Jump to content

Baia

Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Good

About Baia

  • Birthday 07/19/1985

Retained

  • Bio
    Mika Groupie
  1. :eek: :eek: Diky za zpravy!!!! Podle toho co sem cetla, to muselo bejt fakt uzasny (ale to jsou vsechny Mikovy koncerty ) Super, ze se vam to tak vyvedlo!!
  2. Satellite "....only the shadows of their eyes...."
  3. Presne...zadny ze nas to vubec nezajima...naopak jak uz sem rikala - cim vic zprav tim lip!!!! 2. rada..to muselo bejt uplne uzasny!!!! Jinak drzim palce at se s nim aspon na podruhy setkas
  4. :roftl: hehe, koukam ze v tom fakt uz poradne jedes... ale tak je to spravny, tak to ma byt:wink2: Urcite jsi na nic nezapomnela, to jsou jen nervy - to znam:wink2:
  5. Holy Johnny "...And it don't, don't make sense..."
  6. Ahoj Mne se jen tak nezbavite ... jen obcas mam min casu, tak sem moc nestiham chodit:thumbdown:
  7. Na nervy? Kdepak!!! Cim vic informaci z tebe dostaneme tim lip edit: Jezis, ted koukam, ze uz je 25.2 (v posledni dobe nemam vubec prehled o tom, jaky je den )...... tak to uz ted asi mas Mika-horecku ;-) Takze mooooc stesti at ti to vsechno vyjde a mas se uzasne!!!!!!!!!
  8. Mozna bych jeste tak zvladla rict "hi", ale pak uz bych na nej jen pripitomele zirala Jeee, ja uz jsem tak zvedava na zpravy az se vratis
  9. Erase "...anyway you've got to..."
  10. No je pravda, ze kdyz se neznate osobne, ze je dost tezky se jen tak o necem bavit. Ale treba te neco napadne samo od sebe To ja bych nebyla schopna ze sebe vymacknout ani tu jednu vetu:naughty:
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy