Jump to content

koekoekakaknijn

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by koekoekakaknijn

  1. Zo levenloos als dit draadje is, zo voel ik mij nu...:shocked:

    Het was echt een topdag maar ben zoooooooo moe nu!

    En De Wijn was weer helemaal geweldig...en De Kalkoen...:wub2:

    Beste dinnetje kan echt wel super kokenEn ze heeft gewoon een was voor mij gedaan, zodat ik niet zonder broeken, handdoeken etc kom te zitten! En een extra kalkoen gemaakt voor mij en mijn vader a.s. zaterdag...en en en...

    :wub2:

    Koekoekakaknijn als je dit leest: nogmaals zo ontzettend bedankt om dit allemaal te doen...!!! Volgende week help ik je even uit de brand:wink2:

     

    X voor allemaal en op naar 2e kerstdag (deze dag ga ik voor de TV doorbrengen)

    Heb vandaag Jeff gezien bij beste dinnetjehij was weer top!

     

     

    yw :cheers::wink2::wink2:

  2. Aan weerskanten van de Maas wordt er patrouille gelopen. Aan de ene kant loopt een Nederlandse soldaat, aan de andere kant een Belgische soldaat. Het is vroeg in de morgen en er staat nog wat mist op het water. De Nederlandse soldaat vraagt zich af bij welk onderdeel de Belgische soldaat zal zitten. Hij wil het met gebaren aan de Belg vragen. De Nederlander maakt een fladderend gebaar en roept: "Zit je bij de luchtmacht?" De Belg kijkt, maar geeft geen antwoord. De Nederlander maakt een zwemmend gebaar en roept: "Zit je bij de marine?" De Belg kijkt weer, maar geeft geen antwoord. De Nederlander denkt: "Hij zit dus niet bij de luchmacht en niet bij de marine. Dan zit hij zeker bij de landmacht. Misschien is ie wel bij de stoottroepen." De Nederlander maakt het gebaar met een vinger in een gat en roept: "Zit je bij de stoottroepen?" De Belg kijkt, maar zwijgt. "Misschien zit hij bij de verkenners." De Nederlander maakt een gebaar van een verrekijker en roept: "Zit je bij de verkenners? "Dan gooit de Belg zijn geweer op de grond en rent weg naar de kazerne. "Wat kom jij hier doen?" vraagt de commandant: "Jij moet patrouille lopen bij de Maas." "Ik ben gek, " zegt de Belg, "aan de overkant loopt een idiote Nederlanderdie zegt tegen mij: (vlieggebaar) als straks de mist gezakt is, (zwemgebaar) dan zwem ik naar de overkant, (vinger-in-gat-gebaar) en dan naai ik u (verrekijkergebaar) tot u zulke kleine ogen hebt."

     

    LOL :roftl::roftl:

  3. Hey :mf_rosetinted:

     

    Welkom? :original:

    Wie is jij? :bleh:

     

     

    Ik is Rebecca. Ik ben idd beste dinnetje van Biekje.

    Ze heeft me het Mika concert in Westerpark als kado gedaan en daar zijn we dus saampjes als die 2 roze vlekken naar toe gegaan.

    Geweldig natuurlijk :thumb_yello: en nu ook Mika-fan of course ;)

     

    Meer vragen? :P

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy