Jump to content

Trollenfan47

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Trollenfan47

  1. 2 hours ago, QueenBigFat said:

    Bedankt iedereen. Ik heb net de ondertitelingsdraad ontdekt voor video's in andere talen... dit is om de buitenwereld te laten weten dat ik een flinke sabbatical ga nemen voor misschien een jaar of twaalf om alle dingen te bekijken waarvan ik dacht dat ik ze zou moeten missen omdat de enige taal Ik kan het aan is Engels….

    (QueenBigFat huppelt kwispelend weg om te verdwalen in de enorme rijkdom die in de MFC wordt gevonden …)Breng het Reactie GIF door reactieseditor

    What a beautiful story! Mika happened to me 4 years ago. I am 76 so I recognize a lot in your story. Unfortunately I have never been to a performance of Mika and there is not much chance that he will come to the Netherlands .. I wish you a lot of fun with Mika!

    • Like 2
  2. 7 hours ago, mellody said:

     

    Haha, maar het lijkt wel helemaal op zijn woonkamer! :lol3: Misschien een beetje vol... en ik ben zeker geen fan van de dode dieren aan de muur en het rood geblokte behang - maar de stenen muren, open haard, tapijten, donkere meubels met veel leer en af en toe een wit/creme kleurig sofa ertussen, dat ben ik gewend van Mika's stijl. En ik ben dol op het gebloemde slaapkamertapijt en de stoelen!

     

    Mika voegde nog een verhaal toe:stout:

    364327817_889017059355795_81461905741826984_n.jpg

    I can't imagine her jumping onto the counter herself unless there's a chair in front of it..🐕🤣🐕🤣

  3. 32 minutes ago, Anna Ko Kolkowska said:

     

    Ja dat weet ik. Maar het kan nog steeds een recent verhaal zijn - van dit schooljaar.

    I think it's good that bullying is noticed at school. Unfortunately, it still happens too often. In every country. Children are terribly damaged by it. Fortunately, Beauregard has many other talents, just like Mika! He gets lots of love and is blessed with such a warm family!

    • Like 1
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy