Jump to content

marlasinger

Members
  • Posts

    190
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by marlasinger

  1. Én arra emlékszem, hogy kb. fél 1kor a Sziget bejáratánál jártam, tehát valamikor fél 1 és éjfél között jött ki. De hátha valaki meg tudja mondani pontosan, mert engem bevarázsolt már eleve a koncert, és elvesztettem az időérzékem teljesen.
  2. Tuti izgult. Szeget. Meghallgattam mp3-ban a koncertet, és tényleg sokféleképpen mondta: szájget, zájget, zeget, szeget...:teehee: Viszont a Buda és Pestet olyan szépen szétválasztotta és szépen is ejtette ki.
  3. Thank you for the amazing pics and videos!!! @TimyBlanco: Good to see Mika's smile again, I'll never forget how sweet he was with us. @DerMoment1608: Wow, it's fantastic to watch back the whole show through the stream. Yeah, it's a little bit too much buffering:teehee:, but a big thank you for the recording. And there is an another positive review: http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2013/08/11/a_srac_akinek_a_nyoman_a_britek_piros_nadragot_kezdtek_hordani/
  4. Tök rendes volt, hogy kijött, és mosolygott végig. Édi volt nagyon. Nekem elég volt az aláírás is, az meg sztem tök béna, ahogy ott megpróbáltak fotózkodni Vele. Vagy legyen rendes közös kép, vagy nincs értelme. De ez csak az én véleményem. A végén ahogy integetett az autóból... ááh, majdnem megzabáltam. A koncertre még így napok után is alig találok szavakat, iszonyat erős buli volt. Tényleg beleadta a szívét-lelkét, a sok "szájgeten" nagyot nevettem, mi is így hívjuk poénból a Szigetet:aah:, az meg külön öröm, hogy a fesztiválközönség minden rétegét meg tudta érinteni.
  5. 3 photos from the show: And a very positive review: http://www.quart.hu/quart/fesztival/20130811-mika-sziget-koncertbeszamolo.html
  6. What an amazing gig! Mika was so energetic, sang like an angel and performed with full heart and soul. :huglove: The audience was great too, especially when they played with the balloons. I liked very much as he laughed when a balloon bursted - he wanted to throw us, but he couldn't. Just laughed like a child. It's hard to write about it, you all saw the gig through the stream. We waited for him 1 hour, then he came out, gave us autographs, smiled a lot - what a sweet guy! We saw Mrs. Penniman too. They left the festival together in a car. When they left, Mika waved us from the car.
  7. Yeah, the heavy storm came after Thirty Seconds To Mars. It was scary.
  8. Ó, értem. Köszi a gyors választ! Igen, a Szigeten sajnos komplikált a M&G. A vihartól én is tartok... főleg azért, mert simán lemondhatják ilyenkor a koncertet. De a szimpla esőtől is, utálok esőben koncertezni. Szóval... mormolok varázsigét, és felhőűző táncot járok, hátha... Sztem én picit később érek oda, az Editors-ra kb. A Color party-t kihagyom.
  9. A Before the Show topikban olvastam, hogy lesz M&G. Erről lehet tudni valamit? Ha tényleg lesz ilyen lehetőség, kérlek, írjátok meg, már régóta szeretnék találkozni Mikával.... Előre is köszi!
  10. Oh, thanks! But how can he manage this after a festival? And where? (The security guys never let fans into the backstage...) I was at 2 Mika festival shows but I couldn't meet him...
  11. Az éjszakai busz jó ötlet. Kösz a tippet!
  12. Oh, a Celebrate volt az első single? Erről valahogy lemaradtam. A dalt meghallgattam, hááát.... nekem nem igazán jött be. Akkor ezek szerint inkább az Origin of love-val akarnak robbantani... hmm... ez is érdekes választás. De mondjuk nekem eddig (meglepő módon) a Make you happy jött be az összes közül. A helyükben lehet, hogy kockáztatnék. Én az Originben sem látok óriási potenciákat, de majd meglátjuk. Nehezen lehet szerintem kikalkulálni, melyik dal lesz tutisiker és melyik nem. Azt lehet tudni, miért csúszik az album megjelenése?
  13. Köszi a választ! Akkor még várok a jegyvásárlással. Egyelőre csak youtube-on nézegetem a mostani fellépéseket, ízlelgetem az új dalokat. Az Originből lesz single, videó?
  14. Én is szeretnék menni, de még elég távoli ez a november. Szerintetek gyorsan fogynak majd a jegyek? Csak azért kérdem, hogy mennyi gondolkodási időm van. A legnagyobb kérdés nálam a szállás, nagyon nincs pénzem most arra, hogy 1 éjszakára foglaljak szállást Bécsben, viszont 5-6-nál előbb nem indul vonat vissza. Szerintetek ki lehet bekkelni szállás nélkül? Többször voltam Bécsben, imádom, szeretem, de eléggé "alvós" város, az éjszakai élet nem igazán olyan, mint Pesten. No, elnézést, hogy bombázlak Titeket a kérdéseimmel.
  15. So sad news...:sad: I feel sorry for Katy... (I think Russell is sooo hot:wub2:) But maybe this is a good solution for both.
  16. Ja, oké, bennem csak az maradt meg, hogy írta valaki ezt a Take That-es dolgot.
  17. Sztem mire beérek a színpadhoz, lesz du fél 4, 4. Annál előbb nem hiszem.
  18. David sincs, állítólag a Take That-tel turnézik... mintha valaki ezt írta volna.
  19. Jaja, szegények. Ez mindig a hülye szervezők hibája. Nem mérik fel rendesen, kit lehet elhívni úgy, hogy teltház legyen borsos jegyárakkal is. Főleg a szegényebb országokban.
  20. :roftl: Oké. :roftl: Akkor még van esélyem.:roftl: Na jó, azért átgondolandó ez, mert ki tudja, honnan nézhetem végig a koncertet... beöltözve.:roftl:
  21. Elle me dit chantent en hongrois - most akartam írni, de látom, hogy szerkesztetted.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy