Jump to content

KatieKat

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KatieKat

  1.  

     

     

    I met a very lovely Danish lady sitting in front of me who told me she had brought her dad with her as he liked Mika's songs he had heard on the radio. She then informed me that he was very shocked to see me, apparently he had exclaimed to his daughter 'look at that lady, she isn't wearing any clothes!’ She had to explain to him that I dressed up as one of Mika's characters. I do believe he took quite a shine to me ;)

     

     

     

    Thank you for calling me lovely.:blush-anim-cl:

    Next time I want to go with you guys, it looked like you had so much fun.

    I think it´s safe to say that you have a fan in my dad. He called me yesterday and asked if I though you would be in Mikas DVD. I said I didn´t know but I was sure there would be girls dressed like you.

     

    Next time the Copenhagen branch of MFC get together I would love to go....

  2. *tænker sig til en scene en almindelig tirsdag morgen på Ekstrabladet*

     

    Redaktør:"Vi har en koncert i aften med Mika. En eller anden skal afsted og anmelde ham... Hvem af jer kan mindst lide ham"?

     

    Det må være et underligt job at have. Tænk at have et job som potentielt set må være et af de fedeste i verden og gå til hver eneste koncert med den negativ indstilling. Jeg bytter gerne.

  3. Straffe ham for hvad dog? Skal han have straf kunne jeg nu godt finde på bedre (og sjovere) metoder end at snakke grimt om ham på et forum.... Igen noget med fine gamle vikingetraditioner og mit soveværelse.... :biggrin2:

     

     

    Æbler? Hvad er det med jer og æbler? Kunne man få en forklaring? Eller et link? Eller et eller andet så man ikke føler sig så udenfor?

  4. Haha. Jeg blev næsten bannet for at tale om den slags :roftl: Det var skønt!

    Har i så også overvejet at gemme ham i en kælder?

     

    Den historie vil jeg gerne høre en dag....:naughty: Jeg er vant til fora hvor der ikke er nogen begrænsninger for hvad man må snakke om. Den går ikke herinde?

     

    Kælder? Ej Enfa... Der er lås på min soveværelsedør... Mere bekvemt og knap så koldt. Måske i virkeligheden også mindre ondt.... vi kan jo et eller andet sted godt lide manden. Kælderen... Christ sikke en tankegang :thumb_yello:

     

    Jeg er ved at blive helt ked af at jeg ikke fik hilst på dig i tirsdags... Eller det vil sige jeg tror jeg så dig uden for døren ved 14-tiden hvor i kun stod et par stykker og ventede og så ud som om i frøs. Det var dig med de pink ben og det lille balletskørt, ikke?

    Vi snakkede om at det var synd at han kom til Danmark når det er så koldt og i stod derude det meste af dagen, men det så nu ud som om i havde det sjovt og stadig holdt humøret oppe da vi kom tilbage mange timer senere.:punk:

  5. Oh yes that's exactly what it feels like And it never stops!

    [iRONI] Ohhh goody... My husbond will be so thrilled that he is suddenly married to a 13 year old Mika fan. [/iRONI]

     

    Wow im so glad this was brought up, cause i was just about to loose my mind here

    Yes it is quite nice to see that we are not the only ones being completely mad...

  6. Seems like Mika concerts are very dangerous. Here 2 days later I really haven´t landed yet. Weird really..

    2 days ago i really liked the music and Mika, even though he looks nice, was just the guy singing some of my favorite songs. Now it almost feels like being in love... almost.

    I feel like a 13 year old. It´s crazy. Is this what it feels like being a fan?

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy