Jump to content

marlasinger

Members
  • Posts

    190
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by marlasinger

  1. Azt meg félve kérdezem meg, hogy éjfél után még mennyit kellett rá várni, mert sejtésem szerint éppen elmulasztottam, amikor kijött...

     

    Én arra emlékszem, hogy kb. fél 1kor a Sziget bejáratánál jártam, tehát valamikor fél 1 és éjfél között jött ki. De hátha valaki meg tudja mondani pontosan, mert engem bevarázsolt már eleve a koncert, és elvesztettem az időérzékem teljesen.

  2. A végén már szeget-nek hallottam.... :biggrin2:

    Az egyik rajongó, aki ott volt a koncerten, beszélt vele előző nap egy másik koncerten, és akkor még másképp ejtette: 'Ziget'-nek. Az egy fokkal jobb:teehee:. Gondolom, izgult, és akkor az ember mindig összekavarja még azt is, amit amúgy tud.

     

    Tuti izgult. Szeget.:aah: Meghallgattam mp3-ban a koncertet, és tényleg sokféleképpen mondta: szájget, zájget, zeget, szeget...:teehee::teehee::teehee:

    Viszont a Buda és Pestet olyan szépen szétválasztotta és szépen is ejtette ki.

  3. Thank you for the amazing pics and videos!!! :mikalove:

     

    @TimyBlanco: Good to see Mika's smile again, I'll never forget how sweet he was with us.

     

    @DerMoment1608: Wow, it's fantastic to watch back the whole show through the stream. Yeah, it's a little bit too much buffering:teehee:, but a big thank you for the recording. :huglove:

     

    And there is an another positive review:

     

    http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2013/08/11/a_srac_akinek_a_nyoman_a_britek_piros_nadragot_kezdtek_hordani/

  4. Ja és ugyan egyáltalán nem számítottam rá, de Mika kijött hozzánk :wub2: Igaz csak kb 3 percre, de nagyon kedves volt tőle ez is, mert minden kordon meg egyéb óvintézkedés nélkül jött oda, mivel hallotta, hogy kiabálunk neki. Pár embernek aláírt, meg picit beszélt velünk, aztán 3 csaj nagyon csúnyán odatolakodott mellé, hogy tudjanak vele közös képet készíteni... Beálltak szegény mellé két oldalról és nyomták meg minden, szóval ezek után el is menekült (amit mondjuk abszolút megértek). Nekem annyi volt a tervem, hogy oda megyek a közelébe, beszélek vele pár szót (szerettem volna előre is boldog szülinapot kívánni neki) és barátnőm lefotóz, ahogy ott állok a közelébe, de így ez sem jött össze. Aláírásom meg már van tőle, szóval az amúgy se volt fontos.

     

    Tök rendes volt, hogy kijött, és mosolygott végig. Édi volt nagyon. :blush-anim-cl: Nekem elég volt az aláírás is, az meg sztem tök béna, ahogy ott megpróbáltak fotózkodni Vele. :teehee: Vagy legyen rendes közös kép, vagy nincs értelme. De ez csak az én véleményem.

    A végén ahogy integetett az autóból... ááh, majdnem megzabáltam. :wub2:

     

    A koncertre még így napok után is alig találok szavakat, iszonyat erős buli volt. Tényleg beleadta a szívét-lelkét, a sok "szájgeten" nagyot nevettem, mi is így hívjuk poénból a Szigetet:aah:, az meg külön öröm, hogy a fesztiválközönség minden rétegét meg tudta érinteni.

  5. What an amazing gig! Mika was so energetic, sang like an angel and performed with full heart and soul. :huglove::huglove::huglove: The audience was great too, especially when they played with the balloons.:naughty: I liked very much as he laughed when a balloon bursted - he wanted to throw us, but he couldn't. Just laughed like a child.

    It's hard to write about it, you all saw the gig through the stream.

     

    We waited for him 1 hour, then he came out, gave us autographs, smiled a lot - what a sweet guy! We saw Mrs. Penniman too. They left the festival together in a car. When they left, Mika waved us from the car.:wub2:

  6. It won't rain all day: there will still be nearly 30Celsius but there will be storms and you don't know when that is coming.

    Last time when Mika was at Sziget the storm came after the headline act (30 secs to Mars). Imma even tweeted about it. Or maybe it was him - can't remember.

    Now the rain is most likely to come towards the afternoon though, so I recommend everyone with a ticket to look at the indoor concert options as well, before Mika's performance.

     

    I wouldn't count on a M&G at a festival. At Balaton Sound there was one but at Sziget it is not so obvious where the artist exit is..etc.

     

    Yeah, the heavy storm came after Thirty Seconds To Mars. It was scary. :(

  7. Hello :)

     

    Szerintem egy jó kis viharra nagyobb esély van mint a M&G-re...:teehee:

    Csak feltételezte valaki, hogy lesz. nem tudom, 2-3 éve a Szigeten nem volt. a Balaton Soundon is csak azért, mert voltak 'jelmezesek' , és szóltak, hogy valaki évkönyvet hozott neki...

     

    Én is kb 3-4 körül érkezem, sms-t küldhettek, hogy merre jártok (névvel, mert a szám nincs meg..) Azt hiszem, Pucsesz mégsem jön :( ..

     

    Ó, értem. Köszi a gyors választ! Igen, a Szigeten sajnos komplikált a M&G. :( A vihartól én is tartok... főleg azért, mert simán lemondhatják ilyenkor a koncertet. De a szimpla esőtől is, utálok esőben koncertezni. Szóval... mormolok varázsigét, és felhőűző táncot járok, hátha... :D

    Sztem én picit később érek oda, az Editors-ra kb. A Color party-t kihagyom. :aah:

  8. Két éve nekünk is kérdéses volt a szállás,de mi már profik vagyunk,tudjuk a megoldást:D van egy szuperjó éjszakai busz,mi azzal mentünk párszor végállomástól végállomásig:D éjszaka a PU nincs nyitva,vmikor 4 körül nyit,mi az első vonattal hazajöttünk.

     

    Az éjszakai busz jó ötlet. Kösz a tippet!:thumb_yello:

  9. Elvileg a Cebrate az elsò single és Franciaotszágban, Olaszországban ěstalán még egy-kět országban ki is adtàk - kevés sikerrel. Ez persze nem meglepő. Ehhez készîtettek videot New Yorkban, de měg nem mutatták be. Most mâr persze rájöttek, bogy ez nem a legjobb választás, így Angliâban az Origin of Love lesz az 1. single. Ehhez is elkészült már a video.

    valószínűleg 3 hetet csúszik majd a lemez kiadàsa egyébként.

     

    Oh, a Celebrate volt az első single? :shocked: Erről valahogy lemaradtam. A dalt meghallgattam, hááát.... nekem nem igazán jött be. Akkor ezek szerint inkább az Origin of love-val akarnak robbantani... hmm... ez is érdekes választás. De mondjuk nekem eddig (meglepő módon) a Make you happy jött be az összes közül. A helyükben lehet, hogy kockáztatnék. Én az Originben sem látok óriási potenciákat, de majd meglátjuk. Nehezen lehet szerintem kikalkulálni, melyik dal lesz tutisiker és melyik nem.

     

    Azt lehet tudni, miért csúszik az album megjelenése?

  10. Szerintem lesz jegy egy darabig, mert jelenleg nem olyan nèpszerű Mika. Az Origin of Love szàm megjelenésével ez remélhetőleg változik majd.

    Én nem tervezem az ott alvást és egyelőre a vonattal utazàs szerepel a terveimben, de majd meglátjuk. Vagy kibírom a reggeli vonatig vagy tovàbb megyek este Müncbenbe. Az is jó koncertnek ígérkezik

     

    Köszi a választ!

    Akkor még várok a jegyvásárlással. Egyelőre csak youtube-on nézegetem a mostani fellépéseket, ízlelgetem az új dalokat. Az Originből lesz single, videó?

  11. Én is szeretnék menni, de még elég távoli ez a november. Szerintetek gyorsan fogynak majd a jegyek? Csak azért kérdem, hogy mennyi gondolkodási időm van.:teehee:

     

    A legnagyobb kérdés nálam a szállás, nagyon nincs pénzem most arra, hogy 1 éjszakára foglaljak szállást Bécsben, viszont 5-6-nál előbb nem indul vonat vissza. Szerintetek ki lehet bekkelni szállás nélkül? Többször voltam Bécsben, imádom, szeretem, de eléggé "alvós" város, az éjszakai élet nem igazán olyan, mint Pesten.

     

    No, elnézést, hogy bombázlak Titeket a kérdéseimmel.:blush-anim-cl:

  12. Azt hiszem, ezt csak én említettem meg. Régen velük turnézott, és azt tudom, hogy ők most ismét turnéznak. További részleteket azonban nem tudok. Sőt, annyira nem is érdekel :teehee:

     

    Ja, oké, bennem csak az maradt meg, hogy írta valaki ezt a Take That-es dolgot.:teehee:

  13. Helló!

    Most nem nagyon tartozik a témához,de nézem a B'festes videókat és ki az a pasi,aki szintetizátoron játszik??Azt tudtam,hogy Jimmy-t lecserélte,de Davidet is?:shocked:

     

    David sincs, állítólag a Take That-tel turnézik... mintha valaki ezt írta volna.

  14. Amúgy hallottátok mi történt szegény ukránokkal? :(

     

    Jaja, szegények. Ez mindig a hülye szervezők hibája. Nem mérik fel rendesen, kit lehet elhívni úgy, hogy teltház legyen borsos jegyárakkal is. Főleg a szegényebb országokban.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy