Jump to content

mamsie

Members
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by mamsie

  1. Hey Celien,

    Bedankt voor je foto's en je lieve complimentje... hope to see you soon!!

    Wij genieten nog steeds na... xxx

  2. Bedankt, Katrien. Ook mijn deelneming met het overlijden van je grootvader. Ik hoop dat je het al wat hebt kunnen verwerken...

    Ik hoop dat jullie vanmiddag toch binnen geraken. Ik vind het heel erg jammer dat ik er niet kan bij zijn maar ik duim voor jullie!

    Maak het gezellig daar samen en ik tel af tot 12 maart...

    Knuf,

    Karleen xx

  3. Dag Katrien,

    Bedankt voor je berichtje. Ja dat is even balen zeg! We hebben een drukke en moeilijke periode achter de rug. Eerst de examens en daarmiddenin begrafenis van een neefje. Je kan je al inbeelden dat we een hele tijd niet meer aan MFC dachten.

    Maar gisteren moest Jesse in A'dam zijn voor zijn werk en J, M en ik wilden daar dan een dagje gaan shoppen. Maar door de sneeuw heeft hij ons uiteindelijk afgezet in Breda. Hadden we dat van Q geweten, we hadden wat moeite gedaan om erbij te zijn....

    Jolien is nu nog in Brussel. Zij zal je even contacteren om meer details te horen over zijn bezoekje in België. Jammer dat de fans van Robie Williams ook nog eens Mika te zien krijgen. We zouden er ook moeten bij zijn!! En waar is dat RTL huis? Hoe hebben jullie afgesproken? Misschien wil ik met Martijn ook wel even naar Brussel komen, al ben ik momenteel snipverkouden! :aah: Maar alles voor Mika, niet?!!!

    Enfin, ik hoop jullie gauw te zien en wie weet...

     

    :bye:

  4. Heel erg bedankt, Celien! Het was met veel plezier gedaan en ik vond het ook heel gezellig. Groetjes terug x

  5. Wij komen je wel aan het sation afhalen hoor want te voet is het net iets te ver! Laten jullie weten hoe laat?

     

    Groetjes en tot zaterdag,

     

    Karleen

  6. Yes... toch gelukt!!! Nu kunnen we weer met z'n drieën het Sportpaleis onveilig maken!! Antwerp, here we come...

  7. het ligt aan ons budget... teveel uitgegeven in de zomer en begin schooljaar :( had moeten sparen hiervoor maar ze zijn zo duur!!!

  8. ik heb maar 2 tickets kunnen kopen voor Antwerpen maar had er 3 gewild :( iemand zal zich hier moeten opofferen... of ik moet even wachten e n hopen dat ik later nog eentje kan bijkopen ...

  9. I will go to Antwerp, but I don't know if I will take standing or seating tickets...

  10. I wish I could... :( I would love to live in London right now!

    I don't know if you heard about the meeting of the MFC people who were together for the Jimmobile gig? It will be in my house the 17th of october. You're welcome too!

  11. tunnel kost zo'n 70 euro heen en terug als je maar 1 dag of overnight blijft. Nu zoeken naar jeugdhotel of zo

  12. Ik ben ook zo'n zotte impulsieve druif =D

    Ik heb wel maar een toyota yaris en dat is echt wel klein... Goh, ik voel ineens dat alles mogelijk is!!! Als je echt iets wil dan kan er veel :)

  13. Ja, de ik kan Jolien en Martijn hiervoor ook niet thuis van school houden! Maar het is maar 3u rijden en Engeland loopt 1u achter... dus misschien?!!

  14. ik ga op zoek naar goedkope treintickets en dan zie ik wel verder... maar ik vrees dat het te duur zal zijn...!! Oh help... of zal ik met de auto gaan? Je kan meerijden; met de channel moet dit betaalbaar zijn. Al weet ikniet hoe we dan kunnen slapen... oeioei... ben ik gek aan het worden? Is dit normaal voor een vrouw van 44? (ik weet dat je psychologische kennis hebt ;)) Wat doet die Mika toch allemaal met een mens!

  15. Ha ik zag je ook... en Jolien ook veel :) toffe reportage!

  16. Bedankt, zeg... ik kan niet wachten om ze allemaal te zien ;)

  17. Het was fijn je te leren kennen, gisteren! Ik ben al de hele dag aan die computer gezogen ;) ik wacht op je foto's... vind je het erg als ik er evt een gebruik op m'n facebook of zo?

    groetjes xx

  18. die heb ik al gezien, Celien =D

    ik ben karleen de brabander op facebook! Ik ben wel vrij discreet wat Mika betreft... sommige mensen zouden me gek verklaren!! ;)

  19. Dank je. Ik ook! Ik vind de MFCers heel toffe mensen en ik kan het maar niet uit m'n hoofd krijgen ;)

    Vraagje, mag ik een foto gebruiken voor mijn facebook??

    groetjes xx

  20. Nice meeting you yesterday at the amazing Jimmobile gig in Brussels!

  21. Hey Droopsy, thanks for last night! What is your twittername? I saw you sent pictures on it... I can't wait to see my picture ;)

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy