Jump to content

Barunka

Members
  • Posts

    9,697
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Barunka

  1. Jééé!! Konečně trošku života se vdechlo tady :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: 

    Anoo!! Musíme to zkusit znovu oživit :) :) 

    Jak se vám líbil koncert???? Pro mě byl úžasný...prostě dokonalost sama :) :) :)  byla jsem aj na colorsech a...úplně jiné oba dva, ale oba úplně skvělé. A u obou dvou mě Mika dostal hned na začátku - v Ostravě češtinou, v Praze tím - že zničehonic přišel na podium ve tmě jako první, když jsem to vůbec nečekala :naughty:  a...trošku mě mrzelo, že nemluvil česky...ale, je fakt, že v Ostravě si nasadil tak vysokou laťku, že by ju těžko překonával, tak se asi rozhodl to ani nezkoušet :naughty::)

     

    Coby zakladatel tohoto fóra mě těší, že nejsem jediná, koho tato aktivita tady těší! :wub: 

     

    Já bohužel tenkrát na Colours nebyla, což mě dodnes neskutečně štve, ale nešlo to....  jsem ráda, že tu Mika má čím dál tím víc fanoušků. O to víc možnost koncertů  :das:

    Souhlasím, že to byla úplná dokonalost.... byla jsem stejně tak okouzlena jako vždy předtím a teď se nemůžu dočkat na další... už mě jenom štve, že kdoví, kdy se taková příležitost zase nabídne  :naughty:  :(

    A jo - to mě docela zamrzelo, že nemluvil česky... speciálně proto, že já to tenkrát nezažila ale ono... on mluvit chtěl. Jen by na to musel mít někoho, kdo by mu ty věty v tu chvíli dokázal přeložit.  :mf_rosetinted:  Na těch Colours to bylo okouzlující!

     

    Jinak - ahoj, přes pár příspěvků jsme se ještě neměly možnost představit. Jak ses k Mikovi dostala, Ma.Kot? .... (Nebo je nějaké jiné jméno, kterého lze využít)?  :wink2:

  2. O půl hodinky později, ale přece jenom :naughty: (Aby sis nemyslela, teď jsem i o půl hodiny pozdě odevzdala svůj domácí úkol.. so close.. :blink: )

     

    Takže, drahá nejmenovaná osobo, nejmenovaná proto, že na profilu nemáš zvěřejněné narozeniny a netuším, zdali být jmenovaná chceš... :naughty::fisch:

     

    Přeju Ti všechno nejlepší k narozeninám a plno (mika)úžasností a samé spokojenosti! :woot_jump: Nechť je každý den nezapomenutelným for all the right reasons!

     

    A here's to many many crazy-long posts :das:

     

    Z edice superujetých dortů:

     

    1557741573_d58c4fb15e.jpg

     

    P.S. Odpusť mi mé přehnané užití angličtiny, já jsem tak unavená, že nejsem schopna vnímat, co píšu... ale věz, že někde za tou fůrou nesmyslných žbleptů stojí dobrý úmysl a čistá touha popřát :wub2:

  3. Už jsem se tím málem taky nakazila... :boxed: Když tu člověk přispívá skoro sám, je těžké odhadnout dobu kdy odepsat aby to nebylo trapně rychle nebo zase za nevhodně dlouho... :naughty::boxed: Chjo, jak jsem už napsala, tvrdý knockout...

     

    Já bych se zasadila za to, aby se odpovídalo hned, jak člověk může :wink2: I kdyby to mělo být pět minut poté :-) ... Vždyť takhle jsme to dělávali předtím :)

     

    Nicméně aby to neznělo brutálně pokrytecky, když jsem sem sama tak dva měsíce nepsala :boxed: ... Ta škola mě jednou fakt zničí... :boxed:

  4. Pravda, to byly opravdu pokecy s velkým P :naughty::thumb_yello:

    Těžko říct jestli to nebyla jen náhoda než důsledek, ale podle mě se to zlomilo tím odvoláním Mikova kocertu v Praze... Z toho knockoutu se tohle fórum prostě nemůže probudit, ne a ne... :boxed:

     

    Btw., chápu že mi do toho nic není a kdyžtak mě klidně od****uj... ale kdo proboha něco říkal proti tvým příspěvkům? Co je komu do toho kolik napíšeš postů? Takovým lidem darovat poukaz na týdenní dovolenou v Thajsku... :-) Ovšem, se sáčkem "bílého prášku" v kufru... :fisch::lol3: Myslela jsem, že takoví niemandi tě přece nemůžou ovlivnit... :wink2:

     

    Ach, jak mi to chybí :-)

     

    No, bude to asi taky jeden z faktorů, to máš pravdu. Musím se přiznat, že mě samotnou to asi nevzalo tolik..? :boxed: Teda jasně, naštvalo mě to a nějaká snaha, aby to neznamenalo, že sem Mika už nikdy nepřijede tu byla, ale... nevím, pro mě jenom zrušený koncert nebude něco, kvůli čemu bych musela na fórum nebo Miku zanevírat. S fórem je to speciálně tak, že tu s váma stejně ráda řeším věci, které s Mikou mají pramálo společného.. :teehee: Takže... asi tak :-) No ale to je můj názor a popravdě jsem neslyšela moc jiných názorů na tohle téma, docela by mě zajímaly, jestli jsou.. :-)

     

    Heh, neboj, tebe bych nikdy neodhvězdičkovala :-) No, řeknu asi tolik, že to byli natolik důležití lidé, aby to mé myšlení ovlivnilo :-) Opravdu jsem nikdy nechtěla, aby to tu bylo "Barunka se hodlá projevovat a všechny tím znudit a odradit" fórum, ale spíše "Vedeme tu žhavé debaty" fórum =D ... ale obávám se, že se mi spíše povedla první možnost... :-)) ... :boxed:

  5. Nedá mi to sem nepostnout... (i když to tady bude určitě už tak stokrát po celém MFC)

     

    (kde taky jinde, že :naughty: ) ...

     

    Nemůžu si pomoct, ale to je snad první video, kde mě Mikovo vystoupení vážně nějak nebere.... :blink:

     

    Možná se mi to zdá jen zatím... a i kdyby ne, tak i mistr tesař se utne :naughty:

     

    Ale co vy na to?

  6. Přesto si neodpustím (a doufám, že to tu bude přečteno)...

     

    VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM, MARTINKO P.! :wub2::woot_jump:

     

    Ať se ti pořád jenom daří, máš ve svém životě vždy jen plno lásky, štěstí, spokojenosti a ať je zkrátka (nejen) celý další rok nezapomenutelný v tom nejpozitivnějším slova smyslu :blush-anim-cl: Tajně budu doufat, že bude třeba i díky nějakému tomu dalšímu srazu :wink2: ...

     

    Mám tě moc ráda! :wub2:

     

    A každoroční edice geniálních dortů :naughty::

     

    colorful+cake+web.jpg

  7. Dievcence moje drahe a krasne,

     

    tak som po dlhej dobe opat tu a ani neviem cim by som mala zacat... Budem sa snazit aspon zbezne si precitat poslednu korespondenciu, aby som bola ako-tak v obraze...

     

    Prisla som o nejake pikosky ? Novi manzelia, nove deti ???

    (Ja ani jedno, ani druhe:-)))

     

    Aby som trosku dala do obrazu vas - prvotnou pricinou mojho vypadku bolo to, ze som sa dost na... "namichla" kompletne na cely internet

     

    Najprv ma totiz skontaktoval moj byvaly priatel spred 20 rokov (vobec som netuzila po tom, aby ma ten clovek este niekedy v zivote nasiel ) - a on ma objavil prave vdaka debatam na MFC, predstavte si to...!! Clovek si ani neuvedomi, co vsetko tu na seba verejne porozprava.....

     

    Potom, vdaka mojim nakupom na internete, niekto skopiroval moju kreditku a vybielil mi konto

    Takze som sa od internetu v kazdej podobe drzala pre istotu v uctivej vzdialenosti. (konto som mala nastastie poistene, takze mi nakoniec, po dlhsich natahovackach, banka peniaze vratila - uff!!!!)

     

    No a potom sa v januari mojej sestricke narodilo 4-te babatko - Lucinka - a tetka Beatka sa kompletne zblaznila. Proste som sa do toho cloviecika beznadejne zamilovala, znova som sa vratila k internetu - ale takmer kazdy den som travila neskutocne vela casu na Skype a pozorovala som Lucinku spiacu, hrajucu sa, papajucu Skratka - vidite v akom som stave

    Lucinka uz ma 9 mesiacov, uz chodi a uz mi aj dala prvu facku - asi jej lezie na nervy, ze ju v jednom kuse bozkavam :naughty: A to este keby vedela rozpravat, kam by ma asi poslala :-))))

     

    V lete mi operovali haluxy (to su tie vystupene kosti pri palcoch na nohach, keby ste nahodou nevedeli), takze som stravila 2 mesiace doma v Bratislave a znova som sa ucila chodit Doma som si to celkom uzivala, aj ked prve 3 tyzdne som sa vladala presuvat iba po byte.

     

    Bohuzial, som sa koli tej operacii nemohla zucastnit ani na jedinom MIKOVOM koncerte To som si teda odtrpela !!! Mozem vam potvrdit, ze to bolelo viacej, ako nohy po operacii

     

    Aj som si chcela niekde zohnat invalidny vozik a ist do Francuzska aj sama, ale nakoniec som to vzdala...

     

    Nohy su uz v poriadku, uz opat naplno zarezavam v praci.....

     

    Dievcence, aj ked som sa neozyvala, velmi casto som na vas myslela a velmi ste mi chybali !!!!

     

    Bozkavam,

     

    Beata

     

    Beatko!

     

    Vítej vítej vítej zpátky! :-) Já jsem strašně ráda, že tě tu znovu máme!!! :-) Já ti děkuju moc už za to, že jsi reagovala na můj e-mail, a já, nic nezvládající studentka se nestačila nadát a než jsem stačila odpovědět, už byla zpráva tady.

     

    Myslím, že v zásadě jsi o nic nového nepřišla... z Martinky je studentka, ze shirl je slečna Bc. Shirl :), u mě snad nového ani nic... :blink: ... Manželé ani děti nepřibyli tedy na žádné frontě :wink2:

     

    Vůbec se ti nedivím, já i přes své zdánlivé věčné bytí na internetu (které stejně věčně sestává jen z učení :sneaky2: ) jsem občas fakt ráda, když se ho zbavím... zvlášť ještě, kdyby se mi stalo tohle.

     

    Co všechno jsme tu napovídaly, je docela dobrá otázka na zamyšlení... s tím asi budu jednoho dne mít problémy :roftl:

     

    Člověk si hlavně ale řekne, co někdo může po 20 letech ještě chtít? Šmarja.. o.O A s tou kreditkou, ještě lepší .... :shocked: Jsem ráda, že se to nakonec aspoň vyřešilo, když už nic jiného...

     

    A juj! To je hezký... někdy si člověk bytí tetou možná může užít i trochu víc... více radosti a méně starosti :teehee: .. Však počkej, za rok už bude žvatlat :naughty: ... Ale hlavně, myslím si, že později budeš spíš "cool" teta Beata :wink2: ...

     

    A jsem ráda, že i operace se vydařila, na to, že jsi se musela učit chodit odznovu, jsi to koukám zvládla docela rychle a je fajn, že ses takhle rychle vrátila do běžného života :-) A ten dvouměsíční klid určitě nebyl na škodu...

     

    Taky jsi nám moc chyběla! :wub2: Především na letním srazu.... Říkaly jsme si, jestli jezdíš po koncertech, nebo ne... no, budeme muset doufat, že Maestro pojede příští rok turné a budeme si to všechny moc vynahradit :-) ... Doufám, že na nějaký další se již přidáš. Neplánuješ zase někdy brzo být v BA? :wink2:

  8. Holky já se strašně moc omlouvám, ale já nemůžu ani v pátek ani v neděli, jedu na celý víkend do Vídně... Já totiž úplně zapoměla, že je v pátek volno...:boxed:

    Moc mě to mrzí, těšila jsem se že se uvidíme, a teď z toho asi nic nebude...:crybaby:

     

    Martinko, je moc škoda, že nám to nevyšlo nakonec. :( Užila sis aspoň Vídeň? Co jste podnikali? :) A jak jde dál studium? :teehee:

     

    Budeme muset doufat, že se nám podaří něco Vánočního, neplánuješ přijet..? :wink2:

  9. Nemusíš se vůbec omlouvat :shocked: ráda na to odpovím :wink2:

     

    Tedy spíš se to pokusím stručně objasnit protože tohle je taky asi téma které nejde moc dobře rozepsat a vystihnout na fóru...

     

    Já mám prostě velikánskou averzi vůči umělcům, kteří nedokáží ustát ono "dobro" které jim osud nadělil. A Amy je (byla...) ukázkový příklad. Byla to chytrá, hezká a především múzami obletovaná muzikantka - osud jí toho nadělil prostě dost a ať se to její příznivci snaží pojmenovat jakkoliv ("životní styl", "bohémský život", "krutost osudu" a co já vím co ještě...) byla to prostě jen JEJÍ VOLBA že od přízně od života, fanoušků a kritiky utekla k drogám a nezřizenému opilství...

     

    Takové chování mi přijde neskutečně sobecké a pokrytecké vůči lidem, kteří dostali do života mnohem horší karty a stejně by je nikdy nenapadlo si píchat do těla drogy a opíjet se do němoty, prostě vedou "normální" život... A pokud by se díky něčemu proslavili, brali by to jako štěstí a vážili si toho. Amy se nepříčilo vyjít mezi své fanoušky, kteří zaplatili nemalé peníze za lístek, na mol...

     

     

    Uf, takže tak :wink2: Prostě mi je proti srsti už jen představa toho, že byl Mika snad jejím obdivovatelem... :boxed:

     

    PS: Něco podobného u mě neprošlo ani Michaelovi... Moc dobře věděl co pro miliony lidí na celém světě, moc dobře věděl jaký dar v sobě má. A přesto bral extrémně nebezpečná nemocniční anestetika v domácím prostředí k USNUTÍ. No proboha...! Stokrát mu to prošlo, pak už ne...

    Ano Murray je sketa který zaprodal svou lékařskou čest a svědomí, ale Michalovi nikdo anestetika nepíchal proti jeho vůli, právě naopak... A právě to mu nebudu moct už nikdy odpustit...

     

    Jo, v tomhle ti rozumím... chování, kdy se někdo takovýmhle způsobem ničí, zdá se prostě být nevysvětlitelné... Proč to dělají? Mají talent, úspěch, mnoho lidí okolo sebe, všechno, co by si kdy mohli přát a přesto mají potřebu se ničit.... jeden by řekl, že si za tohle fakt zaslouží vyliskat a že je to výsměch všem normálním lidem... samozřejmě něříkám, že mají všechno ideální, ale rozhodně je neskutečná spousta lidí, kteří prožívají mnohem, mnohem horší věci....

     

    Otázka je, jak se k tomu kdo z nich dostane... pokud upadnou do deprese (pochybuju, že tomu tak bylo u všech lidí, je mi jasné, že někteří se do toho určitě dostali jen tak skoro pro nic za nic a zničili se... ale u některých, jako třeba právě Amy, jsem ten pocit depresivní mysli měla, po přečtení několika rozhovorů), té opravdové, tak to je prostě jako stát s kudlou v zádech na kraji útesu... Oni jsou si všeho vědomi... ale deprese jim nedovolí si toho jakkoliv vážit a pořád mají pocit, že je NĚCO, co tady zásadně schází, ať už to je cokoliv... pak se mysl velmi těžce přesvědčuje o tom, že je něco, za co tu stojí být a jakmile se dostanou k alkoholu/drogám a mají pocit, že jim to chvilkově pomáhá, tak to je většinou cesta ke konci... s takovým stavem mysli se zkrátka dá málokdy hnout.

     

    Já bych rozhodně nikdy neřekla, že co ji (/kohokoliv jiného) potkalo byla krutost osudu, na to měla podmínky krásné, ani bych to neospravedlňovala jako životní styl. Byla to blbost, pravděpodobně nešťastně zkombinována s depresivním stavem mysli....

     

    ... Ale přesně jak nepřímo zmiňuješ, nebyla to jenom ona. Byl to i Michael a bylo to i mnoho dalších. Já se všeobecně snažím (i když to ne vždy jde, Mika je sám zářným příkladem, že :-) ) radši nevnímat osobnost umělce, ale jenom jeho umění... protože i když jsou to horší věci jako závislost na drogách, či něco méně závažnějšího, asi se na mnoha z nich najde něco, co bych neschválila. Samozřejmě takhle si nepřímo šáhnout na život je silný kalibr.. ale zkrátka pořád se v tomhletom snažím oddělit osobnost od umění. No a co se Amy konkrétně týče, já se dobrovolně přiznám, že já ji teda vždy obdivovala, samozřejmě ne její alkoholické excesy, ale ty věci, kvůli kterým si ji pamatovat chci... její pro mě nezaměnitelný silný alt, schopnost dokonale procítit písničky a také si je napsat.. a vůbec, mohla bych mluvit ještě dlouho. Takže mi vůbec nevadí, jestli jí Mika obdivoval, nebo snad věnoval koncert, stejně takhle by právě mohl člověk zpochybňovat nesčetné pocty Michaelovi a dalším, kteří takhle neuváženě naložili se svým životem...

     

    S tím, co píšeš o Michaelovi, musím taky souhlasit... tu vinu vážně jenom na Murraye opravdu svalit nemůžou... teď, když už je "vinen", jsem fakt zvědavá, jaký trest mu vyměří přesně...

     

    No a in fact, myslím si, že Mika a Amy byli dokonce i kamarádi, podle toho, co jsem tu a tam četla či zaslechla. :)

     

    img_0172__oPt.jpg

     

    :) ...

  10. Jak jde vidět tak jsme ohledně HIMYM opravdové fajnšmekřině/fajnšmekrářky ( wtf... jak je správně ženský fajnšmekr? :lol3:) a není divu že to vidíme stejně Dobré žes zmínila zrovna Big Bang Theory protože ač tenhle seriál hltám od samého uvedení, tak postupem času a sérií jsem mu propadal čím dál tím víc až je ze mě naprostý závislák... Takže trošku opak toho co u HIMYM... Zatímco TBBT zraje jako víno, HIMYM začíná trošku kvasit jako burčák (Ehm, na tohle přirovnání jsem - obzvlášť v tuhle hodinu - velmi pyšná )

    Budu moc ráda za tvé dojmy/reakce/výtky pokud si časem uděláš čas (:naughty:) a některý z těch mnou doporučených seriálů prubneš :wink2: Vidím že máš permanentní nestíhačku, bude asi těžké si najít čas na seriál když se člověk ani nedostane na fórum viď? :-( Výhoda je, že oba hrané jsou brutálně krátké (ukončení Freaks and Geeks po 1. sezoně považuju na největší zločin televizní a filmové historie).

    A honem sem s těmi tvými "nespecifickými" seriály, to mě moc moc zajímá :-)

     

    Ohledně Číny naprostý souhlas, tohle řešit na fóru je asi stejné jako myslet si že přečtením slovníku se dá naučit jazyk...

    Určitě je to dobré téma na live pokec pokud se někdy ještě uvidíme atomu bych ráda věřila :-)

    Jak to tak sleduju, tak by to byla zajímavá konverzační guláš od HIMYM a seriálů přes Británii až do Pekingu :-D :-)

     

    Btw. tipy na zajímavá míta v Londýně vřele uvítám, není nad osobní doporučení ;-) Ikdyž tak nějak tuším, že pokud mi to klapne tak ten týden v Londýně se bude rovnat Olympiádě a na ostatní zbude minimum času...

     

     

    S tou reklamou ti ráda pomůžu odkazem ať jsi v obraze :-)

    Prostě taková blbůstka... ani nevím proč jsem to minule zmínila... :naughty:

     

    Zcela a rozhodně! ... No to je fakt... takové slovo snad asi ani neexistuje :shocked: (Můj jazykový "cit" napovídá fajnšmekryně, ale kdo ví, že... ) ... Když už jsme u toho, vidělas díl ze 14.11., S07E10? Mám pocit, že to snad muselo hnout s každým....

     

    Za tvé přirovnání ti tleskám :naughty::wink2: Je trefné.... já opravdu nevím, co se mnou minulé dva, tři roky bylo, že jsem TBBT opravdu neměla ráda... teď jsem do toho zcela zamilovaná, také čím dál tím více... a jen horlivě čekám, jak se příběh vyvine a i když tam jsou díly, které s příběhem vůbec neposunou, geniální styl psaní to celé nahradí... a samozřejmě, absolutně dokonale vybraní herci....

     

    Máš pravdu, na seriály, nebo všeobecně na život, moc času nemám :-( Ale povětšinou si jeden díl něčeho denně dám, jako "nakopnutí" ... takže zanedlouho se propracuju i k tvým doporučením a už se na to moc těším :-)A pak ti samozřejmě dám feedback! :-) ...

     

    Freaks and Geeks je americké jak koukám... ze zkušenosti i z vyprávění mám za to, že plno nadějných seriálů se tam po první sezóně ruší, protože zkrátka nemají dostatečnou sledovanost a to je všechno, na čem záleží... hlavně, že Jersey Shore se drží už pět řad :sneaky2: *facepalm*

     

    Mé nespecifické seriály... teď už ani pořádně nevím, o čem jsem mluvila :naughty: Ale předpokládám, že o některých mých oblíbených, které jsem ale nejmenovala... no, takhle zfleku mě napadá třeba How not to live your life... není to sice žádný top seriál, ale pro mě má své nevysvětlitelné kouzlo, které já žeru.... no a potom musím zmínit mou "been-together-for-3-years" lásku Mighty Boosh :wub2: Je to seriál který... nejde určit, specifikovat, popsat ani nic podobného, dokud člověk prostě sám neuvidí. Je to tak neskutečně "wtf" humor, že to málokomu sedne, ale přesto se ho snažím vždycky někomu doporučit, minimálně aby se podíval a třeba se chytne... zkrátka pro mě to je geniální kombinace, složená asi zhruba z nálsedujících prvků: neskutečně jetý humor + britská angličtina a mentalita + jetá móda, doplňky, místa, všechno + skvělí herci .... Několik lidí se už chytlo, kdybys měla náladu, zkus to taky a třeba se ti to taky zalíbí... :-) Jsou toho bohužel jenom tři série o asi 8 dílech každá...

     

    Já taky věřím, že se ještě uvidíme, ale rovnou vyhlásím, že to plně záleží jenom na tobě... věz, že já svůj zájem dávám najevo :-)) Tak už jenom stačí, abys toho kdykoliv využila ;-)

     

    Řekla bych, že velký guláš témat značí jen to, že si dva mají co říct a to je nejlepší! :-)

     

    Je pravda, že Olympiáda sama o sobě bude dost vyčerpávající program... ale když už tam budeš, rozhodně něco málo bokem snad ještě stihneš... :-)) Nebo jsi takový nadšenec, že pujdeš na tolik událostí? :teehee:

     

    Tu reklamu fakt neznám, tyjo... ale už jsem o ní slyšela i jinde... nojoo, Starobrno... =D Televize + Starobrno = dvě věci, které fakt nevyznávám.. a pak se stává tohle! :-)

  11.  

    Ikdyž nevím podrobnosti... tak od srdce gratuluju :flowers2:

     

    Myslím, že než ti tu někdo odpovítak už budeš z Česka zase pryč... :naughty: Ale snad se pletu :wink2::thumb_yello:

     

    Snad to nevyznělo moc sarkasticky, prostě mě občas chytne nostalgická vzpomínka na to, jak se tu dokázalo popsat i dvacet stránek za jediný den... :sad:

     

     

     

    Trifi, v tom rozhodně nejsi sama.... a co teprve, když se nám tu podařilo se sejít zároveň a chatovat "in real time" :naughty::wink2:

     

    Já sem nemohu už ani zdaleka přispívat tak často, jsem tak neskutečně utopená pod záplavou učení.... ale na druhou stranu, jelikož věřím, že na věci, které člověk považuje za důležité, si člověk zkrátka čas najde... nějak. A tak se snažím aspoň takhle. I když se přiznám, že jsem taky s vyšší mírou příspěvků tak trochu přestala i po značné dávce nemilých komentářů na jejich adresu... takže jsem se radši trochu stáhla, předpokládám, že to takhle lidem vyhovuje víc :wink2:

  12. Jj, ten zaznam poznam, je to super kvalita. K tomu Mozartovskemu looku - vsimli ste si niekedy ako vtipne v tom vyzera Martin? :teehee:

     

    Ked uz spominas to Blame it on the weather....dlho som premyslala co mi ta skladba pripomina (to ze je to pre mna pesnicka do disney rozpravky sa nemeni :blush-anim-cl: ) ale spomenula som si na moje prve dojmy ked som si prvy krat vypocula Stirb nicht von mir od Rammstein. Keby ste niekto nevedel prikladam odkaz - http://www.youtube.com/watch?v=nSZZyc-X8yo Kedze styl hudby Rammstein Vam nie je cudzi nemusim vysvetlovat aky to bol na prve pocutie sok vypocut si Tilla v takomto nasladnutom duete. A ked som si este vypla instrumental a nechala si len cisty Tillov hlas bola som v rozpakoch ako falosne to znelo. :boxed: No ked som si po nejakom case odmyslela pociatne "prekvapenie" pripomenulo mi to balady z cias Falca a ziskalo to pre mna iste caro. A tak nejako podobne som na tom s pocitmi z BIOTW. Myslim, ze v nejakom spravnom momente mi zapadne do usi ako chybajuci diel puzzle...

     

    Já s videem pořád ještě čest neměla, ale jenom kvůli potenciální možnosti se zasmát jsem si Martina vyhledala a fakt má ránu.. chudák... :naughty: I když se musím přiznat, že mi ten styl k nim nejde všeobecně... tedy jako nápad je to dobrej, ale prostě působí to zároveň tak trochu wtf, i když vlastně v dobrém smyslu.. hm... co jsem to tím vlastně chtěla vyjádřit.. *radši mě neposlouchejte =D*

     

    Musím říct, že přirovnání k Stirb nicht vor mir je dost přesné, až překvapivě... to mě nenapadlo.... ale jo. Jsou obě takové nezvyklé pro jejich interprety a člověk si na ně musí zvykat... já osobně jsem se rozhodla, že zvykání nechám až na dobu (doufám, že už jenom ty 2 měsíce) mi ji Maestro přihraje do uší ve studiové verzi :) ..

  13. Holky nevím jestli jste na to narazily a poté co jsem na tom právě teď ulítla během tohodle týdne už potřetí jsem si řekla že by to byla strašná škoda kdyby náhodou ne...

     

    Přece jen, profesionálně nasnímaných koncertů Miky (a navíc takhle kompletních - skoro hodina a půl... ) opravdu není moc takže určitě sosejte geniální festivalovou show v Paleu

     

    http://www.uloz.to/10411982/mika-paleo-festival-show-new-concept-mp4

     

     

    A dokonce jsem si už i zvykla na ten "Mozartovský look" :naughty: protože Mika je prostě (jako vždy) cute že bych si ho nejradši namazala na chleba :naughty: a kapela neuvěřitelně šlape, zraje jako víno a Mikovy se začíná hromsky vyplácet že nemění sestavu...

     

    Většina písní dostala nový kabát, ale bohužel ne vždy lepší - třeba aranž Rain je určitě krokem zpátky oproti famózní "Coldplay verzi" z minulých akcí, ale třeba je to nucená změna protože jim Coldplay pohrozili žalobou. :naughty:

    No a taky fakt nevím kam pořád kvaltují při tom intru Love Today, ale to jsou jediné malé výtky co se aranží týče. Btw., pochopil někdo z vás co se maestro snaží sdělit tou "vraždící sekvencí" uprostřed LT? Opakuje to už poněkolikáté a nechápu to (Nehledě na to, že mi to k Mikovi prostě nesedí...)

     

    K tomu, že je celý koncert věnován Amy Winehouse se raději nebudu vyjadřovat, ale ještě jedna malá výtka mě napadla: Opravdu musí skoro vždy zaznít dvakrát Grace Kelly když je v zásobě tolik jiných pecek? :sneaky2:

     

     

    No ale tím hlavním je určitě dou novinek- Elle Me Dit zní fantasticky a v mých očích se posunula mnohem výš :blush-anim-cl:

    A taky už neplatí, že Blame It On The Wind je jediná Mikova píseň která se mi nelíbí. Tedy ne že bych si ji zamilovala, ale prostě má něco do sebe když ji člověk slyší konečně v plné síle...

    Jen škoda že zrovna Karen vynechali, holt si budu muset na profi-sound ještě počkat :(

     

     

     

    Prostě skvělá show ve které se Mika nezdráhal zastavit během songu kapelu když se mu něco nelíbilo :aah:

     

     

    Ehm, chtěla jsem jenom upozornit na koncert a je z toho skoro recenze :shocked: Sakra, já si prostě nemůžu pomoct...:naughty:

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Trifi, moc děkuju za odkaz, show už stahuju, člověka zarazí, jak se zrovna na uložto dostala... :shocked: On u nás ještě někdo poslouchá Miku... :shocked::roftl:

     

    Na tvůj příspěvek detailněji odpovím, až video zkouknu, ale rovnou se zeptám..(i když jsi se o tom bavit nechtěla, ale nedá mi to, promiň)... co je špatně na tom, věnovat show Amy?

  14. Ahoj holky,

    tak už je ze mě studentka!!! (teda už 4 týdny, ale až teď jsem se dotala k tomu sem napsat)

    Zatím si to báječně užívám - škola mě baví a jsme skvělá parta. Připadám si sice jako úchyl (teď jdu v pátek třeba na studentskou párty :aah:), ale jinak je to bezva :biggrin2:

     

    Jinak přijedu do Prahy 23.-31.10., ale bojím se, že to je moc brzo a moc krátký na to, abychom něco vymyslely. Ale třeba bych si v týdnu mohla udělat malý výlet do Brna... :wink2:

     

    Ahoj Marti! Rády tě tu vidíme! :wub2:

     

    To je super, že si to užíváš!! (Ráda bych si půjčila trochu tvéh ostudentského elánu.. :naughty: Nějak mi letos schází :( ) .. Myslím, že s tvou vizáží a duchem jenom milionkrát platí, že věk je jenom číslo a proč si prostě studentskou party neužít! :) Kolik tam je tak ostatním...? A co všechno se ještě jednou učíte?

     

    Já tedy k tomu srazu už jen dodám, že jak jsem říkala, ideálně 28., nebo 30. ... :) MUSÍ to vyjít! :woot_jump:

  15. úžasné,úžasnejšie,najúžasnejšie!!! :D čím dalej tým viac sa teším na nový album! Pomaly začínam byť chodiaca nedočkavost!:aah:

     

    Maestro si na sebe ušil pořádný bič... čím víc nás nechá čekat, tím vyšší nároky na něj budou.... i když, ve vší jeho úžasnosti čekám, že budou splněny... :wub2:

     

    Ale stejně by to už měl vydat. :teehee:

  16.  

    Takový Marshmalounek by měl z našeho Lochneského intermezza určitě radost

     

    Under water těžko zatím hodnotit páč je zatím, přesně ja říkáš, dost nečitelná, ale ten Mikův slovní prolog stojí zato :-D A ta klavírní linka se mi moc líbí, nádhera!...

    Z novinek je ale zatím pro mě pořád jasnou jedničkou Karen, a to o parník. (A maestro se bude muset vytáhnout z hodně vybroušeným klenotem aby nebyla top songem z nového alba :-) )

     

    Jsem moc ráda že jsem se trefila do stylu odpovědi, tušila jsem že to cítíme stejně: Ale právě že razím zásadu "Nematlat svým bahnem ostatní", je lepší držet se někdy bokem ;-)

     

     

    Sedmou sezonu HIMYM chci nakousnout o víkendu, tak nějak doufám že v sobě tvůrci dokážou ještě najít tu genialitu prvních čtyř řad... Teda ne že by se mi to nelíbilo ale prostě už se pár věcí "zajídá", Teda už skoro nemůžu vystát :-D, Barney se začíná nebezpečně karikaturovat no a tak prostě... :-D :-D Chtělo by to finish a rozjet spin-off s názvem který se přímo nabízí: How I Met Your Dad

    Doporučovat je těžké, potřebovala bych vědět na jaký styl seriálu máš chuť... ;-) Ale obecně vždy, všude a každému doporučuju dva skvosty: seriál mého srdce Freaks and Geeks a britský Sugar Rush. Tyhle dva seriály prostě bytostně miluju... No a když ses zmiňovala tom zasmání... tak to nemůžu nezmínit Robot Chicken, což je genialita od Setha Rogena (btw. hraje ve Freaks and Geeks). Je to strašně specifický seriál (hlavně vizuálně) ale není moc seriálů při kterých se člověk tak pobaví. Dodnes si pamatuju jak jsem při parodii na Pokémony (je to tuším v druhém díle) vyprskla colu do noťasu a ten to málem nepřežil

    Ani jedno není novinka, ale když už něco doporučit tak to co považuju za nejlepší ;-)

     

    Wow, Čína? Teda, upřímně za sebe musím říct, že mě by tam nikdo nedostal ani kdyby mi nabídl jmění za sepsání cestopisu z té cesty:naughty: Ale to je u mě otázka ideologického přesvědčení a je můj problém že se přes to neumím povznést. A navíc,některé scenérie už jen z fotek berou dech takže to musel být zážitek :-) Kde jsi přesně byla? :-) Proč jsi tam byla? :-D (A kdo ti to sponzoroval? )

    Naopak procestovat Británii je můj obrovský sen Londýn na pár hodi, to se když tam jedu na koncert, to se nedá počítat... Ale aspoň na dva týdny - týden Londýn a okolí a druhý týden Brighton (moje nejmilovanější zahraniční město ) Mám v plánu spojit to s Olympiádou příští rok tak snad to vyjde, musím ještě přeskočit dost překážek...

     

     

    PS: Heh, myslela jsem že to budeš znát, to je song z reklamy na Starobrno A prej si ho brňáci zamilovali :-D, běží to fakt každou chvíli tak snad na něj časem natrefíš a vzpomeneš si na mou maličkost :-)

     

     

    To teda rozhodně měl :-) I když, jak zmiňuješ dál, jeden už u něj neví, jestli vůbec tohle ještě je součástí jeho osobnosti (i když asi jo, když je v té třetí řadě záběr na 50leté Lily a Marshalla, tak je tam kdesi tuším na zdi výstřižek z novin, něco jako „New York lawyer discovers the Loch Ness monster :-))) )… protože stejně jako Barney (mimochodem, Barney má holku a oni to tak strašně odstrčí do pozadí? A přijde jí do práce zpívat „When a man loves a woman“, prostě… hehle mehle .. a teď tedy doufám, že jsi sedmou sezónu již opravdu nakousla =D ), už je společně i s Lily neskutečně zkarikaturován…. Vlastně když se tak zamýšlím nad všemi… oni jsou už karikatury všichni. Marshall byl takovej ten v pohodě, open-minded, lehce infantilní, cool týpek… Ted měl chytrý vtípky a byl roztomile naivní romantik… Robin byla taková ta nezávislá ženská, která ví, jak to chodí… Lily byla taky cool, dobrý hlášky, ne moc girly, ideální slečna… a Barney bez komentáře, tam je to jasné… a teď mi akorát přijdou všichni jako banda debilů, že to tak musím říct, ale i když je mi jasné, že vývoj postav musí být, tohle NENÍ vývoj postav, to je jenom zříkání se všeho, na čem pracovali na začátku… není dílu, kdy bych si aspoň chvilku neříkala u libovolné postavy „CO děláš/říkáš, bože?!“ o.O Pardon za takové rozepsání, speciálně když jsme to tu už určitě předtím řešily, ale tohle téma mě nikdy nenechá chladnou.. :teehee: Zkrátka a dobře, souhlasím s tebou. :-)

    Co se seriálů týče, děkuju moc za doporučení, ty budeš opravdový fajnšmekr, ani o jednom z nich jsem v životě neslyšela… rozuměj, tím nechci říct, že bych byla nějaká znalá ohledně seriálů, ale člověk zkrátka ze všech stran slýchá ta stejná doporučení… a dostat jich hned několik, které nikdo předtím nezmínil, to je něco :) Děkuju ještě jednou! Já i přes svou dloouhou věrnost některým klasickým a známým (místy i neznámým seriálům, došla nedávno k poznání, že jsem ještě některé zásadní neviděla a postupně na tom pracuju… přes léto jsem se naučila po třech letech odmítání mít ráda The Big Bang Theory a teď, byť už jsem to dokoukala, na tom úplně visím… :-) .. Jinak specifické seriály já můžu, některé jsou tak specifické, že když jsem je některým lidem ukázala, tak jen prudce nechápali.. :naughty: Takže myslím, že v tvých doporučeních se vyžiju :-))

    Jinak rozumím, jak to vidíš, ohledně toho „Nematlat svým bahnem ostatní“, ale já bych řekla, že to má své různé úrovně. Podle mě nikdy není špatné vyjádřit, co si člověk myslí… to matlání nastává podle mě, až když člověk neodhadne nějakou hranici toho, kdy už se moc opakuje a ostatní už to nemohou vystát… což by se tady ale podle mě asi taky jen tak nestalo… zkrátka a dobře, asi je nejlepší najít nějakou zlatou střední cestu mezi absolutním mlčením a přílišným mluvením… ale samozřejmě, všechno nakonec sejde na osobním soudu a náladě člověka, se o své „bahno“ dělit :-)

    Já jsem se ještě zcela nerozhodla, co u mě zatím pro nové album vede, jelikož kromě Elle me dit jsem ty písničky většinou, musím se přiznat, ještě neposlouchala… :blush-anim-cl: Všechny mám samozřejmě poslechlý minimálně dvakrát, ale snažím se je neposlouchat pravidelně, protože… nevím… asi chci, aby to na mě všechno nějak vyskočilo, až vyjde samotné album… A tak už si ani pořádně nepamatuju, jak Karen či Under water zní.. :shocked: … A já právě doufám, že se Maestro vytáhne s obřími klenoty! :)

     

    Hm, hm, hm, koukám, že jsi byla (a vlastně možná i já) dostatečně dlouho mimo fórum, aby ti unikly některé novinky z (například) mého osobního života :naughty: … Zkrátka, já teď čínštinu studuju na VŠ… společně s angličtinou, tedy. Takže záměr je jasný, poznat tu zemi (samozřejmě tím, že tam budeš měsíc, a ke všemu na jednom místě, a ke všemu v Pekingu, kterej je ta „nejdivnější“ Čína, co můžeš najít, ti to nezaručí… ale alespoň dostaneš představu.), trochu pocvičit mou zatím prakticky neexistující schopnost mluvit.. Eh, koukám, že jsem rovnou odpověděla i na otázku, kde jsem byla… v Pekingu tedy, který jsem až na jeden výjezd na Zeď neopustila… a byla jsem na mezinárodní letní škole. (Kdo mi to sponzoroval… zčásti ti, se kterými žiju, zčásti naše drahé ministerstvo :-) Cena nebyla asi taková, jakou si ji představuješ. :)) … No, jinak musím říct, že chápu, o čem mluvíš, ale tohle je na delší, mimointernetovou debatu. Víš, ono je třeba se na to dívat z jiné stránky taky… já musela nějak zkombinovat touhu jít na školu, která mě bude bavit, s nějakým potenciálním využitím do budoucnosti… takže anglistka je prostě čistě srdcová záležitost, jenže co s tím potom? Učit na střední škole? Ne, díky… takže jsem k tomu přibrala čínštinu. Nic jsem o té zemi nevěděla, kromě „ahoj“ jsem neuměla říct jediné slovo, věděla jsem, že je tam kdesi Peking, Šanghaj, Velká zeď, že rádi nudle.. a tím to haslo. Postupně se učím tomu jazyku tedy nějak přicházet na kloub a na chuť, stejně jako tamější kultuře… člověk si prostě najde věci, proč to tam mít rád… Ale jak říkám… o tom hodíme řeč, až se zase uvidíme, a já doufám, že se uvidíme :wink2:

     

    Jinak procestovat Británii chci ještě taky, i když jsem jistou část už zvládla, ale pořád mi toho hooodně chybí.. :-) … já moc doufám, že ti to na příští rok vyjde, snad to budeš moct zařídit co nejdřív, slyšela jsem, že ubytování v Londýně je už teďka hooooodně mastné… budu moc držet palce :thumb_yello: Pak ti kdyžtak poradím nějaká zajímavá místa, kam zajít, kde jsi třeba ještě nebyla… :-))

    Co se reklamy týče, neviděla jsem, aspoň se tímto jednou a provždy dokazuje mé tvrzení, že na telku fakt nekoukám… ale jestli na něj narazím, určitě si vzpomenu :wink2:

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy