Jump to content

Danoush

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Danoush

  1. Každopádně koncert byl parádní, úžasný! Když si vzpomenu, mrazí mě
  2. No, co se týče idnes, dovolil bych si malinko nesouhlasit V pondělí po koncertě vyšel na idnes rozhovor s ředitelkou Colours a tahle odpověď je úžasná! Překvapil vás někdo, ať už v pozitivním nebo negativním smyslu? Rozhodně Mika. Viděla jsem ho před třemi lety na Szigetu a už tam jsem se rozhodla, že ho chci na Colours. Zpočátku jsem měla trochu předsudky, jestli to přece jen není moc popík. Ale nakonec mě jeho show odzbrojila a taky jsem viděla, jaký je to fantastický muzikant. Jeho nedělní koncert jsem strávila vzadu na pódiu, takže jsem viděla odezvu davu, která pro mě byla šokující. Jak už jsem říkala, ve svůj prospěch využil i toho deště, zpíval a tancoval přímo na něm, takže byl celý mokrý. A to podotýkám, že si těsně před hraním musel vzít dva brufeny, protože se o něj pokoušela chřipka. Ještě nikdy jsem neviděla, aby někdo nevýhodu tak dokonale dokázal využít ve svůj prospěch. Takže to nakonec pro mě bylo nejlepší vystoupení celých Colours. Protože jestli je něco cílem festivalu, je to aby si lidé odnesli zážitek radosti.
  3. Nejde jmenovat jen jednu písničku No Place In Heaven a Good Guys. Četli jste "recenzi" na idnes? Je teda strašná...
  4. To jsem slyšel jen jako nahrávku fanouška přes mobil, nicméně vypadá to nadějně, možná se mi to líbí víc, než Talk About You; každopádně z nových písniček, které jsem mohl slyšet, se mi nejvíc (zatím) líbí Good Guys
  5. Naprosto se shodujeme Hezká písnička, bezva obleky, ale ty hodinky... a taky BMW (byť záběr na znak auta není tak nápadný jako u hodinek) U Last party jsem si taky žádný reklamy nevšiml
  6. To bylo náhodou Jednou večer u televize s manželkou (do Ostravy taky jede ) poklimbáváme, zkouším, co hrajou na Óčku... Tam už rozjetý klip - "nějaká hezká písnička, na konci s tleskajícíma rukama" - Happy Ending Zapamatoval jsem si název písničky, pustil jsem si ji pak znova na YouTube, pak náhodně i další písničky od Miky a už to jelo Co říkáte na Talk About You? (A na klip?)
  7. Ahooooooooooooooooooooooooooj, jsem tu úplně úplně úplně nový (a jsem i relativně nový fanoušek Miky), tak doufám, že mě mezi sebou přijměte Přesto, že jsem Dan, do Ostravy se těším jako malej Jarda!
  8. Hi everyone, I´m a new member from Czech Republic! Well, only a few months ago I saw by chance a piece of Happy Ending video on TV and since then... oh my God, Mika is just amazing artist! And I´m so happy that Mika will perform this year in my country! Have a nice day to all!
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy