Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part III


Barunka

Recommended Posts

Já myslím, že to pořád bude John, koneckonců proč by měnil... i když se taky může stát, že už to John nebude chtít dělat sám.. což by nám nahrávalo, nový manager by už neznal ty, kteří se nasockovávali k Johnovi :naughty::fisch:

 

Dobrá strategie :thumb_yello:

 

Ked uz spominas Johna, minule som ho nasla na facebooku. (Keby sme chceli vytvorit nejake konexie... :das::naughty: Sice neverim, ze by odpovedal na friend request :roftl: )

Link to comment
Share on other sites

Ach, ta postkoncertová deprese... nejhorší je přímo těch několik dní po... postupem času si člověk zvykne.... ale víte, kdy se to zase vrátí? Když pár dní dotyčného neposloucháte a pak se k jeho hudbě dostanete zpátky.. tak, jak se to přesně děje u mě... :mf_rosetinted: Je šílený, že už je to skoro 7 měsíců, co jsem ho naposledy viděla... absťák je velkej. :blink:

 

No doufám, že se dočkáme aspoň odpovědi ve formě koncertu během následujícího roku či dvou.... :teehee: .. :)

 

No koncertu sa dockame...ale asi nie u nas :dunno:ach jaj, ja a ten moj neprekonatelny optimizmus :aah:

Link to comment
Share on other sites

Ten dort jsem ještě neviděla, ale dokážu si představit, že se přetrhli, aby zapůsobili... musím si to někde dohledat :) No, měli zkrátka zážitek.... Ale to my jednoho dne budeme mít taky! :wink2::naughty:

 

Ale myslím, že na vymýšlení máme opravdu HODNĚ času... :fisch:

 

Tortu aj video z tej party si urcite dohladaj..bolo to naozaj krasne premyslene, pocnuc od toho ako mu ju doviezli na javisko. No vidim to tak, ze buduci rok, bude musiet narodeninovy koncert spravit u nas :das: To potom uvidi, ehm co dokazeme vymysliet :naughty:

Link to comment
Share on other sites

Ten pocit bude, jak sama tušíš, ještě mnohem silnější.... ke všemu se přidá ještě to, že příště okolo vás (snad :naughty: ) nebude stát banda znuděných fanoušků 30 Seconds to Mars... :roftl:

 

A s tím srazem bych zcela, zcela souhlasila... už jen přijít na to, jak tě bleskově dostat z Francie... :teehee:

 

No okolo nas neboli :naughty:...na lavo bola nejaka Madarka s priatelom a vpravo nejaky (taddaaa) Francuzi (to sme necakali :roftl:)....Zato fanusikovia 30 Seconds to Mars stali pred nami, opierajuc sa o zabradlie pod podiom :boxed: (Hmm....radsej mohli stat za nami a my miesto nich v predu :mf_rosetinted: )

Link to comment
Share on other sites

Právě to... i když máme na další narozeniny skoro rok, co se tak dá ještě udělat, co ještě neviděl, nebo co by ho zaujalo... to je na tom to nejhorší :dunno: Myslím, že teď už zkrátka oceňuje jen podle toho, kolik kil dárků přišlo ... :fisch: Což nemyslím špatně, ale nemyslím si, že by se jednotlivým kouskům nějak věnoval... :no:

 

Jinak s tím Italky musely počítat... čím blíž se dostaneš ke hvězdě, tím víc pak bolí to vědomí, že to byl asi tak vrchol toho, co s ní můžeš zažít... teď už na to beztak zase jen vzpomínají s radostí :wink2:

 

Vies, ze toto napadlo aj mna, ked Beatka pridala recenziu z posledneho koncertu? Vyznelo to pre mna tak, ze cim vacsi darcek, tym sa dotycnej/dotycnemu budem venovat viac...

Aj tie koncerty su..neviem ako to napisat - ukazme sa aki sme uzasni... je to sice pekne, ze si niekto da tu namahu a na koncert si pripravi nieco specialne, ale pride mi to uz take - ked oni spravili nieco, spravime aj my a este lepsie...pride mi to ako preteky... :blink:

Edited by shirl
Link to comment
Share on other sites

Už za tři dny.. :shocked: Uteklo to... :blink: Zajímalo by mě, jestli bude nějaká nová akce :) I když tomu moc nevěřím... :(

 

A já jsem asi zase zcela mimo, ale vůbec netuším, čeho se to design your t-shirt týká. Někde bych to taky měla vyzjistit :wink2:

 

Myslim, ze to skratili koli tomu, ze leader uz dosiahol 500 000 bodov.. Ale kazdopadne pomenili pravidla. Zrejme koli tomu, ze je viac - menej jasne, ze dotycny leader su vlastne viacere osoby. (to je aspon moj nazor) Sice aj tak nebudem medzi tymi, ktori sa dostanu na koncert, ale vyzera to tak, ze tych par poctivcov, co si tie body naozaj ziskavali za koncerty, CD, DVD..atd. sa tam dostanu :)

Link to comment
Share on other sites

To si dokážu velmi živě představit :naughty:

 

"Yo Mika :sneaky2: it was very rude of.." "Yes? :)" "... I mean... you're amazing :wub2:" :roftl: .... Je to zkrátka začarovaný kruh. On neodpoví a ještě mu to u nás projde. :dunno::naughty:

 

:roftl::roftl: Barunka, tak toto mi tu chybalo..ako dobre, ze si uz spat :flowers2:

Link to comment
Share on other sites

Já si tohleto přesně už taky říkala... mockrát. No řekla bych, že jak už jsme tu říkaly mockrát - neuvěřitelně špatná propagace... já si právě teď myslím, že teď je to zkrátka všechno maximálně nejasné.... a myslím, že jak se to bude vyvíjet v budoucnosti nám napoví až data pro další turné.... :/

 

Niekde som tu citala, ze je to prave Mika, kto si vybera kam sa pojde koncertovat...tak dufajme, ze si spomenie na nase video a povie si: "Tak dobre, tak skusim tu Bratislavu...":mf_rosetinted:

Link to comment
Share on other sites

Tak to ale přesně je! Většina lidí nemá ponětí, že Mika nějaké druhé CD má... a to nemyslím jen u nás, ale globálně... vemte si, jak si TBWKTM vedlo všeobecně v hitparádách oproti LICM... v Anglii se dostalo tak tak na jeden týden na 4. místo... a konec. Jediná země, kde bylo na prvním místě je... wait for it.... *drumroll* .. nečekaně.. Francie! .... Já strašně doufám, že se třetím albem Mika všem (znovu) ukáže kdo je a proč je jedna z největších světových superstar.... a když se mu povede tohle, povede to určitě i k víc prodaným lístkům aa tak dále. No v nejhorším se budeme muset spokojit s Vídní... není to "doma", ale po tom posledním koncertě tam jsem si 10000% jistá, že tam se objeví znovu... :)

 

 

Bohuzial je..a mas pravdu aj ty, ze musime verit, ze tretie Cd ho u nas ukaze v ovela lepsom svetle! Keby napise nejake "vypalovacky" akou bolo Love Today a Happy ending, tak som si ista, ze by ziskal viac fanusikov v nasich koncinach ako ma dnes. Ale to zasa len filozofujem :blush-anim-cl:

Link to comment
Share on other sites

.. A lízátkama! :wink2: (velmi originálně :wink2: )

 

To by sme, ale museli doriesit ako by sme ich hadzali. Vraj v Tunise po nich publikum hadzalo tie glow sticks.. A ze najviac si to odniesol Martin. Podla toho co iMMa pisala na blogu, bol kazdy "zasah" velmi bolestivy :boxed:

Link to comment
Share on other sites

Pokud taky není ještě jeden z těch, kteří si myslí, že je Československo.. :naughty: Ale ne, to už dávno víme, že ne :) ... No budeme doufat, že se něco magicky hne... ale asi si pěkně počkáme...

 

Co to bylo za akci? :o:)

 

... Pořád si říkám, čím to je.... většina umělců je známá jen tak, sami o sobě... ale menšina už opravdu zná jejich dílo... jakto, že je to u Miky jako snad u jediného naopak, to nepochopím.. :blink:

 

To bol ten festival na ktorom bola Beatka.

No to by uz mohol poznat...ved sme oficialne oddelene na mape od roku 1993 :)

Link to comment
Share on other sites

Akorát potom je nepraktický ho tahat na akce a tak.. ale na umělecký fotky perfektní :thumb_yello: A zrovna ty bys určitě věděla co s ním :thumb_yello:

 

Dakujem za pochvalu :flowers2: Viem, ze to bude neprakticke, ale za tie fotky to dufam bude stat :mf_rosetinted: Zatial to vsak musim nechat tak - je mozne, ze Silvester a novy rok stravim u kamaratky v Nemecku, cize nejake financie sa minu :sneaky2:

Link to comment
Share on other sites

Aaaamen. :thumb_yello:

 

Jinak si říkám, jestli jsem mimo, ale nic k té soutěži nikde nemůžu najít :shocked: Je mi jasný, že v mé dlouhé mimoňovitosti už mohla skončit, ale i tak se mi nechce věřit, že to znamená, že bych k ní nic nemohla najít... :blink:

 

Jinak Maestro se do toho uvrtal sám, má takhle zadarmo design trička a ještě potěší fanoušky, geniální na všech frontách! .. Takže už se tím prostě bude muset prohrabat :wink2:

 

Nie, sutaz konci az dnes. Takze ju este stihas :wink2:

Ide o to, ze si mozme navrhnut vlastne tricko a vyhrat jeho predaj v orginalnom e-shope mikasounds. Sam Mika vyberie vitaza...

 

http://www.mikasounds.com/news/view/818/Mikas_Magic_Numbers_-_The_Final_Countdown

 

Tu su blizsie vysvetlenia :)

Link to comment
Share on other sites

:lmfao: Tak mně během úplně celého pobytu v Kanadě nefungoval mobil. Dokážete si to ještě dneska představit - měsíc bez mobilu? ... Každopádně jestli mi během toho měsíce volal, tak se nedovolal a já už se to nikdy nedozvím... :shocked: ... Co když se fakt urputně snažil... a vyvolával... a já nic... a teď jsem tak zmařila všechny naše naděje na koncert a jeho naděje na awesome drinking team tričko ... :shocked::roftl:

 

 

No teda...tak ty takto na nas...chudatko Mika...isto sa snazil, take video a to tricko...ach jaj verim, ze uz si predstavoval ako to tricko zladi so svojim outfitom...:roftl:

Vidis, ako sme mohli prezit este par rokov dozadu bez mobilov? :naughty:

Link to comment
Share on other sites

Holky, teprve teďka jsem se k těm vašim návrhům teda dostala a tleskám! :) Já osobně bych si (mít teda peníze :fisch: ) koupila všechny z nich, u toho "rain" trička bych možná udělala nějakej takovej trochu "grafičtější" font, ale prostě vy máte tolik kreativity a nápadů, že já do toho vůbec nemám co kecat! jste strašně šikovný! :):thumb_yello:

 

Mimochodem. Ľubko. Ten tvůj výjev z toho našeho srazu je GENIÁLNÍ! :roftl: Já mám awesome klobouček! ... Vypadá jako ten big girlovskej :) ... A ty, proč si dáváš na hlavu pytel, ty jedna :-)) Ale fascinuje mě, jak skvěle jsi vystihla naše rysy jen v pár tazích... jsme si fakt podobný! :)

 

Jee, to som rada, ze sa Ti to paci :blush-anim-cl:

A ten klobucik ma prave napadol so suvislostou s Big Girl, ako ste v Prahe spominali s Martinkou na Vieden. :wink2:

S tym vreckom to nemalo ziaden podton..slo len o to, ze ma nic ine nenapadlo..takisto Matka s tou satkou cez oci :blush-anim-cl: nechcela som, aby to bolo take suche :teehee:

Link to comment
Share on other sites

Slunečnice? Jsem slepá, nebo už tam nejsou? :shocked:

 

Na nestastie som musela, nejake maily vymazat, pretoze kapacita schranky uz bola plna... Chcela som ju predlzit, ale nato trebalo poslat sms-ku a ja nemam ceske cislo :wink2:

Link to comment
Share on other sites

Oha :shocked: A jak to dopadlo? :shocked: Doufám a věřím, že určitě jenom dobře :)

 

No, otázka je, jak je v Chile Mika známý... kdyby jeho tamější fanynky dosahovaly úrovně těch argentinských - no ani bych se mu nedivila, že tam jede :thumb_yello: Ale ano, o to to činí tu naši situaci smutnější :(

 

Nastastie to dopadlo dobre. Bolo mi podane vysvetlenie od mojho veduceho bakalarskej prace, ze mi ju neschvali dovtedy, kym mu nedonesiem osnovu a neprejdeme si jednotlive casti mojej prace... Co by bolo sice celkom pochopitelne vyjadrenie, keby to neschvalil vsetkym, ktorych ma na starosti, s vynimkou mna a este jednoho dievcata :blink: Kazdopadne temu napriek tymto tazkostiam mam :sweatdrop:

A ty ako v skole? Dari sa Ti? :)

Link to comment
Share on other sites

:roftl: No, tak to se rozhodně nemusíš bát, že by se někdy stalo....

 

to náš spíš do háje pošle všechny naráz :naughty::fisch:

 

Neboj... toho podpisu a možná krátkého rozhovoru se ti dostane :thumb_yello: ... otázka je jenom, jestli to bude v domácích končinách, jakože o tom by se dalo těžce pochybovat...

 

He, he..to sa moze stat len v mojich snoch :wink2::naughty:

Tak dufajme, ze nikoho do haja neposle :)

Link to comment
Share on other sites

Měly jste se natočit na video :naughty: I když kdoví, jak byste byly ještě milé po těch dvou hodinách... já asi moc ne :teehee:

 

Ale všeobecně pch, že o naší věrnosti neví :fisch::mf_rosetinted:

 

Ja mam fotku! :roftl::roftl: Cvakla som ju iba nahodou ako pamiatku, ze sme tam stali a tak nejako som odfotila nielen Matku, ale aj ostatnych... (pockaj, tu mu donesiem: "Yo Mika, do you remember gig in Budapest? :sneaky2:" :roftl:

Link to comment
Share on other sites

Rozstřihnout napůl imaginárními nůžkami, které jste s sebou měly... :roftl: :roftl:

 

Barunka keby si videla ako sa tam o nu tie baby bili :roftl: A vreskotu ani nehovorim... Matka to spravne zhodnotila. "Ktovie, co si ti chalani mozu mysliet. Hodia nam slnecnicu a my sa tu o nu bijeme ako sialene.." (Tak nejak si to tusim povedala, ze Matka? :roftl: )

Link to comment
Share on other sites

Že? Taky znám hodně lidí, kteří to dělaj a kdykoliv teďka vidím někoho, jak to dělá, tak ve mě úplně trhne a začnu mu říkat, ať sleze a působím divně... ale buď. :mf_rosetinted:

 

Myslím, že to vypadá, že se pozitivní energie poměrně vyplácí podle posledních zpráv... i když ten proces bude asi dost dlouhej, myslím, že všechno nakonec dobře dopadne. :)

 

To ano...ale je naozaj mile aj to, ze si dali clenovia MFC tu namahu so zbierkou pre ten zachranny tim :wub2: Podla Mikovej reakcie na twitteri ju to naozaj potesilo :thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

Já bych spíš říkala "leadeři" .... pořád nevěřím, že to byl jeden člověk a ne skupinka :teehee:

 

No pokial je za jednym uctom viac ludi..tak maju smolu...nie zeby som chcela byt skodoradostna, ale pekne im vypalili rybnik. Ak som to spravne pochopila podla novych pravidiel, tak pojde len leader + ti, co nazbierali najviac bodov po nom... Cize len leader sam... :mf_rosetinted:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy