Jump to content

alexandra94

Members
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alexandra94

  1. Huhúú! Hirtelen megint előbukkanok, hihetetlen az aktivitásom :roftl:

    Most jöttem haza Angliából, és az a hely hihetetlen. Nagyon hiányzik. :o

    Előtte még mondta barátnőm, aki a 30 seconds to mars-ra megy a szigetre, hogy lesz Mika, és úgy kiugrottam a bőrömből mind a csuda :naughty::aah:

    Nagyon sokat vaciláltam (ok) hogy Muse-ra vagy Mikára menjek. Ahogy néztem, a Muse hihetetlen jó volt Glastonbury-n. De Mika... az Mika! XD

     

    anyuval beszélgettem, és ő is kiváncsi Mikára. megbeszéltük, hogyha jól mennek a dolgok augusztusban, akkor ő vesz két jegyet Mikára, én pedig a zsebpénzemből összekaparhatok egy jegyrevalót Muse-ra. úgyhogy most nagyon szorítok xD

     

    és azért mostmár elég gonosz lenne ha nem jönne el. örihari lesz belőle :naughty:

     

    tényleg bocsi hogy szinte sose vagyok, de most ugye angliában voltam, meg a városban rohangászom, és elkezdtem a gitáron is játszani. elég lassan megy, de majd lesz belőle valami (egyszer...xD)

  2. I wrote a report too, on my blog...

     

    Nothing much, really...I guess you've heard most of the things already. But anyway...

     

    http://ludmillamonk.blogspot.com/

     

    so great! as mika said you are a really great artist! :thumb_yello:

    about the Toy Boy part, i did feel the same at the very beginning when he appeared, singing Rain. it just felt too ridiculously easy to be just standing there and being able to see him perform for the first ever time! It was just long time coming. I didn't know whether to scream or sob in happiness, but after a few seconds of my mind going blank i gave in to the first option. :blush-anim-cl:

  3. I hardly ever talk miuch to people when meeting them for the first time, too, and in similar situation, spend minutes trying to figure out what I'm going to say:teehee: I guess it is a natural defence mechanism.

    Hope there will be a second time to meet soon. :wink2:

     

    that'd be great!

    well yes, that's a tough thing for me too. i can be pretty random in english, and the fact that you spoke my native language was a bit weird! :roftl: and I'm a quite introverted person anyway, i'm only "fun" when you actually know me. :mf_rosetinted: (that's maybe a little too confident to say...)

  4. Why couldn't you ? :shocked:

     

    i ran out of time - we went to Vienna by car and my dad sadly didn't sleep much the night before, so he almost fell asleep in the car when i was running around with Kriszti to look for Mika. I tried to persuade them that i'd be gone for only 10 minutes but dad really looked worn out. I had to stay up too and sing and shout and babble on about something so he wouldn't fall asleep driving on the highway. :blink: t'was scary.

     

    Yes, I have heard of the story...

    It was great to meet you finally.

    Let's hope he plays somewhere even closer to home soon...

    i do agree it was great to see you, too! i was a bit reluctant at first, nevermind :mf_rosetinted::roftl:

    and yes! Mika come back. weep weep wail

     

    Ohh this is where that came from , thanks for spreading chicken

     

    yeah i know. I'm soo glamorously famous now it hurts :aah:

     

    Ah, so it was you who started it! :naughty: Nice one!

     

    busted :mf_rosetinted:

  5. My favourite part of the concert was when after Dr John he kept muffling and he suddenly said "I've got feathers in my mouth" and so he kept spitting. Then I randomly shouted "chicken" because chicken's turned into pretty much of a slang word in my class and my friends and he seemed to have heard it, he said "Never kiss a chicken!"

    what a consolation for i couldn't meet him after the gig :roftl::roftl::roftl:

  6. Xtyna részletes beszámolót kértél,úgyhogy:

    12:08 perckor megérkeztünk Wien West-be.Dórinak pisilnie kellett ezért pénzt váltottunk és mentünk pisilni:)

    Rögtön utána felszálltunk az U3-as metróra,ami pont a Gasometer előtt tett le minket.Kb.fél 1re ott voltunk.Nemsokkal utána,miután odaértünk találkoztunk Suzieékkal,akik felírtak ilyen fekete számot a kezünkre és ez annyit jelentett,hogy az első 50embert,akik legelőször odaértek előbb beengedték 1órával.Nem sokáig vártunk és megláttuk Cherisse-t.(és nem támadtuk hátba...)

    Aztán el is ment...Azután nem sokkal kijött Mika Turnémenedzsere és Big girl-öket és Lollipop girl-öket szervezett(vagy mitcsinált)És nem mentünk beee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sneaky2:

    Marha sokat álltunk,amíg bejutottunk de 100%ig megérte.7kor bementünk a helyszínre.20:00-kor egy előzenekar,a Zweitfrau játszott fél 9ig.Szerintem pontban 21órakor Mika elkezdte a koncertet a Rain-nel(:wub2:)

    utána jött a Big girl és aztán a Stuck in the middle(jaa és igen,ha valaki felírta vagy megjegyezte,hogy hogy jött tovább,akkor az leírná létszii:blush-anim-cl:)

    Lement a koncert,szerintem nem kell mondanom,hogy ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá! volt...:)

    éésésésésésééséséés eljátszotta az Over my shoulder-t,és neeem áá dehogy bőgtem:roftl:

    Mikor vége lett kijutottunk,de utána még elmentünk Mikás cuccokat vennii,áá rajtam van a póólóóóóóóóm!!!!!!!!!

    Páran mondták,hogy látták már Mikát,úgyhogy rohantunk,hogy elérjük.Odaértünk,először a billentyűsember volt ott utána Eljött Martin,aki eléggé sietett aztán nem sokkal utána Cherisse:wub2:.Ő nagyon aranyos volt,adott nekünk autógrammot és beszélgetett velünk.Utána még páran jöttek ki,többek között iMMa is,Mika háttérénekese.Ő is eléggé sietett,úgyhogy vele SEM lehetett fotózkodni:sneaky2:

    ÉSÉSÉÉSÉSÉSÉSÉSÉÉÉÉSÉÉÉSSSSS CSODÁK CSODÁJÁRA SOK-SOK VÁRAKOZÁS UTÁN ELŐJÖTT Ő!!!!!

    Had ne mondjam,megláttam ilyen izzadtkis fejjel,meg egy pólóval a hátán majdnem elájultam,Dórival együtt...

    Nagyonnagyon cuki volt,odaadtuk neki az ajándékát,látszólag tetszett neki,hmm...

    Aztáán lefényképeztük,kértünk aláírást stb.Utána mikor már MAJDNEM elment odamentem hozzá és aláírattam a telefonomat:mf_lustslow:

    Kaptam szárnyasszivecskéééééét meg Mika aláíráást és annyyiiraaa deee annnyyiiiira ééédiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

    Majdnem elbőgtem magam,már nézett rám a nagy csillogó kis szemeivel,hogy:NEEEE!úgyhogy inkább nem tettem.Megkérdeztem tőle,hogy nem jön-e Magyarországra és azt mondta,hogy már régóta szeretne,és van rá esély,hogy eljön.

     

    Ennyire emlékszem,ha vkinek van részletesebb,akkor ki lehet egészíteni:thumb_yello:

     

    BESTDAYOFMYLIFE

     

     

    Jézusom! Hol találtátok meg végül?

    Kár hogy nekem mennem kellett, de apám már majdnem elaludt a kocsiban. 3 órán keresztül kellett rikácsolnom a kocsiban, hogy ébrentartsan. Mondanom sem kell hogy nem kellemes.....

    de majd legközelebb énis elkapom!! >:3

    (és persze remélem Kriszti is találkozott vele, ha már ilyen értelemesen rohangásztunk az épület előtt xD)

     

    xxx!

  7. They won't start selling the merchadise before 7pm in the evening, right before the gig. :wink2:

    Also, Mika's merchandise stall has nothing to do with the venue. The venue's merchandise shop is completely different and will never be selling Mika stuff unless they name Gasometer B after Mika in 20 years... :mf_rosetinted:

     

    how cool would that be, though :naughty:

    by the way are they generally more expensive than on the actual online store? I hope not! ii neeed a shiiirrrttt.

  8. :shocked:

     

    @Ebilafan @alexandra94 akkor most egyikőtök sem jön? :sad:

     

    dedede, én jövök :roftl: elnézést ha félreérthetően írtam. (csak régebben volt mikának az amsterdami júli 8-as koncertje, amire egy jó fél évet készültem és a család az utolsó héten mondta le; erre gondoltam :) )

    Suzie, te mikortájt leszel ott? remélem nem leszek magányos, valami kettőtájt érkezek. majd beszéljetek hangosan magyarul! xD

  9. Szia mindenkinek.

     

    Utolsó pillanatban, de sajnos így fordultak a dolgaim: mégsem tudok elmenni a bécsi koncertre. Nem is a jegy ára zavar, hanem a tény, hogy milyen régóta készültem már rá. :boxed::tears:

     

    Marad az Exit, remélem, nem mondja le. :huh:

     

    jajj nee :( nagyon sajnálom :tears: eddig nekem is folyton kudarc lett a koncertterveimből, nagyon szurkolok neked hogy az exiten ott legyen - meg még extraként a szigeten.:thumb_yello:

  10. Sziasztok!

     

    Már rég írtam ide. Gondolom, már mindenki izgatottam várja a bécsi koncertet, de most a Sziget fesztiválról írnék néhány szót.

    Biztos észrevettétek, hogy az első 'adag' fellépőt már be is jelentették (@Alexandra A Muse és a Gorillaz szerintem is szuper lesz, a Hives-ot nem ismerem), de Mika nincs köztük. :sad:

     

    Ez egy kicsit meglep, mert a nyáron még a kisebb fesztiválokon (kis román tengerparti buli, újvidéki fesztivál..stb:blink:), de innen semmi hír.

    Prágában és Rigában viszont aréna koncertje lesz a nyáron - ami még az előbbieknél is meglepőbb... Nehezen hiszem el, hogy el tudják adni a jegyeket rá. :no:

    Na mindegy. Nálunk szerintem még ennél is kevésbé népszerű, így valószínűtlen, hogy a Sportarénába vagy a Kisstadionba szerveznének koncertet, de reméljük a legjobbakat. Legalább a Szigetet összehozhatnák valahogy.

    ha hallotok valamit, majd írjátok meg!

     

    szerintem még ne adjuk fel. most hihetetlenül jól kezdtek a szigetesek. :mf_lustslow: és még mindig egy csomó emberkét fognak hívni. én szoktam még szavazni, főleg most hogy hirtelen lehetett a Blur-re is szavazni, mert most nagyon rájuk kattantam. Szóval repülnek a Mika + Blur szavazatok tőlem:D

    Amúgy szerintem azok az arénás koncertek le lesznek fújva. Emlékszem tavaly ide akart jönni a Kaiser Chiefs is a Papp Lászlóba de alig vettek jegyet.... :boxed: hiába, kelet-európa és környéke kicsit más..

  11. Óóóh úristen dejóó neki! :blink::shocked: egyébként ő nem jön koncertre? Esetleg bemutathatna minket is mikának.......:wink2:

     

    hát, ő már svédországban koncertezett, neki elég volt az is :roftl:

     

    amúgy meg, képem magamról nem igazán van, de vastagkeretes szemüvegem van, rövid barna hajam - amiről pedig biztosan fel lehet ismerni az a Beatles-táskám.

    1373-29-18--400-400

     

    ez, csak barna helyett feketében xD

     

    na mindegy, repülök, holnap ecdl vizsgázom... oooh yeaahhxD

  12. I think 9am is pretty insane... 9 hours if we count till 6 pm. 9 hours!! I understand that 3 hours is not much when you're meeting a bunch of people who you've been talking to on MFC for years/months, but 9 hours...come'on it's a lot.

    I'm thinking about queuing from 11-12 am, I think 6 hours will be more than enough too.

     

    Ah and....in case there will be 50 hardcore fans in the queue already....which I doubt...but in case there will be that much people, even if it's my first gig ever, I'll be happy with 2 row too.

     

    Not much of a difference I think.

     

    i finally managed to persuade my parents so i could skip a day from school, so we're arriving somewhere around that time too! and i quite agree with you. even with the fact that this is my first ever gig i am actually excited to go to :roftl:

  13. :Update:

     

    As promised, I have made the flag that will get me noticed as MFCr. And here it is for you to recognise it/me easier. :biggrin2:

     

    230320101253.jpg

    The front

     

    230320101254.jpg

    The back

     

    I think the message is quite clear, anyway. :naughty:

     

    230320101257.jpg

     

     

     

    Will update the first post aswell! :wink2:

     

    it looks great! :thumb_yello: I'll keep an eye open for you!

  14. Megkaptam!!! Még nem láttam mert otthonra küldték ki......de biztos tök hiperszuper. :biggrin2:

    Legalább egy kis örömöm legyen...elhagyott a pénztárcám szal most gyakorlatilag nem létezek...minden iratom benne volt és sehol nem hiszik el hogy én vagyok én......vigyázzatok a tiétekre mert hú, nem gondolná az ember hogy gyakorlatilag az élete a papírjaiból áll...

     

    Legalább a jegy egy kicsit boldogít. :) Már alig várom hogy menjünk. :hypo:

     

    Ahw, sajnálom D:

    Én még hál' istennek nem hagytam el az irataimat, de nagyon paranoiás vagyok ha a bérletemről van szó. oda van berakva mindkét diákom, a személyim, a lakcímkártyám, pár vésztartalék jegy és a havi bérleteim... az osztályban már legalább 2 ember elhagyta, ők sem voltak feldobva :blink:

     

    Jajj tényleg.A jegyekkel kapcsolatban:én ugyan nem a Mikasoundsról rendeltem,de azt mondták,hogy egységes jegyár,egységes hely...

    Namost.Mi lefoglaltuk,de nekünk vmi ülőhelyről magyaráztak.Ez most hogy van?

    Nem tudja vki,h hogy van ez a Gasometer?

    hát, nekem egy osztálytársam most pénteken megy Gasometerbe és ő pl. ülőhelyre kapott helyet. : )

  15. Aaaah in two weeks I will be having my pre-flight nap!!

     

     

    Is it bad I've already chosen my outfit? Is it? Oh dear. It is.

     

    never worry. I chose it ages ago X'DDD:roftl:

     

    by the way, I'm aching to get my hands on Mika merch - where exactly will i be able to get it? and is it better to buy it before or after the gig?

    I'm such a newbie *hides*

  16. csak megérzés, mint ahogy az Instant Martyr -t sem várom az előadásában...

     

    jajj, pedig az is milyen jó:D

    amúgy akkorát néztem a multkor, gondoltam van egy kis szabadidőm belenézek a licm dvd-be, és már ott énekelte a Pick Up Off The Floor-t, amikor a zongoránál ül és meséli hogy milyen amikor zenét ír 8D

  17. gahh i'm so thrilled. i keep talking about this to everyone. soon I'll have the transport issue done and then woooosshh!!! :mf_lustslow:

    and my birthday is soon, too! :roftl: i guess it's going to a a real happy one. yeehaww!

     

    now, off to struggle some maths assignment.

     

    (is it snowing at you guys? :shocked: )

  18. Heló mindenkinek!

    Az első dolog az lenne,hogy nagyon vidám vagyok,mert engednek gépezni a kórházban :aah:

    Jaa igen,tényleg.A kórház!Hosszúúúú,nagyon hoszzúúú,régesrégen az Óperenciás-tengeren is túl élt egyszer egy hülyegyerek,akit úgy hívtak,hogy:Győző,na ez a Győző gyerek egy szép napon találkozott gyönyörű és okos és cuki osztálytársával,és azt lelökte(csak úgy,mókából) az úttest közepére...A gyermek kitörte a lábát,DE ez még nem volt elég,a franctudjahánytonnás troli félig át is ment szegénynek a bokáján,ami ripítyára tört...

    Igeen ennyi a történet,holnap műtenek(összerakják a lábamat),félek és ha túlélem természetesen megyek koncertre...azt mondták,hogy két hét múlva már nem fogok semmit érezn...

     

     

     

     

     

     

     

    DE!Legalább ráírhatom a gipszre,hogy "I'm Golden" és majd lefényképezkedem :biggrin2:

    Dóri,érted bármit!:)

     

     

    Na azért írtam,mert valószínű,hogy holnap nem leszek itt így félkábultan.Na vigyázzatok magatokra(irónia...)

     

    pápuszipá

     

    atya ég :boxed:én még sose törtem el semmimet, de nem is tervezem.. :/ jobbulást D:

     

    megint sokat írtam, és megint rengetek matekházim van, remélem azért nem pusztulok bele, legyetek jók...xD

  19. uhhöh, még élek, azthiszem, csak elég ratykós hetem van/volt/lesz :boxed:

     

    Zsina, én ha nem gond, lehet csatlakoznék hozzátok! :blush-anim-cl: Még nem biztos, de lebeszélem az ősökkel ahogy hazaérnek munkából. Szerintem egyszerűbb megoldás lenne, mintha az egész családot kicipelném Bécsbe... :blink: természetesen én is beszállnék a költségekbe.

     

    Dori ez nagyon menőn hangzik:D Bár én borzalmasan nézek ki a képeken :mf_rosetinted: de meglátom mit tudok tennixD

     

    Az MS pedig nekem sem működik! D: én már nem is tudom hány hónapja feladtam a küzdelmet.

     

    és végül Hiya Farah, nice to see ya! 8D

     

    na megyek, vár a rahedli mateklecke....xD TT_TT

  20. Tegnap én is azon imádkoztam, hogy addig meg ne jöjjön a busz, amíg én Mikával énekelek két liter tej kíséretében. :roftl: Pedig ált. azért szoktam imádkozni, hogy jöjjön végre az a dög 33-as.

     

    Teljesen megértelek. Nekem valsz az lett volna a reakcióm, hogy gyökeret eresztek egy padba, és addig ott ülök, míg az album le nem megy. :biggrin2: Lehet, hogy énekeltem volna, mely esetben az én barátnőm biztos letagadta volna, hogy ismer. Szerencséd van, hogy a tiéd kitartott melletted. :naughty:

     

    (a 33-as busz az nem az amelyik a camponánál is és a móricz zsigmondon is megáll? egyszer vonatozás után budatétényen szálltunk le, és azthittük eltévedtünk ezzel a busszal :blink::roftl: amúgy az én buszaim is olyan ritkán járnak hogy majd odafagyok, ha meg mikát rakok be vagy unalomból hümmögöm hülyének néznek D: )

    Igazából csak gyorsan mutogattam neki dolgokat a kirakatban, azt mondta csak a WAG-ot szereti Mikától, észre se vette hogy a fél albumot már végighallotta:D

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy