Jump to content

Fenny

Members
  • Posts

    253
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fenny

  1. On 5-10-2023 at 22:02, holdingyourdrink said:


    Het is uitverkocht!! Ik ben zojuist op de website van Ticketmaster geweest en er worden alleen doorverkooptickets aangeboden! Dit is geweldig!! :cheer:Ik wist dat “mijn” stad mij niet in de steek zou laten ❤️

    Ik zal er zijn! Verheug me er zó op en het duurt nog zó lang...:cloud:

    • Like 1
  2. 46 minutes ago, mellody said:

    Dus dit zijn mijn kledingopties. 

    20230730_205826.jpg

     

    20230730_205438.jpg

     

    20230730_204532.jpg

     

    Ik denk dat ik de voorkeur geef aan de korte met de bloemen (ofc moet gestreken worden) ... of vind je het niet elegant genoeg? Het is een beetje een mix tussen een cocktailjurk en een zomerjurk. Ik heb het op een paar bruiloften gedragen, maar goed, misschien is een etentje anders...:ik weet niet:

    Die paarse heeft een mooie rok, maar het bovenstuk ziet er niet erg elegant uit, en het is ook best warm met die synthetische stof rond de schouders... dus waarschijnlijk niet.

    De rode is een simpele lange jurk die ik ooit kocht voor een kooroptreden. Het was eigenlijk vrij goedkoop, maar ziet er nog steeds elegant uit. Het is niet zo comfortabel als de korte.

     

    Enige meningen? 😅

     

    De weersvoorspelling ziet er best goed uit, 20-29°C, deels bewolkt... dus het is niet zo warm als ik had gevreesd. Ook ben ik opgelucht dat het weer voor onze vlucht op woensdag er veel beter uitziet dan 2 dagen geleden. 😅 Ze zeiden toen winderig/stormachtig, nu is het gewoon regen in München en zonnig weer in Nice.:)

     

    Zijn jullie van plan om de paar dagen voor het optreden bezienswaardigheden in Nice te bezoeken? Misschien kunnen we afspreken, voor sightseeing of lunch / diner?

    De lange rode jurk vind ik eleganter dan de andere twee....

  3. 2 hours ago, mellody said:

    Ik kan helpen met het uitdelen van de papieren, maar helaas werkt onze kleurenprinter niet meer, dus ik kan er geen afdrukken.

    Hoe dan ook, ik ben het ermee eens dat het met de politieke achtergrond in Italië een goed idee is om de regenboogkleuren te gebruiken.:thumb_yello:

    🌈🩵🩷💜💙🌈❤️💚💛🧡🌈

    • Like 1
  4. 32 minutes ago, Mikasister said:

    Ik hou van de piano. Het is mijn favoriete instrument. Ik ben benieuwd naar deze show. Lang Lang is een geweldige pianist. Ik kijk er naar uit om hem samen met Mika te zien. :wub2:

    Ik hoop dat mensen buiten het VK dat kanaal kunnen bekijken.

    How do we find out when and on wich channel this will be broadcast in the UK? Seems interesting..🎶🎵🤪

  5. 7 minuten geleden, Melody zei:

     

    Hoezo? Ik weet "leef elke dag ook je laatste is", maar "alsof ik dood ben"?! Mika moet gewoon een stap verder gaan.🙈 😅  Ook al vindt hij het prachtig, dit klinkt niet goed. Ik hoop dat hij in het interview uitlegt wat hij bedoelt.

     

    (Hoewel het zou kunnen verklaren waarom hij nooit :stout: scnr plaatst, :teehee: maar of ik maak een grapje, het is niets nieuws)

    Did I miss anything?? What does SCNR  it mean?:blink:

  6. 16 hours ago, Perdchen said:

    Denk je dat logistiek de werkelijke reden is waarom hij de shows bijna op het laatste moment afzegt? Voor mij klinkt het zo vreemd dat de logistiek op zo'n laat moment faalt nadat alles is gepland... ik hoop dat hij in orde is:)

    I doubt it too.....I hope nothing is wrong with him....🙏💙

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy