Jump to content

SuchAShame

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by SuchAShame

  1. No itseasiassa kysyin juuri siksi että ei oltais vahingossa siellä törmätty. Ja en tiedä muita suomalaisia Mika-faneja, muutamaa teiniä sieltä galleriasta lukuunottamatta (siellä on puoliaktiivinen yhteisö Mikalle ja keikalle) : P Mutten oikeastaan ketään yhtään henkilökohtaisemmin. Ainii! Eihän teillä ole menossa mitään yllätys/lahja/ymjuttua Mikaa varten? Ehdotin sellaista galleriassa muttei vielä ainakaan kauhean innokasta vastausta saanut. Niin ja yksi on ehkä tekemässä isoa "Stuck in the middle of finnish Mika fans" lakanaa sinne, en tiedä miten etenee...

  2. En ole käynyt kun ikääkin löytyy vasta huomenna tarpeeksi : DD En ole edes kerennyt hypettää keikkaa kun omassa elämässä tapahtuu liikaa, mm tyyppi jonka piti lähteä kanssani päätti häipyä koko elämästäni ja nyt en edes tiedä onko mulla yksi ylimääräinen lippu vai onko se tän tyypin omaisuutta :DDD Et muuten satu käyttämään Irc-Galleriaa?

  3. I know! But I just _have to_ see him, it's something that can't be helped or fixed :( But I don't mind :D

  4. Noooooo... I haven't, _yet_. But I'm almost 100% sure of going to both of the London gigs, one in France and maybe even the one in Stockholm :)

  5. Thank you so much! Can't wait to get shopping some cool stuff... :D

  6. Hey for you too! :)

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy