Jump to content

mine_rain

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mine_rain

  1. kusura bakma canım final haftası olduğundan pek giremiyorum MFC a dolayısıyla cevaplar gecikebiliyo :aah:

     

    Henüz Mika'nın konserine gitme fırsat bulamadım (gerçi burada geçirilen onca zamandan ve izlenilen milyon videodan sonra gitmiş kadar oldum :mf_rosetinted::roftl:) ama yeni dünya turnesine çıktığı zaman Türkiyede de konser vereceğine kesin gözüyle bakabiliriz :pinkbow: en olmadı biz gideriz :mf_rosetinted:

     

    Finallerinde başarılar :) Ah ah baş belası finaller :sneaky2: haftaya benimde başlayacak :mf_rosetinted:

     

    Ah ya şu yeni albüm öncesi bi dünya turnesi yapsa fena mı olur sanki ^^ Önce Türkiye'den başlasa mesela en son durak olarak yine Türkiye'de bitirse turnesini :roftl: Yani baktık gelmiyor gideriz yapacak bir şey yok :naughty:

  2. Buralarda yeni yüzler görmek ne hoş yahu!!!:aah: Aramıza hoşgeldin canım!!!! :teehee: Bende Mika'nın İstanbul konserini kaçırma sorunsalından muzdarip olduğum için ne demek istediğini anlayabiliyorum (bkz. kafayı duvarlara vurmak:aah:) ama ben tekrar geleceğinden ümitliyim olmadı zorla getirtiriz yapıcak birşey yok!! :mf_rosetinted:

     

     

     

    P.S. Yaptığın fan-art çalışmalarına B-A-Y-I-L-D-I-M!!!!! :wub2: Özellikle Breakfast at Tiffany's temalı olana :naughty:

     

    Hoşbuldum :blush-anim-cl: Sayfaların hepsini okuyamadım ama hiç konserine gittin mi (: Ya yeni albüm öncesi birkaç ülkeye gidiyor,hazır yola çıkmış bence buraya da gelsin yani :naughty:

     

    Çok teşekkür ederim :wub2:

     

    Bu arada heyecandan 2007 yedi yazmışım :roftl:

  3. Merhaba herkese,ben Mine :wub2:

     

    Öncelikle şunu söyleyim burada Türkçe konuşabilmek ne kadar da güzel :roftl: Aslında buralarda pek aktif bir insan değilimdir ama bugün tesadüf eseri burayı görünce içimi bi heyecan kapladı,hemen yazasım geldi.:teehee:

     

    Mika'nın ilk olarak Relax,Take It Easy şarkısını duymuştum,yıl 2006 ya da 2007 yedi olmalıydı.Tabii o zamanlar interneti kullanma konusunda pek iyi olmadığım için Mika'yı sadece Relax ile tanımıştım ve sadece o şarkısı varmış gibi günlerimi,aylarımı,yıllarımı geçirmiştim.Efenim yıllar birbirini kovaladı ve ben duydum ki Mika Türkiye'ye gelmiş,tabii benim haberim yok.Nasıl olur dedim,nasıl... Sen o kadar sene adamı platonik olarak içten içe sev,sonra buraya gelsin sen uyu :boxed: Şimdi de karalar bağlayıp oturmuş hindi gibi düşünüyorum bir daha gelir mi diye.. Zaten Mika gelmezse ben İngiltere'ye kaçacağım :biggrin2:

     

    Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :wub2:

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy