag dan terug :thumb_yello:. Gisteren scan laten nemen van schouder maar weet pas de uitslag over 2 dagen dus nog 2 weken thuis. Voor de rest alles nog hetzelfde. Jij hebt verlof in de week dat ik naar Spanje vertrek. Hoop dat het weer beter is dan nu. :crossed: Jij ook nog een prettige week en :huglove:

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy