Jump to content

Ta'ra

Members
  • Posts

    1,221
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ta'ra

  1. A moja nijansa? Jel i to spada u ginger? Ili je ginger više nandžarasto?

     

    Nego, zaboravih najbitniju stvar apropo mog puta u Niš da vam kažem, Tara i Vedrana! Uspela sam da se zaglavim u wc-u na autobuskoj stanici!!! Pri tom mi je vozač rekao da nemamo vremena za pauzu, al je bilo pitanje života ili smrti i ubedila sam ga da mi treba samo 2 min. I nisam mogla da se otključam... Malo sam urlala...pa došla baba sera da me izbavi...pa i ona malo urlala na mene što se zaključavam! Pa ja rekla "Zato što u bravi postoji ključ!" A ona će "Postoji, ali ne radi!!!"

    Al bila sam baš hrabra!:biggrin2:

     

    Mislim da ti ipak ne možeš gingere da zoveš gingerima....:aah:

     

    Jooooj, Ivona! :huglove: Baš te 'oće...

  2. ih, pa dame se ne pitaju za godine... :biggrin2:

    imam neki trip da cu biti najstarija ovde, hehehe... ;)

    dogodine punim 30, masala :teehee:

     

    je l se to organizujete kad je neki Mikin cert u okruzenju pa idete, ili... ?

     

    Hey! :bye:

    :welcomeani:

     

    Pa, tako nekako...U martu su Ina, Vedrana i annabelle( Ana, izvini ako sam omašila nick :teehee: ) bile u Beču, a Janchyzla i ja u avgustu u Budimpešti...Sve u svemu, ume ovde da bude veeeoma zanimljivo...:naughty:

  3. Ahahahaha...nije valjda da su toliko bili dosadni?:naughty:

     

    A ja devojke sutra put putujem... Ako budete ovako revnosne u pisanju kao prethodnih par dana, neću imati puno gradiva da nadoknadjujem kad se vratim. Držite fige...opet moram da pričam pred puno ljudi.:boxed:

     

     

    :bye:

    Leeeeejdiiiiiiz! Stvarno niko ništa ne piše....:blink: Ja nešto honorarisala ovih dana:mf_rosetinted:

     

    Je l' sam propustila štogod?!

     

    Ivona, sreeeećno!:thumb_yello::thumb_yello::thumb_yello: A kad se vratiš, imam jednu porudžbinicu za tebe. :das: I da znaš, o Sari se lepo staram. Stavila sam je na novi omiljeni šal, tako da je svuda vodim sa sobom!:biggrin2:

  4. me again...opet daleko od teme...nadam se da ne smeta :teehee:

    Sanjala sam da mi Mika pretura po frizideru i posle sedi za stolom i zdere! i iz nekog razloga je to svima bilo normalno, jedino sam ja pokusava da im objasnim ko je to i da je on u nasoj kuhinji a svi su bili u fazonu: pa...?

     

    e tako...sad mi je recimo malo lakse, bar sam rekla ljudima koji razumeju (nadam se)... :blush-anim-cl:

     

    Ako ti je za neku utehu, pre neko veče je imao koncert na fudbalskom terenu blizu moje kuće.:mf_rosetinted::roftl::roftl:

  5. Hej :biggrin2: znam da je ovo daleko od teme ali, ja, eto, samo da se javim svima :bye:...trenutno se osecam kao kreten, prvi put sam ovde, ne znam sto mi ranije nije palo na pamet da prikljucim ovome, jbg...

    Da se nadovezem samo, mislim da je super medijski propracen koncert u Moskvi (slucajno mi je uspelo da od 3 dana koja sam bila turisticki u Moskvi, da jedan bude 28.7 kad je i koncert :wub2: ), i neke reklame na tv-u sam videla, dok zaista ovde posle Exita nista, sto me je pomalo razocaralo jer sam ocekivala bar nesto :/ al sta ces...

    :wink2:

     

    Heeey!:flowers2:

    Dobrodošla! :wink2:

    A, mi smo se pitali ko je to iz Srbije bio u Moskvi na koncertu....:biggrin2:

  6. yes, you can:wink2:

    day tickets are rarely sold out it might happen for Saturday and Sunday (becasue of a Hungarian band, Iron Maiden and Muse) but not for Firday.

    In any case, there are always people selling the tickets they cannot use,and there is only one entrance to the island, so easy to find one. No problem.

     

    I will come back on more on these threads later tonight

     

    Thanks for the help! :flowers2: :flowers2:

  7. It is definitely happening as far as Mika's official tour program is concerned. Sziget confirmed it a long time ago, too.

     

    It is only illness we can't plan with, but we all know that..

    I am buying my day ticket today.

     

    Suzie, we can buy tickets an the spot on that very day, right?! Cause abroad ticket merchandising ended all over the Europe.:doh:It's said that we can at Sziget site, but I have to ask:teehee::teehee::teehee:

  8. Hey ,poeple!:bye::flowers2:

    Excuse me for popping in like this, but I was wondering if You have some informations about Sziget gig?! Two of us from Serbia, we're planing to come at Sziget, but we're not sure should we buy tickets cuz it's not confirmed at MS nor at MFC.

     

    So,please, if You know something it would mean a World to us! Thanks in advance! Cheers!

  9. aaa, pa ne znam to ostalo, cekam da gospodja napise ostatak izvestaja...pa da ga neko prevede:naughty:

     

    ee, da bice da je tuu tuuuuu, nisam odavno gledala crtani :naughty:pitala jos i brata on mi rekao prrr brrrrrr :lmfao:

     

    za aerodrom nisam sigurna, ali za Trg znam da je tvitovala...ili su to moje ruke u mom fantomskom sećanju....:teehee:

  10. pa prema njenom izvestaju, nista narocito - pitala ga je li zna ko je ona, on rekao da zna, dala mu poklone za njega, setru, brata...i ne znam jos koga sve bese, pa se on tu iscudjavao kako ima za sve poklone, slikali se i to je to...ne znam sta je bilo u ostalim prilikama kada su se sreli, valjda ga je tri puta videla :dunno:

     

    jao da, rekao je nema slikanja i ni sa kim nije hteo da se slika, a zamisli sa devojkom u kolicima jeste...sram ga bilo, kakva neprincipijelnost :rolls_eyes:

     

    ...jer mika sam mornar ja..pii piiii:biggrin2:

    lithu7.jpg

    lithu16.jpg

    Pa valjda aerodrom,navatala ga je na Crvenom Trgu i na koncertu posle, to bi bilo to,mislim... :dunno:

    jaooo cooool! :boing:

     

     

    ja sam to uvek pevala kao ''tuuu tuuuuuuuu''! :teehee:

  11. Jesi ti bese cula My Interpretation na Exitu?:roftl:35232_449005860660_537875660_6419821_1170988_n.jpg

     

    dosta ljudi ima rupe u secanju i ne seca svega sto se desilo, ali ti si ipak fenomen, secas se i onog sto nije bilo :lmfao:

     

    neko je pitao kada je rekao "bas ste dosadni" - to je bilo kada je posle WAG otisao sa scene, pa svi vikali MikaMika, on se vratio, rekao da ste dosadni :naughty: (na engleskom!) i otpevao jos GK i L.

     

     

    :lmfao: :lmfao:Znam, i ja sam se smejala danas kad sam videla! :lmfao:

    A,pa na engleskom:sneaky2:, mi se istripovali da je rekao na srpskom....

  12. pa jeste...ali sta da se radi...ne mozemo ga naterati...ali ipak, jos je u martu sam znao da dolazi (za Rumuniju je morao da pita menadzera:naughty:) mislim da je on ipak nase postojanje i dobar koncert lepo primio k znanju:original:

     

     

    istina:naughty: ja bih verovatno prva rekla da nema smisla da ga tako zaskacemo..ja sam vise za slanje u hotelsku sobu:blush-anim-cl:

     

     

    Apsolutno se slažem sa svim što si rekla ,Mary naša slatka!:thumb_yello::blush-anim-cl: Mislim da nema potrebe biti napadan. Koncert na Exitu je prošao mnooooogo bolje nego što je on očekivao, svi su znali textove, dobio je poklončiće...Meni je to poenta, da zna da postojimo, da ga volimo, ali da nismo smaračice....kao neki.:teehee:

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy