Jump to content

Kriszti

Members
  • Posts

    1,587
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kriszti

  1. Kriszti, legközelebb minenképp gyere!! :)) Természetesen fantasztikus volt, 2. sorból élveztem Dorinával! Ott volt az egyik legjobb barátnőm is, aki nem Mika fan és végig bulizta az egészet, nagyon tetszett neki! Még mondta is, hogy sajnálja, hogy nem tudja a dalszövegeket, mert olyan jól énekelünk. Szerintem a közönség nagyon jó volt (azt leszámítva, hogy páran nagyon csúnyán tolakodtak meg nyomtak minket az elején) és brutálisan sokan ott voltak. Én őszintén szólva nem gondoltam, hogy ilyen sokan lesznek. Ja és akárhol nézem csak pozitív kritikákat olvastam a showról, szóval nagyon örültem :)

     

    Ja és ugyan egyáltalán nem számítottam rá, de Mika kijött hozzánk :wub2: Igaz csak kb 3 percre, de nagyon kedves volt tőle ez is, mert minden kordon meg egyéb óvintézkedés nélkül jött oda, mivel hallotta, hogy kiabálunk neki. Pár embernek aláírt, meg picit beszélt velünk, aztán 3 csaj nagyon csúnyán odatolakodott mellé, hogy tudjanak vele közös képet készíteni... Beálltak szegény mellé két oldalról és nyomták meg minden, szóval ezek után el is menekült (amit mondjuk abszolút megértek). Nekem annyi volt a tervem, hogy oda megyek a közelébe, beszélek vele pár szót (szerettem volna előre is boldog szülinapot kívánni neki) és barátnőm lefotóz, ahogy ott állok a közelébe, de így ez sem jött össze. Aláírásom meg már van tőle, szóval az amúgy se volt fontos.

     

    Na mindenesetre szerintem nagyon jó show volt, élveztem és idén a Sziget is sokkal jobban elnyerte a tetszésem, összefutottunk Mika után még pár nagyon jó arccal. :naughty:

     

    Ja keresgéltem képeket, tessék mindenki hadd örüljön:

     

    Sziget hivatalos fotói (Mika a végefelé van): http://www.sziget.hu/dws.php?ParentId=131229&pageid=5560&mgalleryAction=Gallery&mgallery_gid=131512&baseAction=Item#ad-image-0

     

    Egy cikk és jópár fotó: http://www.quart.hu/quart/fesztival/20130811-mika-sziget-koncertbeszamolo.html

     

    Egy nagyon pozitív hangvételű cikk + képek: http://www.gamestar.hu/sziget-2013-4-nap.html

     

    Még néhány fotó: http://galeria.index.hu/kult/2013/08/11/mika_a_szigeten/

     

    Ééés végezetül egy setlist: http://www.setlist.fm/setlist/mika/2013/obudai-sziget-budapest-hungary-4bc6cbd6.html

     

    Jujj nagyon köszi ezt a sok mindent. Igen azt én is néztem, h mennyire borzasztóan sokan voltak! De sztem is tényleg szupi volt h most ki is jött hozzátok, és hát tényleg egy elképesztően fantasztikus koncert volt!!! Még anyukám is fél füllel hallgatta :) legközelebb én is ott leszek veletek az első sorokban, már alig várom!!!

  2. Sziasztok!

     

    Eléggé el voltam kenődve, hogy mégsem tudtam kimenni a szigetre, de itthonról néztem az élő közvetítés és hát FANTASZTIKUS volt!!! :clap:

    Persze gondolom élőben ezerszer jobb volt látni őt, de a "MIKA hangulat" így is átjött teljesen! :) Olyan aranyos volt, ahogy mondta, hogy ez az egyik utolsó koncertje, mielőtt betölti a harmincat :wub2: meg amikor kilukadtak a lufijai :)

    Szóval remélem ti is remekül szórakoztatok, és örülök h nem áztatok el!

  3. Kriszti, köszönöm az üdvözlést! :huglove:

    Most olvastam, hogy jön Szigetre és mivel épp lyukas órám van, jobb híján anyut hívtam fel a hírrel :') mindenképp megyek, meg akartam venni a TOOL-ot de akkor inkább egy Sziget napijegy lesz abból a pénzből :biggrin2:

     

    De jó!!! :thumb_yello: 2 éve is remek show-t adott, én annyira örülök h jön, mert én se Ausztriába nem voltam novemberben, se a Balaton Sound-on, úgyhogy már rég nem láttam!!!

  4. Sziasztok!

     

    Biztos 5-én lesz, én már vettem jegyet és azon 5-e van. Egyébként azért néztem fel ide ennyi idő után, hogy van-e esetleg valaki, aki tervezi, hogy jön? (És nincs fent a facebook csoportban, ahol már felvetettük a témát.)

     

    Kriszti te hogyan és kikkel tervezed, hogy mész? Csak mert én tuti megyek, de egyenlőre úgy tűnik egyedül, mert ketten is biztosra mondták, hogy tudnak jönni velem de lemondták... :( Mindenesetre a jegyem már megvan és ha más nem én komolyan kimegyek tök egyedül :D Mikáért megéri :wub2:

     

    De persze azért jobb lenne csapatban menni :wink2:

     

    szia Dóri!

     

    írtam neked üzenetet!

  5. NOVEMBER 5. BÉCS - Mika koncert.

    :yay:

    Még nem hivatalos, de megjelent a dátum. Ki jön?

     

    Én is láttam!!!! :wub2: már alig várom! Én mindenképp megyek, remélem nem jön közbe semmi. És 4-én van a szülinapom és hát ez isteni ajándék lenne!!

  6. I'm not sure if I will write a proper report later or not, I need to think about it. But I guess this is not a secret anymore, and some winners will talk about it, some not. Everyone can make their own decisions.

     

    It was a lovely intimate gig for 6 winners and their guests. The venue was small and very cozy, loved it, everything was perfectly organized. Mika did an acoustic set, it's something I have always wanted to see. So yes, it was amazingly beautiful :wub2:

     

    Everyone who knows me can guess how happy I was to see Melachi, I admit it was a highlight :teehee: I have a pic, promised to show it:

     

    IMG_3071.jpg

     

     

    And yes, Mika did one of his old demo songs. Many people filmed, I filmed everything too.

     

    sooo adorable! thanks for everyone for the reports,vids, and pics!:thumb_yello:

  7. Hello - igen, ott voltam, vengégként. :teehee: Írtam egy rövid riportot is, amit a koncert thread 1. posztjában, a nevem alatt találtok.

    http://www.mikafanclub.com/forums/showthread.php?t=25448

     

    Természetesen nagyszerű élmény volt - abszolút akusztikus koncert (még mikronfon sem volt, és Cherisse is csak a kezét és a zongora fedelét használta dobolásra. Ráadásul mégcsak fel sem készültek az egészre, így Mika többször gondban volt azzal, hogy milyen hangnemben játssza a dalokat, milyen akkordok illenek azokhoz, illetve a szöveg se mindig ment...:roftl: de ez így volt jó :thumb_yello:

    6*3 meghívott volt ( 6 nyertes és azok 2 vendége), illetve 1-2 család (gyerekekkel és babákkal) a háttérben. Gondolom, a szülők Mikával dolgoznak. :dunno: Jimmy szerintem feleslegesnek minősült, mert nem kellett basszusgitár.

     

    Van fenn több link is, így az egész koncertet végig nézhetitek. :wink2:

    én sem irigykedem...egyáltalán nem :biggrin2: de nagyon örülök h te is ott voltál! megyek megnézem gyorsan a videókat!:teehee:

  8. haha, köszi:)

     

    Őszintén szólva én sem tudnám ezeknek a felét se mgválaszolni, de ha úgy nagyjából sejtitek, egy egyszerű keresőprogrammal, kulcsszavakkal ki lehet keresni a válaszokat.. :teehee:

    Nem mintha én egyikre is jelentkeztem volna - ma sok volt a dolgom.

     

    De szerintem még nem fejeződött be minden: lehetnek még kérdések akár itt, akár a twitteren.

     

    4 éve van MFC...el se hiszem :yay: én is szívesen játszanék, de sztem is nehezek a kérdések és mire megtalálom a választ már 3000-en leköröznek haha

    ja meg lemaradok róla, ez a másik lehetőség. de sztem aranyos ez a játék! Nektek is boldog új évet, én is remélem h ebben az évben is találkozunk majd és hogy lassan kijön a harmadik lemez és akkor megint szoríthatunk h MIKA jön mifelénk is :biggrin2:

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy