Jump to content

Hildeke

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hildeke

  1. Hey Sonja, nog niet weggespoeld na de overdosis zon ? Weer zo'n typische zomer, ofwel teveel ofwel te weinig :aah:. Ik dacht dat Mika z'n nieuwe cd's al lang zouden uitgekomen zijn ? Hij ging toch een Franse en een Engelse uitbrengen ? Als hij wil dat z'n liedjes al wat gekend zijn op de festivals, mag hij zich toch gaan haasten. Nog vele groetjes. :bye::bye::huglove:

  2. Hey Sonja, goed dat je vlucht meegevallen is :thumb_yello:. En je hebt geen potje zon meegebracht ? Het zal wel een koude shock geweest zijn :aah:. Tof dat je het goed gehad hebt ginder, even je gedachten kunnen verzetten. Ik heb nu een lang weekend, is nodig, 3 dagen gewerkt maar superdruk geweest. Dan gaat Mika al voor z'n derde groep ... En gaat Cherise ook weg ? Wel spijtig, want vrouweljke drummers zie je niet vaak. Geniet van het waterzonnetje de komende dagen :wink2: en tot gauw. :bye::huglove:

  3. Dag Sonja, de zon is er intussen weer doorgekomen maar heeft wind meegebracht :shocked:. Binnen is het wel warm :thumb_yello:. Dat Mika ne speciale is, dat wisten we al langer, maar toch ocharme dat beestje. Maar ja, baasjes lijken op hun beestje zeggen ze. De hond zal even zot zijn zeker ? :naughty: Nog veel plezier ginder en tot gauw ! :bye::huglove:

  4. Hey Sonja, goed toegekomen ? Geniet maar van het zonneke, hier is voor de moment een drash national bezig :aah:. Heb hier juist de nieuwe smilies ontdekt, zijn wel een paar toffe bij :mikacool:. Zorg goed voor de mama vanaf maandag, een beetje steun maakt haar dieet draaglijker. Melkjes, smeerboter en smeerkaas staan al gereed, hopelijk valt het buffet voor de rest toch nog een beetje mee :thumb_yello:. Amuseer je nog de komende dagen. :huglove::bye:

  5. Hey Sonja, dikke proficiat voor Pascale (en voor u en Gunther) met het spruitje dat op komst is :flowers2:. Dus volgend jaar is het met de buggy naar Mika :naughty:. Ik ga niet naar Suikerrock om Mika te zien, ik ga geen hele dag meer ergens staan ronddraaien om enkel de afsluiter te zien. En als ge later toekomt, is er geen parking of goed zicht meer :aah:. Dus, njet deze keer. En hoe is het verder met u ? Hier alles nog hetzelfde, beter dan met het weer :wink2:. Over 2 weken een weekje verlof, zal deugd doen :thumb_yello:. Nog een prettige week en tot gauw. :bye::huglove:

  6. Hey Sonja, Mika komt naar Suikerrock in Tienen :biggrin2: alleen spijtig dat de rest van die dag op niet veel trekt. :aah: De acts ervoor zijn echt niets voor mij, dus 'k denk niet dat ik ga gaan. Hij zou beter de zondag komen, dan komt Texas, vele beter dan dat jeugdig DJ en alternatief geweld (word ik nu oud ? :naughty:). De kine is zo een beetje uw 2e thuis aan het worden, ge krijgt er nu toch al koffie met koekskes ? :wink2: Hopelijk beter nieuws in april, dat ge toch iets weet waar ge aan toe zijt. En het zal rap mei zijn, uw sangria en mojito staan al te wachten :thumb_yello:. Geniet nog van de warme lentedagen ! :bye::bye::huglove:

  7. Hey Sonja, ge zit precies in een sukkelstraatje met uw arm :shocked:. Ik heb alleen maar last van korte adem, ook ni plezant maar dat gaat weer over. M'n wintervalling heeft besloten om over te gaan in allergieën :aah:. Maar gij hebt wel goeie vooruitzichten in juli :thumb_yello:, zie maar dat ge tegen dan weer tip top in orde zijt :biggrin2:. Geniet nog maar van het zonneke de komende dagen, met ne sangria on the rocks of zo :naughty:. Vele groetjes :bye::huglove:

  8. Hé Sonja, heb ervan gehoord dat ge nog een paar onderzoeken moet ondergaan, sterkte :thumb_yello:. Gisteren in hof gewerkt, lekker warm in zonneke :biggrin2:. Heb I'm a popstar op BBC2 ook gezien maar het begin niet, was aan het zoeken naar nog iets om te zien, zag foto van Kylie staan, Mika in de tekst, direct gezapt. Wel grappig hoe hij dat verhaal vertelde van z'n stalker in de hotelkamer, kon het mij helemaal voorstellen, typisch Mika :naughty:. Z'n optreden op France 2 niet gezien, moet nog eens filmpje opvragen, heeft hij daar iets gewonnen ? Veel succes morgen en tot in de week ! :huglove:

  9. Hey Sonja, alles ok ? Hier rustige week geweest, donderdag nieuwe ruiten in garage gezet (onverwacht 2 weken vervroegd) en zaterdag naar concert van 5 zotte Finnen geweest, was de max :mf_lustslow:. Enige nadeel was dat in de 'multiculturele' buurt van Brussel was, broer is meegeweest als bodyguard/chauffeur :thumb_yello:. Hopelijk komt Mika ook dichter dan zuid Frankrijk met z'n zomertour, afwachten ... Nog een prettige week ! :bye::huglove:

  10. Dag Sonja, alles ok ? Heb gehoord dat je nog wat langer thuis zit :aah:, de moed erin houden :thumb_yello:. Ik heb een lang weekend gehad met kuisen, opruimen en uitzieken, stem is nog niet ok maar de rest begint. Collega heeft gekozen voor een lilac poesje met een roos neusje, schattig op foto. Hopelijk blijft het ook een korthaar zoals Simon en Choco (zeg maar tegen Pascale dat het voor mij Choco blijft :wink2:). En al nieuws van uw meet en greet met Mika ? Dat ge dan op tijd kunt regelen om naar de coiffeur te gaan :naughty:. Hou je goed en tot in de week. :bye::huglove:

  11. Hey Sonja, te laat, we hebben het alle 2 zitten, snotneus en/of stemloos. Maar het zal wel lukken morgen :thumb_yello:. Rond half 10 bij u en nadien nog iets bij u is ok voor ons. Zijn er nog werken op de ring bij u of kunnen we nu gps volgen ? Prijs van de poes is ongeveer wat ze in gedachten hadden. Sorry voor het late antwoord maar er is hier gisterenavond nog vanalles gebeurd :aah:, je zal het morgen wel horen. Groetjes en tot morgen ! :bye::group_hug:

  12. Hé Sonja, we zijn nog net niet vastgevroren :wink2:. Het verstand werkt wel niet helemaal, had voorspeld dat ik ziek ging worden na de werken. De klop begint te komen :aah:, maar we houden ons sterk :thumb_yello:. Ge zit ook in het sukkelstraatje met uw arm :shocked:. Zondag is ok voor ons, de cava zal ons wel kunnen verwarmen. Mika zag er wel geweldig uit in z'n kostuum, ferm ding. Precies een student die z'n diploma mocht gaan afhalen :naughty:, zo schattig. Al zeker tot zondag maar 'k zal nog wel iets laten weten. :group_hug:

  13. Hé Sonja, nee heb Mika niet gezien :aah:, tv komt pas dinsdag terug. Tof dat hij award gewonnen heeft :thumb_yello:. Zou 12/2 passen voor ontbijt ? Weet niet meer hoe laat we er vorige keer waren (ook zoiets). Dan hebt gij ook nog een week om beter in orde te komen. Morgen is keuring van de installatie, nog nieuwe wc en dan we zijn er hopelijk voor een tijdje vanaf. Geniet nog van je zondag en veel rusten hé. :bye::huglove:

  14. Hé Sonja, hoe was het bij de dokter ? Al beter ? Heb geen cava gehad in de week (geen tijd om langs te gaan, werkvolk liep achter op schema) maar dat wordt morgen goed gemaakt :biggrin2:. Alles is hier af en werkt :thumb_yello:. Zal morgen datum voor ontbijt bespreken, dat we rap onze zorgen kunnen vergeten :wink2:. Nog een prettig weekend ! :huglove:

  15. Hé Sonja, is het al beter met je elleboog ? 'k Moet zelf ook opletten dat ik er geen last van krijg, elke dag met vod en trekker in de weer geweest (ben dat niet gewend :aah:), pols en elleboog protesteren soms ook. Dan ben je van de goeie als je op rust gezet bent, maar ook doen hé.

    Vanaf vandaag overal terug licht :thumb_yello:, woensdag de afwerking en dan is het hier finito :biggrin2:. Voor het ontbijt zou 12/2 of 19/2 passen.

    Wel een supermodel voor die zonnebrillen hé :wub2:, dat ze nog zo'n schoon naturel model gevonden hebben :wink2:. Het staat hem wel, die retro look.

    Verzorg je nog goed, snel beter, vele knuffels en tot in de week ! :huglove:

  16. Hallo Sonja, de werken zijn hier op z'n eind aan het lopen :thumb_yello:. Door de nodige vertragingen van het werkvolk moet het eind volgende week af zijn. Morgen verlof, nieuwe wc kiezen, oude is kapot met werken (blijft vullen), zit hier met voorraad van 4 emmers water omdat water overdag dicht staat :aah:. Zit echt wel op camping :shocked:. Dus het ontbijt ergens in februari ? Zal morgen eens met mama bespreken. En hoe is het Pascale haar nieuw katje ? Ook zo'n pluizenbol als Florian ? Nog een prettige vrijdag of weekend moest je morgen thuis zijn. :bye::huglove:

  17. Hé Sonja, je kan onze gedachten lezen, we hadden het er ook al over gehad dat we dat ontbijt nog eens moesten overdoen :biggrin2:. Deze week weinig geslapen, om half 7 werkmensen binnenlaten, om 18u thuis, alles opkuisen, eten maken, afdekplastieken en kartons repareren die losgekomen zijn. Tegen 23u gereed, om half 6 terug opstaan :aah:. En dat nog zeker een hele week :shocked:. Daarom: dat ontbijt hebben we wel verdiend :naughty:. Je gaat mama dan nog een week zien in mei :thumb_yello:. Pascale haar oudejaar/housewarming is duidelijk goed meegevallen, tof dat je je geamuseerd hebt. En als er een concert is dat voor ons beide past, zijn we weg :groovy:. Nog vele groetjes, een gezellig weekend en na de werken gaan we de rest wel afspreken. :bye::group_hug:

  18. Hé Sonja, een gelukkig 2012 ! Een goede gezondheid, veel fun en veel Mika :biggrin2:. Gisteren rustig thuis, vandaag ook. Morgen alles klaarmaken voor verbouwingen vanaf dinsdag :aah:. Geniet van je dag :thumb_yello: en de alle daarop volgenden van het nieuwe jaar! :group_hug:

  19. Hé Sonja, kerst is goed verlopen, hapjes waren gelukt :biggrin2:. Mama was heel blij met haar Luvluvmi, die gaat speciaal plaatske krijgen. Nog 2 dagen en het jaar zit er weer op. Ga je iets speciaals doen ? Wij blijven thuis, tv of dvdtje kijken. :bye::huglove:

  20. Hey Sonja, ook voor jullie een prettig kerstfeest. Pascale zal direct weten wat doen in de vakantie. Straks bij mama kerstdiner, moet hapjes nog maken (mini croissantjes :licks_lips:) en dan fondue :thumb_yello:. Alles ok met ons, beestjescrisis op het werk gehad maar we leven nog :naughty:. Geniet nog van je kerstweekend en de bubbels ! :group_hug:

  21. Hey Sonja, nog lang moeten wachten op de garagepoort ? Was toch niet zo heel erg zeker ? :naughty: Gisteren uit onze sokken geblazen door stormwind :blink: vandaag in stralende zon teruggekomen. Het heeft hier zelfs gesneeuwd ! Wanneer worden die NRJ awards uitgereikt ? Kerstkaartje is woensdag ook bij mij toegekomen :thumb_yello:. Nog een prettige zondag ! :huglove:

  22. Hey Sonja, goed aangekomen maar het was een stormachtige rit :shocked:. Afwachten wat het weer hier wordt. Vandaag is kaartje bij mama aangekomen :thumb_yello: (mijn facteur was nog niet geweest). Hou je goed en tot in de week. :bye::huglove:

  23. Hallo Sonja, heb mama gezegd dat ze vermist is :naughty:. Deze week nog verlof van overuren :thumb_yello:. Morgen misschien naar zee als we niet wegvliegen met de stormwind :aah:. Alé 't is te hopen dat Mika in de prijzen valt bij NRJ, toch belangrijke awards. Hou je goed en tot in de week ! :huglove::bye:

  24. Hé Sonja, en leeft ge nog ? Al wat bekomen van uw afgelopen weken ? :thumb_yello: Hopelijk zal de shock voor uw moeder niet te groot zijn wanneer Pascale gaat verhuizen, ge hebt er nu al genoeg zorgen mee :aah:. Hebt gij al ergens opgevangen wanneer Mika zijn nieuwe cd gaat uitkomen ? Het is al een tijdje stil rond hem, geen nieuwe single meer uitgebracht :sad:. Nog een prettig weekend ! :huglove:

  25. Hey Soja, en aan het genieten van uw weekend ? :thumb_yello: Bij mij is het opruimdag (geen tijd voor gehad in de week). Normaal zou ik gisteren naar optreden van Jamiroquai gaan, maar werd afgelast :sad:. Met uw moeder hebt ge het einde nog niet gezien precies :aah:. Veel geduld mee hebben, heel veel ... :shocked:. Woont Pascale nu nog bij haar of is die al verhuisd ? In ieder geval nog veel succes ! Nog een gezellige zondag. :huglove::bye:

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy