Jump to content

annabelle

Members
  • Posts

    7,150
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by annabelle

  1. E i meni je jako drago što ste ga upoznale i što ste se tako lepo provele!!:D Baš super!! Sad sam upravo čitala vaše reportaže i jako se mi sviđajo.:) Sledeci gig-EXIT??:) Onda se vidimo tamo, ja isto dolazim, mada sam prvo mislila da necu moci doci, ali...moram, haha. Ah, taj Mika.*wub* :D

  2. Hej!

    Jesmo...posle koncerta, potpisao mi je SFS knjigu i sviđao se mu moj poklon. Ne mogu da ti kažem kako sam sretna. :D Bilo je predivno!! :D

     

    A kako je bilo na tvom gigu??

  3. Heeeeeeeej!

    Te lepo čut po dolgem času! :D In ja se čist strinjam glede sončka, isto delujem na sončne celice, se mi zdi, da kr oživim pa dobim dodatn zagon. Tak da yay za sonček in naj ga bo čim več pa naj bo čim bolj toplo, vroče...pač poletje naj že bo! :D

     

    No upam da ti uspe prit na Miko. Bi blo res kul, če gremo skupaj oz. če se vidimo tam. Drugač pa tud men malo zmanjkuje časa te mesece-fax, pa mal hodim staršem pomagat, pa mal še moram živet, pol pa kr hitro sfali časa za virtualo.:P

     

    Drugač pa sem ok, nardila en hud izpit tale teden, pa sonček je skozi pri nas, tak da...:D Pa ti, kak kaj?

     

    Uživaaaaaaaaj!

  4. Ah, stikov pa res ne boma zgubli! :D

     

    Jap, bomo združle prijetno s koristnim oz. prijetno s prijetnim, haha- Dunaj+Mika+Mika fani....aaaaa, kak bo noro super! :D Can't wait! :D A res misliš, da ti ne bo zneslo? Pa ne noooooo! :( Mora ti! A to s koncerti. net se ti zdi predrago? Daj če poznaš slovenski forum diva.si pridi tja, pa poišči v celebrity gossip temo od Mike (sem jo jaz odprla :P), boš vidla, da gre kr nekaj punc pa vprašaj, če gre katera z avtom, pa če se ji lahko pridružiš al pa kaj. Bi blo fajn, da greš. Res bi bla vesela, da grema skupaj! :)

     

    No, me veseli, da si se privadla na šolo pa da ti je fajn zdaj. Pa sem vidla na FB da si tud zaljubljena. Lepo, lepo. Prav tak! :)

     

    Fajn bodi

  5. Hejla!

    Ja res se obupno dolgo nisma čuli, moja krivda. Sori.

    Srečno pa zdravo NL tudi tebi. Upam da bo eno od najlepših do zdaj.:)

     

    Za koncert je pa tak-verjetno tak veš, da me prespimo na Dunaju oz. tam ostanemo kr nekaj časa. Če ti drugače ne znese, kr idi s koncerti.net pa se potem tam gori dobimo. Je ena od možnosti. Je pa res, da ne vem kak bo glede vrste pred vrati pol, ko bomo me najverjetneje že zgodaj zjutraj tam stale. Jap, mal smo obsedene, saj veš.:P

    Kolk pa sploh stane vlka? Mislim da okoli 50 al 60€, ne? Povratna karta.

     

    Pa drugače, kak kaj? kaj novega? Upam da je vse ok in da si doživela prijeten skok v 2010.

  6. Z vlakom ja, ti se kr daj zmenit doma, pa upam, da fajn zrihtaš+nabaviš karto, pa da gremo marca skup uživat.:D :D

    Kak se ti pa dopade nov CD? Men je fuuuuuuuuuul dober, prvo sem sicer res rabla kaki dan, haha, da sem se navadla na malo 'nove' zvoke, ampak mi je zdaj čist pod kožo zlezel. Blame it on the girls, I see you, Dr John, Good Gone Girl, Touches you, By the time...pa Rain (čeprav mi na začetku ni bla všeč sploh) so mi med najljubšimi. Ne morem se jih naposlušat. Lover boy mi je bolj všeč v tisti demo verziji kot pa v tej na cedeju, v glavnem celi cd mi je za desetko.:D Pa tebi?

    Ah, ne se dat. Saj boš vidla, da SŠ sploh ni tak slaba.;) Zdaj je začetek, pa vse novo, ampak se boš hitro navadla.

    Evo, sem te že dodala k prijateljem.;) Tak da se še na fb vidima.:)

    Uživaj v počitnicah!!

  7. Wow, I bet that news made you very happy.:thumb_yello:Have you ever seen Mika before or will this be the first time? I'm sure you'll have a blast.:biggrin2:

    Yup, I agree...MFC is a great place but I wish I had more time for it.

  8. Hej! Ja, kr malo časa ostane za ta forum, maš prav...kaj češ, resnično življenje kliče.:naughty:

     

    Gremoooooooo pol! A veš, kolk nas že gre, eno malo morje. Pa kart ne rabiš naročat pa drago plačevat poštnine...lahko jih kupiš v LJ, v poslovalnici Eventima ali pa v MB v Europarku.:biggrin2:Jaz jo že mam, gre pa nas res dosti. Še 2 punci iz Srbije bota šli. Pa en cel kup iz SLO. Mislim, da nas bo več kot pa tistih iz Avstrije, haha.:roftl:

    Ma šola bo že počakala tisti teden, dva.:wink2:Važno, da se boš malo fajn mela pa ustvarjala lepe spomine.:biggrin2:

     

    Kaj, a je tak hudo v SŠ? Upam, da ni. Če pa je, pa da bo čim prej boljše.:thumb_yello:

     

    ps: a ti si na facebook-u?

     

    Čau

  9. Hey! Nice to meet you too.:original: Have fun!

  10. Eh, saj mi je kr nerodno, da ti tak pozno pišem...mislim, več kot 1 mesec sem rabla, da odpišem...katastrofa, no.:doh: Samo zadnje čase sem bla res malo na tem forumu pa nasploh na tem svetu, lol, sem mela malo krize na faxu pa sem bla čist nekje drugje.:/ No ja, bo že. Reči mi, kak si?

    Kak je SŠ? Pogrešaš počitnice?

    A si vidla, ko je M napovedal novo turo?? Na DUNAJ PRIDE!! Čist noro, to je par urc vožnje od nas samo, z vlakom okoli 4! Pa povratna karta iz MB pride 56€, tole sigurno grem. V lastni režiji, ker hočem po koncertu ostat. Če bo vse po sreči-torej, če še bo ostala kaka karta in če bom mela kaj denarja za pot, grem pa še v Munchen al pa v Milano. Pa ti?? Lahko bi šli skupaj, če želiš. :D Joooj, jaz komaj čakam, samo zdaj me nekaj zafrkava njihova spletna stran pa ne morem kart naročit.

    Uživaj pa se čujema!!

  11. Hej!

    Čuli se že res nisma celo večnost. Kak si kaj? Kaj novega? Uživaš počitnice? Bla kje? Jaz sem že nazaj pred knjigami, kak se mi da...ne.

    Ja v Mika svetu se na vlko dogaja zadnje čase, nov cd, nov video, novo vseee...kot v starih dobrih časih, samo škoda, da ga še nimam tolko kot sem ga 07 mela, lol. Časa namreč.:naughty:

    Ja al ga obdrži al pa mogoče vprašaj, če bi ga katera od teh punc v našem ex-yu threadu mela, ker je v Srbiji to težko dobit, mogoče ga po mela katera.;) Nazaj pa ga ne vračaj, če ga ne zahtevajo.:bleh: Ga sigurno ne bojo pogrešali.:naughty:

     

    Lepo bodi pa se slišima!!

  12. Bila sam...ali nisam videla ovog PMa.

  13. hej!

    sem naročila prek mikasound.com jap, dobila pa sam kaki teden, dva po uradni izdaji.:wink2: ti ne bo žal.:boing:

    no, lepo uživaj počitnice, pa če se odločiš za green daye mi javi, da grema skup.

    čau

  14. evo, saj sem kr vedla, da sem nekaj pozabla odgovorit :doh:

    ma ne vem, brandon je tak prikupno lep, no, tak sramežljiv dečko zgleda, haha, celi lubek je, zakaj pri nas takih ne delajo?:bleh:

    kot drugo pa-na green day-e grem 6. 11., na dunaju so, grem pa prek koncerti. net, majo za 125€ s karto in prevozom, komaj čakam :D

  15. hej!

    men je že prav nerodno, no...da mora vedno tolkooooo časa minit, da ti odpišem, shame on me, res no. :lol3: kak si kaj? upam da uživaš počitnice 100/h, da si brez vseh skrbi in da si fajn zrihtala s srednjo šolo. :)

    u, a maš kake slikice s killersov? jaz nisem mela fotoaparata, sam blackberry-ja, pa ne morem slikic dol spravit, ker me nekaj jezi...za znoret :bleh:

    sem dobla svojo omejeno izdajo songs for sorrow, yay, super je, knjigica je nora! lepe slikice, razen enih par, zlo mal, da mi niso všeč, ostale so pa res-da se prav pomiriš zravn pa da zapadeš v en drug svet :original: pa pesmice so kul, vse v glavnem a ok, razen tega, da se tale mika nikakor ne spomni, da bi blo kulj, če bi prišel v naše kraje al pa kam bliže našim krajim...recimo...graz, dunaj,...:fisch: bi blo super, ha? mogoče pa bo, zdaj jeseni, pol tak grema skupaj, važi? :bleh:

    nič, uživaj, lepo bodi pa se čujema

  16. Heeeeeeeeeej!

    Kako kaj?

    Mater zdaj pa ti že reeeeeeeeeeeeeeees dolgo nisem nič pisala. Kak kaj življenje? Že uživaš počitnice? Al se še (m)učiš kaj? Upam da ne.

    Jaz zdaj od kar je M začel s koncerti sploh ne sledim več prav, ker enostavno ne morem več brat, kak se majo eni lepo pa kak uživajo...enostavno mi je prišlo vrh glave. Ne da bi bla njim fauš al pa kaj, sploh ne, samo bad mi je, da meni nikol ne rata da bi tak uživala, haha. :D

    A si bla slučajno na Killersih v nedeljo? Kak je blo fajn!! Pa Brandon je čist preveč srček, omg, kak je ta človek tak simpatično-nerodno lep. Božanski! Samo men se je zdelo, da je koncert čist preveč kratek oz. mi je res nenormalno hitro minil, se mi je zdelo, da se še prav začelo ni, pa jih že ni blo več na odru.:) Dobri so fantje, nimaš kaj, bobnar pa mi je taka faca!!

    Zdaj pa grem na Green Day-e na Dunaj oktobra. Če že M noče prit kam k nam v bližino, haha.

     

    Nič, fajn bodi pa se čujema!

    Uživaj!

  17. Hej!

    Samo da ti povem nekaj, sem zadnjič čist pozabla pa spregledala to...daj, če ma kdo od tvojih kartico (kreditno) Visa, Maestro, MasterCard, naj ti jo posodijo pa naroči tale EP preko nove spletne strani, ker to bo v omejeni izdaji (10.000kopij bo samo) in prodajalo se bo sam prek neta in v enih 2 trgovinah, ki jih v SLO ni. In dvomim, da jih bo Muller lahko naročil. :S No, nisem ziher, ampak tam je pre-order pa mislim, da je tam boljše, da naročiš, če le maš možnost.:wink2:

  18. Hej!

    Ti samo na hitrico odgovorim.;)

    E boga, to pa res smola, da tak pride vse naenkrat.:( Kaj pa mogoče Berlin? Samo ta je kr daleč, ne...pa cene so drage-in letalske in za vlak. Katastrofa, kaj naj rečem. Sem danes šla skozi isto, sem bla kr žalostna pa razočarana malo, ko sem vidla kak 'butasto' so razporejeni roki pa v katerih krajih. A ne bi bil kak Dunaj, Beograd, Zagreb super?? Ljubljana pa sploh, haha...ampak kaj češ, očitno nimamo ravno sreče.:/ Pa sam junij je čist mim-jaz recimo mam same izpite, pol pa tak veš kak to zgleda.

    A tvoj ata bo takrat praznoval rd? Ali bo imel zabavo kdaj drugič? Potem bi jim mogoče doma lahko kaj omenla?:wink2:

    Prav bad vse skup...sem mela isto dost upanja za te koncerte.

    Eh to z lady gaga je hec, ker so ju 1x slikali skup, ko sta šla na večerjo pa ona je rekla, da bi rada z njim sodelovala, pol pa kr je eni ful ne marajo, drugi pa ful, se hecajo da sta kao par, pa da se bota poročila.:D Pa da je to ta vlka novica, ki naj bi jo danes sporočil.

    Nič, lepo bodi pa uživaj! Pa upajma, da bojo dali še kake dodatne roke in v kakih mestih bližje nam.:fisch:

    papa

  19. samo ideš u ovaj thread i kažeš da bi željela biti ''in'' :)

  20. Hej Vedrana!

    Samo da te pitam nešto-ti si se već javila u ovom threadu za Mikin b*day? Ili da ja šaljem Avoci PM i da joj kažem da ćemo nešto malo napraviti o našom threadu?:D

  21. Hej!

    Jap, malo sem šla na obisk v Španijo, haha. Men je Španija najljubša država, obožujem jo!!:wub2:Samo upam, da v taki obliki, kot sem bla zdaj, nikol več ne bom rabla potovat, ker to smo šli z busom in z eno skupino neznancev, predvsem starih ljudi in to vse skupaj je samo ena velika katastrofa.:naughty:Fasala sem vnetje ledvic in mehurja (mrzlo na busu), pa skoraj tudi živčni zlom (krivda gre vsem preostalim ljudem, jebat ga, jaz se pač težko prilagodim, sploh pa me nervira, ko bi folk sam nakupoval pa kupoval, jaz bi raj mal uživala v samem kraju).

    Bli smo pa Barcelona in Lloret de mar...no, tu smo spali, pol pa meli raznorazne oglede, itd. Najbolj me je navdušil teatro-museu de Dali (za dol past, res, to si MORAŠ it ogledat), pa tud stadion je vreden ogleda. ;)

    Kam pa te vleče v Španijo?? Je res ful lepa, jaz ti lahko iz izkušenj priporočim jug Španije, Granada je prekrasna. Še zdaj se mi zdi, da so bli tisti 4 tedni, ko sem bla tam, najlepši in najboljši tedni mojega življenja.

     

    Nisi edina! Men se je kr mešalo od užitkov, ko sem brala njihove reportaže, gledala slikice in video. Meow! Jaz bi tudi. Saj zdaj mislim, da bo mel "normalno" turo, da ne bo več teh kao seckret nastopov, ker to bi znalo bit malo neugodno za nas...namreč, dvomim, da bi kaj takega organiziral pri nas, v kratkem organizirat (v kakem dnevu) pot je pa tud težko (sploh če maš omejen budget, če se to zgodi sredi izpitnega obdobja, če ne voziš,...).:mf_rosetinted::naughty:

     

    Eh faks. Zdaj se ravno (m)učim. Bomo vidli, če bo tole (m)učenje melo kake pozitivne učinke.:naughty:Upajmo da ja. Ah, sem prepričana, da ti bo uspelo prit na željeno gimnazijo, boš vidla.:wink2:

     

    Nič, fajn bodi, uživaj pa upajma, da nas Mika kmalu razveseli z datumi za koncerte pa da gremo in doživimo en meet&greet.

    papa

  22. Mancaaaaaaaaaaaa!!

     

    Prvo en biiiiiiiiiiiiiiiiiig sorry da ti taaaaaaaaaaaaaaaaaaak dolgo nisem odpisala, samo se dogaja na veliko. Žal nič kaj preveč lepega, ampak tudi kaj slabega ne, no...mam se ogromno za učit, pa bla sem še v Španiji, pol pa saj veš kak je. :D Sploh do računalnika ne morem prav prit.

    Kak si kaj? Kaj se kaj dogaja?

    A si vidla...da bo mel Mika v LAju brezplačen koncert? Danes bojo delili zapestnice, jutri bo pa koncert. Ahhhhhhhh da bi zdaj lahko bla tam!! /emoticons/converted_wink4.gif" alt=";)" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="16" height="16" />

    Nič, grem zdaj dalje malo pred knjige, bleh. Kak mi ni...

     

    Lepo bodi pa uživaj!!

    Pa res sori da se tak dolgo nisem nič oglasla.

    Papa

  23. Hej!

    A si vidla nov blog?? http://www.mikasounds.com/uk.php Poleti bo mel koncerte...akustične. Joj kak bi šla!! Seveda ga ne bo v SLO, ampak saj nam je Italija dovolj blizu.:bleh: Da bi mi le ratalo karte dobit pa da ne bi mela kakega izpita takrat.:mf_rosetinted:

    Psa..hja, če foter ful komplicira, pravi da je to samo dodatna obveza, in bla-bla. Pa kdo bo skrbel zanjega, če jaz grem kam pa to, pa da nam že mačke dovolj svinjarije nardijo, itd,... Jaz pa si tak želim eno malo kepico!:wub2:Vem kake obveznosti pridejo z njo, zato bi tud jaz rada, če bi blo možno, nabavla psa 1x poleti, ko bi mela fraj pa se ne bi rabla ful nekaj učit, da bi mela časa dovolj, da ga navadim na vse...saj tisti prvi mesec je pomoje najpomembnejši. Pa še v šolo bi ga peljala...Samo kaj ko je odgovor vedno ne.:(

    Mačke pa čist odvisno...ene so ful carte, druge niti malo. Moji 2 ful nista, razen seveda, ko njima paše. Je pa bil moj stari muc pravi cartavček. Jaz sem se učila, on mi pa je ves čas sedel na krilu pa ful predel zraven.

    Men še zdaj ni uspelo v kino prit.:blink:Sem pa prebrala knjigo. Heh, očitno sem tvoji mami po tem podobna, jaz sem tud pravi knjižni molj, samo brala pa brala bi. To mi je res v užitek in v tem se ful sprostim...no nazaj k filmu. Kaki je? Sicer upam, da ga bom že sama uspela videt, preden mi odgovoriš, hehe. Rob je pa men reeeeeeeees lep! Visoki, postaven, s super razmrdano čupico.:naughty:

    No, saj tud če nisi šla na viktorje, nisi dost zamudla. Jaz sem gledala ''rdečo preprogo'' (če jo lahko tak imenuješ)-kr nekaj, nič mi ni blo prav všeč.:thumbdown:Oddaje same pa tak nisem gledala.

    Škoda zaradi koncerta, samo saj še jih boš mela možnost kdaj videt. A greš na BFM v Križanke? Maja so enkrat.

    Nič, fajn bodi pa uživaj

  24. Hej!

    Kako kaj??

    Mhm, Mika je božanski! Še vedno me prav 'pretrese' vedno, ko ga vidim, prav tak mi malo sapo vzame. Saj vem, da je noro, ampak je res taaaaaaak lep, prav nečloveško že. V živo je še lepši.:D Najpomembnejše pa je, da tak lepo poje, pa da majo njegove pesmi eno sposbnost, da ti takoj dvignejo razpoloženje,...aaaa, jaz rabim, jaz hočem nov CD!!:punk:

    Saj baje, da se pri psih že od malega vidi kakšni bojo karakterno, eni so full borci, eni radovedneži, eni prvaki,...saj pri mačkah isto...recimo naša Kajli je bla full bojevka, se ji je vidlo, da je hotla živet.:) Je pa res pravi srček ta vaš kuži! Kak si jaz želim, da bi dobila psa, samo doma pravijo samo ne, ne, ne! Ker baje, da bo bogve kaj bo, ko bom diplomirala, itd. Jaz pa si ga res želim. Eh, bo že.

    Filma si še nisem pogledala, berem pa knjigo zdaj. Ti si jo prebrala? Mi pa gre bolj počasi, ker se mam za učit ogromno, pa mam čas zvečer samo v bistvu. Mislila sem pa it jutri, upam, da mi rata, men je R-Pattz res tak dober! Njami!

    O, tebi pa dogaja na polno! Saj prav tak!:thumb_yello:Keep it up. Pa če greš na viktorje, mi povej kako backstage report.:D

     

    Nič, lepo bodi pa uživaj še naprej!!

  25. Hey!

    How are you? Enjoying the last days of your holidays? I had no idea you were having them now. Wow, I could use them too, haha.

    Just to let you know- I found my wallet. It was in my coat's pocket. I was so happy to find it.:biggrin2:

    Oh my freakin' uni...sometimes I hate it so much that it hurts.:blink: Right now I'm studying for this really big exam, and I'm losing my nerves and sanity.:thumbdown:

    So if I understand right you're starting the last year of highschool? Don't worry about it. It's not that bad...for as long as you go study something you like. That's the most important thing. (just don't do the same mistake as I did:wink2:). Anyways, I didn't feel homesick cuz I study in my hometown and I live at home.

     

    Have lots of fun and enjoy those last days of 'freedom' to the fullest.:punk:

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy