Jump to content

shirl

Members
  • Posts

    972
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by shirl

  1. You're welcome! :thumb_yello: You were on the choir in Vienna?

     

    Yes I was in the choir and from backstage we did not hear what he was talking about before Stardust :)

    This video brings smile on my face because I can clearly imagine what were fans in the crowd from Slovakia thinking (in a very positive way): "He said Slovakia! Not Slovenia! Not Czechoslovakia! He knows that Slovakia exist!" :thumb_yello:

    For explanation - this is something like our national joke because Slovakia is not very well know country in he world. Mostly when are people from other countries asking us "Where are you from?" and we say "from Slovakia" they are confused and after few seconds of thinking they will say "Oh, you are from Slovenia!" or "Oh, do you mean Czechoslovakia?" or ...they will just say "oh...erhm, :blink:sure Slovakia). :naughty:

  2. Yes,I bought that camera for Mika gigs and now it was the first time when I've used it :thumb_yello: (the reviews says is the best compact camera).But I got so caught by the view,I forgot to use it :blush-anim-cl: When I saw you guys on stage,I remembered you and Nina told me to film the choir :doh: And here is the talk before Stardust:

     

    [YOUTUBE]lQdts4WdW-0&feature[/YOUTUBE]

     

    Thank you very much for this video...It is really nice for me to hear (sure it was a joke) that he mentioned Slovakia :)

  3. Thanks for your lovely reports :wub2:

    We can clearly feel that you had a great great time...

     

    It is so funny than Tim has choosen people who told him they could not sing :naughty: but I am pretty sure you can sing Mika's songs if you are Mika's fans :wink2:

     

    And that pic of Mika with king of wings is magical :wub2:

     

    Well ok...we were probably not that horrible as we thought that we will be :naughty: (I mean me and martinybaby were really afraid that our voices are not enough good) But on the sound check we sound together (I think) really good. I think Tim was expecting something worse because after the sound check he looks quite satisfied with us :mf_rosetinted:

  4. So here is my report

    It was my very first gig, if I do not count festivals, so my feelings are hardly to describe. You guys were so perfect and lovely! :wub2:

     

    I was there with my friend, she is from the Czech Republic. We arrived around one o clock, bit nervous that it is too late to get the number. Fortunately I got number 17 and my friend number 18. I was so happy and excited. We were sitting, chatting etc.

    Few hours later we got the opportunity to join the choir. It was quite funny when Tim came and asked us if we are able to sing…and we said no…then he asked “...and are you able to dance?” And me and my friend said yes. Tim: “Yes? Ok, so you will move and you will open your mouth…It will be fine do not worry…” I was looking at him and I still did not get it, that he is asking us seriously to join the choir. It was unbelievable for me because when I noticed on facebook that Mika is giving this opportunity to his fans, I was really sad because to be honest I do not find my voice good. I would never send a video of me singing…

    But back to the reality…Then my friend grabs my arm and said: “So ok we are going.” Until other people decided to join the choir too, someone asked Tim something like“….and did Mika know about that we are not able to sing?” He was like “erm…he trust me…Don´t worry it will be fine.” And everyone started to laugh. :naughty:

    I was still thinking that I am dreaming until we saw Mika through sound checking. We were singing and we try to synchronize our movements when he came, he smiled at us and said something like: “You are doing it like professionals.” In that second I understood that I am really here. After sound check mama P gave us costumes, she was sooo kind and she chat with us and gave us some tips on how to move on the stage.:wub2:

    Then gig…it was amazing, there were parts where I only open my mouth, because I was not confident enough to sing and I did not want to ruin the show. My fave was Origin of love…It was so touchable, like the love was in the air, in the whole hall. :wub2::wub2::wub2:

    After the gig we were sitting in our dressing room, chatting, we returned our costumes and Mika´s mum said that this gig was hard. Not sure why…? It is true that hall was a bit empty, but the crowd was enjoying the show…??

    Then Mika arrived, he was so kind to us, signed my copy of Cd and my ticket. I have got a heart on my ticket and when I saw that I couldn´t help myself and I said “jeeeee” :blush-anim-cl: and everyone around me started to laugh… Then we got individual pictures with Mika and he said that we were amazing and he thanked us that we joined to the choir. We also got explanation why are costumes for choir white with polka dots, but my English is not enough good to repeat it, so someone else will probably write it.

    Thank you guys for this amazing night, you were so lovely and perfect. Hope to meet you again. I am not sure if I am allowed to post photos of you here? So I will wait till you respond.

  5. He is such a sweet popstar :wub2: I was in the choir too! Everyone knows I'm not a good singer but they needed one more member and Tim said "it will be fine don't worry" and I promised to do my best dancing and opening my mouth :teehee: I always thought Tim is gorgeous but he is really nice and sweet too and the whole band was incredibly kind. And we did a little bit rehearsing and suddenly Mika was there, wearing jeans and a blue sweater and with sleepy hair (:wub2:) and not shaved (:wub2:) and I thought oh well yes it's worth it. And a bit later he told me to go closer to the microphone and I did a hand move explaining my missing talent and suddenly he realized my point and laughed so much (:wub2:) and it was so totally worth it.

     

    Everyone in the choir was really nice and we had a lot fun and I did my best dancing etc even I wasn't sure what to do. Eight songs!!! We were also on stage during Toy Boy even it wasn't a choir song and I could just stare him and sigh, it was lovely (:wub2:) Afterwards he forgot us but Mama P had told him the choir is still there and he came in and joked with us for a while and signed and took individual pics, and we all got lovely pics except I closed my eyes when he put his arm around me but he was smiling in a lovely way (:swoon:) so I'm so pleased. We took another pic and he is staring at the camera and I look bored, but still, it's my first individual pic with Mika!!!!! How cool is that?! And he knew my name!!!! At least I think he mentioned it (and I wasn't sure he can remember names, so it warmed my heart).

     

    I have all our photos in my camera but I can't see the emails (I took a photo of them) but don't worry, I will find out and I will send everyone their pics. Will do it tomorrow, my plane is leaving soon and I'm leaving to the airport in on hour (and I need to pack etc).

     

    What a wonderful night, thanks to everyone for being so kind! We met Mama P and she was so super sweet and kind as always and gave some good advices and the crew was fab as always. The gig was hard to Mika, but I hope there were some other reasons than the bad choir too. The audience was great, imo.

     

    This is the end of this little fangirl report. I'm really tired and I don't have any time to sleep.

     

    You were great :thumb_yello: I was very happy to meet you, and other MFCers too :) I just arrived home, totally tired but this gig worth every penny :wub2:

     

    Some pictures from the gig

    post-19081-142983698633_thumb.jpg

    post-19081-14298369864_thumb.jpg

    post-19081-142983698647_thumb.jpg

    post-19081-142983698656_thumb.jpg

    post-19081-142983698666_thumb.jpg

  6. Holky nevím jestli jste na to narazily a poté co jsem na tom právě teď ulítla během tohodle týdne už potřetí jsem si řekla že by to byla strašná škoda kdyby náhodou ne...

     

    Přece jen, profesionálně nasnímaných koncertů Miky (a navíc takhle kompletních - skoro hodina a půl... :wub2:) opravdu není moc takže určitě sosejte geniální festivalovou show v Paleu

     

    http://www.uloz.to/10411982/mika-paleo-festival-show-new-concept-mp4 :wink2:

     

     

    A dokonce jsem si už i zvykla na ten "Mozartovský look" :naughty: protože Mika je prostě (jako vždy) cute že bych si ho nejradši namazala na chleba :naughty: a kapela neuvěřitelně šlape, zraje jako víno a Mikovy se začíná hromsky vyplácet že nemění sestavu...

     

    Většina písní dostala nový kabát, ale bohužel ne vždy lepší - třeba aranž Rain je určitě krokem zpátky oproti famózní "Coldplay verzi" z minulých akcí, ale třeba je to nucená změna protože jim Coldplay pohrozili žalobou. :naughty:

    No a taky fakt nevím kam pořád kvaltují při tom intru Love Today, ale to jsou jediné malé výtky co se aranží týče. Btw., pochopil někdo z vás co se maestro snaží sdělit tou "vraždící sekvencí" uprostřed LT? Opakuje to už poněkolikáté a nechápu to :naughty: (Nehledě na to, že mi to k Mikovi prostě nesedí...)

     

    K tomu, že je celý koncert věnován Amy Winehouse se raději nebudu vyjadřovat, ale ještě jedna malá výtka mě napadla: Opravdu musí skoro vždy zaznít dvakrát Grace Kelly když je v zásobě tolik jiných pecek?

     

     

    No ale tím hlavním je určitě dou novinek- Elle Me Dit zní fantasticky a v mých očích se posunula mnohem výš

    A taky už neplatí, že Blame It On The Wind je jediná Mikova píseň která se mi nelíbí. Tedy ne že bych si ji zamilovala, ale prostě má něco do sebe když ji člověk slyší konečně v plné síle...

    Jen škoda že zrovna Karen vynechali, holt si budu muset na profi-sound ještě počkat

     

    Prostě skvělá show ve které se Mika nezdráhal zastavit během songu kapelu když se mu něco nelíbilo

     

     

    Ehm, chtěla jsem jenom upozornit na koncert a je z toho skoro recenze :shocked: Sakra, já si prostě nemůžu pomoct...

     

     

     

     

    Jj, ten zaznam poznam, je to super kvalita. K tomu Mozartovskemu looku - vsimli ste si niekedy ako vtipne v tom vyzera Martin? :teehee:

     

    Ked uz spominas to Blame it on the weather....dlho som premyslala co mi ta skladba pripomina (to ze je to pre mna pesnicka do disney rozpravky sa nemeni :blush-anim-cl: ) ale spomenula som si na moje prve dojmy ked som si prvy krat vypocula Stirb nicht von mir od Rammstein. Keby ste niekto nevedel prikladam odkaz - http://www.youtube.com/watch?v=nSZZyc-X8yo Kedze styl hudby Rammstein Vam nie je cudzi nemusim vysvetlovat aky to bol na prve pocutie sok vypocut si Tilla v takomto nasladnutom duete. A ked som si este vypla instrumental a nechala si len cisty Tillov hlas bola som v rozpakoch ako falosne to znelo. :boxed: No ked som si po nejakom case odmyslela pociatne "prekvapenie" pripomenulo mi to balady z cias Falca a ziskalo to pre mna iste caro. A tak nejako podobne som na tom s pocitmi z BIOTW. Myslim, ze v nejakom spravnom momente mi zapadne do usi ako chybajuci diel puzzle...

  7. Ahoj Marti! Rády tě tu vidíme! :wub2:

     

    To je super, že si to užíváš!! (Ráda bych si půjčila trochu tvéh ostudentského elánu.. :naughty: Nějak mi letos schází :( ) .. Myslím, že s tvou vizáží a duchem jenom milionkrát platí, že věk je jenom číslo a proč si prostě studentskou party neužít! :) Kolik tam je tak ostatním...? A co všechno se ještě jednou učíte?

     

    Já tedy k tomu srazu už jen dodám, že jak jsem říkala, ideálně 28., nebo 30. ... :) MUSÍ to vyjít! :woot_jump:

     

    No pozerala som busy - v tomto ohlade by bol lepsi pre mna ten piatok. V nedelu su spoje obmedzenejsie, ale nie je to az take zle. :mf_rosetinted:

  8. Já bych mohla v úterý, čtvrtek, v pátek, eventuelně středu. V sobotu už něco mám.

    Ale chtělo by to asi nějaký přímější způsob kontaktu, jestli to půjde přes MFC tak myslím že , jak to Trifi psala, než se domluvíme tak už budu zpátky ve Francii..:teehee:

    Tak jestli se na něčem domluvíte tak mi prosím dejte co nejdřív vědět, ať si to můžu zařadit do nabitého programu :wink2:

    V každém případě bych vás moc ráda viděla :blush-anim-cl:

     

    Hmmm, to mas pravdu - poslala som spravu Barunke na Fb a poslem aj Martinibaby, nech sem nazru a nieco poriesime :)

  9. Ahoj holky,

    tak už je ze mě studentka!!! (teda už 4 týdny, ale až teď jsem se dotala k tomu sem napsat)

    Zatím si to báječně užívám - škola mě baví a jsme skvělá parta. Připadám si sice jako úchyl (teď jdu v pátek třeba na studentskou párty :aah:), ale jinak je to bezva :biggrin2:

     

    Jinak přijedu do Prahy 23.-31.10., ale bojím se, že to je moc brzo a moc krátký na to, abychom něco vymyslely. Ale třeba bych si v týdnu mohla udělat malý výlet do Brna... :wink2:

     

    Ahoj Mati,

    gratulujem k studiu! :)

    Ale aky uchyl...ty vyzeras max. na 25 takze ma ani neprekvapuje, ze medzi nich bez problemov zapadas :teehee::wink2:

    Co sa mna tyka zraz by mohol byt, ale potrebovala by som vediet dopredu blizsi datum, aby som sa prisposobila - osobne by mi najviac vyhovoval bud svtrtok alebo piatok, ale keby nieco dala by sa poriesit aj streda, popripade sobota.

  10. Já teda hokejová fanynka jsem a tahle tragédie mě strašně zasáhla. Nám dokonce vzala tři skvělé hokejisty. A když si k tomu člověk ještě domyslí tu šíleně hořkou ironii osudu:

     

    Například Honza Marek přestoupil do Jaroslavli doslova před pár týdny a letěl hrát prakticky první ostrý zápas za tento klub. Navíc se nedávno svěřil, že má strach z létání a hlavně - byl čerstvý táta a tak chtěl po této sezoně přestoupit do Sparty a být pohromadě s rodinou v Česku.

     

    Karel Rachůnek zase v Jaroslavli hrál už před sedmi lety, pak ale ho ale zlákala NHL a do Jaroslavli se vrátil zase až loni.

    A aby těch ironií nebylo málo... U vás na Slovensku asi neznámá, tu však zlidovělá hláška Roberta Záruby "Rachna-kachna to to letělo" když vyrovnával ve čtvrtfinále loňského MS sedm sekund před koncem na 2:2 teď získala novou, neuvěřitelně hořkou pachuť...

    Ne, bohužel to neletělo...

     

     

    K takové ztrátě skvělých lidí je každý smajl zbytečný, to prostě člověka trhá uvnitř to vědomí že se to nemělo stát. A jim ne dvojnásob, byli to srdcaři a skromné hvězdy, které se nebály ani slz (třeba Palo při loučení s repre...).

    HOŠI, JESTLI JSTE TEĎ V NEBI TAK DEJTE ZA MĚ TOMU DĚDKOVI JEDEN BODYČEK ABY SE UŽ KONEČNĚ VZPAMATOVAL...

     

     

     

    Trifi celkom chapem ako to myslis...Palo tento rok ukoncil posobenie v slovenskej hokejovej reprezentacii a chcel sa viac venovat rodine. Pre nas Trencanov je to no... - este pred par tyzdnami s nim decka u nas na namesti pri fontane stavali z vrchnakov od flias "stanley cup", vydavali sme ho v meste na obede...atd. Vcera bola kopa ludi zapalit sviecky pri hokejovom stadione, bola tam uplne depresivna nalada a padlo aj vela slz. Mozno sa to zda niekomu prehnane, ked takto reagujeme na cloveka/ludi, ktorych prakticky nepozname, ale ako si sama napisala "byli to srdcaři a skromné hvězdy, které se nebály ani slz..."

    Teraz je to uz marne pisat, ale preco vobec dovolili,aby taka stara vykopavka 19 rocna odletela zo zeme, mali ju poslat priamou ciarou do srotu a nie cakat este dalsie 3 tyzdne. Proste nepoucitelny, nestacila im ta potopena lod na Volge.

  11.  

    To je trefné s tou Lochneskou : Díky, když se mě teď někdy někdo zeptá "Řekl ti někdy někdo Lochnesko?", můžu odpovědět ano

    Mrzí mě, že než přiběhnou pozorovatelé tak vždycky odpluju, ale věř mi že vůbec nešlo o nějakou schválnost, prostě to tak bylo nejlepší :wink2:

     

    Jj, jak už jsem psala, Karen mě prostě dostala a každý večer věnuju poctivých pět minut - ač zapřísáhlý ateista - motlitbě, aby studiová verze zachytila duši a drive který skrývá...

     

    Díky za optání, trošku váhám jestli zdvořilostně odpovědět "Daří se fajn, co tobě?" :naughty: nebo to trošku rozvést... nu, rozhodla jsem se pro druhou možnost protože holt nesnáším zdvořilostní klišé...

    V podstatě se dá říct, že se u mě nic zásadního nezměnilo - obrovská změna nastala "jen" v tom, jak se na to všechno dívám. Když jsi fanoušek HIMYM tak si neodpustím parafrázi že najednou vidím králíka místo kachny... ňProblém zůstal, jen ho najednou vidím jinak...Není to výhra, ale protože o tu už vůbec nejde a já dávno prohrála, je to alespoň velká úleva.

    No a jinak mě kromě hudby pořád nejvíc baví sport (pasivně...) a hlavně filmy/seriály. Je to pro mě něco jako droga - únik z reality do jakéhosi alternativního, perfektního světa. Poslední dobou jsem narazila na pár obzvlášť geniálních kousků které mě nesmírně baví, takže pomalu nemám čas to všechno sledovat ale jsem za ně nesmírně vděčná.

     

    Takže tak, snad tahle odpověď obsahem a rozsahem vyhovuje

     

    A co u tebe nového? :-) Klidně i staronového, dlouho jsme se neviděly... :naughty::teehee: Hádám že mám stejně jako já absťák co se týče Miky live... :-(

     

    Btw, nevím proč najednou nemůžu dostat z hlavy: "...Brno hučí jako turbííína. Neděláááme nic na polovinu plynu..." :lol3::fisch:

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Aha a tu mam odpoved ake si mala leto :) Trifi, ale preco pises ze pozorovat je najlepsie....?? :blink: Nemozem hovorit za vsetkych, ale ja by som bola rada, keby sa ozves aj castejsie a je jedno ci sa prides vystazovat, ponadavat si, alebo pokecat k veci :)

  12. Teda! Takže se tu o Mikovi už zase aspoň trochu bude vědět Rozuměj.. na Slovensku se bude vědět. U nás jestli tu písničku budou někdy hrát, tak 100% tak za měsíc až dva možná...

     

    Hlavně že je na 99. místě naší rádiové hitparády (celonárodní) American Idiot od Green Day, písnička stará 7 let...

     

    Česká rádia forever!

     

    Jsem zvědavá, jak bude domácí publikum reagovat na Miku, když je ke všemu ve francoužštině... ale je fakt, že často se chytnou písničky v jazycích, kterým většina lidí ani nerozumí... viz Alors on danse Tak třeba to tu Mikovi vážně vyjde teďka... *áách*.

     

    A co se videa týče... no musím s tebou kompletně souhlasit. Toho klipu jsem si všimla relativně brzo poté, co ho hodili na youtube, pustila jsem si ho... a po minutě prostě vypla.... protože jsem si říkala, že to asi musí být nějaký vtip či omyl. Pak jsem pochopila, že nebyl... ale musím se přiznat, že jsem se nedonutila se na něj podívat znovu, až doteď, jen abych mohla říct, že jsem se na něj tedy vážně podívala a mohla nějak adekvátně reagovat na tvůj příspěvek...

     

    A pořád s tebou 100% souhlasím, nemůžu tomu přijít na chuť, taky mi to přijde divný. Když pominu první zásadní problém - absenci Miky :teehee: .. protože to se ještě přežít dá... tak i tak nechápu, co se mi ten klip snaží říct... snažila jsem si v tom najít nějaký významy, metafory, cokoliv... ale nemůžu se pořád zbavit pocitu, že prostě jenom sebrali bandu pravděpodobně slavných Francouzů a řekli jim, ať se do té písničky zkusí vžít, že to pak nějak nastříhají a bude z toho klip a všichni budou spokojení. Nebo jinak si to vážně neumím vysvětlit...

     

    Je sranda, že zrovna zatímco tenhle příspěvek píšu, řešíme stejné téma s Jacksie na chatu a ona v zásadě mé myšlenky shrnula hezky, když jsem se : "myslím si, že hlavně posbírali nějaké slavné francouzské lidi, které my neznáme a mysleli si, že když je nechají natřásat se ve vintážobarevném prostředí, nikdo už ani smysl hledat nebude" ...

     

    ... Zkrátka... nevím. :blink:

     

    A ti sousedé... muhaha... :roftl: Fakt trochu jo. :teehee:

     

     

    U nas v stajni mame vzdy naladene fun radio a som milo prekvapena ze tak 2x za den sa mi elle me dit podari zapocut (ha, najlepsie je ked sedite na koni, ma to dobry rytmus, fajn sa nato jazdi :biggrin2:) - alebo nejaky iny song od Miku. (Rozumie sa Grace Kelly, alebo Happy ending). Tazko povedat ci je ta pesnicka popularna, ale je zaradena vo funku do playlistu 5 summer songs alebo do niecoho takeho. Dokonca ta pesnicka bola aj oficialne uvedena http://www.funradio.sk/powerplay/powerplay-mika-elle-me-dit Tak musime drzat prsty, aby sa uchytila... U vas stale nic?

    A ten klip...ked si to clovek pozrie viac krat tak sa mu to zda uz celkom fajn? To by som povedala z mojho pohladu :blink: Vlastne sme to uz prebrali na facebooku, takze to nebudem viac rozvijat. Akurat som natrafila na nejaky remix, uz ste ho poculi? http://soundcloud.com/beataucue/mikaremix

  13. Já osobně doháněla spánkový deficit tou nejlepší možnou metodou - ještě větším spánkovým deficitem :roftl: Hned další den jsem se vydala na Slovensko, kde se mi stále děly věci jako že jsem byla vzbuzena ve čtyři ráno bratrancem, abych se s ním šla dívat na další díly The big bang theory... Ale myslím, že po nějakých třech týdnech (cože, už tři týdny? kde?!) jsem to docela i dohnala :teehee: A co ty?

    Za fotky moc děkuju! Zase jsem jednou musela uznat, že jsme prostě kočky A to, že je třeba si to brzo zopakovat, je absolutní NUTNOST!!!

     

    A taktéž se chci připojit k poděkování Martince za ubytování :) Je to perfektní příležitost, jak ty srazy dělat... kdybych taky měla nějakou možnost, tak jí okamžitě taktéž využiju, ale jelikož není, tak to je potom těžký. :( takže... děkujeme, děkujeme, děkujeme!

     

    No way... :shocked: Beztak nějaký vesnice vynechal

     

     

    Vynechal, nevynechal - hlavne ze som stihla bus domov :mf_rosetinted:

    Ja som zasa kratko po zraze zacala chodit ku konom, uf...moj spankovy deficit balancoval prvy tyzden na pokraji zaspatia na bicykli ked som sla domov zo stajne, takze ti uplne rozumiem :blink: Normalne som si povedala, ze ked pojdem do skoly rano na 8, ze sa asi konecne normalne vyspim :naughty:

    Tie fotky su tento rok celkom originalne...teda aspon podla mojho nazoru ta cajovna bola eeeh no celkom exoticke miesto (pre mna) :blush-anim-cl: A rozluckova manikura a vlaciky boli tiez super :thumb_yello: ... myslim, ze na tomto zraze sme stihli navstivit uplne TOP miesta :thumb_yello: (Terou az to budes nahodou citat, tak vdaka za tip na kaviaren :flowers2:)

  14. Trifi, ty jsi jako Lochneska ... objevíš se jednou za neurčitou dobu jen tak jakoby nic a než se o tvé přítomnosti roznese zpráva a všichni se přijdou podívat, jsi už zase pryč... :shocked: Ale lidi se z tvé přítomnosti vždy těší a doufají, že se třeba jednou objevíš i na delší dobu :wink2:

     

    Musím s tebou souhlasit, co se Blame it on the weather týče... jak to popsala shirl, zní to jak z nějaké pohádkové scény, ta Ida se mi tam taky nějak moc nelíbí a vůbec, taky si mě bude Mika muset získat pravděpodobně až studiovou verzí.. a třeba nakonec ani nebude a písnička se sesype do věčného propadliště dějin společně s Holy Johnny a How much do you love me...

     

    Zato Karen a Elle me dit mě prostě nadchly, hlavně Elle me dit :wub2: Věřím, že Mika na tom s jeho perfekcionismem určitě ještě popracuje a bude to prostě pecka :)

     

    Trifi, a jak se ti vůbec daří? :)

     

    Suhlas s Barunkou, mohla by si sa "vynorit" castejsie :wink2: Ako sa Ti dari? Uzivas si leto? :) Vlastne skor by som mala napisat, ako si si uzivala leto (nejako to rychlo bezi este si ani neuvedomujem, ze co chvila sa ide spat do skoly).

  15. Kocky hlasim, ze dnes som kratko pred pol 1 rano zapocula v radiu prvy krat Elle me dit :wub2: Takze uz dorazila aj do nasich koncin :shocked:

     

    edit: zacinam pocuvat fun radio, ako som pozerala playlisty v archive...hraju elle me dit vzhruba 2-3x denne uz asi 4 dni :shocked:

     

    ..a ten novy klip...ehm...co nan hovorite? Ja poviem asi tolko, ze som dufala, ze je to iba vtip, ale ocividne je to oficialna verzia. Osobne mu neviem prist na chut...je to proste..divne??? Neviem prist na to spravne slovne vyjadrenie...Nic to sice nemeni natom, ze ta pesnicka je super, ale je to asi prvy klip, ktory sa mi vyslovene nepaci.

    Osobne mi to pripomina jeden serial co u nas bezal - mozno ho poznate volal sa "Susedia" - myslim teraz na prvych cca 26 sekund http://www.youtube.com/watch?v=tvhXOeM2118&feature=related

  16. Ahojte kocky, ako ste dohnali spankovy deficit? :biggrin2: Prave som poslala na maila fotky (ako som na ne pozerala tak je toho dost co sme postihali :blink:), tak dufam, ze sa Vam budu pacit. Matka este raz dakujem, ze si poskytla ubytko :flowers2: a kocky celkove dakujem za super vikend :thumb_yello: Snad si to niekedy (v blizkej dobe :mf_rosetinted:) zopakujeme :)

     

    P.S. Barunka ten bus Brno-TN to naozaj presiel za 2 a pol hodky....neviem ako sa mu to podarilo, ale boli sme v TN iba s 5 minutovym meskanim :shocked:

  17. Teda, to se to vždycky tak blbě sejde :) Ale to nevadí, jestli se dá zvládnout oboje, o to líp :wink2:

     

    Shirl, já bych byla docela pro ten, který přijede ve 14:30 na Florenc, co ty na to? My bychom se přidat klidně mohly, co je ta za firmu? :)

     

    A potom bychom se někde s tebou, Marti, potkaly... :)

     

    Je to Eurolines - dufam, ze pojde tento link http://cp.atlas.sk/detail/?p=MjIwMTk3MiUyOTYyMDEl

     

    V Brne je bus o 11:00 a odchadza o 11:30 - predpokladam, ze to je prestup (tak sme prestupovali aj minuly rok co si pamatam) Pozerala som si obsadenost busu, este stale su volne listky, ale nie je to nejake extra prazdne, takze ak suhlasite tak si vezmem listok radsej cim skor.

  18. Holčiny, já taktéž doufám, že sraz pořád platí. :) Já s ním rozhodně počítám, Martinka podle mě taky... a snad i shirl :wink2: ? Bohužel víc se nás letos asi nesejde, musím se rovnou omluvit, že jsem letos jako "organizátor" tomu nedala 100% - psala jsem totiž ještě Beatce a sunshine někdy v průběhu června, ale ani jedna z nich mě neodpověděla, přičemž u Beatky jsem si vlastně ani nebyla jistá, jestli mám správnou adresu... :confused: No a ze zahraničí už bylo potom těžký je dopátrat.... Tak se tedy za nedokonalou organizaci omlouvám a slibuju, že příště do toho zase dám vše :)

     

    Nicméně, pořád budeme 4 a myslím, že si to maximálně užijeme! :blush-anim-cl: 8-) Martinko, platí tedy ubytování u tebe tak, jako loni? :)

     

    Jako vždy, já a Martinka můžeme přijet v zásadě kdykoliv, teď bych spíš ponechala na shirl, na kolikátou ten sraz budeme směřovat.... tedy podle toho, v kolik tam může přijet? A kam? :)

     

    Strašně moc se na vás těším, děvčata moje! Bude to perfektní dávka úžasnosti po dlouhém nechtěném absťáku z MFC :)

     

    Holky, strašně se omlouvám, ale v sobotu by se mi to hodilo až tak v 16hod, nevadilo by vám to?:blink: Právě jsem se dozvěděla, že u Kladna bude setkání s partou, kterou už jsem roky neviděla a moc ráda bych tam jela...

     

     

    Ahojte :)

    Takze pozerala som si spoje - bohuzial okolo 16:00 sa do Prahy nedostanem (Teda dalo by sa to, ale je tam vela prestupov, takze by som zabila dost casu cestovanim. Prinajhorsom by bola aj toto alternativa, ale bola by som radsej keby sa dohodneme na nejaky iny cas) a vychadza mi to takto:

    - mozem ist z TN o 12:00 s tym, ze o 17:00 by som bola na Florenci, alebo potom skor

    - o 8:00 z TN a na Florenci by mal byt prichod o 14:30.

     

    Barunka tie busy idu cez Brno, tak popripade by ste si mohli s Matkou kupit listky a dorazili by sme do Prahy naraz - ak sa teda dohodneme na niektorom z tych spojov :wink2:

  19. Kocky, ako sa vlastne mate a co hovorite na tie nove pesnicky? EMD sa mi strasne paci, aj ta Karen, ale Blame it on the weather neviem zatial prist na chut...strasne mi to pripomina nejaku nostalgicku scenu z disneyho rozpravok :blink:

     

    A uz sa pomalycky zacinam vytesovat, co chvila mame august a to znamena zraz :thumb_yello: Moc sa na Vas tesim :wink2:

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy