Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part III


Barunka

Recommended Posts

Jinak ty CD covery jsou absolutně skvělý:thumb_yello::thumb_yello::thumb_yello:, už jste se domluvily s Beatkou, jestli bude mít možnost to nějak kvalitně vytisknout? A taky ten potisk (nebo polep) CD?

 

Mimochodem, včera jsem volala Cyrillovi a ten mi řekl, že ve Francii je teď Miky plné rádio - je na třetím místě hitparády a prý ho hrají pořád (jen mi nebyl schopnej říct jakej song - ale nejspíš to bude Rain (eventuelně BIOTG)) :mf_rosetinted:

Link to comment
Share on other sites

:roftl: .... No... aspoň že tak.... ale to by člověk musel ze zadní strany trička vymazat abecední rejstřík francouzských ulic .... pardon... seznam míst jeho koncertů chci říct :teehee: .... :fisch:

 

:roftl::roftl::thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

Dievcata idem sa s Vami podelit na co som nahodou nadabila. Je to sice len HD z BIOTG, ale myslim, ze to stoji zato. Je mu tam krasne vidiet do tvare :wub2:

 

http://www.colonelblimp.com/music/view-work/item668/Nez/

 

Stahuje sa to tak, ze kliknete na obrazok BIOTG a objavi sa Vam taka zlta tabulka. Tam dole je potom odkaz na stahovanie.

 

Prijemne pozeranie :wink2:

 

jee, to je krásná kvalita :thumb_yello: děkuju(eme) :original:

Link to comment
Share on other sites

presne, hlavne, aby bol relax a nacerpanie novych sil...inak, ked tak dumam, ani som netusila, ze ti to s tym vysvedckom nakoniec nevyslo...tak vidis, aspon ta praha az tak moc nemrzela...mozno MIKA bol len ustretovy...

 

ja sa snazim leto rychlo prezit...teplo nemusim, tak si vies predstavit ako sa pred nim ukryvam...v prace mame dost dusne obdobie a volny cas mam zasa hodne nabity roznymi minivyletikmi, roznymi party a stretnutiami s prijemnymi ludmi...aaach, keby mali dni o trosicka viac hodin vobec, ale vobec by som sa nestazovala...proste je toho stale strasne vela, co by som chcela postihat...az sa mi niekedy zda, ze tie kompromisy sa mi uz vymykaju:naughty:

 

takze jacksie, uzi si este cca mesiac a potom budeme opat fungovat na skolskom principe :fisch:

 

jojo, it's important to relax, take it eeeaaasyyy :)

 

přesně tak... to předtím vyšlo tak nečekaně - 14. června jsem zkazila poslední možnou nápravnou písemku v jednom předmětu (i když jsem to ještě nevěděla) a 15. června bylo oznámeno zrušení koncertu... neříkám, že jsem za to byla vděčná, to vůbec - možná, že by se ještě našel způsob jak naše přesvědčit i přes ty známky, ale potom, jak jsem zjistila, že se tomu nechtěnému výsledku na výzu přece jenom nevyhnu, tak jsem si i přes ten smutek trochu oddechla... :o

 

tomu rozumím, máš to stejné jako já se zimou :naughty::blush-anim-cl:

tak... hlavně, že se nenudíš :) u mě to tak tyhle dny někdy i vypadá, naštěstí mě vždycky někdo na poslední chvíli zachrání :blush-anim-cl:

vidíš, a to ty jsi ještě z těch lidí, jejichž den trvá déle než ten průměrný - hlavně proto jaká chvilka ti stačí ke spánku... :thumb_yello::)

 

věř mi, že ten měsíc hodlám prodloužit co nejvíc to bude možné :biggrin2::wink2:

Link to comment
Share on other sites

A stejně se ještě všechno potom desetkrát poměnilo :naughty: .... Aneb ať žije řešení záležitostí na poslední chvíli :wink2:

 

Na příště se musí všechno vybrousit do detailu dřív... :wink2:

 

Ano, hlavne moje cestovanie ... :mf_rosetinted:

Link to comment
Share on other sites

Byla, byla... myslím, že důvod, proč mě poslední dva dny intenzivně bolí břicho je pořád od toho smíchu... :roftl: .... na příštích fotkách se s náma takhle ocitneš i ty.... stůj co stůj :wink2::thumb_yello:

 

A jakejkoliv národ tomu bude příště bránit, vážně se naučím jejich jazyk a hodím s nimi řeč. :mf_rosetinted:

 

Ty fotky se fakt nezvykle vydařily. Jen teda ta jedna, kde se já a Marťa díváme fakt nevím na co přes ten gauč je zkrátka... eeeh... :roftl: ...

 

Ale děkujeme moc :blush-anim-cl: Je fajn, že jsme to pro tebe takhle částečně zachytili aspoň obrazově... :wink2:

 

No tak som sa snazila zachytit momentky :teehee: Tie su najlepsie :wink2: A martinybaby tam na tej jednej co sa smeje vyjadruje cistu radost z naseho stretnutia :thumb_yello:

 

A divali ste sa na nasu kuzelnu servitku.... :punk:

Link to comment
Share on other sites

:roftl: ... A proto tam je vypsanej ten seznam posledních 500 francouzských měst.... aby to vůbec nebylo nápadný.... a tímhle nám chtěl vynahradit ten zrušenej koncert... vidíš to... celý je to velký puzzle, do kterého postupně skládáme dílky... :mf_rosetinted::roftl:

 

:roftl::roftl:

Ako inak mas pravdu. Len mam taky pocit, ze jeden dielik tam este chyba. (aspon jedno mesto z CR alebo SR) :mf_rosetinted:

Link to comment
Share on other sites

Ano, Martinka zkrátka věděla, koho se sluší pozvat…. A byla taková frajerka, že host i přišel a vítal nás u dveří… a následně doprovázel celým bytem

 

To je fakt Takovej lícobol jsem snad v životě neměla a i když m už opustil, přešlo to do břicha… au… ale stálo to za to! Mám odposilováno na několik měsíců dopředu

 

A máš úplnou pravdu… náš výtvor se NEDÁ popsat… jen vidět… a i tak je asi třeba, aby člověk byl v atmosféře natáčení… protože jinak asi nepochopí…. Fakt se sama děsím, co z toho vyleze…. Syrová nahrávka vypadá vtipně :roftl:

 

Budu se snažit, aby to bylo co nejdřív. Zatím jsem to dala konvertovat, aby to bylo ve formátu, ve kterým se to bude dát upravovat, což docela dlouho trvá…. Ale budu se snažit, aby to bylo co nejdřív, tolik času zase nemáme, no :wink2:

 

…. Aaamen…. Přesněji bych to nevystihla. Další sraz! Další sraz! Další sraz!

 

Martinka sa prejavila ako idealny hostitel :thumb_yello:

Myslim, ze keby pridas na zaver cd ako bonus nase bloopers, teraz ma tak napadol ten moj prvy, ako sme sa predstavovali a ja som zostala ticho :roftl::roftl: tak by to bolo este o nieco vtipnejsie :naughty:

 

Ja uz pomaly finishujem s tretim obrazkom, tak az bude hotovy tak Vam ho rozposlem, aby ste sa mohli k nemu vyjadrit :wink2:

Link to comment
Share on other sites

Vidíš, co člověka nenapadne ... :doh:

 

Mně zase nenapadlo si od Marti vzít ten "scénář", i když se mě ještě asi třikrát ptala, jestli ho nechci... vůbec mně nedošlo, že ho budu potřebovat :roftl:

 

Nicméně, i bez obrazové dokumentace se mi ty dveře na dlouho zapíší do paměti... :thumb_yello:

 

Servitka ti asi moc v tomto nepomohla, ze...vidis a ja som premyslala, ze ho odfotim na pamiatku a nakoniec som to nechala tak, s tym, ze to je aj na videu aj na papiery :doh:

Link to comment
Share on other sites

ahooj, sunshine :prázdniny jdou celkem pohodově, hlavně odpočinkově od školy :naughty:, děkuju za optání :) abych se přiznala, plány se nevydařily, protože mi je zkazilo to závěrečné výzo, jak jsem už zmiňovala, ale tento rok mi to ani moc nevadí

 

jak užíváš léta ty? plánujete ještě nějakou dovolenou?

 

jee, fotky :) taky už jsem viděla :) jsou úplně... wagovité :naughty::original: moc vám to sluší, holky, a už se moc těším na video :)

 

a... shirl, ten obal na CD je úplně geniální :wub2:

 

Dakujem za pochvalu :flowers2: Som rada, ze sa Ti pacia. :blush-anim-cl: Tesi ma, ze sa k nim vyjadruje co najviac ludi, kedze tieto obrazky nezostanu len v mojich rukach :sweatdrop:

Edited by shirl
Link to comment
Share on other sites

presne, i ja som prekvapena...mozno si povedali, ze ten film do nasich kin ani nepustia...ved kto by na to isiel...:mf_rosetinted:...tu ma uz nic neprekvapi...ale, ak by mali nahodou jasnu chvilku a v programe by sa predsa objavil, tak vyrazame:thumb_yello:

 

Budem sa tesit :thumb_yello:

Snad sa tam objavi v prihodnu dobu, aby to vyhovovalu casovo tebe aj mne :)

Link to comment
Share on other sites

teda teda...sam pan :wub2::blush-anim-cl::chkn: a ja som tam nebola...:blink:...uz u neho lobujem za TN:naughty:...komorne atmosky ma rad, tak by nam nemusel dat kosom:wink2:

 

shirl a co robis 14.8.2010?:wink2:

 

14.8.2010 mam zakruzkovane v diare cervenou fixkou ako den zrazu Mika fans v Trencine :blush-anim-cl:

Tak uz pomaly premyslam, kde by sme mohli skocit. Mc Donald to stale isti aj ked je dost od ruky :mf_rosetinted:

 

...... ale jeden navsteva je jasna.....

COKOLADOVNA

:wink2:

Link to comment
Share on other sites

:roftl:...to ste si museli padnut rovno do narucia:teehee:...skvely napad matka:thumb_yello::wink2:

 

No do narucia ani nie...iba sme mu potriasli rukou. Predsa len sme sa bali, ze sa uhne a my naburame do dveri :blush-anim-cl:

Link to comment
Share on other sites

ahoj mikacik:wink2:

s radostou sa mi citaju vsetky tie ody:blush-anim-cl:...vobec, ale vobec vas nebudem brzdit v pisani...:blush-anim-cl:...takze len pekne pokracujte...

 

matka, ta fotka mi prisla mila...posobi, ze v danom momente mala co rict:wink2:

 

a vobec netusim o akych cd coveroch od shirl pisete:shocked::shocked:

 

p.s.: dufam, ze mozme pocitat i s tebou v TN?:wink2:

 

No tak to hned napravim. Poslem ti ich na mail. Budem rada, ak sa k nim vyjadris :wink2:

Link to comment
Share on other sites

som to normalne citila, ze ma pretriasate:roftl:...dufam, ze len v dobrom:wink2:

to ste mali inu zurku ako tak citam...podstatne je, ze je videodokumentacia:wink2:...tesim sa na nu:blush-anim-cl:

 

a detailiky mozme prebrat uz cca o tyzden osobne :fisch:

 

Vies, zaujimave je, ze ked som si od Teba nasla Sms-ku, v ktorej si pisala: "...pocujem Vas spievat az sem..." sme naozaj spievali :teehee:

Velmi si nam tam chybala. :(

Snad si to vynahradime zrazom v Trencine :)

Link to comment
Share on other sites

Jsem ráda, že se vám výběr hosta líbil :wink2: ještě jsem váhala mezi Bieberem a Davidem, tak jsem si nebyla jistá :shocked:

 

Na nahrávku už se nemůžu dočkat, a zároveň to nechci vidět :das::lmfao:

 

Jsou to jen tři dny a já už mám absťák - už bych se zase srážela :teehee:

 

Martinka vyber hosta aj hudby bol na jednotku :thumb_yello: A nehovoriac o tom, ze sme sa s nim mohli odfotit :teehee:

Presne rozumiem tvojim myslienkam. Ked som bola v Brne na zraze, tak som si na dalsi den povedala - cim skor nech uz je dalsi :blush-anim-cl:

Link to comment
Share on other sites

Jinak ty CD covery jsou absolutně skvělý:thumb_yello::thumb_yello::thumb_yello:, už jste se domluvily s Beatkou, jestli bude mít možnost to nějak kvalitně vytisknout? A taky ten potisk (nebo polep) CD?

 

Mimochodem, včera jsem volala Cyrillovi a ten mi řekl, že ve Francii je teď Miky plné rádio - je na třetím místě hitparády a prý ho hrají pořád (jen mi nebyl schopnej říct jakej song - ale nejspíš to bude Rain (eventuelně BIOTG)) :mf_rosetinted:

 

Dakujem :blush-anim-cl::flowers2:

Som rada, ze sa Ti pacia.

 

S Beatkou som este nekomunikovala, cakam az sa objavi tu na internete a vyjadri sa, co si tych coveroch mysli ona. Potom by sme to mohli riesit dalej.

Barunka sa podujala troska sa s tym pohrat vo photoshope, aby tam tie farby vyzerali zivsie + nejake opravy tam kde sa mi smykla ruka (Ak sa to bude dat opravit. Ak nie, tak to este prekreslim cele na novo).

Myslim, ze na postu sa spoliehat moc neda, tak jedine, ze by to Beatka potom vytlacila, ale zatial nechcem predbiehat...:mf_rosetinted:

 

Martinka este taka otazocka. Keby nakoniec by sme sa dohodli na ten polep Cd, treba to nejako nakreslit najskor na papier, alebo staci len vybrat obrazok a ten sa nato upravi. V tychto smeroch nemam experience, tak sa spytam Teba, ty sa v tom vyznas.

A to ma privadza k myslienke, mam nieco jednoduche nakreslit aj na to Cd? Alebo to uz bude podla Vas moc prehnane - na kazdej stranke iny farebny obrazok.

Tak a zasa to slavne Francuzsko... Tusim, ze aktualizujem myslienku zavolat do Expressu, alebo do Europy 2, aby zahrali aspon jednu jeho skladbu :naughty:

A priznam, ze kamaratka sa tak trosku "prekecla", ze moj darcek k narodeninam bude suvisiet s radiom. Predpokladam, ze to bude nejaka skladba od Miku, ktoru mi da zahrat :mf_rosetinted:

Edited by shirl
Link to comment
Share on other sites

Dakujem :blush-anim-cl::flowers2:

Som rada, ze sa Ti pacia.

 

S Beatkou som este nekomunikovala, cakam az sa objavi tu na internete a vyjadri sa, co si tych coveroch mysli ona. Potom by sme to mohli riesit dalej.

Barunka sa podujala troska sa s tym pohrat vo photoshope, aby tam tie farby vyzerali zivsie + nejake opravy tam kde sa mi smykla ruka (Ak sa to bude dat opravit. Ak nie, tak to este prekreslim cele na novo).

Myslim, ze na postu sa spoliehat moc neda, tak jedine, ze by to Beatka potom vytlacila, ale zatial nechcem predbiehat...:mf_rosetinted:

 

Martinka este taka otazocka. Keby nakoniec by sme sa dohodli na ten polep Cd, treba to nejako nakreslit najskor na papier, alebo staci len vybrat obrazok a ten sa nato upravi. V tychto smeroch nemam experience, tak sa spytam Teba, ty sa v tom vyznas.

A to ma privadza k myslienke, mam nieco jednoduche nakreslit aj na to Cd? Alebo to uz bude podla Vas moc prehnane - na kazdej stranke iny farebny obrazok.

Tak a zasa to slavne Francuzsko... Tusim, ze aktualizujem myslienku zavolat do Expressu, alebo do Europy 2, aby zahrali aspon jednu jeho skladbu :naughty:

A priznam, ze kamaratka sa tak trosku "prekecla", ze moj darcek k narodeninam bude suvisiet s radiom. Predpokladam, ze to bude nejaka skladba od Miku, ktoru mi da zahrat :mf_rosetinted:

 

Já vlastně nevím jak ty polepy dělají, já umím jen ten potisk. Ale myslím, že to asi budou chtít v jpegu.

Myslím, že jsi na CD navrhovala spirálu - to by mě osobně přišlo jako dobrý nápad, nevím, co na to vy ostatní. Ale asi to všechno bude záležet na Beatčiných možnostech. :wink2:

 

A už jsem moc zvědavá na první stranu coveru...:wink2:

Link to comment
Share on other sites

presne, hlavne, aby bol relax a nacerpanie novych sil:wink2:...inak, ked tak dumam, ani som netusila, ze ti to s tym vysvedckom nakoniec nevyslo...tak vidis, aspon ta praha az tak moc nemrzela...mozno MIKA bol len ustretovy:biggrin2:...

 

ja sa snazim leto rychlo prezit:mf_rosetinted:...teplo nemusim, tak si vies predstavit ako sa pred nim ukryvam...v prace mame dost dusne obdobie a volny cas mam zasa hodne nabity roznymi minivyletikmi, roznymi party a stretnutiami s prijemnymi ludmi:wink2:...aaach, keby mali dni o trosicka viac hodin vobec, ale vobec by som sa nestazovala...proste je toho stale strasne vela, co by som chcela postihat...az sa mi niekedy zda, ze tie kompromisy sa mi uz vymykaju:naughty:

 

takze jacksie, uzi si este cca mesiac a potom budeme opat fungovat na skolskom principe :fisch:

 

:naughty: Vidíš to... teď už je to všechno jasný! Unforeseen circumstances = Jacksieiny trojky na vysvědčení.... :teehee: ...

Jak jsi ho uplatila, Jacksie? :das:

 

To mi povídej, vůbec nechápu, jak ten čas může tak strašně letět, já v zásadě nedělám nic a přesto si říkám, že by to chtělo víc času :shocked: ... Ale je fajn, že aspoň ty si léto užíváš tak, že máš pocit, že je naplněno :thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

presne, i ja som prekvapena...mozno si povedali, ze ten film do nasich kin ani nepustia...ved kto by na to isiel...:mf_rosetinted:...tu ma uz nic neprekvapi...ale, ak by mali nahodou jasnu chvilku a v programe by sa predsa objavil, tak vyrazame:thumb_yello:

 

Teď jsem nedávno do ruky na Slovensku popadla jakejsi televizní program či co a tam tomu byla věnovaná celá dvoustrana a doporučovali to tam... :shocked:

 

To je zvláštní, že by to ještě nehráli... :blink:

Link to comment
Share on other sites

Ahoj moji Mikáčci! (to je kombinace Miky a miláčků, kdybyste nevěděli: )

 

Jenom jdu přidat i svou trošku do mlýna a jdu pět ódy na víkendový sraz, protože byl naprosto awesome, výjimečně a naprosto mika-perfektní a lituju jedině toho, že jsme se nemohly sejít všechny (ale pevně doufám, že se to ještě někdy v budoucnu uskuteční, stejně jako Mikův koncert někde na území bývalého Československa! )

 

Co se fotek týče, všechny jsou úchvatné, kromě té jedné na které vypadám opravdu extrémně debilně Ale co by člověk neudělal pro to, aby ostatním prodloužil život, že ano Což mi připomíná, že po výrobě onoho inkriminovaného videa bude nás pět nejspíš žít věčně, jelikož jsem se už dlouho tolik nenasmála

 

A taky musím ještě jednou poděkovat Martince za přístřeší, pohostinnost a celkovou awesomenost a taky musím ještě jednou (veřejně) pochválit shirl za dokonalé CD covery! Jste nejlepší, holky!

 

Momentálně už mě nic nenapadá, musela bych se opakovat s tím, jak strašně geniální to všechno bylo, takže se umlčuju a všem posílám velkou pusu!

 

Mikáček, to je geniální výraz! :roftl: :roftl: :thumb_yello:

 

Říkám to taky už poněkolikáté, ale zkrátka máš naprostou pravdu! :wub2:

 

Myslím, že nejvíc failoidní fotka je ta, kde se nakláníme z mně již neznámýho důvodu přes gauč a vypadáme fakt vtipně :roftl: Nicméně, i takové fotky musí být. A jak říkáš, aspoň jsme ostatním prodloužily život :wink2: I když je fakt, že po tom víkendu už musíme být nesmrtelný i tak…. :roftl: Teď už jenom, aby byl co nejdřív další hromadný sraz, abychom i nezúčastněné učinily nesmrtelnými :wink2:

 

(Teď už jenom, aby ten náš věčný život nebyl pěkná sr…. :roftl: )

 

Nejlepší jsme! A doufám, že to nejenže dokážeme mnoha dalšími srazy, ale i že naši dokonalost pozná i Mika a patřičně nás odmění :das::roftl:

 

*přidává se ke grouphugu* :huglove:

Link to comment
Share on other sites

fotky vysli uplne super:thumb_yello:...aspon troska mam pocit, ze si to viem predstavit:wink2:...a tesim sa na video...tak barunka sup sup, aby bolo rychlo k nahliadnutiu:blush-anim-cl:

 

:thumb_yello: ... A příště už nebude si třeba představovat, nýbrž pózovat :thumb_yello:

 

Já na to dělám, já na tom makám.... :naughty: ... Je poměrně těžší vykouzlit "Miky hodné" video z těch materiálů co mám.... :roftl:

 

Ale ne, náhodou to dopadlo fakt překvapivě dobře na to, že nebyly snad žádný rekvizity a scénář byl vymýšlen okolo půlnoci... :roftl::thumb_yello:

 

Posnažím se.... ono po mém "zákroku" se ještě musí provést několik operací... tak aby se všechno stihlo ... :wink2:

Link to comment
Share on other sites

:thumb_yello: ... A příště už nebude si třeba představovat, nýbrž pózovat :thumb_yello:

 

Já na to dělám, já na tom makám.... :naughty: ... Je poměrně těžší vykouzlit "Miky hodné" video z těch materiálů co mám.... :roftl:

 

Ale ne, náhodou to dopadlo fakt překvapivě dobře na to, že nebyly snad žádný rekvizity a scénář byl vymýšlen okolo půlnoci... :roftl::thumb_yello:

 

Posnažím se.... ono po mém "zákroku" se ještě musí provést několik operací... tak aby se všechno stihlo ... :wink2:

 

To mi připomíná - našla jsi na netu to tričko, nebo mám vyrazit do města? :wink2:

Link to comment
Share on other sites

teda teda...sam pan :wub2::blush-anim-cl::chkn: a ja som tam nebola...:blink:...uz u neho lobujem za TN:naughty:...komorne atmosky ma rad, tak by nam nemusel dat kosom:wink2:

 

shirl a co robis 14.8.2010?:wink2:

 

Ale Martinka nám ještě zatajila, jak se jí maestra vlastně do té Prahy podařilo dostat... :wink2: Marti? :fisch:

 

Možná by se chtělo přiučit nějakým trikům, aby neodolal i Trenčínu.... (anebo třeba mu bude stačit vidina horké čokolády s příchutí lesních plodů... :wink2::naughty: )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy