Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part III


Barunka

Recommended Posts

preco vyberat - to by bola skoda, dame o tam vsetko - zosijeme knizocku, nie:wink2:

 

Musím se opakovat - ten polep je naprosto dokonalej :thumb_yello:

Ten cover se mi taky moc líbí, nevím, který by byl lepší. Mě se líbí oba a nevím, který vybrat...

Link to comment
Share on other sites

Mika dovolenka - ANOOOOOO !!!!

 

a s tym Chuckom ste ma odhalili - ano sme prepojeni ( to cez tu capoeiru :roftl:). Inak z prepojenia na kdekoho ma upodozrievali aj moji byvali talianski kolegovia - ca pred 12 rokmi som pracovala pre jednu taliansku firmu a bola som jedina konzulantka z "vychodnej europy". Moji kolegovia ma volali "la spia russa" - ruska spionka:naughty:

 

no a ti workoholici, co pracuju po veceroch - no comment.... obcas sa to sice stane aj mne, ale ak to ma niekto za zivotny styl, tak sa musi v zivote naozaj velmi nudit... a urcite nepozna Miku :roftl:

Ako moja pani veduca - ona je sice Talianka, ale co sa tyka prace, tak tam je uplne nemecky presna. Ma malu dcerku, ktoru mala vo svojich 44 rokoch a namiesto toho, aby si uzivala tohto stastia, tak pre nu je stale na prvom mieste praca (to povedala ona sama).... nuz, komu nie je rady.... vsak ?:boxed:

 

 

No na můj výstup by zcela jistě jen tak nezapomněli :naughty: … Teda, to je normálně na vyliskání, meeting do 7…. Nechápu…. Němci se zjevně u vás po večerech nudí a tak vám dávají meetingy na nejdebilnější možný časy…. Nemluvě o tom, že mě zaráží, že tam ještě jsou…. Já myslela, že se staví v pátek a konec… …. Že bych se zajela zítra podívat do PU a trošku vám rozproudila meeting

 

(Anebo můžeš taky v průběhu jednání začít křičet: „Feuer! Feuer!“ … :teehee: … I když jak je znám, oni by to jen přeložili na další den )

 

Úplně těs tímhletím chápu…. Já budu mít příští rok asi takovej rozvrh, že si do školy rovnou vemu spacák a ubytuju se tam.. nač jezdit domů…

 

Budu na tebe moc myslet, abys to přežila

 

Beatka o srazu už tak trochu poreferovala, koukám, že vzájemný pocity byly víc než pozitivní… :wink2: … Škoda, že vám to vyšlo jen tak na krátko, ale jak říkáš – lepší než nic :-) Hlavně, že jste si to užily stejně tak jako my…. :-))

 

Zkrátka jednoho dne nám to musí vyjít tak, abychom se sešly všechny… :wub2: …. V Praze jsme říkaly, že jednoho dne prostě musíme udělat Mika dovolenou …. .. představte si to – účast všech, daleko od našich běžných domovů, neustálé několikadenní povídání a smích :teehee:

No dobře, … you might say I’m a dreamer.. but I’m not the only one :roftl: … Nač se zbytečně tahat zpátky do ošklivé reality…

 

Jinak Beatka frajerka je, dokáže najít cestu všude a zaparkovat v Praze, což je, jak už teď vím, výkon hodný Chucka Norrise… že ty nám tajíš své pravé přijmení, Bei? :das:

 

Je mi to jasný :wink2: Miška má super rodiče :-)) Do kdy je vlastně "táta" doma? Já myslela, že už jel zase pracovat...

No, já bych mohla do TN přijet v 11:15 a odjet v 18:30 …. :-) Sice je to relativně dost málo času, na takovou delší cestu… :-( Ale jak tak koukám, tobě by to stejně asi ani dýl nevycházelo…. Takže tak by to mohlo klidně být :-))

Link to comment
Share on other sites

presne toho sa bojim, ze sa nam tam "napichne" kde-kto, veru veru, heslo treba zmenit (ja uz som si ho na googli tiez nasla).. a tiez som bola prekvapena kto vsetko chodi na nase forum:blink:

 

Myslím, že těch 2000MB postačí :original: ... já mám na centrumu mail už asi 5 let, mám tam přes 10 tisíc zpráv a nejsem ještě ani v půlce kapacity... :roftl: Ale fakt je, že tenkrát se nic navyšovat nemuselo ... pche :shocked:

 

Děkuji moc za založení :thumb_yello: Myslím, že to je ideální :wink2:

 

Akorát bych byla za brzkou změnu hesla, víte, že googlit tu umí evidentně úplně každý a náš thread čte poměrně dost lidí, jak to tak vypadá... :fisch::naughty:

Link to comment
Share on other sites

ano, tie vtipne bonusy nakoniec - to by nebolo zle :naughty:

Dievcata, neodpovedam na vsetko, kedze moji dochodcovia doma internet nemaju, okupujem pocitac u mojej sesricky a ta by s tym bruskom uz aj isla spat, chudatko:wink2:

Z internet kafe ma vyhodili uz o 22.OO, cccc - tak skoro zatvaraju...

 

Martinka sa prejavila ako idealny hostitel :thumb_yello:

Myslim, ze keby pridas na zaver cd ako bonus nase bloopers, teraz ma tak napadol ten moj prvy, ako sme sa predstavovali a ja som zostala ticho :roftl::roftl: tak by to bolo este o nieco vtipnejsie :naughty:

 

Ja uz pomaly finishujem s tretim obrazkom, tak az bude hotovy tak Vam ho rozposlem, aby ste sa mohli k nemu vyjadrit :wink2:

Link to comment
Share on other sites

... je mi luto, ze tentokrat s vami nebudem:boxed:...

ale aspon vam zavolam!

 

 

 

14.8.2010 mam zakruzkovane v diare cervenou fixkou ako den zrazu Mika fans v Trencine :blush-anim-cl:

Tak uz pomaly premyslam, kde by sme mohli skocit. Mc Donald to stale isti aj ked je dost od ruky :mf_rosetinted:

 

...... ale jeden navsteva je jasna.....

COKOLADOVNA

:wink2:

Link to comment
Share on other sites

dievcata, fantazii sa medze nekladu!

Dat to vytlacit, to je to najmenej - ja som ochotna pobehat celu Bratislavu pripadne cely Brusel, aby som to vytlacila na co najlepsej urovni a v co najlepsej kvalite!

 

Z BA odchadzam nakoniec az 11 augusta a z BXL do Cagliari v nedelu 15.

 

 

Já vlastně nevím jak ty polepy dělají, já umím jen ten potisk. Ale myslím, že to asi budou chtít v jpegu.

Myslím, že jsi na CD navrhovala spirálu - to by mě osobně přišlo jako dobrý nápad, nevím, co na to vy ostatní. Ale asi to všechno bude záležet na Beatčiných možnostech. :wink2:

 

A už jsem moc zvědavá na první stranu coveru...:wink2:

Link to comment
Share on other sites

Dievcata, ste obdivuhodne!! Ja taketo graficke veci vobec neovladam (o kresleni ani nehovorim):boxed:

 

Ty drobnosti se budou dát upravit :wink2: Ale teď já a moje umění.... musíme zkrátka spolíhat na to, že to ještě nezhorším :doh: Jinak ty doma asi nemáš scanner, že? ... kdyby to bylo přes scanner, hrálo by se s tím asi líp... ale když ne, tak nevadí :wink2:

 

Ty barvy jdou upravit taky docela dobře, jen je to piplačka a taky záležitost zvolení vhodnýho odstínu... no budu se snažit. Teď jsem napůl předělala ten stageový obrázek, zítra (nebo kdy ho dokončím) ho hodím na mail a pak se povyjadřujete, která verze se vám víc líbí :)

 

Jinak myslím, že na CD bychom klidně mohly použít některý z těch 3 obrázků, který jsi namalovala... koneckonců se to tak většinou dělá :wink2:

 

:naughty: Taky už jsem si říkala, že bych to udělala buďto v óčku nebo v rádiu... spíš v rádiu... ale cosi mi říká, že bych byla ignorována :mf_rosetinted:

 

Eh, tak tomu se teda říká překvapení :naughty: ... Protože vážně moc jiných možností není (jedině, že by zlanařila Miku, aby ti v rádiu zazpíval k narozeninám... :mf_rosetinted: )

Link to comment
Share on other sites

Ja som nevidela to povodne - ale myslim si, ze staci niektore z tychto - ide hlavne o ten napis a "teleshopping" dokonale predvedeny Barunkou!

Som si ista, ze po zhliadnuti videa presvedci aj mna a vratim sa do Prahy aby som si to tricko kupila :-))))

 

Inak, kupila som Mikovi aj tricko "Slovak for beginers" so slovickami ako:

čučoriedie, potôčik, pôjd a podobne... nech trenuje, polyglot jeden!:naughty:

 

Člověče - nic moc :blink:

 

Je to buď http://www.cafepress.co.uk/haveaniceshirt/6612236 nebo http://shop.cafepress.com/czech-drinking-team ... to "naše" nikde prostě není :shocked: .... Nechápu :blink:

 

Tak co myslíte, stačí některý z nich, nebo je třeba, aby ses vydávala do města?

Link to comment
Share on other sites

Presne si odhalila ten dovod:naughty::thumb_yello:

 

Alebo skor na zozname hosti mal viac mien a nejaky ludia mu chybali pri uvitani (Sunshine, Jakcsie, Terou...), tak preto ten prekvapeno-vydeseny vyraz :wink2:
Link to comment
Share on other sites

To my s Martinkou rovno jazyckovu - ked uz sa naskytla prilezitost, treba ju vyuzit:roftl::mf_lustslow:

 

Pssst, to nehovor tak nahlas, co si tu o mne pomyslia, ze som objimac dveri? :roftl: :roftl:

 

No, ano bol to moj napad odfotit sa s nim ja viem, takto ho obtazovat, dotknut sa tych dokonalych vlasov....ale ja som mu aspon nedavala pusu :shun::roftl:

Link to comment
Share on other sites

Chudatko, Baru..., ty s tym mas asi najviac prace, ze....

Sme ti straaaaasne vdacne a mas to u nas !!!! Marcipanu ti donesiem kolko len chces a aj cokolvek ine - len si povedz ! (...teda, v ramci moznosti :wink2:)

 

Holčiny :wink2:

 

Nic jsem bohužel nepostíhala a mám teď poměrně málo času a navíc jedu zítra ke všemu pryč a vrátím se v úterý večer. (A nebude přístup na net :/ )

 

Takže, aby se vyřešily aspoň "povinnosti":

 

Shirl, všechny covery jsou naprosto super a děkuju moc za poslání nascannovaných verzí :thumb_yello:

 

Video je momentálně ve stavu - scény sestříhaný, připraveny k použití, zvládnuta "tričková" scéna, jediné co je třeba zvládnout, je "pospojovat" to....

 

Dneska už to bohužel nestihnu, mám tu bohužel fofr, kterej jsem nečekala... ach, nevychází mi nic, jak si plánuju :mf_rosetinted: Ale do středy to bude zvládlý na 100%, tak doufám, že to není moc pozdě, ale přece jenom, je to 11. a to snad není ještě tak hrozný... :) Zároveň s tím dodám ty "dokolorovaný" covery :wink2:

 

Asi by to chtělo, aby Beatka prostě vzala nějaký CD a nechala ho potisknout (i když je fakt - čím? Domluvili jsme se na tom už? Jsem unavená a zmatená, už nevím... ) ještě nevypálený a pak bych poslala ten soubor a na to by se to dovypálilo...

 

No úplně v nejhorším bychom to CD prostě nechali takový jak je.... vím, že to nebude až tak efektivní, ale přece jenom - čas tlačí a takhle se těžko domlouvá, když skoro všichni jsou na netu zřídka a ani já tu teď chvíli nebudu.

 

Každopádně za sebe já slibuju, že do středy nejpozději dodám všechno, co dodat mám. :thumb_yello:

 

Je to teď hektický... :(

 

A když už jsme u toho nevycházení plánů.... včera mi bylo oznámeno, že "asi" :mf_rosetinted: pojedeme příští týden na dovolenou, což znamená, že to pro mě vypadá velmi bledě se srazem. :tears: No nicméně nic nevím jistě, ale až budu vědět jistě co a jak, asi napíšu SMSku sunshine i shirl....

 

Moc se předem omlouvám, kdybych napsala, že nemůžu, když jsem to v podstatě celý zinscenovala já a sunshine se kvůli tomu musela nějak zařizovat, ale je fakt nemožný prolomit naše, když jsou tvrdohlavý (a ví, že sraz má být).... :-(((((

 

Budu každopádně za to moc moc bojovat... strašně ráda bych vás viděla...! :huglove:

 

Těším se, až se tu v úterý zase uvidíme. :wub2:

Link to comment
Share on other sites

Ja som si ista, ze ked to uvidi, tak ta okamzite angazuje aby si urobila cover na jeho nove CD !!!:thumb_yello::biggrin2:

 

Myslim, ze ano. Sunshine by uz odo mna mala mat mail.

 

Viem, ze sa opakujem, ale -

 

Len Vas naozaj velmi prosim vyjadrite sa, cokolvek co sa Vam nepaci.

 

Moja myslienka je, ze ked to cd zbada - musi si povedat:

 

WOW

 

to som zvedavy co to je

 

a nie - jeee to je mile...odlozim si to na policku k ostatnym veciam .....

 

:wink2:

 

Dakujem :)

Link to comment
Share on other sites

Musím se opakovat - ten polep je naprosto dokonalej :thumb_yello:

Ten cover se mi taky moc líbí, nevím, který by byl lepší. Mě se líbí oba a nevím, který vybrat...

 

Ahoj,

dakujem :blush-anim-cl:

Mne sa skor paci tento druhy, ale nechavam to na Vas co vyberiete :)

Link to comment
Share on other sites

Dievcence, prave som si pozrela shirline kresby a som z nich uplne paf !!!

Podla mna je to super:thumb_yello:

Shirl je vraj "iba amaterka" - jooooj, bodaj by som bola aspon zo 1/4 taka amaerka ako ona :wink2:

 

Dievcata, ste uzasne!!!:thumb_yello:

 

 

Beatka dakujem :bye:

 

V mojich ociach su to dost amaterske kresby, aspon co som pozerala kresby tu od fanusikov na MFC, tak by som pomlcala o tych svojich :wink2:

A inak ono sa to celkom da nieco zosmolit, ked tvoris za nejakym ucelom (to sa potom aj viac snazis, ako som zistila :teehee: )

Link to comment
Share on other sites

preco vyberat - to by bola skoda, dame o tam vsetko - zosijeme knizocku, nie:wink2:

 

Myslis booklet? Neviem, ale nato by asi trebalo viac obrazkov. Ja som sice pokreslila dost papierov s mojimi nacrtkami, ale nic z toho som dokopy nedala... (to je taky moj styl, ked nieco robim, cmaram si vsetko mozne po papieroch, skusam co kde ako dat ...atd.) :mf_rosetinted:

 

Je jedine moznost, ak by ste tam knizocku chceli pripojit - rada fotim, cize nafotit nejake myslienky z tych pesniciek, ktore sme pouzili v nahravke :wink2:

Link to comment
Share on other sites

Mika dovolenka - ANOOOOOO !!!!

 

a s tym Chuckom ste ma odhalili - ano sme prepojeni ( to cez tu capoeiru :roftl:). Inak z prepojenia na kdekoho ma upodozrievali aj moji byvali talianski kolegovia - ca pred 12 rokmi som pracovala pre jednu taliansku firmu a bola som jedina konzulantka z "vychodnej europy". Moji kolegovia ma volali "la spia russa" - ruska spionka:naughty:

 

no a ti workoholici, co pracuju po veceroch - no comment.... obcas sa to sice stane aj mne, ale ak to ma niekto za zivotny styl, tak sa musi v zivote naozaj velmi nudit... a urcite nepozna Miku :roftl:

Ako moja pani veduca - ona je sice Talianka, ale co sa tyka prace, tak tam je uplne nemecky presna. Ma malu dcerku, ktoru mala vo svojich 44 rokoch a namiesto toho, aby si uzivala tohto stastia, tak pre nu je stale na prvom mieste praca (to povedala ona sama).... nuz, komu nie je rady.... vsak ?:boxed:

 

Medzi workoholicov radim aj ja svojho brata. V podstate stale pracuje, cele dni sedi za pocitacom a stale cosi riesi :blink: ale jeho to extremne bavi, cize...:shocked:

 

Tvoja pani veduca, osobne nemam na nu slov - podla mojho nazoru sa dietatu treba venovat co najviac, vyplnat mu cas a prazdniny vselicim zaujimavym... Praca a peniaze su samozrejme tiez podstatne, ale myslim, ze je velmi vela zien co to dokazu pekne sklbit - pracu aj deti a pekne im to funguje.

Suhlasim s tebou, komu nie je rady.... :doh:

Link to comment
Share on other sites

Ja som nevidela to povodne - ale myslim si, ze staci niektore z tychto - ide hlavne o ten napis a "teleshopping" dokonale predvedeny Barunkou!

Som si ista, ze po zhliadnuti videa presvedci aj mna a vratim sa do Prahy aby som si to tricko kupila :-))))

 

Inak, kupila som Mikovi aj tricko "Slovak for beginers" so slovickami ako:

čučoriedie, potôčik, pôjd a podobne... nech trenuje, polyglot jeden!:naughty:

 

Beatka ty sa nezdas :naughty: Tak potom nech nezabudne rovno pred tebou citat (a pekne to nahraj, aby si sa s nami mohla potom podelit :naughty:)

Link to comment
Share on other sites

Ja som si ista, ze ked to uvidi, tak ta okamzite angazuje aby si urobila cover na jeho nove CD !!!:thumb_yello::biggrin2:

 

No..a keby ta nahravka nezaposobila, tak napiseme do Modreho z neba (Poznate tu relaciu? Ak nie ide tam o plnenie snov) a vysnivame si privatny koncert :naughty:

Link to comment
Share on other sites

To by bolo uplne najgenialnejsie! Len ak bude v takej nalade ako v Rime, tak sa mi na to vyflakne....:boxed:

Ja sa trosku obavam toho, ze to bude predvecer jeho narodenin.... Cize bud bude v super nalade a trosku to s nami oslavi, alebo sa bude strasne ponahlat, aby bol iba s rodinou a priatelmi...

Modlime sa vzajomne za tu prvu moznost !!!: Otce nas,.....

.....AAAMEN!

 

Majte sa mi krasne, ja o chvilku vyrazam do BXL.... Vobec sa mi nechce, doma mi je taaaaak dooobreeee !!! Len to nic nerobenie doma je bohuzial blbo platene :wink2:

 

Snad tie dva dni v praci nejako prezijem a potom hura na Sardiniu! Neviem, ako casto tam budem mat pristup k internetu, ale pripadne budem priebezne informovat SMS-kami Barunku a Sunshine a ak by ony budu mat cas a chut, tak sa tu s vami podelia o tie dolezite info :thumb_yello:

 

Papa dzifcence, drzte sa a drzte mi palce, nech sa tentokrat misia vydari na 100% !!!

 

Beatka ty sa nezdas :naughty: Tak potom nech nezabudne rovno pred tebou citat (a pekne to nahraj, aby si sa s nami mohla potom podelit :naughty:)
Link to comment
Share on other sites

Holky moje :)

 

Už zase jednou zcela nestíhám a zítra jedu zase na dva dny pryč, což mě donutilo náš projekt dodělat dneska (čtyřminutový video a už se tomu věnuju asi tak od 4 odpoledne téměř bez přestávky… sranda :naughty: A velké díky Martince za pomoc :blush-anim-cl: )

 

Každopádně ti, kteří by video vidět měli, mají teď už odkaz na stáhnutí buďto někde v PM nebo na emailu, či facebooku… :wink2:

 

Moc se omlouvám, že to nevyšlo líp, ale kupodivu i takhle spíše lacině vypadající video dalo dooooost zabrat a v časovým presu jsem vážně nic lepšího nevytvořila…. Hlavně ve 3 ráno člověk i když pochytí inspiraci, nechce se mu nic, s vědomím, že v 7 vstává…

 

Tak snad mě nezkritizujete za naprostou otřesnost :roftl: … ale kdyby jste s videem měly nějaký zásadní problém, stačí říct a můžu ho v pátek večer zkusit předělat :) (Do té doby tu zase nejsem…. )

 

Uf, co se zbytku týče, covery máme, polep máme, myslím, že je všechno OK! :)

 

Brzy tu zodpovídám na všechno, co se mi tu zase nakupilo :naughty:

 

Všechny si užívejte konce týdne, víkendu a tak! :wub2:

Link to comment
Share on other sites

Holky moje :)

 

Už zase jednou zcela nestíhám a zítra jedu zase na dva dny pryč, což mě donutilo náš projekt dodělat dneska (čtyřminutový video a už se tomu věnuju asi tak od 4 odpoledne téměř bez přestávky… sranda :naughty: A velké díky Martince za pomoc :blush-anim-cl: )

 

Každopádně ti, kteří by video vidět měli, mají teď už odkaz na stáhnutí buďto někde v PM nebo na emailu, či facebooku… :wink2:

 

Moc se omlouvám, že to nevyšlo líp, ale kupodivu i takhle spíše lacině vypadající video dalo dooooost zabrat a v časovým presu jsem vážně nic lepšího nevytvořila…. Hlavně ve 3 ráno člověk i když pochytí inspiraci, nechce se mu nic, s vědomím, že v 7 vstává…

 

Tak snad mě nezkritizujete za naprostou otřesnost :roftl: … ale kdyby jste s videem měly nějaký zásadní problém, stačí říct a můžu ho v pátek večer zkusit předělat :) (Do té doby tu zase nejsem…. )

 

Uf, co se zbytku týče, covery máme, polep máme, myslím, že je všechno OK! :)

 

Brzy tu zodpovídám na všechno, co se mi tu zase nakupilo :naughty:

 

Všechny si užívejte konce týdne, víkendu a tak! :wub2:

 

Barunka, video je uplne uzasne, moc dakujem, ze si sa nato poduala, zostrihat a dat to do kopy :thumb_yello::boing::flowers2:

Link to comment
Share on other sites

Holky moje :)

 

Už zase jednou zcela nestíhám a zítra jedu zase na dva dny pryč, což mě donutilo náš projekt dodělat dneska (čtyřminutový video a už se tomu věnuju asi tak od 4 odpoledne téměř bez přestávky… sranda :naughty: A velké díky Martince za pomoc :blush-anim-cl: )

 

Každopádně ti, kteří by video vidět měli, mají teď už odkaz na stáhnutí buďto někde v PM nebo na emailu, či facebooku… :wink2:

 

Moc se omlouvám, že to nevyšlo líp, ale kupodivu i takhle spíše lacině vypadající video dalo dooooost zabrat a v časovým presu jsem vážně nic lepšího nevytvořila…. Hlavně ve 3 ráno člověk i když pochytí inspiraci, nechce se mu nic, s vědomím, že v 7 vstává…

 

Tak snad mě nezkritizujete za naprostou otřesnost :roftl: … ale kdyby jste s videem měly nějaký zásadní problém, stačí říct a můžu ho v pátek večer zkusit předělat :) (Do té doby tu zase nejsem…. )

 

Uf, co se zbytku týče, covery máme, polep máme, myslím, že je všechno OK! :)

 

Brzy tu zodpovídám na všechno, co se mi tu zase nakupilo :naughty:

 

Všechny si užívejte konce týdne, víkendu a tak! :wub2:

 

Moc díky že sis s tím dala takovou práci :flowers2:

ale děvčata, mám problém - nejde mi to přehrát - můžete poradit co s tím? Dík!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy