Jump to content

Can't follow anyone


tgwktm
 Share

Recommended Posts

not sure if i'm doing something wrong (its been a while since I was last on here) but i want to follow someone but when i click the 'follow' button on their profile it says that I haven't chosen how I want the notifications to be sent- I'm pretty sure I have

can anyone help?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

47 minutes ago, tgwktm said:

not sure if i'm doing something wrong (its been a while since I was last on here) but i want to follow someone but when i click the 'follow' button on their profile it says that I haven't chosen how I want the notifications to be sent- I'm pretty sure I have

can anyone help?

 

So what notification have you set up?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 6/5/2019 at 6:38 PM, tgwktm said:

not sure if i'm doing something wrong (its been a while since I was last on here) but i want to follow someone but when i click the 'follow' button on their profile it says that I haven't chosen how I want the notifications to be sent- I'm pretty sure I have

can anyone help?

 

Did it work meanwhile? I've just had a look at this function (haven't really used it yet tbh), and apparently the point of it is that you get a notification if the member you follow posts new content. But in your profile the notifications for "Someone I'm following makes a post" aren't activated, so I could imagine that's the reason why it doesn't work. It's in the detailled settings if you scroll down from the notification settings you posted a screenshot of. PLMK if that solves your problem. ;)

Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, mellody said:

 

Did it work meanwhile? I've just had a look at this function (haven't really used it yet tbh), and apparently the point of it is that you get a notification if the member you follow posts new content. But in your profile the notifications for "Someone I'm following makes a post" aren't activated, so I could imagine that's the reason why it doesn't work. It's in the detailled settings if you scroll down from the notification settings you posted a screenshot of. PLMK if that solves your problem. ;)

Yeah it did work, I just clicked save again and that seemed to do the trick 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy