Jump to content

RanitoLito

Members
  • Posts

    307
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by RanitoLito

  1. Καλά δεν το συζητώ για instagramers! Και έχω δει κάποιες φωτό σου στο Flickr, κλαπ κλαπ είναι καταπληκτικες!!!

    Και αυτοί πρέπει να φύγουν από τη χώρα όχι εμείς!

  2. Εμένα μου έχει δώσει μια φίλη μου τον κωδικό της και μπάινω καμιά φορά όταν είμαι σε κατάσταση απελπισίας από τη βαρεμάρα και πραγματικά εκπλήσσομαι με το τι κυκλοφορεί ΕΛΕΟΣ πραγματικά... Και το κακό είναι ότι κάτι σούργελα από fb έχουν φτιάξει twitter και νομίζουν ότι κάτι είναι... Εντελώς δήθεν οι Έλληνες στο twitter. Μόνο κάτι κολλητούς μου ακολουθώ, MFCers και κυρίως verified accounts, ya know

    ΥΓ μπορεί να μην με έχεις δει γτ δεν μου αρέσει να ανεβάζω φωτό μου στο ίντερνετ αλλά ορκίζομαι ότι δεν είμαι 40 χρονών παιδόφιλος

  3. Εμένα συνήθως μου λένε 'ποια είναι η Μίκα' και σταματάω να μιλάω γιατί αλλιώς θα παραφερθώ :aah:

    Yes tumblr is good asdfghjkl και ευτυχώς δεν το έχει μάθει πολύς κόσμος ακόμα γιατί δεν θα το άντεχα... Και δυστυχώς τα memes τώρα φτάνουν στο fb και δηλαδή έλεος δεν έχω να πω τίποτα... ΄Γι'αυτό δεν έχω fb. Και επίσης, πόσο οικονομόπουλο και πάολα να αντέξω! :sneaky2:

  4. Eν τω μεταξύ έχω αναλάβει να κάνω πρόμο στο σχολείο αλλά δεν γίνεται τίποτα γιατί έίναι όλοι peasants χαχα οκ bye :)

  5. Απ' 'οτι κατάλαβα σου άρεσε πολύ χαχα... Λοιπόν: Λατρεύω TOOL, αν και στην αρχή δεν με είχε εντυπωσιάσει tbh (αλλά τώρα είναι μάλλον το αγαπημένο μου), Lola πεθαίνω ειδικά για τα ρεφρέν, Stardust είναι οκ (για να είμαι ειλικρινής είναι λίγο mainstream :teehee:), Make you Happy λατρεία, Underwater kai Overrated είναι τέλεια, εντελώς όμως, το Kids μου αρέσει και εμένα περισσότερο live ωωωω, LYWID είναι όλα τα λεφτά (partay toime!!!) Step with me λιώνω κλαίω πεθαίνω, Popular Song equals perfection, Εmily καλά άντε γεια το τραγουδάω όλη μέρα, Ηeroes δεν το έχω συνηθίσει ακόμα αλλά έχουμε καιρό, και το Tah Dah έπρεπε να είναι στο άλμπουμ :mikacool:

  6. Hellooo λοιπόν θέλω τη γνώμη σου για το νέο άλμπουμ επίσης πως είσαι και τέλος παίρνω πίσω αυτό που είχα πει ότι δεν μου άρεσε το TOOL (το τραγούδι) γιατί είναι τέλειο οκ αντίο

  7. Αρα είμαστε συμπατριώτισες κατά κάποιο τρόπο! Η μαμά σου είναι από κάποιο χωριό εξω από το Αγρίνιο; Και δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, θα το καταλάβεις αμα έρθεις! :aah:

  8. Αww συγχαρητήρια για το Cambridge! :thumb_yello: Και ναι, μένω στην εξωτική πόλη του Αγρινίου... Δεν μπορείς να φανταστείς τι ζέστη κάνει εδώ πέρα! + ότι έχει απίστευτη υγρασία.

  9. Ελπίζω ότι πέρασες καλά! Αλήθεια με τα πτυχία τι έγινε; Εγώ ευτυχώς τα πήρα και τα 2 (Cambridge & Michigan) και ξεμπέρδεψα...

  10. Eγώ και να κατάφερνα να τους πείσω, υπάρχει πάντα ο οικονομικός παράγοντας (αν καταλαβαίνεις τι εννοώ) Λοιπόν, επειδή πρέπει να φύγω, καληνύχτα! Γράψε μου ότι άλλο θες και απαντάω αύριο!

  11. Καλά μην φανταστείς ότι πήγα για clubbing, καμία σχέση. Είναι μια θεία μου από εκεί και πήγα για 10 μέρες. Πήγες Μιλάνο και είδες Mika??? :jawdrop: ζηλεύω.

    από τα καινούρια λατρεύω Lola & Underwater, αλλά TOOL, celebrate & make you happy δεν με ξετρέλαναν :/

  12. Πήγα 5 μέρες στο χωριό μου (και να σου πω, δεν θα το ξέρεις), αλλά εντάξει. Συγκριτικά με πέρυσι που είχα παέι Μύκονο... Πάντως απορώ για το πως μπορείς να μην μπαίνεις στο tumblr. Όλη μέρα εκεί είμαι..

  13. Το καλοκαίρι μου προς το παρόν είναι το πιο βαρετό που έχω περάσεi :pbjt: Aλλά δεν πειράζει... Το tumblr το έχεις ακόμα btw?

  14. Είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ που με θυμήθηκες! Απλά τον τελευταίο καιρό ομολογώ πως έχω παραμελήσει το MFC :fisch: Eσύ πως είσαι;

  15. Σε ακολουθώ ήδη!!!

  16. Όντως δύσκολο. Αλλά σε γενικές γραμμές πώς τα πήγες; Το περνάμε;;;

  17. Ναι. Εντάξει δεν νομιζω να είναι πολύ δύσκολο...

  18. Eμένα το θέμα που μου έπεσε ήταν influences. και ένα άλλο που ξέρω ήταν το νερό. Αυτά.

  19. Έδωσα την Τετάρτη. Cambridge Proficiency. Εσύ τι ακριβώς δίνεις;

  20. Καλή επιτυχία!!! Δεν είναι τίποτα, καλά θα τα πας είμαι σίγουρη!

    :flowers2:

  21. Θεωρητική; Τρομακτικό! Εγω θετική θα πάω... Και έχω πέσει σε άχρηστο μαθηματικό και για φροντιστήριο δεν βγαινω οπότε.. ο θεός βοηθός!

  22. Ναι όντως! Ράνια. (Ναι, από το Ουρανία βγαίνει και ναι, το σιχαίνομαι) Παω 1η λυκείου. Εσυ;

  23. Aχ παναγία μου δίκιο έχεις... Και Οικονομόπουλο, και Βέρτη και Κιάμο και λοιπά ποιοτικά... Προσωπικά μου αρέσουν τα rock πολύ. Green day, my chemical romance, Bon jovi, 30 seconds to Mars κλπ.

  24. Αν τους αρέσει;Χαχαχαχαχαχα καλό!!!! Τον σιχαίνονται! Αλλά δεν με νοιάζει. -.- xD

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy