Jump to content

mirandaa

Members
  • Posts

    885
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mirandaa

  1. Ma i gužvu bih trpela...samo da mogu da se bućnem, po ovoj vrućini... Pogotovo na dan poput današnjeg, kada sam se tri puta vozila busom. Pakao dobija potpuno novo značenje u javnom prevozu, na +40!!!:thumbdown:

     

    a jadna ti:huglove: pretpostavljam da smo na istoj razini gradskog prijevoza: busevi stariji od boga, ljudi 5 puta više nego šta je predviđeno+ higijena na zavidnom nivou u pojedinaca:plane:

  2. Hehehe, otkrili smo idealnu dijetu...bez jo-jo efekta!:bleh: Mada...meni kad se stvarno jede čips, sve ružne asocijacije bih potisnula u momentu:mf_rosetinted: Ona tvoja fora sa oblačenjem kupaćeg, pre sezone kupanja, mislim da bi još bila i najdelotvornija... Al pošto ove godine nemam more u planu, bolje da ga i ne isprobavam... Da ne padam u još veću depresiju, od ove moje redovne...:bleh:

     

    ta metoda se zaobiđe kupnjom novog kupaćeg- debljeg donjeg dijela:naughty:

  3. Hehehe, otkrili smo idealnu dijetu...bez jo-jo efekta!Mada...meni kad se stvarno jede čips, sve ružne asocijacije bih potisnula u momentu Ona tvoja fora sa oblačenjem kupaćeg, pre sezone kupanja, mislim da bi još bila i najdelotvornija... Al pošto ove godine nemam more u planu, bolje da ga i ne isprobavam... Da ne padam u još veću depresiju, od ove moje redovne...:bleh:

     

    moran napomenit i da san taman prije ulaska u dućan vidila svoj odraz iz profila na gigantskom prozoru:shocked: skakavci su imali pomoć..:naughty:

    a ja more iman a ka da ga neman,ne mogu se kupattrenutačno:mad3::mad3: a i gušt mi se kupat ujutro, šta je neizvedivo jer radin:mf_rosetinted: popodne je gužva, a gužvu mrzin:hair:

  4. Eh...da bar. Za danas tek počinje. Nismo se sastajali danas, nego podelili prijekat u delove, pa svako kod svoje kuće. A ja nikako da se sastavim danas, da počnem. Bezveze je kad si sam...:thumbdown:

     

    vidiš ja volim radit sama, u suprotnom ne napravim ni po posla, zaćakulam se.. i vrime prolazi i prolazi...

    ej, maloprije san bila u dućanu i mislila usput kupit čips- sitila se skakavaca i vratila se doma s žvakama:bleh:bar nečemu da posluže stupid skakavci

  5. e,gledala sam ja jednom u nekoj od onih prirodnjackih emisija Jovana Memedovica, tu negde po Srbiji, cini mi se negde kod Valjeva sa nekim cikom je hvatao skakavce po livadi i onda su ih isprzili na vrelom ulju i jeli i on kaze da ima ukus kao cips!:thumb_yello:

     

    čips? e to je kvalitetno samozavaravanje:roftl:

  6. :shocked::shocked::shocked:

     

    Nikad videla!!! I ne želim da je vidim!!

     

    To nisu klješta....to su klješčurine!!!:shocked:

     

     

    sad kad si klišta spomenila, sumnjan na jednu bubu- al ne smin pogledat!!!:mf_rosetinted:

    dragana makni taj link:crybaby: popustit ću pa ću pogledat i onda neću od straha spavat pola osmog miseca:crybaby:

  7. Ej a jel vi imate one ogromantne skakavce što lete?

    Ja pre 10 godina kad sam bila u nekom mestu u CG uveče nisi mogao da šetaš od njih...a neki su ih i kuvali ili pekli ne sećam se više :puke:

     

    brrrrrrrrr imamo liti. glupan mi skoči u stan uvik kad svi odu leć:thumbdown: i onda ja bacam cipele i ostalo na njega, ali okršaj većinom završi tako da ja pozatvaram sva vrata i odem u sobu:thumbdown: i ostavim poruku da ga ubiju, potiraju, whatever:mf_rosetinted:

    a to skakavce za jelo prvi put čujem bljak. ja san mislila da to samo kinezi:roftl:

  8. Ni moj izvor ne sarađuje.Ali nigde na netu ne mogu da nađem j***nog uleža!!

     

    A kako nikad niste videli i čuli za tu bubu...zbog nje moraš dobro da opereš grožđe svaki put...ja znam valjda zato što moj deda uzgaja grožđe...:mf_rosetinted:

     

    mi imamo grožđe, pa ja prvi put čujem:blink: aaaaaaaa sad ću se bojat i brat :shocked:

  9. Joj Vedrana ne znam...imam( ne ja svekar i svekrva) baštu iza kuće punu beskorisnog drveća koje džiglja i širi se, i posađeno je po principu gde god nađeš prazno mesto ti drvo posadi...ali puuuuuuna baštaaaaa...pa ranije ih nije bilo dok grožđe ne počne da zri...

    Grožđe je kalorično!:bleh:

     

    :shocked:ok, nadan se da ću ovo zaboravit dok grožđe ne sazrije, jer u suprotnom ću iselit kad moji donesu doma grožđe:ap_rosetinted:

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy