Jump to content

sunshine18

Members
  • Posts

    3,708
  • Joined

  • Last visited

Reputation

11 Good

About sunshine18

  • Birthday 02/18/1976

Retained

  • Bio
    HERE COMES THE SUN

Profile Information

  • Occupation
    ex fashion designer, now scientist
  1. som to normalne citila, ze ma pretriasate:roftl:...dufam, ze len v dobrom:wink2: to ste mali inu zurku ako tak citam...podstatne je, ze je videodokumentacia:wink2:...tesim sa na nu:blush-anim-cl: a detailiky mozme prebrat uz cca o tyzden osobne
  2. :roftl:...tak zahrali by sme sa na neznalych a prezentovali to ako text pesnicky:roftl:
  3. baruka, beriem ta do partie...pridi dnes vecer bude stat rozhodne zato:mf_rosetinted:...preto si vychutnavaj skolske casy kym sa da...nikdy ti nebude lepsie...tomu ver:wink2: tesim sa na reakciu nasho noveho "chuck norrisa":naughty:...kazdopadne ma moj obdiv:thumb_yello: viem, ze ten TN je na kratko, ale aj tak sa tesim a verim, ze to vypali uplne perfektne:blush-anim-cl:...ved buducnost mame pred sebou a urcite sa podaria dalsie stretka... u mna je to naozaj velmi tazke niekedy skombinovat vsetky tie moje ulohy, ale snazim sa...priorita je vsak pre mna jasna a tou je miska, takze umerne ku tomu mi ostava volny cas:mf_rosetinted:...a snad sa nam to raz vrati:wink2: minimalne v podobe super vztahu:wink2:
  4. ahoj mikacik:wink2: s radostou sa mi citaju vsetky tie ody:blush-anim-cl:...vobec, ale vobec vas nebudem brzdit v pisani......takze len pekne pokracujte... matka, ta fotka mi prisla mila...posobi, ze v danom momente mala co rict:wink2: a vobec netusim o akych cd coveroch od shirl pisete:shocked: p.s.: dufam, ze mozme pocitat i s tebou v TN?
  5. ...to ste si museli padnut rovno do narucia:teehee:...skvely napad matka:thumb_yello:
  6. teda teda...sam pan a ja som tam nebola......uz u neho lobujem za TN:naughty:...komorne atmosky ma rad, tak by nam nemusel dat kosom:wink2: shirl a co robis 14.8.2010?
  7. fotky vysli uplne super:thumb_yello:...aspon troska mam pocit, ze si to viem predstavit:wink2:...a tesim sa na video...tak barunka sup sup, aby bolo rychlo k nahliadnutiu:blush-anim-cl:
  8. presne, i ja som prekvapena...mozno si povedali, ze ten film do nasich kin ani nepustia...ved kto by na to isiel......tu ma uz nic neprekvapi...ale, ak by mali nahodou jasnu chvilku a v programe by sa predsa objavil, tak vyrazame:thumb_yello:
  9. presne, hlavne, aby bol relax a nacerpanie novych sil:wink2:...inak, ked tak dumam, ani som netusila, ze ti to s tym vysvedckom nakoniec nevyslo...tak vidis, aspon ta praha az tak moc nemrzela...mozno MIKA bol len ustretovy:biggrin2:... ja sa snazim leto rychlo prezit:mf_rosetinted:...teplo nemusim, tak si vies predstavit ako sa pred nim ukryvam...v prace mame dost dusne obdobie a volny cas mam zasa hodne nabity roznymi minivyletikmi, roznymi party a stretnutiami s prijemnymi ludmi:wink2:...aaach, keby mali dni o trosicka viac hodin vobec, ale vobec by som sa nestazovala...proste je toho stale strasne vela, co by som chcela postihat...az sa mi niekedy zda, ze tie kompromisy sa mi uz vymykaju:naughty: takze jacksie, uzi si este cca mesiac a potom budeme opat fungovat na skolskom principe
  10. poslusne hlasim prijem:thumb_yello:...fotky dorazili a su super:thumb_yello:...atmoska musela byt neskutocna:blush-anim-cl:...a zavidim vam tu skvelu spolocnost:wub2:...perfektne vam to seklo:thumb_yello:
  11. kocky, aaaaaaach...tak vidim, ze vsetko dopadlo uplne skvele...vlastne ine som ani necakala:wink2:...tesim sa na historky:naughty:...pozdravujem vsetky:wink2:
  12. ja viiiim...jasne, je to operativnejsie...a dolezite je, ze ste nasli riesenie:thumb_yello:
  13. jacksie ahoj:wink2:...ako idu prazdniny?...vydarili sa plany?...i ja som na kocky cez vikend intenzivne myslela:blush-anim-cl:...a teraz ked mi prisli fotky, tak je to este intenzivnejsie:wink2:
  14. ...barunka, zasa ti ide karta...ja som tam tiez brazdila a neobjavila som ho, tak musi byt jednoznacne nove...tak myslim, ze k tomu 10000. koncertu by sa uz patrilo...pozri aspon je v nasich farbach:naughty:...su sice troska inak usporiadane, ale trikolora by z nich bola:wink2:
  15. uz si ho zachytila v programe?...ja to sledujem, ale pre istotu mrkaj ockom i ty:wink2:
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy