Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part III


Barunka

Recommended Posts

Ja som nakoniec rada, ze som do Varsavy nesla - po tej Sardiniiby to asi pre mna bola len frustracia... Vystupko by som si sice uzila urcite, ale na stretnutie s nim vraj vybrali iba par ludi - bolo to treba vyhrat, ci co....

A vraj aj prsalo.....

Byl to osud :wink2::thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

Holky, tak mám strašnou depku - čtu si články, reporty, dívám se na videa a mám pocit, že prostě VŠUDE na Miku čekají s otevřenou náručí, všude ho dokážou náležitě přivítat a ocenit, všude má důvod se vrátit - jen prostě v ČR jsme nedokázali prodat ani tolik lístků, aby vůbec přijel...fakt nevidím žádnou šanci, že by o tom ještě někdy uvažoval...:boxed::sneaky2::emot-sad::badmood::furious:

Jedině snad to Slovensko, jestli si to moc nespojuje dohromady...

 

Já si tohleto přesně už taky říkala... mockrát. No řekla bych, že jak už jsme tu říkaly mockrát - neuvěřitelně špatná propagace... já si právě teď myslím, že teď je to zkrátka všechno maximálně nejasné.... a myslím, že jak se to bude vyvíjet v budoucnosti nám napoví až data pro další turné.... :/

Link to comment
Share on other sites

Marti aj mne je to este stale luto... Ale on snad vie, ze tu ma fanusikov, mozno nie tolko ako inde, ved polka listkov sa v Prahe predala - snad si povie, ze nabuduce vyberie proste mensiu halu... :wink2: (a keby nakoniec nahodou na Slovensko zavital tak ho nabudime tak, ze pride aj do CR, sak to ma za "rohom" ) :mf_rosetinted:

U nas je problem, ze ho vela ludi nepozna - ked sa hrali pesnicky v radiu z LICM tak si myslim, ze dost ludi povedalo - je to fajn hudba.

To bol moj posledny rok na strednej a z nasej triedy vsetci poznali Love today aj Relax. Dokonca poniektori vlastnili aj Cdcko.

A dodam - dnes som sla na kavu s kamaratkou, sadli sme si a bum, div sa svete v tej kaviarni pustili cele Cd Miku! Tak mi to nedalo a spytala som sa ci je to bezne, ze ho tu pustaju miesto radia - casnicka povedala, ze sem tam ho zahraju, ze je prijemna hudba.... Cize tak sa veci maju. Ked som sa spytala ci maju aj druhe cd - len tak (casnicka bola dost zhovorciva a ocividne zaujata temou Mika) tak sa sokovane spytala: "A on ma uz aj nejake dalsie?!" :shocked: .... Vtipne, nie? :(

 

Tak to ale přesně je! Většina lidí nemá ponětí, že Mika nějaké druhé CD má... a to nemyslím jen u nás, ale globálně... vemte si, jak si TBWKTM vedlo všeobecně v hitparádách oproti LICM... v Anglii se dostalo tak tak na jeden týden na 4. místo... a konec. Jediná země, kde bylo na prvním místě je... wait for it.... *drumroll* .. nečekaně.. Francie! .... Já strašně doufám, že se třetím albem Mika všem (znovu) ukáže kdo je a proč je jedna z největších světových superstar.... a když se mu povede tohle, povede to určitě i k víc prodaným lístkům aa tak dále. No v nejhorším se budeme muset spokojit s Vídní... není to "doma", ale po tom posledním koncertě tam jsem si 10000% jistá, že tam se objeví znovu... :)

Link to comment
Share on other sites

Ja by som bola za, ale neviem ako ostatne dievcata - sunshine ma asi vela prace, ked tu teraz nie je a Barunka je odcestovana a Martinybaby neviem..

Matka ty budes kedy v CR? :)

 

Já jsem tu... Martinka je tu (resp. ne na MFC, ale je tu :fisch: ), sunshine netuším.. :shocked: , ty jsi tu a ... ach, už jen tak dostat Marťu a Beatku sem. :/

Link to comment
Share on other sites

Já přijedu příští týden, ale to už se těžko něco dohodne, a pak asi až po Vánocích :sad:

Ale klidně můžeme plánovat dopředu, i plánování je příjemné:wink2:

 

Jej... a já doufala v předvánoční sraz. :( ... Achich... no co se dá dělat... a máš už nějakou přesnější představu, kdy po Vánocích to bude? :das:

 

Jak říkáš, plánovat dopředu by mi taky vůbec nevadilo :teehee::wink2:

Link to comment
Share on other sites

Ak si to nespojoval doteraz, tak po zhliadnuti nasho videa si to spoji urcite :-)))

Ale ja by som to tak cierne nevidela, Marti....

U nas ho ludia moc nepoznaju, to je fakt. Ale ja by som mu kludne urobila taku reklamnu kampan, ze by sa z toho posral ...alebo radsej nie!

Ono to chce jeden prvy koncert - pred tym trochu nazornej agitacie a akonahle ho ludia raz uvidia, stanu sa na nom zavisli ako my! (A chceme to vobec??? Mat nejaku konkurenciu ???):wink2:

Ono, tie pesnicky su zname - ked to ludom pustim, tak je to vzdy "jaaaaj, to je oooon ?????". Ja som si iste, ze pocas buduceho turné bude v Prahe, v Bratislave a mozno aj v Brne :naughty:Budem na tom osobne pracovat :teehee:... este neviem ako, ale budem :thumb_yello:

 

No. myslím, že konkurenci mít nechceme, ale bohužel, když tu chceme Miku, musíme "konkurenci" mít velikou... :wink2:

 

A máš úplnou pravdu, ono to chce ten jeden první koncert.... a sice si ani trochu nedokážu představit jak, ale vím, že ty jim to nandáš a uděláš přímo kick ass promo! :wink2: A my ti u toho zkusíme pomoct jak to jen pujde :fisch:

 

Jinak Mika v Brně. :roftl: To zní tak nereálně, že au. Bohužel co se kultury a možností míst pro koncerty v Brně týče, "chabý výběr" je přehnaná pochvala celé situace.. :boxed:

Link to comment
Share on other sites

joooj, ani ja som este nic nepridala z Cagliari..... Fotky a videa nemam bohvieake, mala som akysi rozstelovany fotak a nevedela som to upravit....ç

A este som sa bala, aby som jednym videom neobsadila celu pamatovu kartu, tak som to radsej vzdy po par sekundach stopla. Takze mam asi 15 20-sekundovych videi - namiesto jedneho poriadneho :boxed::roftl:

 

I kousíčky lepší než nic :wub2:

Link to comment
Share on other sites

Hej to je pravda, ak to video videl tak si Slovensko s Ceskom urcite spoji (dufam, ze len v dobrom). :mf_rosetinted:

Inak vsimli ste si, zasa pridali ucast na jednej action v oktobri :)

A suhlas s tebou - pesnicky su zname, len Mika je tak viac menej znamo-neznamy...:o

 

Pokud taky není ještě jeden z těch, kteří si myslí, že je Československo.. :naughty: Ale ne, to už dávno víme, že ne :) ... No budeme doufat, že se něco magicky hne... ale asi si pěkně počkáme...

 

Co to bylo za akci? :o:)

 

... Pořád si říkám, čím to je.... většina umělců je známá jen tak, sami o sobě... ale menšina už opravdu zná jejich dílo... jakto, že je to u Miky jako snad u jediného naopak, to nepochopím.. :blink:

Link to comment
Share on other sites

Ja som sa prednedavnom rozhodla setrit na novy fotak - ale uz nejaky poriadny aj s objektivom. :mf_rosetinted:

Tesim sa na fotky aj videa. :thumb_yello:

Akorát potom je nepraktický ho tahat na akce a tak.. ale na umělecký fotky perfektní :thumb_yello: A zrovna ty bys určitě věděla co s ním :thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

Mimozemstania ma vratili, asi som sa im moc nepozdavala :naughty:

Mala som vcelku rozlietany vikend : kamaratka sa lucila so slobodou, tak som cestovala za nou, v sobotu ma svadbu :)

Plus este so spoluziackou planujeme vylet do Milana - nasli sme letenky tam aj spat za cca 12 eur, tak sme sa rozhodli to vyuzit. Akurat sme riesili ubytko, patrali sme po internete cely den, ale aj tak sme dokopy nic nenasli - bud daleko od letiska, ale uz zabookovane, alebo extremne drahe...:blink:

 

To bych jim dala, kdyby tě nevrátili :mf_rosetinted: (Akorát by to asi dopadlo tak, že by zajali i mě :naughty: )

Takže jste nakonec jely, nebo ne? :)

 

To ubytování je vždycky nejhorší část celého hledání výletu... jakmile se raduješ, že máš levné letenky, tak se to prodraží na zavazadlech, dopravě do centra, hotelu, jídle... :mf_rosetinted:

Link to comment
Share on other sites

Ako ta poznam, urcite s k sebe opat prilis kriticka:sneaky2:

Nepochybuj o sebe! Co ty vies, co sa Mikovi zapaci. Sice ho trosku lutujem - vyberat z tisicok navrhov nebude lahke, ale co ak ho zaujme prave ten tvoj (o ktorom si ty myslis, ze nie je nic moc!):thumb_yello:

 

Aaaamen. :thumb_yello:

 

Jinak si říkám, jestli jsem mimo, ale nic k té soutěži nikde nemůžu najít :shocked: Je mi jasný, že v mé dlouhé mimoňovitosti už mohla skončit, ale i tak se mi nechce věřit, že to znamená, že bych k ní nic nemohla najít... :blink:

 

Jinak Maestro se do toho uvrtal sám, má takhle zadarmo design trička a ještě potěší fanoušky, geniální na všech frontách! .. Takže už se tím prostě bude muset prohrabat :wink2:

Link to comment
Share on other sites

Cau Baru !!!!!

to mi odlahlo, uz som sa bala, ze si tam niekde v kanadskych lesoch zabludila!:wink2:

Noveho nemama nic moc, kazdy je nejaky zaneprazdneny.....ako vidis, prispevkov je pomenej, takze sa neboj - odpovedanie ti nezaberie dva dni a dve noci ako naposledy :naughty:

Mika na nas s prehladom prdi, ani buuu ani muuuu, bud to bude robit ked si trochu oddychne v tom Taliansku (tam teraz dovolenkuje), alebo vobec a mame sa uspokojit s message na Twitteri nieco v zmysle "thanks to all of you for an amazing year and half"....

cccccc....

 

ja sa na neho chystam do Portugalska (niekde blizko Porto), bude tam 25 oktobra.

 

Bozkavam a do skoreho videnia,

 

bt

 

V kanadských lesích jsem naštěstí nezabloudila, ale abych byla zcela upřímná, vůbec by mi nevadilo si zase do nějakého toho kanadského lesa zajet! :thumb_yello:

 

Kdyby dva dny a dvě noci... :naughty: Tenkrát to bylo mnohem delší, ale i dneska jsem si jaksi myslela, že odpovědi stihnu za jeden večer a ono ne :shocked: No budu se muset činit ještě zítra :teehee: Ne že bych se chtěla učit tak jako tak :fisch:

 

Tak s takovou message se rozhodně neuspokojím(e) ... :mf_rosetinted: Problém je, že Mikovi to je jedno :roftl:

 

Aaa, tys byla znovu teďka zrovna na koncertě? Zjevně tu někde ke konci najdu reporty! Awesome! :woot_jump:

Link to comment
Share on other sites

Ahooj :)

Som rada, ze si napisala, dufam, ze sa tam mas super a uzivas si prazdniny!

U nas vsetko po starom, piseme pomenej, postradame ta tu a pokusame sa navrhnut tricko, kedze magic points sa uz koncia. Neviem, ci si to uz stihla precitat, ale leader ma teda koncert, otazne kedy a do konca oktobra sa sutaz konci. :)

Mika nam nenapisal nic, otazne je, ci si to vobec pozrel :loco::naughty:

Tak zatial ahoj a uzivaj si to tam :thumb_yello:

 

Velmi dodatečně poděkuju a prohlásím, že jsem si to tam užila naprosto maximálně a pořád tak trochu při každém vycházení ven doufám, že otevřu dveře a bude tam Toronto. :naughty:

 

To, že leader bude ten koncert mít, jsem tušila, ale, no... achjo... zkrátka závist největšího druhu :wink2: Zajímalo by mě, kdo ten šťastlivec je, ale pořád jsem přesvědčena, že to musela být skupinka lidí, jinak to není možný...

Link to comment
Share on other sites

Zdravím do Kanady :bye:

 

jestli Mika odpověděl, to bys měla říct ty nám - má tvoje číslo :biggrin2:

 

:lmfao: Tak mně během úplně celého pobytu v Kanadě nefungoval mobil. Dokážete si to ještě dneska představit - měsíc bez mobilu? ... Každopádně jestli mi během toho měsíce volal, tak se nedovolal a já už se to nikdy nedozvím... :shocked: ... Co když se fakt urputně snažil... a vyvolával... a já nic... a teď jsem tak zmařila všechny naše naděje na koncert a jeho naděje na awesome drinking team tričko ... :shocked::roftl:

Link to comment
Share on other sites

Děvčata, poslala jsem na mail návrh na tričko, tak když budete mít chuť, tak se prosím mrkněte a dejte vědět, co si o tom myslíte :wink2:

 

Holky, teprve teďka jsem se k těm vašim návrhům teda dostala a tleskám! :) Já osobně bych si (mít teda peníze :fisch: ) koupila všechny z nich, u toho "rain" trička bych možná udělala nějakej takovej trochu "grafičtější" font, ale prostě vy máte tolik kreativity a nápadů, že já do toho vůbec nemám co kecat! jste strašně šikovný! :):thumb_yello:

 

Mimochodem. Ľubko. Ten tvůj výjev z toho našeho srazu je GENIÁLNÍ! :roftl: Já mám awesome klobouček! ... Vypadá jako ten big girlovskej :) ... A ty, proč si dáváš na hlavu pytel, ty jedna :-)) Ale fascinuje mě, jak skvěle jsi vystihla naše rysy jen v pár tazích... jsme si fakt podobný! :)

Link to comment
Share on other sites

No, to mozme rovno otvaraciu dobu :roftl:

 

Jenže problém je, že kdyby tu bylo otevřeno jen v "normální" časy, tak by lidi nemohli psát v tak dekadentně divný časy jako já... nebo koneckonců i sunshine, když už sem teda píše :fisch:

 

Asi budeme muset zůstat otevřeni těch 24 hodin :shocked::)

Link to comment
Share on other sites

Hmm, no tak je to taky pocit, ze do haja :naughty:

Ale ved hadam nejaky koncert po tretom Cd bude. Mozem zacat setrit, aby som mohla skocit na viac ako na jeden :blush-anim-cl:

 

A bude z toho oficiálně The Mika & CZ&SK thread tour :roftl::teehee:

Link to comment
Share on other sites

Dievcata, mne sa snivalo, ze 3 CD uz vyslo a ze prva pesnicka bola na sposob latino... velmi ma to prekvapilo od Miku a celkom som bola sklamana - taka odrhovacka :naughty: Tak dufam, ze to skutocne CD-cko bude lepsie ako to "vysnivane" :wink2:

 

:shocked::roftl: To teda opravdu doufám, že nemáš věštecké sny.. já právě od mistra tak trochu očekávám, že 3. album bude totální pecka, jak jsem tu před pár posty psala :)

 

I když je fakt, že sám v rozhovoru řekl, že bude výrazně jiné, než ty první dvě, tak už abychom se asi začaly děsit... :naughty:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy