Jump to content

martinaP

Members
  • Posts

    576
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by martinaP

  1. Přesto si neodpustím (a doufám, že to tu bude přečteno)...

     

    VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM, MARTINKO P.! :wub2::woot_jump:

     

    Ať se ti pořád jenom daří, máš ve svém životě vždy jen plno lásky, štěstí, spokojenosti a ať je zkrátka (nejen) celý další rok nezapomenutelný v tom nejpozitivnějším slova smyslu :blush-anim-cl: Tajně budu doufat, že bude třeba i díky nějakému tomu dalšímu srazu :wink2: ...

     

    Mám tě moc ráda! :wub2:

     

    A každoroční edice geniálních dortů :naughty::

     

     

     

     

     

     

     

     

    colorful+cake+web.jpg

     

    Přečteno dávno, ale až teď jsem se dostala k odpovědi ...

     

    Moc moc moc děkuju!!!! Dortík je jako vždycky úžasnej!!!!! :flowers2:

    Všem vám taky přeju všechno nej nej nej do Nového roku, ať je přesně takovej jak si přejete, a doufám, že dáme zas nějakej super sraz!!!:group_hug:

    Moc mi chybíte!

  2. No pozerala som busy - v tomto ohlade by bol lepsi pre mna ten piatok. V nedelu su spoje obmedzenejsie, ale nie je to az take zle. :mf_rosetinted:

     

    Holky já se strašně moc omlouvám, ale já nemůžu ani v pátek ani v neděli, jedu na celý víkend do Vídně... Já totiž úplně zapoměla, že je v pátek volno...:boxed:

    Moc mě to mrzí, těšila jsem se že se uvidíme, a teď z toho asi nic nebude...:crybaby:

  3. Ahoj Mati,

    gratulujem k studiu! :)

    Ale aky uchyl...ty vyzeras max. na 25 takze ma ani neprekvapuje, ze medzi nich bez problemov zapadas :teehee::wink2:

    Co sa mna tyka zraz by mohol byt, ale potrebovala by som vediet dopredu blizsi datum, aby som sa prisposobila - osobne by mi najviac vyhovoval bud svtrtok alebo piatok, ale keby nieco dala by sa poriesit aj streda, popripade sobota.

     

    Já bych mohla v úterý, čtvrtek, v pátek, eventuelně středu. V sobotu už něco mám.

    Ale chtělo by to asi nějaký přímější způsob kontaktu, jestli to půjde přes MFC tak myslím že , jak to Trifi psala, než se domluvíme tak už budu zpátky ve Francii..:teehee:

    Tak jestli se na něčem domluvíte tak mi prosím dejte co nejdřív vědět, ať si to můžu zařadit do nabitého programu :wink2:

    V každém případě bych vás moc ráda viděla :blush-anim-cl:

  4. Ahoj holky,

    tak už je ze mě studentka!!! (teda už 4 týdny, ale až teď jsem se dotala k tomu sem napsat)

    Zatím si to báječně užívám - škola mě baví a jsme skvělá parta. Připadám si sice jako úchyl (teď jdu v pátek třeba na studentskou párty :aah:), ale jinak je to bezva :biggrin2:

     

    Jinak přijedu do Prahy 23.-31.10., ale bojím se, že to je moc brzo a moc krátký na to, abychom něco vymyslely. Ale třeba bych si v týdnu mohla udělat malý výlet do Brna... :wink2:

  5. Ahojte kocky, ako ste dohnali spankovy deficit? :biggrin2: Prave som poslala na maila fotky (ako som na ne pozerala tak je toho dost co sme postihali :blink:), tak dufam, ze sa Vam budu pacit. Matka este raz dakujem, ze si poskytla ubytko a kocky celkove dakujem za super vikend Snad si to niekedy (v blizkej dobe zopakujeme :)

     

    P.S. Barunka ten bus Brno-TN to naozaj presiel za 2 a pol hodky....neviem ako sa mu to podarilo, ale boli sme v TN iba s 5 minutovym meskanim :shocked:

     

    Holky moje, vy mi tak chybíte!!! :wub2:

    Taky chci ještě jednou poděkovat vám všem za úžasnej víkend, bylo to naprosto Mikovské a dokonalé! :group_hug: Úplně je mi ouzko, dnešek je ještě ke všemu takovej blbej den, hned bych se s váma vrátila do Prahy.. Jediný, co mi dneska vykouzlilo úsměv na tváři, bylo to, že jsem si stáhla Elle Me Dit :wub2:

    Musím honem mrknou na ty fotky a spravit si náladu, ale úplně jsem zapomněla, jakej je mail a heslo, zachráníte mě některá? :teehee:

     

    Já se přidám, ještě jenou mooooc dík, že jste přijely, bylo to fakt děsně skvělý:mf_lustslow:, je to vždycky hrozná změna, když odjedete - jako kdyby člověk vypnul jeden kanál a jel jenom na půl - nevím, jestli mi rozumíte :teehee:

    Díky za fotky, taky jsem měla problém vzpomenout si na mail - martinko, jestli ti ještě holky neřekly, tak je to wags@centrum.cz, a heslo je podle kamaráda z mekáče:naughty:

    Doufám, že se zas co nejdřív sejdeme a že se aspoň budeme čatějc scházet tady :wink2:

  6. Martinko, a kde se tedy potkáme? :-) My budeme v Praze všechny v 14:30... takže máme technicky čas i někam dojet. Řekni místo a čas... a my tam budem :wink2:

     

    Já přijedu v 16.00 na Zličín, takže cca v 16.30 můžu být kdekoliv v centru. Asi bude nejlepší, když mi napíšete kde jste, a já dojedu...

  7. Ahojte :)

    Takze pozerala som si spoje - bohuzial okolo 16:00 sa do Prahy nedostanem (Teda dalo by sa to, ale je tam vela prestupov, takze by som zabila dost casu cestovanim. Prinajhorsom by bola aj toto alternativa, ale bola by som radsej keby sa dohodneme na nejaky iny cas) a vychadza mi to takto:

    - mozem ist z TN o 12:00 s tym, ze o 17:00 by som bola na Florenci, alebo potom skor

    - o 8:00 z TN a na Florenci by mal byt prichod o 14:30.

     

    Barunka tie busy idu cez Brno, tak popripade by ste si mohli s Matkou kupit listky a dorazili by sme do Prahy naraz - ak sa teda dohodneme na niektorom z tych spojov :wink2:

     

    Já myslím, že klidně můžete přijet dřív a zatím si to užívat beze mě - nechci vás okrádat o drahocenný čas strávený s mfc:wink2:

  8. Holčiny, já taktéž doufám, že sraz pořád platí. :) Já s ním rozhodně počítám, Martinka podle mě taky... a snad i shirl :wink2: ? Bohužel víc se nás letos asi nesejde, musím se rovnou omluvit, že jsem letos jako "organizátor" tomu nedala 100% - psala jsem totiž ještě Beatce a sunshine někdy v průběhu června, ale ani jedna z nich mě neodpověděla, přičemž u Beatky jsem si vlastně ani nebyla jistá, jestli mám správnou adresu... :confused: No a ze zahraničí už bylo potom těžký je dopátrat.... Tak se tedy za nedokonalou organizaci omlouvám a slibuju, že příště do toho zase dám vše :)

     

    Nicméně, pořád budeme 4 a myslím, že si to maximálně užijeme! :blush-anim-cl: 8-) Martinko, platí tedy ubytování u tebe tak, jako loni? :)

     

    Jako vždy, já a Martinka můžeme přijet v zásadě kdykoliv, teď bych spíš ponechala na shirl, na kolikátou ten sraz budeme směřovat.... tedy podle toho, v kolik tam může přijet? A kam? :)

     

    Strašně moc se na vás těším, děvčata moje! Bude to perfektní dávka úžasnosti po dlouhém nechtěném absťáku z MFC :)

     

    Taky myslím, že si to užijeme v jakémkoliv počtu :thumb_yello:

    Ubytování u mě platí, můžete přijet kdykoli v sobotu, napište kam a já vás vyzvednu :wink2:

  9. :thumb_yello: To jsem moc ráda :) Doufám, že teda ještě napíše Martinka, že souhlasí :-)

     

    S účastí počítá už i Martinibaby a jakmile odsouhlasí termín i Martinka, tak bych poslala pozvánky i těm, kteří by tam být měli, i když tu teď na fóru nejsou :wink2:

     

    Tak to začíná vypadat dobře:wink2:

    Já teda s tímhle víkendem počítám, jen mi včas řekněte kdy, kde, co, jak, proč... :aah:

    Už se moooc těším :blush-anim-cl:

  10. Děvčata, nechci být otravná, ale dost nutně bych potřebovala vědět, zda a kdy dáme v létě ten sraz? Jak už jsem psala, pro mě připadá v úvahu jen víkend 29-31.7. nebo 5-7.8. Jak jste na tom vy? Moc bych potřebovala, abychom se na něčem dohodly, protože pak musím zamluvit další věci... A moc ráda bych vás všechny viděla :blush-anim-cl::wink2:

  11. Aj ja som si to vsimla iba pred par dnami - ako som pisala ten prispevok :blush-anim-cl:

    Kazdopadne ma to laka - Madarsko je tuna za rohom, tak keby si sa pridala bol by to fajn letny zazitok :thumb_yello: Este cakam kedy mi na net vyhodia terminy prijimaciek na vysku a budem si na istom ci by som mohla ist alebo nie.

     

    Já bych jela moc ráda, ale bohužel v tomhle termínu nemůžu :sad::lmfao:

  12. Ruka este nieje na 100%,ale uz sa s nou da normalne zit.Ono sa do zda ale ked nemozete pravu ruku poriadne zohnut ani vystriet tek to vela cinnostoi obmedzuje.

    Teraz je to uz zabavna historka ako som rano na zvonenie budika zletela z poschodovej postele.A ja ja sikovna som si zlomila zapestie aj laket.K tomu vsetkemu este v Taliansku!:aah:

    Ked sa dari,tak sa dari...

     

    Tak to je dobrá story :aah: Lituju a doufám, že už bude dobře :flowers2:

  13. Ufff... máš úplnou pravdu Marti, ono je třeba plánovat předčasně. Já teďka momentálně vymýšlím, co budu konkrétně v létě dělat, ale budu se snažit, aby to k jednomu z těch dat směřovalo a já tam žádnej plán neměla... za mě takhle je asi zatím jedno, jestli to bude jeden nebo druhej víkend, každopádně nápad je to super :thumb_yello: Ten volnej byt je rozhodně ideální mít, ale nevím, jak to zase všichni budou zvládat s cestou do Prahy... no zkrátka, asi je třeba si nejdřv položit otázku, jestli je tu náhodou už někdo, kdo ví, že by v ten termín zaručeně nemohl. Já za sebe říkám, že opravdu ještě nevím, co v létě bude, ale zkusím si to nějak uzpůsobit, abych na přelomu června/sprna čas měla... :-)

     

    Mě je jasný, že je to brzo na program na léto :wink2: Ale u nás se tohle plánuje brzo, mezi táborama, cestama do Čech a zpátky, společnou dovolenou..., takže u mě už je jasno. Já prostě můžu tyhle víkendy, je mi jedno který a je mi jedno kde to bude. Byt nabízím, ale jak říkám, klidně přijedu kamkoliv. Hlavně abychom se sešly v co největším počtu, pokud možno všechny!:thumb_yello::gathering::groupwave:

  14. Ahoj, moc promiň za takhle pozdní reakci, předpokládám, že teď, když už proběhl ten koncert, tak už je asi definitivní, že jsi opravdu nic nevyhrála (i když to neměla být tvoje cena, ale přece jenom... )....

     

    No hlavně musím říct, že to zkrátka a dobře nechápu :shocked: Předpokládám, že ses ptala nebo zjišťovala někde na nějakým threadu o těch bodech a výhrách.... a jestli nebylo nic tam, zkusila bych se poptat někoho z modů, ti většinou ví úplně všechno...

     

    Přijde mi to prostě divný všechno... :blink: Na jednu stranu vím, že se u soutěží často píše (otázka je, jestli i u téhle), že pořadatel má právo změnit ceny a tak, ale jestli po uzavření soutěže změnili ceny... a jakože 10. místo na meet and greet prostě nárok mělo... tak to je teda maximálně sprostý... nemůžu si pomoct, ale přijde mi to tak. Lidi na to nakupovali a sbírali body neskutečně dlouho a pak jim to je takhle odepřeno? Jasný, je sice super, že vůbec nějaký takovýhle akce pořádaj, ale přece jenom... tohle není fair play... :dunno:

     

    To mě fakt mrzí. :(

     

    Já je zkusím trochu omluvit - pokud vím, tak ty ceny nebyly určený pořadím, ale počtem bodů, a podle toho asi Beatka nárok neměla :blink:

    Ale vzhledem k tomu, že počet těch co body opravdu měli byl malý, tak jsem čekala, že to trochu rozšířej...

    Ale na vedeo vzkaz máš Beatko určitě nárok, ten si zkus vydupat!:wink2:

  15. Děvčata, vím, že je to kapku předčasné :teehee: ale zase si říkám, že jestli chceme uspořádat nějaký full memebres sraz, tak se to musí pořádně a včas naplánovat...:wink2:

    Proto já za sebe mám volný víkend 29.-31.7. nebo 5.-7.8. kdekoiv v čr nebo sr. Pokud by byl zájem, budu mít zase volný byt na "přespání" :aah:

    Tak kdyžtak každá pomalu popřemýšlejte kdy máte volno vy, ať se včas shodneme na nějakém termínu...:wink2:

  16. To je pravda, mozeme len dufat, ze to 3 cd u nas zozne vacsi uspech :thumb_yello:

     

    Ale je to dobry pocit, zastavit sa na par minut v realite, ked hraju nieco od Miku v radiu :blush-anim-cl: (Je sice pravda, ze si clovek moze dat na usi mp3, ale to nie je ten isty pocit, ako zapocut nieco v radiu :mf_rosetinted: )

     

    Přesně - tuhle jsme přijížděli domů a v radiu začli hrát Love today, tak jsme seděli 3 min na parkovišti :teehee: a Cyrille kroutil hlavou a říkal, vždyť si to můžeš pustit kdy chceš, - ale to prostě není to samé, jako to potěšění "chytit" to v rádiu :mf_lustslow:

     

    A ještě jedna perlička - včera jsem jela z práce, pršelo, tak si říkám to zas bude jízda, nesnášim řídit za deště, pustím rádio a na plné pecky slyším: I hate das like this, when it rains, rains, rains....:aah:

  17. Ahojte dievcence!

     

    Kym sa pustim do citania zameskanej literatury, najprv vam chcem vsetkym este raz zazelat uzasny a uspesny rok 2011 !!!:thumb_yello:

     

    A taktiez sa chcem s vami podelit o obrovske sklamanie - napriek mojmu 10-mu miestu v sutazi som nedostala ziaden e-mail:aah:

    Zda sa mi to to naozaj velmi cudne, ze by na koncert + and greats bolo pozvanych dokopy menej ako 10 ludi ???? to sa mi fakt nejako nezda.....

    Barunko, nevies, koho by som sa na o mohla popytat?? Mozno som ten e-mail jednoducho nedostala....:shocked: (casto mi chodia "podozrive" maily priamo do folderu SPAM a tam som to mohla stratit....

     

    Tak to je teda fakt pech :boxed:

    A myslím, že taky mohli napsat nějaké informace (kolik lidí co vyhrálo a tak...) a taky jak dopadla ta tričková soutěž (už to musí mít vyhodnocený, ne, když už znají všechny vítěze?)

    Já jsem, jak to tak vypadá, přišla i o můj interaktivní screensaver :aah: když už všechno o magic numbers zmizelo....

     

    Beatko, ale v každém případě máš osobní video vzkaz, ne? :mf_lustslow:

  18. Ahoj děvčata, omlouvám se za opoždění, ale přeju vám všem všechno nej nej nej do nového roku, ať jde všechno přesně podle vašich plánů, a ať je v těch plánech spousta mfc srazů a Mika koncertů!!!!:band:

     

    Mimochodem, taky jste Mikův vánoční pozdrav pochopily tak, že letos bude další turné? :aah:

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy