Jump to content

Jacksie

Members
  • Posts

    390
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jacksie

  1. Caute dievcata,

    tak Taliani mali v Catoliche after party:mf_rosetinted:

    Dali mu urobit obrovsku tortu... Fotky vyzeraju super.

    Som trosku nestastna, ze som tam nesla, ale zas nesmiem byt neskromna, treba byt vdacny za to, co uz sme s Mikom zazili - a after party este bude v Blave alebo Prahe, no nie??:naughty::thumb_yello:

     

    už jsem taky přečetla všechno dostupné, ten dort byl vážně krásný :wub2::thumb_yello:

     

    i v Blavě, i v Praze! a jenom pro člen(k)y místních fanklubů :naughty:

  2. Jasne, mali sme tam v titulkoch napisat to be continued :teehee:

     

    Ozaj toto ste videli? Je to fakt mile

     

    mohli sme sa zapojit aj my :mf_rosetinted:

     

    ... nebo např. "to be continued in a naked video after your shows in our countries" :naughty:

     

    jinak, tohle video je super :original:sice nevím, kdo je ten pán od 3:55, ale řekla bych, že "má dost" :naughty:

  3. ozaj, twitter... - myslite, ze tam naozaj odpoveda on ??? Alebo to robi niekto za neho???

     

    jsem si (skoro) na 100% jistá, že Twitter je opravdu Mikův osobní... už jenom proto, že kdyby na to někoho měl (třeba člověka, co mu spravuje novinky na MikaSounds), tak by se asi dočkalo odpovědi více lidí :naughty: ale to mu nemůžu vyčítat, že odpovídá (a některá období i píše) tak málo, píše mu totiž opravdu strašně moc lidí :original:

    řekla bych, že Twitter má hlavně proto, že mu asi nevychází čas na blog, který má na MikaSounds, a na Twitteru může kdykoli a rychle odeslat zprávu... :)

  4. Potesenie na mojej strane :roftl:

    No problem, spravy a darceky mozem Mikovi odovzdavat kedy len chcete :-)))

    Teraz uz mam aj kontakt na tlaciaren v Bratislave, mozeme dat tlacit co chceme, fantazii sa medze nekladu :-))

     

    Mrzima ma jedna vec - v tom znone som vam nenatocila na video obal DVD-cka - naplanovane to bolo tak, ze moja kamoska ma bude filmovat na meet and greats ked mu to budem odovzdavat a komentovat, no ako som uz spominala, bolo to komplikovanejsie :boxed:

     

    Ale aj tak to dopadlo super. Som este stale v sedmom nebi :wub2::mf_lustslow:

     

    věřím, že úloha Mikova osobního posla by se ti určitě zalíbila :naughty::thumb_yello: a on by zase nemohl být nespokojený s tebou, protože si poradíš za všech situací :thumb_yello: fakt, zvládla jsi to skvěle :clap:

     

    to věřím, já taky a to u tebe to musí být tak 10x intenzivnější :original:

     

    moc bych si přála, aby se na to video vážně podíval, natočily jste ho totiž úplně skvěle :clap:

  5. Ahoj, citala som co to, ze sa tu nieco deje, ale nezapojila som sa. :) Ja mam vlastnu knihu - ci skor fotoalbum, taky mix co robim, kde si zakladam co ma napadne pri jeho pesnickach. Chcela som si ju dat v Madarsku podpisat, ale nevyslo to... tak si este pockam. A aspon Vam ju ukazem potom niekedy na zraze na posudenie, ci vobec mozem tu knihu ukazat ludom :naughty:

    A linky co si dala nejdu :(

     

    Pridavam ukazku z mojich myslienok:

     

    :wub2::wub2::bow:

     

    těším se na víc takových ukázek :original:

     

    jenom tak ze zvědavosti, poupravily jste nakonec ty obaly? protože bych tu finální verzi taky moc ráda viděla :)

     

    jak psala Marťa, je tam risk - buď že ti ji vezme nebo že ti alespoň ukrade nějaký nápad :teehee::original:

     

    jinak, jsem moc ráda, že jste si užily koncert, holky :thumb_yello:

  6. Já tu mám jen windows player :boxed:

     

    mně se to původně automaticky otevřelo v programu Windows Movie Maker pro dělání videí, ale potom jsem to zkusila otevřít v Media Playeru a funguje to, takže nevím, kde by mohla být chyba :blink: kdyžtak třeba zkus stáhnout ten Movie Maker nebo nějaký jiný přehrávač :original:

  7. presne, hlavne, aby bol relax a nacerpanie novych sil...inak, ked tak dumam, ani som netusila, ze ti to s tym vysvedckom nakoniec nevyslo...tak vidis, aspon ta praha az tak moc nemrzela...mozno MIKA bol len ustretovy...

     

    ja sa snazim leto rychlo prezit...teplo nemusim, tak si vies predstavit ako sa pred nim ukryvam...v prace mame dost dusne obdobie a volny cas mam zasa hodne nabity roznymi minivyletikmi, roznymi party a stretnutiami s prijemnymi ludmi...aaach, keby mali dni o trosicka viac hodin vobec, ale vobec by som sa nestazovala...proste je toho stale strasne vela, co by som chcela postihat...az sa mi niekedy zda, ze tie kompromisy sa mi uz vymykaju:naughty:

     

    takze jacksie, uzi si este cca mesiac a potom budeme opat fungovat na skolskom principe :fisch:

     

    jojo, it's important to relax, take it eeeaaasyyy :)

     

    přesně tak... to předtím vyšlo tak nečekaně - 14. června jsem zkazila poslední možnou nápravnou písemku v jednom předmětu (i když jsem to ještě nevěděla) a 15. června bylo oznámeno zrušení koncertu... neříkám, že jsem za to byla vděčná, to vůbec - možná, že by se ještě našel způsob jak naše přesvědčit i přes ty známky, ale potom, jak jsem zjistila, že se tomu nechtěnému výsledku na výzu přece jenom nevyhnu, tak jsem si i přes ten smutek trochu oddechla... :o

     

    tomu rozumím, máš to stejné jako já se zimou :naughty::blush-anim-cl:

    tak... hlavně, že se nenudíš :) u mě to tak tyhle dny někdy i vypadá, naštěstí mě vždycky někdo na poslední chvíli zachrání :blush-anim-cl:

    vidíš, a to ty jsi ještě z těch lidí, jejichž den trvá déle než ten průměrný - hlavně proto jaká chvilka ti stačí ke spánku... :thumb_yello::)

     

    věř mi, že ten měsíc hodlám prodloužit co nejvíc to bude možné :biggrin2::wink2:

  8. jacksie ahoj...ako idu prazdniny?...vydarili sa plany?...i ja som na kocky cez vikend intenzivne myslela...a teraz ked mi prisli fotky, tak je to este intenzivnejsie:wink2:

     

    ahooj, sunshine :) prázdniny jdou celkem pohodově, hlavně odpočinkově od školy :naughty:, děkuju za optání :) abych se přiznala, plány se nevydařily, protože mi je zkazilo to závěrečné výzo, jak jsem už zmiňovala, ale tento rok mi to ani moc nevadí :)

     

    jak užíváš léta ty? plánujete ještě nějakou dovolenou? :)

     

    jee, fotky :) taky už jsem viděla :) jsou úplně... wagovité :naughty::original: moc vám to sluší, holky, a už se moc těším na video :)

     

    a... shirl, ten obal na CD je úplně geniální :wub2:

  9. ahoj, holčiny :original:

     

    vidím, že sraz se naprosto wagovitě vydařil :thumb_yello:(i když od takového složení lidí se ani nedá očekávat nic jiného :wink2: )

     

    jinak, právě jsem nám založila společný mail na Centrum.cz - wags@centrum.cz, heslo: mika83; založila jsem ho, abychom měly kam posílat např. společné fotky a abychom měly někde pohromadě uložené zajímavosti o Mikovi, které nám občas jednotlivě přijdou pod ruku ;)

     

    zatím jsem tam tu schránku nějak nenavyšovala, protože jsem zjistila, že tam může být "jenom" 2000 MB, zatímco na Seznam.cz je po navýšení schránka neomezená, takže kdybychom se náhodou ještě rozhodly pro ten Seznam... :)

  10. Nuestra amor,

     

    mockrát děkujeme :blush-anim-cl:

     

    Potkáme jedna druhou, takže 90% z toho už je splněno :thumb_yello:

     

    Ani nevíš, jak mě mrzí, že na srazu nebudeš :( Myslím, že po TN bychom měly na program zařadit !!! :original: (pro neznalé !!! = Ostrava :roftl: )

     

    :wub2:

     

    to nemáte za co :)

     

    to spíš 99%, věřím, že skupinu složenou z tak pohodových lidí by někdo jenom tak nenaštval ;)

     

    mě to taky mrzí, ale taky doufám, že to není první a poslední sraz, kde budou i Marťa a Beata :)

     

    ve Vykřičníkově jste samozřejmě vždy vítány :biggrin2:

  11. barunka, to bude tymi zivotnymi skusenostami:roftl:...proste, zivot ide dalej:wink2:...nie ako my chceme, ale cochvila zasa zapadne do tych starych kolaji a zasa bude na co sa tesit:wink2:...po parizi som proste uz imunnejsia:biggrin2:

     

    a btw, ked spominas jacksie, tu kocku som tu uz pekne davno nevidela:wink2:...:fisch:...len dufam, ze nestratila motivaciu pri uzatvarani znamok...

     

    to ne, až "po"... :naughty: ale rozhodně to nebyla ztráta motivace k povídání si s vámi :wink2::)

    nicméně, už jsem nastoupená v plné zbroji a hlásím se k aktivnímu členství v Alternative-when-MIKA-is-not-avaiable-band :thumb_yello::biggrin2: jenom bych, s dovolením, svůj nástroj vyměnila třeba za triangl, na pozici, do které jste mě obsadily, se úplně necítím :naughty:

  12. Jaká písečnatá potvůrka :teehee: Byla už někyd příležitost zazpívat? Nebyla :mf_rosetinted:

    Řekla sis o to někdy? Ne :das:

     

    :fisch:

     

    Jak říkám... až bude nějaká příležitost... klidně :wink2:

     

    hehe, já jsem si o to vlastně řekla, že... a vypadá to, že příležitost se docela blíží... takže co takhle takový minikoncert pod ostravskou radnicí? :das::biggrin2: měla bys tu čest zpívat na stejném místě jako Ruda z Ostravy! :naughty:

  13. Sešitky budou všude stejný... osvědčený systém zjevně :naughty: I když se trochu divím, že to ještě není na internetu...

     

    ... :shocked::blink::boxed: ?! ... Geniální... aneb domácká představa o tom, jak ušetřit... na těch největších blbostech... bože... řešit problémy omezováním výuky dětí... z toho je mi teda poměrně dost nevolno... není to proboha úplně jedno? Vždyť jaký je proboha rozdíl mezi tím, když holčička A studuje klavír a holčička B flétnu a tím, když holčička A studuje oboje... platí se to stejně... nechápu... nechápu... další z důvodů, který jsem mohla uvést, když se mě u maturity zeptali, proč si myslím, že se politika v našich končinách nedá brát vážně. A fascinuje mě, že takhle přijali zákon ještě narychlo před tím, než se bude sestavovat nová vláda...

     

    noo, na tohle taky valím oči :shocked:

     

    (a protože jsem nenašla výstižného smajlíka, házím výstižný výraz "live" :naughty:)

     

    MIKA167.jpg

     

    úplně stejně jako na fakt školného na výškách :bash:není možná aji lepší změnit školu, aby ze mě už po té střední něco bylo? :sneaky2: ale zase mi to malinko otevírá možnost studia v zahraničí... ale fakt jenom malinko... puf :boxed:

  14. :wub2: :wub2:...

     

    To jste věděly, že tu paní, která takhle ukončuje Any other world, je možno vidět v klipu na Love today? :original: Sice jen na chvíli (vyskakuje z dortu myslím), ale i tak :wink2:

     

    (Meloun :teehee::thumb_yello: )

     

    jee, tak to jsem nevěděla :thumb_yello:

     

    děláte mi s tím melounem radost, guapas :blush-anim-cl::)

  15. Náhodná myšlenka: Teď jsem v televizi slyšela větu (ale necelou, tak, jak ji napíšu).. "Česká Republika je křižovatkou, kde..." ... napadlo mě dokončení "každý počká, než blikne zelená a jede dál" :mf_rosetinted:

     

    No nic, to byla jen taková kulturní vsuvka :roftl:

     

    :thumb_yello::clap:

    ach jo... :o

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy