Jump to content

Beata

Members
  • Posts

    656
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Beata

  1. Ciao Beata bentornata!!

    I concerti di Mika sono sempre favolosi è vero :wub2:

    sono cose che succedono, ci saranno altre possibilità ;)

    grazie mille per l'invito, io penso che andrò a Roma :original:

     

    e hai fatto benissimo a goderti la tua nipotina, Mika non scappa :wink2:

     

    Grazie, Mari !!!

    spero di rivederti nei prossimi mesi:wink2:

  2. Ciao Beata! Che bello risentirti!

    Mi spiace per l'ultimo concerto ma vedrai che a novembre sarà tutto bello! Concerti solo suoi e tutto il resto!

    A me Bruxelles piacerebbe molto, grazie per la proposta di ospitalità, ti scrivo appena vedo se mi riesco ad organizzare :)

    Grazie mille!

     

    ... infatti, questo mi consola - abbiamo i concerti di novembre davanti a noi :wub2:

    Aspetto le tue notizzie riguardante Bruxelles!

     

    A presto,

    Beata

  3. Dievcence drahe predrahe,

    po 100 rokoch som tu znova.... ale akosi sama ..???:shocked:

     

    To clovek ani nevie, kde zacat, po takom dlhom case !

     

    Takze najprv k podstatnemu: 28 jula som videla Miku na jednom festivale v belickom mestecku Tirlemon. Ako obycajne bol uzasny a krasny !!!:huglove:

    Trosku smutne bolo, ze kompletne vymenil kapelu, dievcata aj hudobnici nam chybali :-((

     

    Po koncerte sme ho cakali do 3.30 (!!!), zbytocne.... preklzol nam akymsi malym bocnym vychodom.... Najlepsie na tom je, ze 3 dievcata zo skupinky cakajucich fanusikov ho nahodou zahliadli, ale nikomu nic nepovedali !!! Bezali za nim, pofotili sa, dali si popodpisovat CD-cka a potom nam len prisli povedat, ze uz nemusime cakat, lebo Mika prave odsiel..... Sympatacky, nie ???

     

    Utesuje ma jedine to, ze 3 novembra bude v Bruseli, tak sa snad zachova "priatelskejsie".

     

    Majte sa krasne a ozvite sa skor ako ja !!!

     

    Bozkavam,

     

    Beata

  4. Ciao bellezze,

    sono Beata e vi saluto dopo tantissimo tempo !!! Prima di tutto vorrei dirvi che vi ho pensato spessissimo (ascoltando Mika, quardando le foto dei concerti...) pur non essendo presente sul forum :-))

    Sono un po sparita dalla circolazone da quando la mia sorella ha avuto il suo quarto bambino - appena la mia nipotina Lucia-Klara e nata, la zia Beata ha completamente perso la testa per lei :-)) Ed invece di passare il tempo su MFC, sono rimasta attacata allo Skype a seguire il mio picolo angelo :-)).

    E incledibile l immensita d amore incondizionale che si puo risentire per un essere umano minuscolo, appena apparisce - e ancora non ha fatto niente di buono a nessuno :-))

    Ormai "Lulu" - cosi lei chiama se stessa (sembra una balerina di Moulin Rouge :-)))) - ha 17 mesi, ed io per il suo sorriso farrei qualsiasi cosa.

    Tutte le mamme e le zie pazze di suoi nipotini mi capiscono sicuramente, vero ? :-))

     

    Ma nostro Mika ricomincia a farsi vedere, quindi mo dividero le mie serate tra le mie due "dipendenze".:-))

     

    Ho rivisto MIka il 28.07. ad un festival in Belgio - in Tirlemont. E stato fantastico e bellissimo come del solito ! Certo, un po di nostalgia si risente a non vedere piu Imma e il resto del gruppo :-(((

    Ha cantato sopratutto le vecchie canzoni, dalle nuove: Lola, Celebration, Under water ed un altra di cui non mi ricordo il nome....

     

    Dopo il concerto l abbiamo aspettato fino alle 3.30, purtroppo invano.... Se n e andato tramite una piccola uscita lateraale, doveva pure vederci davanti alla uscita principale, ma non e venuto....:-(((..... strano.....

    Tre ragazze dal gruppo l hanno visto per caso alla uscita laterale, sono corse ad incontrarlo, ma senza dire niete al resto del gruppo ! Solo dopo la partenza di Mika sono venute a dirci di non aspettare piu... (simpatiche pure loro, vero ?)

     

    Quindi la mia prima serata Mika dopo due anni non e stata geniale, comunque, ce ne sarano altre, vero ???

     

    Ragazze, il 3 novembre Mika e a Bruxelles (dove attualmente vivo).

    Se volete venire, fattemi sapere - posso ospitare ancora 3 persone (una amica francese ha gia prenotato :-)). Ofro le condizioni un po "campo degli scaut", ma non costa niente :-)))

     

    Baci a tutte - sono felice di stare di nuovo con voi ! :-))))

    Beata

  5. Dievcence moje drahe a krasne,

     

    tak som po dlhej dobe opat tu a ani neviem cim by som mala zacat...:shocked: Budem sa snazit aspon zbezne si precitat poslednu korespondenciu, aby som bola ako-tak v obraze...

     

    Prisla som o nejake pikosky ? Novi manzelia, nove deti ???:teehee:

    (Ja ani jedno, ani druhe:-)))

     

    Aby som trosku dala do obrazu vas - prvotnou pricinou mojho vypadku bolo to, ze som sa dost na... "namichla" kompletne na cely internet :wink2:

     

    Najprv ma totiz skontaktoval moj byvaly priatel spred 20 rokov (vobec som netuzila po tom, aby ma ten clovek este niekedy v zivote nasiel :boxed:) - a on ma objavil prave vdaka debatam na MFC, predstavte si to...!! Clovek si ani neuvedomi, co vsetko tu na seba verejne porozprava.....

     

    Potom, vdaka mojim nakupom na internete, niekto skopiroval moju kreditku a vybielil mi konto:boxed:

    Takze som sa od internetu v kazdej podobe drzala pre istotu v uctivej vzdialenosti. (konto som mala nastastie poistene, takze mi nakoniec, po dlhsich natahovackach, banka peniaze vratila - uff!!!!)

     

    No a potom sa v januari mojej sestricke narodilo 4-te babatko - Lucinka - a tetka Beatka sa kompletne zblaznila. Proste som sa do toho cloviecika beznadejne zamilovala, znova som sa vratila k internetu - ale takmer kazdy den som travila neskutocne vela casu na Skype a pozorovala som Lucinku spiacu, hrajucu sa, papajucu:wub2: Skratka - vidite v akom som stave:roftl:

    Lucinka uz ma 9 mesiacov, uz chodi a uz mi aj dala prvu facku - asi jej lezie na nervy, ze ju v jednom kuse bozkavam :naughty: A to este keby vedela rozpravat, kam by ma asi poslala :-))))

     

    V lete mi operovali haluxy (to su tie vystupene kosti pri palcoch na nohach, keby ste nahodou nevedeli), takze som stravila 2 mesiace doma v Bratislave a znova som sa ucila chodit:wink2: Doma som si to celkom uzivala, aj ked prve 3 tyzdne som sa vladala presuvat iba po byte.

     

    Bohuzial, som sa koli tej operacii nemohla zucastnit ani na jedinom MIKOVOM koncerte:aah::aah: To som si teda odtrpela !!! Mozem vam potvrdit, ze to bolelo viacej, ako nohy po operacii:sneaky2:

     

    Aj som si chcela niekde zohnat invalidny vozik a ist do Francuzska aj sama, ale nakoniec som to vzdala...

     

    Nohy su uz v poriadku, uz opat naplno zarezavam v praci.....

     

    Dievcence, aj ked som sa neozyvala, velmi casto som na vas myslela a velmi ste mi chybali !!!!

     

    Bozkavam,

     

    Beata

  6. Thanks, everyone :wub2: I really appreciate your words. Lol, Melachi and I have very matching colors, don't we? :teehee:

     

    And I think yes, I'm going to upload my vids. We had a permission to film, so I think it's okay. There are going to be some official vids on MS too.

     

    I'm still in London, and I must find a Starbucks now. We don't have Sturbucks in Finland :aah:

     

    I juste wanted to tell you :naughty: you both have the "hair" of the same colour:roftl:

  7. Pozerala som nejake videa a urcite ich tam bolo viac ako 10 ! Nechapem preco si nebola medzi nimi.Bolo by super keby sa tam jedna z nas dostala...

    No divne to je divne...

     

    bolo 6 vyhercov + priatelia alebo rodinni prislusnici....

    Ale je fakt, ze to "nasere" -aby som presne a bez elegancie vyjadrila svoje pocity:wink2:

  8. Děvčata, vím, že je to kapku předčasné :teehee: ale zase si říkám, že jestli chceme uspořádat nějaký full memebres sraz, tak se to musí pořádně a včas naplánovat...:wink2:

    Proto já za sebe mám volný víkend 29.-31.7. nebo 5.-7.8. kdekoiv v čr nebo sr. Pokud by byl zájem, budu mít zase volný byt na "přespání" :aah:

    Tak kdyžtak každá pomalu popřemýšlejte kdy máte volno vy, ať se včas shodneme na nějakém termínu...:wink2:

     

     

    joj, dievcence, to je pre mna este strasne daleko, este netusim, aky budem mat v lete program...

  9.  

    Belgicko ma len nudu na kolesach, co? :naughty:

     

    Teraz ma tak napadlo (ked som citala tvoj prispevok, ze ti zrusili let), este ked boli tie velke snehove kalamity pred Vianocami, tak v spravach ukazovali Francuzov a s jednym tam bol aj taky kratky spot, odhrnal sneh pred svojim domom - ze co si mysli, o takejto snehovej nadielke...On nato povedal asi nieco ako - je to dost namahave odhrnat tento sneh, nepaci sa mi to, ze nemozem sediet doma a vychutnavat si pravu vianocnu atmosferu... (som si tak pomyslela, chalan, aby ti ruky neodpadli :naughty: )

     

    V Bruseli to ani neodhrnali:roftl:

    Rozbite drzky, polamane koncainy, ale co by odhrnali:roftl: Sneh a lad bola na chodnikoch az kym sa to neroztopilo a tesime sa, ze sa oteplilo uz v januari, nie az v marci:naughty:

  10. To ano, vam vo Francuzsku hraju Miku v radiu dost casto, nie? U nas je to biednejsie, ale o to lepsi pocit, ked clovek nieco zacuje.

    Ja som sla minule z kniznice a v takej kaviarni kde maju krytu terasu hrali zrovna happy ending :wub2:(nie, nemusim hovorit, ze som tam nenapadne postavala :blush-anim-cl:)

     

    http://www.youtube.com/watch?v=-0r4ba4WQv4 aj pri tejto reklame sa vzdy zastavim, aj ked nesuvisi s Mikom :naughty:

     

    To je krasne:biggrin2:

    Joj, a ta nasa naaaadherna slovenska priiiiroda !!! Tie krasne kopce !!!

    Belgicko je z vacsej casti rovne ako doska - hrozna nuda:biggrin2:...

  11. Z toho si nic nerob :) Ja ked som po zlomenine clenku este ledva chodila, tak ma nahali, ze neprejdem z telesnej vychovy, pretoze som necvicila pomaly 3 mesiace :naughty:

    Tie casy pominuli a teraz pomaly zacinam chytat paniku z mojej bakalarky... :aah: V kniznici sa pravidelne hrabem v starych vytlackoch novin a dokopy som nenasla nic vhodne co by som mohla pouzit.. :emot-sad: Vidim to na rozhovor s mojim konzultantom (na ktory sa tesim :naughty:) , ale nedavam tomu velke nadeje, ze mi poradi nejake knihy, kedze knih na moju temu je ako safranu :aah:

     

    ... to som tu niekde zmeskala, Lubi - aku to mas temu?

  12. A ja som si myslela, ze na Trencianskych doktorov nikto nema. Beriem spat, tvoja doktorka ich vopchala so vsetkymi ich diagnozami do vrecka :blink:

    My sme na teba mysleli, ze ako sa mas, ci nahodou nebude cas na stretko potom niekedy, aj ked uz Martinka bude spat v Francuzsku. Snad sa nam coskoro podari daky full members zraz :mf_rosetinted:

     

    full members zraz by bol genialny:blush-anim-cl:

    S nami ex-pats je to sice trosku komplikovane, vsak Marti, ale raz sa nam to urcite podari :thumb_yello:

    Ja najblizsie pridem domov 28 januara a zostanem pravdepodobne tyzden.

  13. Tak to je teda fakt pech :boxed:

    A myslím, že taky mohli napsat nějaké informace (kolik lidí co vyhrálo a tak...) a taky jak dopadla ta tričková soutěž (už to musí mít vyhodnocený, ne, když už znají všechny vítěze?)

    Já jsem, jak to tak vypadá, přišla i o můj interaktivní screensaver :aah: když už všechno o magic numbers zmizelo....

     

    Beatko, ale v každém případě máš osobní video vzkaz, ne? :mf_lustslow:

     

    aaaaaale houby, nemam ani video, mam len oci pre plac:aah:

    Ale to video by vraj mali poslat - aj ked teraz uz fakt nieviem, ci sa im da este vobec verit - ved aj to bolo v pravidlach, ze prvych 10 bude mat M&G s Mikom.

    Ja mam pocit, ze to cele bol iba nejaky podfuk, fakt...:sneaky2:

  14. mam depku!:badmood: Dnes prvy krat v skole po troch mesiacoch,lebo som mala zlomene zapestie aj laket,a uz hned chcu vsetci ucitelia odomna nieco!! aj ked sa rozkrajam tak nestiham!:boxed::sad:

    asi si idem pustit nejaku hudbu...;):rolls_eyes::bleh:

    dufam ze vas den prebiehal lepsie...;)

     

    Joj, to vyzera na velmi neprijemne zranenie:blink: Dufam, ze sa to zahojilo bez nejakych komplikacii.

    Ten natlak ucitelov hned po navrate, to asi tiez nebude ziadna malina....

    Zhlboka dychat a POSTUPNE to vsetko nejako dohonit, neda sa to zo dna na den. Neda sa s nimi nejako rozumne dohodnut? Vzhladom na okolnosti dohodnut nejake rozumne deadline?

  15. Trifi,

     

    já pochopila, že po zrušení koncertu se v tobě něco hlo a možná sis říkala, že na MFC není zrovna ta správná nálada... to se stává, každý z nás má období, kdy má třeba co hodně dělat anebo prostě není úplně v rozepisovací náladě a tak nepřispívá... myslím, že se nám to stalo všem (ať už jde o delší dobu, nebo třeba i jenom jeden den) a rozhodně to neznamená, že bychom fórum neměly rády, nebo tu už nechtěly být nebo tak něco.

     

    Nicméně se přiznám, že si nejsem jista, jestli ti úplně rozumím - proč máš pocit, že bys nám tu měla něco kazit? Kdysi jsem si myslela, že je to proto, že třeba nemáš na Miku/MFC náladu a bála ses, že bys třeba přenesla nějakou špatnou náladu sem, ale teď mám pocit, že to tak není (už jen proto, že píšeš, že diskuzi čteš ráda a bylo pro tebe těžké se nepřipojit ke srazu) a v tom případě nerozumím, proč máš pocit, že bys něco kazila?

     

    A už vůbec nerozumím tomu, proč máš pocit, že tě na srazu měl někdo "na krku", já osobně si sraz moc užila, bylo to setkání Mika fanoušků, kteří jsou podle mě úžasní a se kterýma si i jako s lidma neobyčejně rozumíme (aspoň tedy já to tak vidím :fisch::wink2::wub2:), takže au contraire, měla jsi ty z nás špatný pocit, nebo spíš měla jsi pocit, že ti dáváme nějak najevo, že jsi nám na obtíž, či jak?! Jestli jo, tak to mě taky moc mrzí, myslím, že můžu 100% mluvit za všechny když řeknu, že to nikdo nechtěl :blink:

    Na sraz v prosinci jsi s náma určitě jet mohla, podle mě není jedinej důvod, kterej by tomu nějak bránil. :wink2:

     

    Promiň, nechci působit zle, to vůbec, to není tak míněný, já to jen píšu, protože se snažím do celé záležitosti vidět, protože jsi dlouho byla aktivní a milou součástí fóra a bylo by mi moc líto, kdyby ses nám ztratila úplně :wink2:

     

    PS: To teda jo, stejně tak vymizelo i Suit up a vůbec hodně jeho hlodů :( Díváš se ještě? Mě ten poslední díl docela zaskočil, sice to bylo strašně vyumělkovaný a dobře naplánovaný hraní na city, ale zabralo to :fisch::shocked:

     

    Howg!

    Trifi, kludne sa tu prid aj vystazovat, ja som momentalne tiez hrozne nasrana a depresivna, ze ma nekontaktovali, napriek tomu, ze som na 10. mieste:aah:

    Tiez som v stave, ze jeho hudbu nemoze pocuvat, lebo ma to len rozlutosti:aah:

  16. Ahojte, ako prazdninujete? Ja som sa prave dnes vratila z Nemecka :)

    Kocky, oneskorene, ale aj ja prajem stastny novy rok a v nom (samozrejme) plno Mika koncertov :wink2:

     

    Edit: Prave som si precitala novinky na mikasounds. Beatka ako si dopadla? (ak sa teda mozem opytat:blush-anim-cl:) Dufam, ze Ti prisiel od nich mail :winner_first_h4h:

     

    Praveze nic - z coho som velmi zmatena! Ze by Mika robil koncert + m&g pre menej ako 10 ludi dokopy??? to je nejake divne :aah::aah:

    Som nestastna....:aah:

  17. Ahoj Baru,

     

    vy a tohle fórum mi hrozně chybíte takže bych MFC strašně ráda zahrnula do příštího roku... :blush-anim-cl: Tehdy před časem jsem ale napsala že bude lepší pauza dokud vám to tu nebudu kazit... No a já si myslím že beze mě je to tu opravdu lepší, bude lepší jen občas nakouknout ale aktivně se nezapojovat. Stačilo, že jste mě měly na krku jeden sraz a vím že kdybych si tu s vámi denně povídala, asi bych si nedokázala upřít jet na další (i teď v prosinci to bylo hromsky těžké a to jsem se do diskuze nezapojovala...).

     

    Uf, takže tak, nevím jestli se mi povedlo přesně vystihnout co jsem vlastně chtěla říct :( Ale snad aspoň částěčně...

     

     

    PS: Škoda že už Barney tu legen... dární hlášku tolik nepoužívá :wink2:

     

     

     

    No Trifi, bud si sa ty jasne nevyjadrila, alebo ja mam problem chapat:naughty:

    Co to tu placas o nejakom "kazeni", ty trdlo ?? :wink2:

    Cybala si nam tu !!!

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy