Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part III


Barunka

Recommended Posts

Wow, dala si si natom inak zalezat, pekne si to dotiahla do detailov :flowers2: Tak hadam to spravilo taky dojem, ze si tych par minut nasiel a video pozrel. Aj ked sa nijako nevyjadril (verim v to, ze si ta pamatal, zvlast po tej fotke ako si spominala ten transparent v Portugalsku) :mf_rosetinted:

 

edit: Prave objavene niekde na fore: citacia z clanku: (ked si uz tak spomenula ten list)

- Many want to come on this side? Do you have contact with fans here?

- I have much contact with people there, is one of the reasons why I wanted to go. About four years ago I receive e-mails and letters home. Have been definitely one of the most devoted fans around the world. I feel very fortunate to have fans in a place I've ever played. And playing with Scissor Sisters, because I'm a big fan.

 

Zaciname bombardovat Miku spravami a mailami? Mozno potom budeme aj my "devoted fans" a pride aj k nam :aah::roftl:

 

a o akej krajine je rec?

Vsak ja by som mu aj pisala, ale nedal mi adresu. A e-mail ??? to niekto ma aj jeho e-mail ???? Boze, kedy sa tam my dopracujeme......

Link to comment
Share on other sites

:blink: To sa ti to az tak paci??? No uprimne som prekvapena... :blink:

Ten sacok nema ziaden podton. Slo len o to, aby to nebolo take jednotvarne :naughty:

Ak si to chces dat na tricko, tak ti to zoskenujem, toto je len odfotene mobilom, cize kvalita je dost biedna :wink2:

 

ok -supis! A napisem si pod to CZ & SK fanclub:naughty:

Link to comment
Share on other sites

:thumb_yello: Tak se to musí! Já ho mám taky tak napůl ...napůl bohužel proto, že se u toho musím i učit :( ale nenechám si tu atmosféru tím poničit, poslouchám za sebou LICM, TBWKTM a tak dále, postupně za sebou a nechávám se unášet.... při pohledu na nástěnku mi došlo, že včera to byly přesně 3 roky, co jsem Maestra viděla poprvé naživo... :blush-anim-cl:

 

Zdá se to být neuvěřitelně dlouho - "tři roky" .. :shocked:

 

Jak "mikuješ" ty? :):wub2:

 

Dievcata, to vam celkom zavidim, ze si uzivate Miku uz tak dlho.... Mne je teraz luto vsetkych tych zmeskanych koncertov....

Ale nevadi. V poslednych tyzdnoch som to celkom slusne dobehla, ved som bola 2x BG:wub2:

Link to comment
Share on other sites

Učit? V sobotu večer? :shocked:

 

Já už mám za sebou obě cd, teď si pouštím jedno video za druhým :mf_lustslow:

Já si zrovna před chvílí říkala, že mi přijde, jako bych Miku "znala" a byla v mfc už roky, a přitom to není ani půl roku...:teehee:

 

Ze? Ja mam tiez pocit, ze sme stari znami...:naughty:

Link to comment
Share on other sites

Bohužel. :boxed: Je to humus, ale nedá se nic jinýho dělat, je toho strašně moc.... nějakým záhadným způsobem si teď všichni vymysleli, že je skvělý nápad začít psát celou sérii testů! :mf_rosetinted:

 

Jeee... videa :wub2: Ty už jsem dlouho neviděla! To bych se taky měla mrknout :-)) I když jsem na dnešek spala jen dvě a půl hodiny (oslava u kamarádky :naughty: ), tak se pomalu asi budu muset přesunout do postele... ale ty videa ještě stihnu. :-) Tak přemýšlím, který video se mi asi tak líbí nejvíc.... přemýšlím, jestli to vůbec jde určit :shocked: Máš ty nějaký oblíbený? :wink2:

 

Mně právě taky přijde, že tu jsi prostě skoro "od nepaměti" a přitom je to fakt chvilku.... zkrátka jsi sem zapadla úplně jako nic :-)) a jak je člověk v tom víru fanouškovství, tak má pocit, že toho zpěváka přece zná tak dobře, to nemůže být teprve půl roku co ho znám... a fakt že jo!

 

Presne!:roftl:

Link to comment
Share on other sites

Právě se dívám na interwiev ve fr televizi když vyšel TBWKTM, ten je tam prostě tak sladkej!!! :wub2::wub2::wub2:

Nejlepší je místo, kde se ho ptali na sexuální tajemství Madonny :aah:

 

A o kus dál mu kouzelník předváděl trik s kartama a chtě po Mikovi aby je zamíchal: "to já dělám rád, jsem se to naučil..." a začne míchat a karty se mu rozlítnou po stole :roftl:

 

- 6:10

 

On je neskutocny!!!! Mojim snom je postrapatit tie jeho vlasy:wub2:

A ten jeho smiech:roftl:

Boooooze, co som to zas pozerala, opat budem v depke:mf_rosetinted:

Link to comment
Share on other sites

Ano, facebook som zrusila. Sice len docasne, ale koli tomu, ze ma otravovalo dost ludi. Tykalo sa to hlavne mojich spoluziakov z vysky, stale otravovali s nejakymi vecami co sa tyka bakalarky, alebo aj koli poznamkam z minuleho semestra. Poniektori totiz neporobili skusky. Nie ze by som bola nejaka mrcha, ale myslim, ze je predsa len trocha drze napisat mi spravy, ci by som im nemohla poslat moju vypracovanu odborne zameranu temu z anglictinu (a pod.), ked predtym rok sme sa ledva pozdravili a pokym oni si uzivali uz leto (proste si povedali, sak co, prenesieme jednu, dve skusky do dalsieho roka) a my ostatni sme sa dreli so skuskami...:blink:

Sem tam, ale nakuknem co sa deje :)

 

Jasne, kasli na nich - ine je nasepkat spoluziakovi pred tabulou a ine je na drzovku si vypytat opisat nejaku vypracovanu temu - to nie je materska skolka, nech sa len deti snazia, ked chceli studovat:blink:

Link to comment
Share on other sites

Ahooj Barunka, nejako si sa rozpisala :wink2: (mienene v dobrom slova zmysle :thumb_yello:)

 

Grafoman je zpátky ve starých kolejích, návycích a závislostech.... :wub2::das::woot_jump: ... Jsem ráda, že je to pořád vnímáno dobře! :fisch::wink2:

Link to comment
Share on other sites

Ked uz spominas Johna, minule som ho nasla na facebooku. (Keby sme chceli vytvorit nejake konexie... :das::naughty: Sice neverim, ze by odpovedal na friend request :roftl: )

 

Ale co :shocked::naughty: Dobře ty! :thumb_yello: Koneckonců proč ne, já jsem přesvědčená, že jistý profil Miky na facebooku je taky jeho opravdovej, ono se na facebooku takhle šikovně "schovává" hodně lidí :wink2: ... Já ani nevím, jak se John jmenuje příjmením :teehee:

 

Tak ale zase... nikdy nevíš, dokud to nezkusíš :teehee:

Link to comment
Share on other sites

No koncertu sa dockame...ale asi nie u nas :dunno:ach jaj, ja a ten moj neprekonatelny optimizmus :aah:

 

Nejsi v tom sama :naughty: I když věřím, že když se Beatka přimluví na meet & greet, tak začne organizovat, my se pak přidáme a ono z toho nakonec určitě něco bude :das::fisch:

 

... Dobře, to je asi moc velká míra wishful thinking, ale snít je snad (hlavně tady :wink2: ) povoleno :)

Link to comment
Share on other sites

To je pravda..hm...

Ked uz sa vraciame k narodeninam, Beatka nebol medzi tymito vecami aj nas balicek? :teehee:

 

Teda, ten se tváří nějak zamyšleně.... nevím, jestli dumá nad něčím jiným, nebo mu to obočí tak nadzvedl ten dárek... kdoví co tam bylo... každopádně povedená fotka :thumb_yello: A ty dárky teda ale vypadají až moc naaranžovaně :teehee:

Link to comment
Share on other sites

Dneska se mi zdálo o Mikovi :mf_lustslow::wub2:

Byl to koncert, a já byla s NÍM na podiu - ne jako BG nebo LG, prostě s ním... a povídali jsme si... a pak jsme byli na nějaké večeři kde byla strašná spousta lidí, a on seděl daleko a já čekala až se k němu dostanu, ale probudila jsem se :lmfao:

A přesně si pamatuju, že jsem si během toho snu říkala "doufám, že se mi to jenom nezdá... ale ne, to je moc opravdový než aby to byl sen :naughty:

Link to comment
Share on other sites

Ja si myslim, ze ano... najblizsie sa ho to spytam.... V tom Cagliari fakt vela darcekov nedostal a ten nas si drzal v aute na kolenach....

A jedna Francuzska, s ktorou som sa zoznamila v Portugalsku, mi hovorila, ze "hovoril", ze cita vsetky listy a pozera si vsetky darceky. Ja si myslim, ze zvedavost mu nedala - ked uz mal raz to CD z tou uzasnou obalkou v ruke - musel si ho strcit do pocitaca! Ja osobne by som neodolala....

 

Wow, tak to potom si to video asi vazne pozrel :shocked: Kazdopadne mozno bol len lenivy nieco odpisat (alebo sa bal, ze tu rozsirime pripadnu odpoved :roftl: )

Link to comment
Share on other sites

Jasne, predame byt auto aj bicykel a korcule:roftl:

moji priatelia tiez mali dilemu, ci sa mi na narodky poskladaju na novu chladnicku, ktoru surne potrebujem - alebo na osobne video od Miku - ktore tiez surne potrebujem:roftl:

kedze sa blizi zima, vyhral to Mika. A potraviny budem uskladnovat na vonkajsej okennej parapete:roftl:

....(a zasa sme pri tej parapete.... ale ja byvam na 1. poschodi....)

 

Fiha :roftl: Tak to vidim, ze sa tu zacina prejavovat setrenie.. Najprv Matka planuje predat byt, ty si sa vzdala chladnicky... Hmm....a co ja? Predam svoj vysokoskolsky diplom? :roftl::roftl: (pre tych, ktori by nevedeli, na nasej univerzite ziskalo par jedincou diplomy inak ako studiom :aah::boxed: )

Link to comment
Share on other sites

Vsak ja si svacnem nejake ukludnujuce pripravky pred tym :-)

 

A viete co som sa rozhodla? Ze sa musim naucit hrat na fujare a zahram Mikovi. Fujaru este urcite nikdy v zivote nevidel (teda, prekvapilo by ma to, keby ano) a ako hudobnik to urcite oceni.

Len mam taky problemik - neviem, kdetu v BXL najdem ucitela :roftl:

 

Hej, to kedysi ked bol na Slovensku princ Charles na navsteve ten ju aj vyskusal a bol nou ocareny :roftl: Mozes skusit, co ty vies? Mozno by ta potom aj najal do buduceho turne, ako noveho hudobnika do kapely :das::naughty:

Link to comment
Share on other sites

a o akej krajine je rec?

Vsak ja by som mu aj pisala, ale nedal mi adresu. A e-mail ??? to niekto ma aj jeho e-mail ???? Boze, kedy sa tam my dopracujeme......

 

To bolo jeho vyjadrenie pre South American Festivals... A dodal, ze ho bavi navstevovat nove krajiny, pretoze nikdy nevie co moze od publika ocakavat... Tak snad raz ... :mf_rosetinted:

No, ale adresu mame, nie? Mari sa mi, ze ked som sa sem prihlasila, niekde som ju tu videla. :blink: (otazne je, ci bola pravdiva, ale asi hej, ked v jednom interview prehlasil, ze mu ludia chodili spavat na rohozku :shocked: )

Link to comment
Share on other sites

Ale co :shocked::naughty: Dobře ty! :thumb_yello: Koneckonců proč ne, já jsem přesvědčená, že jistý profil Miky na facebooku je taky jeho opravdovej, ono se na facebooku takhle šikovně "schovává" hodně lidí :wink2: ... Já ani nevím, jak se John jmenuje příjmením :teehee:

 

Tak ale zase... nikdy nevíš, dokud to nezkusíš :teehee:

 

Tak to urcite je. Ved teraz je facebook taka samozrejmost ako mat mobil :blink:

Poslem schvalne request? :teehee: (ale nie srandujem :roftl::roftl:)

Link to comment
Share on other sites

Dneska se mi zdálo o Mikovi :mf_lustslow::wub2:

Byl to koncert, a já byla s NÍM na podiu - ne jako BG nebo LG, prostě s ním... a povídali jsme si... a pak jsme byli na nějaké večeři kde byla strašná spousta lidí, a on seděl daleko a já čekala až se k němu dostanu, ale probudila jsem se :lmfao:

A přesně si pamatuju, že jsem si během toho snu říkala "doufám, že se mi to jenom nezdá... ale ne, to je moc opravdový než aby to byl sen :naughty:

 

Jee a ty mas ake pekne sny (narozdiel od mojich trochu divnych :blink::roftl:) Aspon si si uzila tu veceru? :teehee:

Link to comment
Share on other sites

Děvčata, jak to vidíte, myslíte, že se nám povede nějakej ten srazík před Vánocema? Já budu v čechách 12-20.12 a už pomalu musím plánovat...:wink2:

 

Za mna musim povedat, ze 15.12. (a asi aj 18.12, neviem ci bude nakoniec tento termin potvrdeny) mam skusky...

Link to comment
Share on other sites

Právě jsem si poprvé pustila dvd parc des princes, a mám pocit, že to na mě působí, asi jako bych snědla hrst extáze :mf_lustslow:

(např. mě napadlo, že bych šla s Mikou ráda na diskotéku :das:)

 

Taky si začínám říkat, že snad ani nestojím o koncert v Čechách - mám pocit, že si ho radši užiju někde, kde ho fakt znaj a stojí o něj, takže je tam báječná atmosféra - bojím se, že i kdyby byl koncert třeba v Praze, tak by to bylo takové rozpačité - většina lidí by neznala texty... takový to "jo Mika, toho jsem jednou slyšela v rádiu, no můžem tam zkusit zajít.." :blink:

Říkám si, že když už se konečně dostanu na opravdovej koncert, tak to chci se vším všudy! :wink2::mf_rosetinted::wub2:

a samozřejmě v první řadě :blush-anim-cl:

Link to comment
Share on other sites

Děvčata, jak to vidíte, myslíte, že se nám povede nějakej ten srazík před Vánocema? Já budu v čechách 12-20.12 a už pomalu musím plánovat...:wink2:

 

Uf, že já si neměla čas tohohle všimnout dřív.... ale prostě úplně to volá po tom, aby se něco uspořádalo! :thumb_yello: Mně ty naše srazy tak chybí!! Já si čas najdu úplně kdykoliv, akorát ty jsi tu od neděle 12. do pondělí 20., jo... no tak to úplně volá po tom víkendu 18.-19. někdy :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy