Jump to content

pozna

Members
  • Posts

    229
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pozna

  1. Heej :)

     

    Oprosti ker se že tako dolgo časa nismo slišale. Tale obdobje je bilo oddih od mike, ker sem vedela da nebom mogla it na koncert in je biu to nekako edini način, da sem na to čim manj mislila. Kar pa ni opravičilo da se tako dolgo nisva slišale. Oprosti.

     

    Kako si kej? Fax gre?

    Sm vidla slike iz koncerta na facebook-u! Joj kako vam noro zavidam! Očitno ste se mele zelo fajn. Kakšen je bil šov? Je mika še tako luškan? :)

    Sem vidla da bo nastopal na Exitu. Boš šla? Joj, letos je čisto preveč dobrih koncertov in festivalov. Pa vsi so tako dragi...

     

    Nič, uživaaaaj!

    Manca :)

  2. Hejla :)

     

    Končno mal sončka uzuni :) Očitno delujem na sončne celice, ker mam na take dni tok energije. Pa še počitnce so. Kako si kej?

    Iščem mal možnosti in z veseljem pridem pogledat mal na tale forum :). Hvala. Ti še sporočim, če mi kej rata. Upam, da. Koncerti.net so dozdej najbolša rešitev. Mogoče bom pa na koncu res šla.

    Jst sm čist out zdej z tem dogajanjem okol Mike. Čist premalo časa. Delam + šola, pa seveda prijatelji... Kako pa ti kej slediš? Mam občutek, da ti gre kar dobro.

     

    Uživej! Manca

  3. Sej je ok, važno da ne izgubive stikov :)

    O fajn, to je res dobra priložnost da si zravn ogledaš tudi Dunaj. Jst mam pa kr občutek, da mi tale koncert ni usojen. Ah, bo že. Upam, da mi bo pa kasnej ratal. Haha že zjutraj? O, kok se boste mele fajn! :) Nism prepričana za ceno karte, ker se ne znajdem najbolš v temle voznem redu. Tm okoli 60 eur.

    Ja zdej mi je že bolj prijetno na novi šoli, sem se počasi privadla. Drugače sem pa super, ti?

     

    Uživej! Manca

  4. hejla :)

    Prvo: Srečno in zdravo novo leto 2010! Naj se ti uresniči use kar si želiš!

    Dolgo se že nisva slišale! Kako si kej?

    Še zdaj nisem kupila karte za mikatov koncert. Mam problem z prevozom. Sej mi doma dovolijo na vlak ali avtobus (samo) samo imam pri obeh spet problem. Tale možnost z vlakom je malce predraga, če bi šla z avtobusom (koncerti.net) pa je problem v tem, da bi šla sama. Nobenga ne najdem, ki bi šel z mano. Kako to, da si se ti odločila za vlak? Mam pa res željo it.

    Kako ti gre kaj faks? Upam da dobr :)

    Uživej!

    Manca

  5. Heej :D

    Trenutno se z starši dogovarjamo za dunaaj. Po vsej verjetnosti bom šla z vlakom ob spremstvu moje sestre :). Kako pa si si ti to splanirala? Boš prespala v hostlu? Jst imam samo en problem. Tri dni prej grem na šolsko ekskurzijo v Rim, potem pa bi morala takoj naslednje jutro na vlak. Poleg tega pa mojo mami moti to da bom imela izostanek v šoli. Krneki. Upam da mi rata tole uresničit :D

    Ja men je cd tut norooo ušeč! Kr nemorem se ga naposlušat. Najljubši komadi so mi: Tuches you, I see you, By the time. Nevem pa kako je tako zelo falil z komadom One foot boy. Bla sem zelo presenečena ker je komad čisto poamerikazeran :D. Poslušaj tisti ritem - kot bi poslušal nek hip hop komad. Hah nevem zakaj me je to tako ujezijo, mogoče zato ker je vedno bil tako izviren, ta komad pa je čisto njegovo nasprotje. Drugače pa je ta plata še bolša od prve! noro mi je ušeč.

    Haha vidm :)

    Uživeej!

  6. Heej!

    Ja valda! Takoj dones ko pridem domov se morm zmenit! To je za dunaj ane? Noro! Srčno upam da bom šla. To greste z vlakom?

    Haha ja šola lahko počaka!

    Uf srednja šola. Brezveze! Takoj bi šla nazaj v osnovno... No je pa res velik novih ljudi, več žuranja ampak hkrati tut več učenja :/

    Sm ja (Manca Ogrin). Ti?

     

    Uživeej!

  7. Heeej! Ne sikerej se, tut jst zlo malo časa njadem za mika forum. Na žalost.

    Ja sm jaaaaa! O noro! Dej probejve kej zrežirat! Ja jst tut 100% Dunaj, sam mam manjši problem, ker grem tri dni prej v Rim in se vrnem točno ta dan zgodaj zjutrej. Ah pa sej nima veze, šola bo že počakala :D

    Ja jst mam tut u mislih vlak al pa kej tazga. Ja lahko se zmenve pa greve skupej! :)

    Hah srčno upam da mi bo ratal iti vsaj na enega.

    Sm dokaj fajn, sam tale šola me ubija. Joj kok bi šla nazaj v osnovno!

    Čaao!

  8. Hejla!

    Oprosti, ker dolgo nismem odpisala. Veliko stvari se dogaja in nažalost ne najdem časa za internet.

    Letos sem pa res bila veliko na morju, en teden z prijatelji na hrvaški obali, en teden s starši potem pa še z prijateljicami na francoski azurni obali. Pa ti?

    Jaz sem že prednaročila nov mika cd. Pa ti?

    Srčno upam da ti v šoli gre. Že imaš pogoje? Držim pesti, če te čaka še kakšen izpit.

    Sem že ponudila ep na blogu. Misliš da sem naredila dobro ponudbo s tem, katera mi hitreje pošlje mejl? Mislim, da je čisto pravično in od sreče odvisno katera bo prva.

    Tudi ti uživaj!

    Manca

  9. Hejla!

    Kako si kej? Že dolgo nisva slišale :)

    Uživaš počitnice? Maš še kakšen izpit? Si šla kaj na počitnice?

    Toliko se vrti okoli mike, zaradi novega cedeja, da sploh ne sledim. Vse kar sem naredila je to da sem na koledar napisala kdaj izide nov cd, ker nimam časa. Pa ti?

    Veš kaj se mi je zgodilo. Prejela sem mika songs for sorow in čez tri dni so mi poslali še enega. Zaračunali so mi samo prvega. Kaj misliš da naj naredim z drugim epom? Nisem ga še odprla. Ali ga naj pošlem nazaj? Veš za katero osebo, ki si želi ta ep, pa ga še nima?

    Uživaj!

    Manca

  10. Heila!

    Samo par uprašanj mam. Jaz sem naročila ep preko Mikatove strani - očitno se ga še da dobiti. Kje si ga ti naročila? In ta uprašanje ki me muči že cel dan... koliko časa si čakala, da si ga dobila prek pošte?

    Hvala!

    Manca

  11. pozna

    Hey AnSo!

    Do you remember me?

    How are you?

    Are you still mika fan?

    Have fun!

  12. Hey! I really like this movie - The Boat That Rocked. I think that music is brilliant! I've allready downloaded the soundtracks. What do you think abaut this movie? Any fans here?
  13. Heila!

    Je že uredu, te čist štekam tut men se zgodi :)

    Ja kr uživam počitnce, pa ti?

    Ei nažalost sm mela tut jst samo mobitel samo so zelo zelo slabe slike. Ne vidi se nič samo žarometi. Oprosti.

    O faaaajn. Kok ti zavidam tale ep! Sej so že vse prodal ane? Jah jst se bom mogla zadovoljit z to verzijo ki je na internetu. Oh jst samo še sanjam o kkšnem koncertu od Mike. Mam kar občutek da bo dolgo trajal, da bo spet kje blizu imel koncert. Itak, bove šle skupaj! :D

    Hah takih fejst fantov očitno res ne delajo pri nas, če pa že so - so pa že oddani. Škoda ne?

    Ja sem vidla na internetu to ponudbo za Green Daye. Me zlo mika samo sem v dvomih zaradi tega, ker nevem če si res tako močno želim iti. Bolj me vleče, da bi šla 10.12. na Franz Ferdinanda v Graz. Hm bom še premislila.

    Ti tut uživeeej!

    Manca

  14. Heiiiiilaaaaa!

    Pa trenutno sm bolj slabo ampak hkrati okej.

    Dones sem mela zadnji dan šole - spričevala pa to, prejšni teden pa končni izlet pa valeta. V sredo pa vpis na Ledino, v četrtek zvem če sem sprejeta. Prav živčna sem :)

    Slabo sem zarad točno tega razloga, kot si ti napisala. Vseeeee bi dala za en tak koncert. A si ti potem naročila ep? Jaz se kar nemorem odločit.

    Takooo močno si želim, da nebi samo visela za internetom in gledala slike iz koncertov ampak da bi tudi doživela kaj takega. Poleg tega pa mi bi se mi prav prilegel kakšen koncert, zato ker sem vsa nesproščena zarad preteklih dogodkov pa še teh ki me čakajo. Zravn pa še nimam načrtov za počitnice kar me prav jezi.

    Ja jaz sem tut bla na the killrsih! Škoda da se nisva kaj prej slišale, da bi se kaj srečale! Ja res je blo nooro sam kakor si rekla zelo kratko. Haha brandon je res lep :D. Zakaj pa nerodno - lep? :D

    Joooo kako sm te fouž da greš na green daye!!! Obožujem njihovo glasbo.

    Kako pa gre tebi v šoli?

    Uživej!!! Manca

  15. Heila. Hvala za tolažbo =)

    Joj =( Tut berlin nemorm ker nemore noben v tem času z mano it =(... z mami sva vse možnosti pregledale, tut london. najdla sm najbol popoln načrt za london (no mami je) in bi ble karte povratne SAMO 150eurov. mal čez samo sem ugotovila da bi se vrnil domov točno na tisti dan ko mam končni izlet (sm ga pa že plačala)... tko da sm kr razočarana.

    hah ati bo bl težko prestavu ker smo že vabila razposlal pa še vse se bo dogajal v eni gostilni k je pa že vse rezerviran... ta datum me tko zlo žalosti...

    kaaj bi dala da bi dal še kkšne datume!

    doma sem use povedala in so tut hotl use narest da bi blo to možno samo ni nobene možnosti. sem pa zlo hvaležna da mam tako mami ker ve da mi to velik pomen in bi tut vse nardila da bi šla na koncert.

    haha fino =). men lady gaga sploh ni ušeč. nevem zakaj. deluje mi zelo antipatična. pa tebi?

    ja lahko bi rekla mami samo nevem če bi bla za ker nazadne ko sem naročila majčko v njegovi trgovini sem jo čakala tri mesce pol pa še ni bla taprava. tko da mam neprijetne izkušnje z nakupvanjem prek interneta iz tujine. bom prašala. poleg tega je pa zelo nezaupljiva glede tega ko more dajat svoje osebne podatke na internet. ti misliš naročit?

    Uživaj tut ti!!!

    Manca

  16. Vem da ti drugič pišem, sam nekomu morm izlit čustva pa sam ti me v teh situacijah razumeš... =)

    mika je izdal novo stran, si vidla? noroooooo. joooo kok bi dala za tist cd al ep =)... morm it takoj zdele millrju pisat da ga naroči :D... Pa tok noviiih stvari! Jst sm že cel dan na računalniku in ogledujem njegovo stran.

    No zdej pa novica k mi je pokvarla dan... jooooooj. na dan ko ma mika koncert v Milanu ma moj ati fešto za pedeset let. a ni to katastrofaaaaaaa? tooook časa sm čakala!!! joj use bi dala za ta koncert. Dvomim da bo potem mel še kakšnega v bližini Slovenije... :'(... Najbl me pa muč to, ker so mi oblubil doma da me pelejo 100% sam naj povem kdaj. Zdej je pa šlo po vodi.

    Pa še neki me zanima če ti veš kej v zvezi z tem k vsi tle na blogu govorijo neki o Lady Gaga? jst sm čist uzadi s tem. mal premal spremlam.

    Uživaj!!!

    Manca

  17. hoj =)

    Booga! Sami stari ljudje pa use kar si naštela, ne dvomim da bi tut jaz doživela živčni zlom. Ampak potem ko našteješ še vse tiste noro dobre stvari, ki si jih videla me še bolj vleče v Španijo. Joo tole moram povedat mami (nora na potovanja) ker mi že dolgo časa obljublja tak izlet. Predlani je bila en mesec v južni ameriki in si želi da bi spet šla nekam. No upam da me bo vzela naslednič sabo =).

    Kaj pa je teatro-museu de Dali? Sklepam da nekaj v zvezi z gledališčem =)?

    Nasplošno nevem veliko o Španiji, za začetek pa si želim ogledat Barcelono. Prijateljica je bila tam in ko mi je pokazala slike sem si takoj zaželela takega potovanja. Potem pa še poslušam ljudi kot si ti, kako noro lepo je v Španiji =).

    In kdaj misli naš preljubi Mika izdat cd? Noro sem nestrpna. Ko poslušam posnetke iz koncerta postajam kar živčna, saj se glasbe ne sliši dobro (folk se dere in vpije zadaj) - raje bi poslušala originalne posnetke.

    Tole z nenapovedanimi koncerti zna bit resen problem. Upam da bo Mika premislil koliko problemov nam laho zaradi tega povzroči.

    Uf ta šola... Še med počitnicami se moram učit. A ni to največja muka?

    Uživaaj!

    Manca

  18. heiilaaa.

    je že uredu =).

    waaa u španiji si blaa? o nooroo. jst bi šla tut! kako je blo? kolk časa pa si bla tm? španija je na mojem spisku načrtovanih potovanj =).

    jaaa jst sm bla toook lobosumna ko sm vidla te objave. joooo kaj bi dala za njegov koncert! sam res. bolš bi blo če bi prej napovedu koncerte pa da bi blo treba plačat kd da pa mi tle v sloveniji umeramo od žalosti. jooo kumičakam kaj bo še vse napovedal. kaj bi dala da bi ga spet vidla u živo. zdej pa res nesmem zgrešit meet and greeta =D... haha moje sanje.

    in kko kej šola? jst se morm tut zdej took matrat k bo mela vrjetn ledina omejitev. hmm =/

    lepo se mej! uživej!

    Manca

  19. jaaa jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. komaj čaaaakaaaaaaaam! italija - morm it =D

    no pol se bove pa mogoče srečale =)

    sam kako to misl akustične? sam glasba al sam on k poje ?

    ooooo kok bo noro dobr nou cd. res komaj čakaaam da slišm komadeee =)

    NORO =D

    ja glede kužka je res da je treba premislt. pa še kako bi se razumel z mucami? hmm kdo bi bil bolj ljubosumen =)? ja men je tut žou da ga nism peljala v šolo zdej je pa že prepozn pravjo, ker je dobil karakter. sej ti bo uspel prepričat. tut moji so bli čist proti da ga bi imel. zdaj sta pa izi in ati najbolša frenda. prav vsi ga mamo radi.

    iii jst mam tko rada mucke kadar predejo. prav uživam zravn=)

    bla sm v kinu in gledala twilight. film je res najlepši! ko je bilo konec sem kr sedela in lovila sapo. nevrjetno lep. med filmom pa tko nism mogla dihat, took je romantičen. sploh ni pocukran (na kar sem zelo alergična), zato mi je noooroooo ušeč. tko močno me zanima kaj se zgodi v zadnjem delu knjige. oba glavna igralca pa sta res leepa =). splača se ga it gledat.

    ja valda, BFM bodo v križankaah? nism vedla. hmm bom prašala sestro če bi šla. oni so mi ful dobri sam nepoznam teh njihovih novih komadov. uni tastari so pa legendarni (led s severa, črn tulipan...)

    ti tut =)

    Manca

  20. pa bla sm že bolš... ti?

    jooo mikaaa. evo lihk zdejle poslušam un video k predstavlja novo muzko. joooo kok kumi čakaaaam res uno NOROOO. tisto njegovo pozitivno energijo... joo pa koncerti. res je za umret lep. haha že prou nečloveško ja =D

    pa sej če si res tok želiš kužka želiš zakaj ne? sej je res da je študij pa to ampak k ti enkrat zlaufa pa ugotoviš njegov ritem življenja je še lepš kukr če ga nebi blo. res pa je da na začetku ga je treba na vse privadit. to je blo pri nas fino ker smo ga dobil sredi poletnih počitnic. po morju. kakšne pasme kužka pa bi mela? ja mucke so ful dobre. pr men je sam to poblem ker jst bi skoz nekoga mečkala pa bojžala mucki se pa ne dovoljo glihk velik. izi pa to obožuje =)

    evo jutr gremo z frendi gledat ta film. ne knjige nism prebrala. nism najbol navdušena nad branjem, čeprav vsako leto nardim bralno značko. moja mami je nora na knjige. res pravi knjižni mol. sploh ne gleda tvja sam beree. jst zgleda nism po njej =)

    haha ja igralec je pa res božanski. samo ne tok k mika =D

    hah viktorji so šli po vodi... ampak nism tok sploh prčakvala da bom šla. bolj se sikeram za boheme k bodo u cvetličarni ker sm mela use že zrihtan prevoz sam še karte bi kupla pa sm dones zvedla da bom mela uno sprešvanje za birmo točno ob isti uri k je koncert. to mi pa res prou pokvar dan =/.

    Uživej =)

    Mancaa.

  21. hahah Mika je res božanski =D. maš prav da so čevlji v njegovem stilu, zelo žareči.

    ja vreme je prav lepo zadnje čase. no od četrtka nimamo več dežja in se prav čuti pozitivno energijo =)

    haha ja nš izi je res cuker dokler ne začne težit. ma res močan karakter in ga je težko v kaj prepričat. pa še laja za usako figo.

    Robert Pattinson je rees zlooo lep. nažalost si še nism ogledala tega novga filma twilight (somrak), ga mam pa v planu že dolgo časa. včeraj naj bi ga šla pa je nakoncu vse propadlo. si ga ti gledala? drugače pa se nespomnem nobenga filma več v katerem bi igral, in da ga bi gledala. če se prav spomnim je mel manjšo vlogo v harry potterju.

    evo je že čas dobrih dogodkov in koncertov. v četrtek sem bla v modrem studiu čarli tvja na oddaji aktual naglas. sem si rezervirala ker so bili gostje društvo mrtvih pesnikov in je blo noooro. u planu pa mam še obiskat koncerte: gal gjurin (že imam karte), the killers, mogoče bom šla na viktorje ker dobim free karte in še bohemi v cvetličarni. komaj čakam.

    ko bo konec šole pa še pozdrav poletju, žur z razlogom pa ritem mladosti. to je zame najbolša sprostitev (skakanje in petje na koncertu =D). pa ti že maš kkšne načrte za prihodnost? =)

    lepo se mej!

    Manca

  22. heiiila

    ne se sekirat, k tut jst pozn odpisavam. zarad istega razloga kot ti sam da mam jst učenja manj.

    zdej je pa res že skoraj pomlad. vjas pri nas. zlo sm bla vesela k sm na travniku vidla zvončke =)

    mene noro zanima tist komad k si rekla. res je tek ritmičen =). al pa tisti k ma zbor zravn. jooooo norooo kumi čakam da slišm cel cd.

    oskarji.. res je ful lep!!! jst sm bla brez besed k sm gledala slike. edino kar me je zmotil so bli njegovi čevli =)

    trenutno je počitnic že konec. kr neki. jst bi še took uživala... zdej pa spet ta šola =/

    evo slikco:

    v48-Slika0.jpg

    uživej!!!

    Manca

  23. heiii

    lihkar poslušam odlomke iz mikinga nouga cedeja in sm čist noooraaa:D tooooook sooooo miiiii ušeeeeeeč!!!! res uno nooooroooo:D. nevrjetno kumi čakam da pride vn ker vidm da bo ful hudih novih hitov. kumiiii čakaaaam! kakšni se zdijo teb?

    hah jst mam še en tedn šole. pišemo dve kontrolki. krneki=/... donz morm pa za likovno narisat avtopportret in ga pol še skritizerat. me prou zanima kako mi bo ratal =). upam da ti bo šlo u šoli use kul =).

    ja vreme je pa zadnje čase prou lepo... sam mal je premrzl =/

    ja maltežanov je pa res velik. to so take tečke =). sploh pa nš izi. ja res je lepo če posvojiš kužka iz zavetišča. mi smo tut šli večkrat gledat kužke da bi jih posvojil. enga smo našl pol predn smo ga vzel smo rekl da gremo prvo neki jest k smo pa nazaj pršl ga pa ni blo več=/. pol smo pa izija naročil, je brez rodovnika pa je zato biu ful cenejši.

    lepo se mej!

    Manca

  24. hejla. sori k nism pisala nč... mam iste probleme k ti. ŠOLA... nemaram je!

    kako je pol blo z izpitom =)? boga... moja sestra ma podobne probleme pa vidm kako ji je težko.

    no zdej pa ni več snega...:D. kr nekak si želim čim prej poletje. pa ti?

    maltežana mam. to je res zakon pes ker ne pušča dlake pa še hišni je. edini problem kar ga imamo da si ful razvije karakter in hoče bit glavni. pol pa skoz renči če mu kej ni ušeč. taki so menda usi maltežani.

    oh ja cd od mike.... šele septembra??? jooo kje je še tooo =(. itak kumi čakam koncerte!

    lp Manca

  25. hejlaa.

    kako kej? vidm da te že doug ni blo na mfcju.

    jah mika more že enkrat izdt ta nou cd da bomo spet bol pozitivni =)

    kako šola? ah ta šola... ane?

    kdaj se bo začel spet kej dogajat, razni koncerti pa dogodki?? men je že prou dougcajt! ta bedn januar pa dvomm da bo februar kej bolš =D. sam edin k je dobr da pr ns trenutno že ceuuuuuuu dan pada sneeeeeeg! jst sm tok vesela da sm takoj po šoli šla na sprehod z psom čeprou sm bla ful mokra =).

    Lepo se mej pa uživej!

    Mancaa.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy