Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part III


Barunka

Recommended Posts

Ale Martinka nám ještě zatajila, jak se jí maestra vlastně do té Prahy podařilo dostat... :wink2: Marti? :fisch:

 

Možná by se chtělo přiučit nějakým trikům, aby neodolal i Trenčínu.... (anebo třeba mu bude stačit vidina horké čokolády s příchutí lesních plodů... :wink2::naughty: )

 

Já myslím, že žádné triky nejsou potřeba, stačí naznačit, jakou by měl skvělou společnost :aah:

Link to comment
Share on other sites

:roftl:...to ste si museli padnut rovno do narucia:teehee:...skvely napad matka:thumb_yello::wink2:

 

No, nejdřív se tvářil trochu vyděšeně, že na něj skáče 5 fanynek... ale pak se tomu poddal, zvykl si a poslušně to vydržel... :mf_rosetinted: ... :naughty:

Link to comment
Share on other sites

ahoj mikacik:wink2:

s radostou sa mi citaju vsetky tie ody:blush-anim-cl:...vobec, ale vobec vas nebudem brzdit v pisani...:blush-anim-cl:...takze len pekne pokracujte...

 

matka, ta fotka mi prisla mila...posobi, ze v danom momente mala co rict:wink2:

 

a vobec netusim o akych cd coveroch od shirl pisete:shocked::shocked:

 

p.s.: dufam, ze mozme pocitat i s tebou v TN?:wink2:

 

Na jednu stranu je takový blbý vypisovat ódy, když jsi tam nebyla… ale na druhou stranu, ty nebudeš z těch, kteří by si to přebrali takhle (aspoň si to teda myslím :wink2: ), ale naopak se prostřednictvím našeho vzpomínání do toho dokážeš taky vpravit… :wink2::thumb_yello:

 

Covery – jde o obal CD, na kterém bude ono video a jelikož jsme naznaly, že to musí být dotažené do detailů, tak shirl pracuje na celém naprosto dokonale vydařeném obalu… zatím má 2 ze 3 obrázků a vážně stojí za to…. Náš dvorní umělec :wub2:

 

Mohly by se dostat na náš mail, aby ses podívala... pokud tam teda ještě nejsou :wink2:

Link to comment
Share on other sites

baruka, beriem ta do partie...pridi dnes vecer bude stat rozhodne zato...preto si vychutnavaj skolske casy kym sa da...nikdy ti nebude lepsie...tomu ver

 

tesim sa na reakciu nasho noveho "chuck norrisa"...kazdopadne ma moj obdiv

 

viem, ze ten TN je na kratko, ale aj tak sa tesim a verim, ze to vypali uplne perfektne...ved buducnost mame pred sebou a urcite sa podaria dalsie stretka...

 

u mna je to naozaj velmi tazke niekedy skombinovat vsetky tie moje ulohy, ale snazim sa...priorita je vsak pre mna jasna a tou je miska, takze umerne ku tomu mi ostava volny cas...a snad sa nam to raz vrati minimalne v podobe super vztahu

 

Škoda, že jsem se tam nakonec nedostala… :-( :roftl: … Doufám, že jsi přežila bez újmy na zdraví…. (já být na tvým místě, tak mi hrozí otřes mozku po silném pádu hlavy na stůl při usínání… anebo by to díky mně nepřežili ve zdraví ti Němci :fisch: … )

Vidíš, to mi říká každej…. No, asi na tom něco bude :-) … Dneska jsme si s kamarádkou sedly nad fotoalbum a ukazovala jsem jí fotky nás dvou v první třídě a pak v průběhu let..… a ona tak poznamenala, „tenkrát to bylo všechno tak skvělý…. Jak v té první třídě, tak i před těma dvouma rokama…“ … a mně v tu chvíli došlo (teda ne poprvé, ale výrazně), jak si člověk vždycky bude říkat, že kdysi bylo líp…. Ať už se bude dít snad cokoliv …. Tak jsem se rozhodla, že zkusím nebýt nostalgická nad starými časy, ale radši věnovat tu energii tomu, aby ty současný byly lepší :-) … Ehm… trochu těžké filozofie od devatenáctiletého člověka :roftl: … (a vzhledem k tomu, že jsem od zásady realista, uvidíme, jak dlouho mi tohleto vydrží :naughty: )

Ale v zásadě je to to, co říkáš – užívat si budu… ale budu se v tom snažit pokračovat :-))

 

A hlavně – já svou práci budu mít ráda – budu totiž ta slavná zpěvačka a budu mít svůj vlastní BFC, kdo by nebyl spokojenej? :roftl: :roftl: :wink2:

 

Teď už je mi jasný, proč je Beatka v Bruselu… ona to tam coby Chuck celý řídí… :-)))

 

Jasně :wink2: Však mně je jasný, že krátce po tom, co se vrátím domů, se prostě musí (a udělá! :-)) ) další sraz… :wink2: …. Příležitostí bude…. A i těch pár hodin mi za to určitě stojí :blush-anim-cl:

 

Já myslím, že tohle je naprosto ten nejlepší přístup… :wink2: Rozhodně si toho Miška později bude cenit, stejně jako já na svých rodičích, kteří mají jako prioritu taky mě, za což jsem jim mnohonásobně vděčná :thumb_yello: .. Takže, jen tak dál :-) Je super vědět, že bude mít na co vzpomínat … :-)

Link to comment
Share on other sites

:roftl::roftl:...tak zahrali by sme sa na neznalych a prezentovali to ako text pesnicky:roftl::roftl:

 

:band:

 

Île-de-France, lalala, alors on danse,

Rue Abel ....

 

*po 500 řádcích*

 

rue Monge...

this is such a boring song...

 

*po dalších 500 řádcích*

 

rue Tisserend...

I hope this is the end :mf_rosetinted:

 

Ano... s takovou už bychom vážně nikomu nevysvětlily, proč ho vlastně posloucháme :roftl:

Link to comment
Share on other sites

som to normalne citila, ze ma pretriasate:roftl:...dufam, ze len v dobrom:wink2:

to ste mali inu zurku ako tak citam...podstatne je, ze je videodokumentacia:wink2:...tesim sa na nu:blush-anim-cl:

 

a detailiky mozme prebrat uz cca o tyzden osobne :fisch:

 

Ta tvoje intuice je vyvinuta nadmíru - poznala jsi i, že zpíváme... :naughty:

 

Ale ne, sice jsme tě zmiňovaly dost, ale jenom v souvislosti s tím, jaká je škoda, že nedostáváš záchvaty smíchu s námi... :wink2:

 

:roftl: No, i ten syrový záznam, nezeditovaný, sám o sobě, je dost dobrej, rozhodně si ho nechám, jednou se na něj po pár letech na nějakým srazu podíváme a myslím, že se dost nasmějeme... :roftl:

 

To bude nejlepší :thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

Jsem ráda, že se vám výběr hosta líbil ještě jsem váhala mezi Bieberem a Davidem, tak jsem si nebyla jistá

 

Na nahrávku už se nemůžu dočkat, a zároveň to nechci vidět :das:

 

Jsou to jen tři dny a já už mám absťák - už bych se zase srážela :teehee:

 

Počkej - to mi chceš říct, že jsi dala přednost Mikovi před Justinem Bieberem?!?! :shocked:

 

No comment...nechápu.... jak jsi mohla takhle zvolit!

 

Mohl nám zazpívat, oslovovat nás všechny "Baby" a pak by nás naučil, jak si správně ostříhat vlasy podle něj :tears:

 

:lmao: .... Neboj, pořád si stojím za tím, že tvá volba byl excelentní :thumb_yello:

 

Jinak mám naprosto stejné pocity jako ty: Té nahrávky jsem se vlastně docela dost bála a i teď si chvílema říkám, že je to fakt děsivý a že se adresát zděsí :roftl: ... ale na druhou stranu jsem se taky těšila, až to uvidím a ještě víc na ten finální produkt... :wink2: Zatím pracuju na vybírání nejlepších záběrů :original: .... takže pak to dát ještě nějak dohromady... a upravit :wink2:

 

A se srazem je to stejné ... tyhle pocity mám po každým srazu... a vlastně neutichnou, dokud nebude další sraz :naughty::blush-anim-cl:

Link to comment
Share on other sites

Jinak ty CD covery jsou absolutně skvělý:thumb_yello::thumb_yello::thumb_yello:, už jste se domluvily s Beatkou, jestli bude mít možnost to nějak kvalitně vytisknout? A taky ten potisk (nebo polep) CD?

 

Mimochodem, včera jsem volala Cyrillovi a ten mi řekl, že ve Francii je teď Miky plné rádio - je na třetím místě hitparády a prý ho hrají pořád (jen mi nebyl schopnej říct jakej song - ale nejspíš to bude Rain (eventuelně BIOTG)) :mf_rosetinted:

 

Vůbec, Beatka ještě nebyla online... :/ Ale asi by vůbec nebylo od věci ji zkontaktovat... jen se bojím, že to vyjde na poměrně solidně dlouhý telefonát... :mf_rosetinted:

 

No teda :wink2: Ale koneckonců - Francie - čemu se můžeme divit :naughty: ..... myslím, že ten Rain by to mohl být... vidíš... další pozitivní bod na návratu do Francie :wink2:

 

Maestro tě vítá všude... :wink2:

Link to comment
Share on other sites

Otázečka pro Shirl (eventuelně pro ostatní :wink2:) - pojedeš na ten fesťák do Maďarska?

 

Nakonec jsem o tom taky uvažovala, ale bohužel se mi to nepodaří... aaachich.... ale vím o lidech, kteří si to tam určitě pořádně užijou za mě :wink2: ... :thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

jojo, it's important to relax, take it eeeaaasyyy :-)

 

přesně tak... to předtím vyšlo tak nečekaně - 14. června jsem zkazila poslední možnou nápravnou písemku v jednom předmětu (i když jsem to ještě nevěděla) a 15. června bylo oznámeno zrušení koncertu... neříkám, že jsem za to byla vděčná, to vůbec - možná, že by se ještě našel způsob jak naše přesvědčit i přes ty známky, ale potom, jak jsem zjistila, že se tomu nechtěnému výsledku na výzu přece jenom nevyhnu, tak jsem si i přes ten smutek trochu oddechla...

 

tomu rozumím, máš to stejné jako já se zimou :naughty::blush-anim-cl:

tak... hlavně, že se nenudíš :-) u mě to tak tyhle dny někdy i vypadá, naštěstí mě vždycky někdo na poslední chvíli zachrání :blush-anim-cl:

vidíš, a to ty jsi ještě z těch lidí, jejichž den trvá déle než ten průměrný - hlavně proto jaká chvilka ti stačí ke spánku... :thumb_yello: :-)

 

věř mi, že ten měsíc hodlám prodloužit co nejvíc to bude možné :biggrin2::wink2:

 

Tu úlevu si dokážu představit.... myslím, že vědomí, že Mika tu bude a ty nemůžeš jít, je poměrně infarktu hodné.... :boxed:

 

Vidíš, to je fakt, ona má o několik hodin navíc a ještě nestihá.... no.... věřím, že stejně by tomu bylo i u nás, kdybychom byly v její situaci :teehee: Myslím, že je to ale i možná dobře. Co se stane, když najednou člověk řekne, že je všechno zařízeno a nepotřebuje dál nic udělat? ... To je nuda :wink2:

 

:roftl: Copak, dostaví se záhadná tropická choroba? :roftl:

Link to comment
Share on other sites

No tak som sa snazila zachytit momentky :teehee: Tie su najlepsie :wink2: A martinybaby tam na tej jednej co sa smeje vyjadruje cistu radost z naseho stretnutia :thumb_yello:

 

A divali ste sa na nasu kuzelnu servitku.... :punk:

 

:roftl: Nejen čistou radost, ale celkovou atmosféru celého srazu :thumb_yello: Je naprosto dokonale povedená :wink2:

 

.... Kouzelnej ubrousek má už čestné místo na nástěnce u mě... (vážně, vyjímá se hnedka vedle Mikova podpisu :roftl::) )

Link to comment
Share on other sites

:roftl::roftl:

Ako inak mas pravdu. Len mam taky pocit, ze jeden dielik tam este chyba. (aspon jedno mesto z CR alebo SR) :mf_rosetinted:

 

A pak budeme moct 5000 dílové puzzle prohlásit za úspěšně složené :original:

 

(5000 dílové proto, že to asi bude chtít řádnou dávku trpělivosti, než ho dokončíme, ale výsledek bude stát za to... :wink2: )

Link to comment
Share on other sites

Martinka sa prejavila ako idealny hostitel :thumb_yello:

Myslim, ze keby pridas na zaver cd ako bonus nase bloopers, teraz ma tak napadol ten moj prvy, ako sme sa predstavovali a ja som zostala ticho tak by to bolo este o nieco vtipnejsie

 

Ja uz pomaly finishujem s tretim obrazkom, tak az bude hotovy tak Vam ho rozposlem, aby ste sa mohli k nemu vyjadrit

 

Musíme se jí za to nějak odvděčit :thumb_yello: Doufám, že se zase někdy povede sraz s takovýmhle "přespáváním" (:roftl: ), vážně ta prosmátá noc stála víc než za to :wub2:

 

:roftl: "Hi Mika!" ..... ..... .... :roftl::lmfao: ... :thumb_yello: ... Myslím, že těch bloopers by se našla ceeeeelá řada :naughty: Nicméně by vážně byly delší než video samotný... :naughty:

 

Vážně bys do toho šla? :wink2:

 

Už se moc těším! :wub2:

Link to comment
Share on other sites

Servitka ti asi moc v tomto nepomohla, ze...vidis a ja som premyslala, ze ho odfotim na pamiatku a nakoniec som to nechala tak, s tym, ze to je aj na videu aj na papiery :doh:

 

Bohužel ne :doh:

 

Ale většinu jsem ho dala dohromady a přepsala si ho do wordu... tak v nejhorším, kdyby něco chybělo, tak to snad dáme nějak dohromady... :wink2:

 

Myslím, že při tom stavu, v jakém jsme byly, nejde nikomu ani trochu vyčítat, že něco neudělal... :naughty::roftl:

Link to comment
Share on other sites

Dakujem za pochvalu :flowers2: Som rada, ze sa Ti pacia. :blush-anim-cl: Tesi ma, ze sa k nim vyjadruje co najviac ludi, kedze tieto obrazky nezostanu len v mojich rukach :sweatdrop:

 

Kromě Beatky (a sunshine?) už viděli všichni? :wink2:

Link to comment
Share on other sites

14.8.2010 mam zakruzkovane v diare cervenou fixkou ako den zrazu Mika fans v Trencine :blush-anim-cl:

Tak uz pomaly premyslam, kde by sme mohli skocit. Mc Donald to stale isti aj ked je dost od ruky :mf_rosetinted:

 

...... ale jeden navsteva je jasna.....

COKOLADOVNA

:wink2:

 

Na oběd do McDonaldu.... posedět... přesunout se do čokoládovny.... posedět..... konec... :roftl::roftl: ... :wink2:

Link to comment
Share on other sites

No do narucia ani nie...iba sme mu potriasli rukou. Predsa len sme sa bali, ze sa uhne a my naburame do dveri :blush-anim-cl:

 

Ale neříkej... já tě viděla, že ho potají u dvěří objímáš :mf_rosetinted: .. A co teprv vevnitř.... tos s ním dokonce... pózovala! .. :mf_rosetinted:

 

:naughty:

Link to comment
Share on other sites

Martinka vyber hosta aj hudby bol na jednotku :thumb_yello: A nehovoriac o tom, ze sme sa s nim mohli odfotit :teehee:

Presne rozumiem tvojim myslienkam. Ked som bola v Brne na zraze, tak som si na dalsi den povedala - cim skor nech uz je dalsi :blush-anim-cl:

 

Velmi se mi líbí, že jsou ty pocity hromadné....:thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

Dakujem

Som rada, ze sa Ti pacia.

 

S Beatkou som este nekomunikovala, cakam az sa objavi tu na internete a vyjadri sa, co si tych coveroch mysli ona. Potom by sme to mohli riesit dalej.

Barunka sa podujala troska sa s tym pohrat vo photoshope, aby tam tie farby vyzerali zivsie + nejake opravy tam kde sa mi smykla ruka (Ak sa to bude dat opravit. Ak nie, tak to este prekreslim cele na novo).

Myslim, ze na postu sa spoliehat moc neda, tak jedine, ze by to Beatka potom vytlacila, ale zatial nechcem predbiehat...:mf_rosetinted:

 

Martinka este taka otazocka. Keby nakoniec by sme sa dohodli na ten polep Cd, treba to nejako nakreslit najskor na papier, alebo staci len vybrat obrazok a ten sa nato upravi. V tychto smeroch nemam experience, tak sa spytam Teba, ty sa v tom vyznas.

A to ma privadza k myslienke, mam nieco jednoduche nakreslit aj na to Cd? Alebo to uz bude podla Vas moc prehnane - na kazdej stranke iny farebny obrazok.

Tak a zasa to slavne Francuzsko... Tusim, ze aktualizujem myslienku zavolat do Expressu, alebo do Europy 2, aby zahrali aspon jednu jeho skladbu :naughty:

A priznam, ze kamaratka sa tak trosku "prekecla", ze moj darcek k narodeninam bude suvisiet s radiom. Predpokladam, ze to bude nejaka skladba od Miku, ktoru mi da zahrat :mf_rosetinted:

 

Ty drobnosti se budou dát upravit :wink2: Ale teď já a moje umění.... musíme zkrátka spolíhat na to, že to ještě nezhorším :doh: Jinak ty doma asi nemáš scanner, že? ... kdyby to bylo přes scanner, hrálo by se s tím asi líp... ale když ne, tak nevadí :wink2:

 

Ty barvy jdou upravit taky docela dobře, jen je to piplačka a taky záležitost zvolení vhodnýho odstínu... no budu se snažit. Teď jsem napůl předělala ten stageový obrázek, zítra (nebo kdy ho dokončím) ho hodím na mail a pak se povyjadřujete, která verze se vám víc líbí :)

 

Jinak myslím, že na CD bychom klidně mohly použít některý z těch 3 obrázků, který jsi namalovala... koneckonců se to tak většinou dělá :wink2:

 

:naughty: Taky už jsem si říkala, že bych to udělala buďto v óčku nebo v rádiu... spíš v rádiu... ale cosi mi říká, že bych byla ignorována :mf_rosetinted:

 

Eh, tak tomu se teda říká překvapení :naughty: ... Protože vážně moc jiných možností není (jedině, že by zlanařila Miku, aby ti v rádiu zazpíval k narozeninám... :mf_rosetinted: )

Link to comment
Share on other sites

Já vlastně nevím jak ty polepy dělají, já umím jen ten potisk. Ale myslím, že to asi budou chtít v jpegu.

Myslím, že jsi na CD navrhovala spirálu - to by mě osobně přišlo jako dobrý nápad, nevím, co na to vy ostatní. Ale asi to všechno bude záležet na Beatčiných možnostech. :wink2:

 

A už jsem moc zvědavá na první stranu coveru...:wink2:

 

V jakým to bude formátu už je ten nejmenší problém... :wink2:

 

Vidíš, ta spirála by vůbec nebyla špatná! :original: Myslím, že bychom mohly zkusit i to... tak snad se to povede :wink2:

Link to comment
Share on other sites

To mi připomíná - našla jsi na netu to tričko, nebo mám vyrazit do města? :wink2:

 

Člověče - nic moc :blink:

 

Je to buď http://www.cafepress.co.uk/haveaniceshirt/6612236 nebo http://shop.cafepress.com/czech-drinking-team ... to "naše" nikde prostě není :shocked: .... Nechápu :blink:

 

Tak co myslíte, stačí některý z nich, nebo je třeba, aby ses vydávala do města?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy