Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part II


Barunka

Recommended Posts

Andalusie? Sevilla, Málaga? tak tam se samozřejmě taky někdy chystám, tuhle část Španělska miluje kromě našeho španělštináře i můj taťka, tak doufám, že se tam s ním brzy podívám :wub2:musím totiž bohužel říct, že obecná povaha Katalánců na mě neudělala moc dobrý první dojem :( celkově doufám, že Španělsko budu v budoucnu navštěvovat co nejčastěji :)

 

co se týče CD, tak mám pocit, že si ho budu muset pustit až před víkendem nebo nějakým delším volnem, abych se stihla vzpamatovat :naughty:

 

jééé, no vůbec nezávidím :teehee: ale tvou kámošku taky obdivuju, já bych si možná ani nevzpomněla, jak se řekne to "hi" :blush-anim-cl: ale párty s Mikou musí být ... nemůžu najít správné slovo ... úžasná?! prostě skvělá :biggrin2:

 

:groovy::drunk_sing:

V Andalusii bych si troufla dokonce tvrdit, že mám projeto každý město, na který si vzpomeneš :wink2: A hehe, s tou povahou katalánců ti moc dobře rozumím. Nejhorší jsou takoví, na který se coby cizinec snažíš španělsky a oni místo toho, aby byli rádi, tak jsou ještě naštvaní, že neumíš katalánsky... Jo, to se prostě musí ignorovat a soustředit se na tamější přírodu a pak to stojí za to :wub2: A právě proto se mi třeba strašně zamlouvá ta Andalusie, protože lidi jsou tam maximálně přívětiví a je to super. :-) Až se tam budeš někdy chtít vydat, mohla bych ti dát tipy, kam stojí za to zajet :-))

 

CD být tebou bych si pustila co nejdřív... naopak když si ho poslechneš v pracovním týdnu, nebude ti najednou připadat tak otravnej.. :-) (Teda za automatického předpokladu, že seš jedna z 99% kteří zrovna láskou ke škole neoplývají... :-) )

 

Ale já myslím, že by to nebylo tak špatný. Určitě bys ze sebe něco vydala, toho se nebojím... :-) A zároveň doufám, že budeš mít tu příležitost si to opravdu vyzkoušet! Party s Mikou byla fajn :-) Byly tam i dvě jeho sestry, máma a táta, celá kapela, manažer.. no prostě skoro všichni. A bylo zadarmo šampáňo. :naughty:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

přesně tak... nejvíc mě, kromě jiných situací, překvapilo, když jsme se rozhodli zajet MHD do parku Güell a rozdělili se na dvě skupiny - první jela s průvodcem a druhá s naším profesorem. když se profesor svojí bezchybnou španělštinou zeptal řidiče, na jaké zastávce máme vystoupit, tak se řidič prostě rozhodl, že mu neodpoví :loco: - naštěstí se teda zastávka, myslím, jmenovala "Park Güell", takže jsme neměli problém. ale i tak...

 

znáš ten vtip s Andalusanem v Barceloně? :naughty:

 

jinak až se budu zase chystat do té krásné země, tak se orčitě ozvu, jsem ráda, že jsem tady potkala tak zcestovalého člověka :biggrin2:

 

nikdy jsem si CD nekupovala přesně v den vydání, takže nevím - mám ho vůbec už zítra shánět (třeba v Bontonlandu)? :)

 

děkuju, já taky doufám, že ta příležitost jednou bude - ale budu na to muset nacvičovat nejmíň měsíc dopředu :naughty:

Link to comment
Share on other sites

Tak jak se vám líbí Kluk, který věděl příliš mnoho? :wink2: Já jsem z něj úplně hotová :mf_lustslow:

Teda takhle... jako celek je pro mě lepší první album (z něj je taky má druhý nej song ever...), ale nástupce určitě nezklamal.

Rain se mi strašně líbí už od Parku princů, a ikdyž je tahle studiová verze víc "in", stejně má pro mě větší kouzlo ta akustická koncertní verze. O WAG netřeba mluvit, prostě totální nářez...

Blame It On The Girls bych si směle dovolila označit za následovníka Love Today, prostě super vypalovačka. Dost mi to připomněla Blame It On The Boogie (Viď Jackie? :D )

Ale mým jednoznačným favoritem už od prvního poslechu je I See You :wub2: To je takový skrytý klenot celého alba... Může se zdát zprvu taková "jednodušší", ale má v sobě prostě něco magického a miluju tu melodii, hlavně ten dvojzpěv ke konci... :wub2: A to klavírní intro je prostě uaaaaaaaa... Jsem ji včera poslouchala snad 20x za sebou a furt jsem neměla dost :shocked::blush-anim-cl:

 

 

 

 

Jacksie: No se divím, že nám tam ten Mika tak dobře procházel :naughty: Ale teď už tam v tom budeš asi sama, tak snad nebudou moc prudit ;-)

Co říkáš na to, že by měl Mika vystupovat v botách pro Michaela? Podle mě se tím krásně uzavírá kruh... Jsem to říkala od začátku že ti dva mají společného víc, než se na první pohled zdá. A oba jsou nenahraditelní v mém srdci :wub2:

 

 

Barunka: Super, tak ten sraz podnikneme :thumb_yello: Zrovna v noci začala pátá serie, jsem se těšila jak malé děcko až se vrátí máma z obchodu s lízátkem :naughty:

 

Jinak nepokrytě říkám že ti ta setkání s Mikou od srdce závidím :naughty: Ale věřím, že se taky co nejdřív dočkám... Už ať je zase nějaký koncert poblíž...

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kluk, který věděl příliš mnoho se mi, stejně jako ostatní klucí, kteří vědí příliš mnoho, zatím úspěšně vyhýbá :sneaky2: divím se sama sobě, že jsem si ho neobjednala předem, protože v Bontonlandu ho dneska ještě neměli a co víc, řekli mi, že limitovanou edici nemají ani objednanou :doh: takže už koukám po e-shopech :rolleyes:

 

BIOTG a BIOTB se mi zatím připomínají teda jenom jménem :blush-anim-cl:, ale třeba tam časem najdu taky nějakou shodu ;)

 

I See You miluju úplně stejně jako I'm Falling, z jejíž části vznikla - prostě v jednoduchosti je krása a Mika svým hlasem i jednoduchou skladbu učiní neobyčejnou :)

 

Trifi, vzhledem k tomu, že i adminka fóra, Babylove, je tak trochu fanynka, tak se ani nedivím :naughty: ale i obecně je tam hodně lidí, kteří Miku a jeho hudbu mají rádi, nikdy jsem se tam nesetkala s žádným negativním názorem na něj :)

 

chtěla bych se zeptat, jak to myslíš, že budu sama - už jsi MJW definitivně zavrhla? :(

 

jinak ty boty mě hodně překvapily a zároveň potěšily - jenom jsem nějak nepochopila, jestli se budou muset nějak upravit nebo má Mika stejnou velikost nohy jako měl MJ?! :wub2: celkově je to ale zajímavé a nikdy by mě nenapadlo, že právě tohle bude jedna z věcí, co je bude spojovat :thumb_yello:

 

držte mi palce, ať už mám zítra TBWKTM doma :groupwave:

Edited by Jacksie
Link to comment
Share on other sites

Jacksie, držím pěsti ať más placku co nejdřív doma :thumb_yello:

 

Je docela šílené, že BontonLand je vlastně jediný velkoprodejce hudby v Česku. Dost tenhle monopol zneužívá...:sneaky2: Jinak, ono někdy není na škodu když se ti kluci, kteří vědí příliš mnoho, úspěšně vyhýbají... :naughty:

 

 

 

Tak to jsem netušila že je Marcela "tak trochu" fanynka :D Já se tam s docela...e ehm... "zajímavými" :naughty: názory setkala v rámci MJsrazu. Ani ne tak přímo na fóru, ale hlavně live :biggrin2: Jsem na srazu celý víkend pouštěla a zpívala Love Today :biggrin2: Mým milovaným popěvkem "Dum dadadidadi..." jsem drtivou většinu lidí nejprve vytočila, a pak nakazila... :naughty::naughty: Jsem na sebe pyšná :naughty:

 

Co se týče mjw... ano, už tam psát nebudu, to místo je pro mě mrtvé :( Něco prostě nedokážu pochopit a přenést se přes to, takže bylo lepší vycouvat. Bude to tak asi pro všechny lepší...

 

 

 

To by byla už fakt velká náhoda, kdyby měl Michael stejnou velikost bot. Spíš tipuju že mu je upraví... Ale doufám, že se na to budu moct Miky brzo zeptat osobně :wub2:

Link to comment
Share on other sites

Ahoj všichni!!:)

Tak se vám musím přiznat, že jako správná fanynka, jsem včera, v den vydání desky, vtrhla do Bontonladu!!!:) TBWKTM byl v regálku "WHAT'S NEW" neboli Právě přišlo...Řekla jsem si, že po těch dvou letech, co na to cédéčko čekám si přece musím udělat radost a koupit si ho:))

Už jako při minulém zakoupení LICM se mi při zaplacení třásly ruce :blush-anim-cl:a obal od cédéčka jsem musela hned otevřít:)) vykoukly na mě Mikovy úžasné obrázky, už jenom ten obal od Yasmine je výbornej, jako minule:)) co se týče alba celkově, tak nejspíš souhlasím s Triffi, že semi víc líbí LICM, ale na druhou stranu si myslím, že bychom to neměli příliš srovnávat vzhledem k tomu, že LICM byl debut, Mika by totiž něco nového, neobvyklého...:)

Díky TBWKTM jsem opět propadla Mikovi (né, že bych Mikou nebyla stále posedlá:D), už jsem si to album stihla poslechnout mockrát:) a musím říct, že se mi doopravdy líbí, možná už jenom z principu? xD ne, tak samozřejmě bych mohla i Mikovi spoustu věcí vytknout, ale když si vybavím, kolik do toho vložil nejenom on sám usílí, tak toho nechám. Album zase vydává ty svoje pozitivní vibrace a hlavně mě Mikův hlas neobyčejně uklidňuje!:teehee: Jsem mu opět vděčná, za všechno, co udělal a dělá pro svoje fanoušky. A taky doufám, že o něm u nás v ČR a na Slovensku více uslyšíme!:))

Link to comment
Share on other sites

frog.teerez, ahoj i tobě :) závidím tvému městu takto poctivý Bontonland :thumb_yello::naughty:

 

já jsem se tam zase kvůli škole nedostala a už dneska ani nedostanu; ale zítra už fakt...! :sneaky2::rolls_eyes: jinak se vážně zblázním! už teďka si příjdu jako špatný fan... :boxed::blink:

 

Trifi, já vím, tvůj nápad s Cry se mi moc líbil a je mi taky líto, jak to nakonec dopadlo... :( ale na druhou stranu si myslím, že by bylo super, kdyby se tahle akce ještě někdy uskutečnila - a kdybys ji nechtěla přímo organizovat, mohlo by se to svěřit jiným - ty bys jen sdělila svou konkrétní představu a předpokládám, že by ses i zapojila :) ... napadlo mě to znovu, když jsem si přečetla, že se chystá další překonání rekordu na příští rok - myslím si, že tohle nebude tak hektická akce jako KOPF, a Cry Tribute by byla krásným zakončením :) ale samozřejmě tě nechci vůbec do ničeho nutit, záleží to jenom na tobě a na tom, jak se na to budeš dívat s odstupem času ;)

 

btw, příležitost k otázce (a nejenom jedné) ti moc přeju :)

Edited by Jacksie
Link to comment
Share on other sites

So czech is a code now? :lmfao: Awesome :naughty:

 

You are getting better and better. I shall teach you more when we meet again :wink2:

 

"Barunka is not you" ... well, I know that I'm not someone else :wink2:

 

:wub2:

 

Wow, are you guys writing essays to each other now. lol, u will teach me more when we meet again barunks!!! :wink2:

 

přívětiví ho se kam projeto je to super!!!

 

:naughty:

Link to comment
Share on other sites

 

Wohooooo, Mika on tour... :groupwave: Jsem fakt nadšená :woot_jump:

 

Jen mě mrzí že vynechává Česko ::protest: Aspoň vím, co mu vyčtu až s ním budu mluvit :sneaky2::naughty::naughty:

A dokonce jako kdyby naschvál vynechal i blízké Drážďany :naughty:

 

 

Kam se chystáte? :wink2:

 

Já plánuju rozhodně Vídeň (tu mám doslova za rohem :biggrin2:) a pak se budu muset rozhodnout pro dvě města z trojice Berlín, Leipzig a Mnichov, ještě uvidím.

To budou muka do března :mf_lustslow:

 

 

 

 

 

 

Jacksie, určitě nevíš všechny souvislosti s Cry, ono to fakt není o tom že bych byla tak malicherná a takhle "trucovala"... Třeba ti někdy osobně řeknu všechno kolem :wink2:

Jinak, té myšlenky se určitě nevzdávám (to bych nikdy nemohla...), jen ještě přesně nevím jakou formou to uspořádám, ale do jara je času dost si to promyslet.

 

Link to comment
Share on other sites

Kluk, který věděl příliš mnoho se mi, stejně jako ostatní klucí, kteří vědí příliš mnoho, zatím úspěšně vyhýbá :sneaky2: divím se sama sobě, že jsem si ho neobjednala předem, protože v Bontonlandu ho dneska ještě neměli a co víc, řekli mi, že limitovanou edici nemají ani objednanou :doh: takže už koukám po e-shopech :rolleyes:

 

BIOTG a BIOTB se mi zatím připomínají teda jenom jménem :blush-anim-cl:, ale třeba tam časem najdu taky nějakou shodu ;)

 

I See You miluju úplně stejně jako I'm Falling, z jejíž části vznikla - prostě v jednoduchosti je krása a Mika svým hlasem i jednoduchou skladbu učiní neobyčejnou :)

 

Trifi, vzhledem k tomu, že i adminka fóra, Babylove, je tak trochu fanynka, tak se ani nedivím :naughty: ale i obecně je tam hodně lidí, kteří Miku a jeho hudbu mají rádi, nikdy jsem se tam nesetkala s žádným negativním názorem na něj :)

 

chtěla bych se zeptat, jak to myslíš, že budu sama - už jsi MJW definitivně zavrhla? :(

 

jinak ty boty mě hodně překvapily a zároveň potěšily - jenom jsem nějak nepochopila, jestli se budou muset nějak upravit nebo má Mika stejnou velikost nohy jako měl MJ?! :wub2: celkově je to ale zajímavé a nikdy by mě nenapadlo, že právě tohle bude jedna z věcí, co je bude spojovat :thumb_yello:

 

držte mi palce, ať už mám zítra TBWKTM doma :groupwave:

 

Ono je rozhodně lepší objednat přes internet - tam se dá za mnohem lepší cenu dá sehnat deluxe verze... ;-)

 

Inu, a ke zbytku postu, podle toho co chápu, jste ty i Trifi na nějakém fóru o Michaelovi Jacksonovi? :-)

Link to comment
Share on other sites

přesně tak... nejvíc mě, kromě jiných situací, překvapilo, když jsme se rozhodli zajet MHD do parku Güell a rozdělili se na dvě skupiny - první jela s průvodcem a druhá s naším profesorem. když se profesor svojí bezchybnou španělštinou zeptal řidiče, na jaké zastávce máme vystoupit, tak se řidič prostě rozhodl, že mu neodpoví :loco: - naštěstí se teda zastávka, myslím, jmenovala "Park Güell", takže jsme neměli problém. ale i tak...

 

znáš ten vtip s Andalusanem v Barceloně? :naughty:

 

jinak až se budu zase chystat do té krásné země, tak se orčitě ozvu, jsem ráda, že jsem tady potkala tak zcestovalého člověka :biggrin2:

 

nikdy jsem si CD nekupovala přesně v den vydání, takže nevím - mám ho vůbec už zítra shánět (třeba v Bontonlandu)? :)

 

děkuju, já taky doufám, že ta příležitost jednou bude - ale budu na to muset nacvičovat nejmíň měsíc dopředu :naughty:

 

Pf, tak tomu se říká vyloženě drzost. Bohužel je takových případů v katalánsky mluvících částech víc a neskutečně mě s tím štvou...jsem ráda, že jste cestu přesto našli :-)

 

Jakej vtip? Říkej =D

 

No já jsem taky moc ráda, že jsem potkala dalšího člověka, co je takovej nadšenec do Španělska! :-) To bych mohla rozebírat hodiny... stejně jako Miku a plno dalších =D

Link to comment
Share on other sites

Tak jak se vám líbí Kluk, který věděl příliš mnoho? Já jsem z něj úplně hotová

Teda takhle... jako celek je pro mě lepší první album (z něj je taky má druhý nej song ever...), ale nástupce určitě nezklamal.

Rain se mi strašně líbí už od Parku princů, a ikdyž je tahle studiová verze víc "in", stejně má pro mě větší kouzlo ta akustická koncertní verze. O WAG netřeba mluvit, prostě totální nářez...

Blame It On The Girls bych si směle dovolila označit za následovníka Love Today, prostě super vypalovačka. Dost mi to připomněla Blame It On The Boogie (Viď Jackie? )

Ale mým jednoznačným favoritem už od prvního poslechu je I See You To je takový skrytý klenot celého alba... Může se zdát zprvu taková "jednodušší", ale má v sobě prostě něco magického a miluju tu melodii, hlavně ten dvojzpěv ke konci... A to klavírní intro je prostě uaaaaaaaa... Jsem ji včera poslouchala snad 20x za sebou a furt jsem neměla dost

 

 

Jacksie: No se divím, že nám tam ten Mika tak dobře procházel :naughty: Ale teď už tam v tom budeš asi sama, tak snad nebudou moc prudit

Co říkáš na to, že by měl Mika vystupovat v botách pro Michaela? Podle mě se tím krásně uzavírá kruh... Jsem to říkala od začátku že ti dva mají společného víc, než se na první pohled zdá. A oba jsou nenahraditelní v mém srdci

 

 

Barunka: Super, tak ten sraz podnikneme Zrovna v noci začala pátá serie, jsem se těšila jak malé děcko až se vrátí máma z obchodu s lízátkem :naughty:

 

Jinak nepokrytě říkám že ti ta setkání s Mikou od srdce závidím :naughty: Ale věřím, že se taky co nejdřív dočkám... Už ať je zase nějaký koncert poblíž...

 

 

 

 

 

Jojo, já byla z TBWKTM hotová už před vydáním a pak když to má člověk i oficiálně, je to úžasný... :-) Mě se taky zatím víc líbí LICM, ale to se časem prolomí si myslím. Prostě LICM bylo jeho první, speciální a zvlášť pro mě - ty vzpomínky na koncerty - ach... :-) Ale teď začíná éra něčeho novýho a prostě... vzpomínky budou nový :-) Každopádně - co je druhej nej song ever? A první? :wink2:

 

Jinak podle toho jak to popisuješ, musím naprosto souhlasit (i s tím Blame it on the boogie, haha, to sedlo! :-) ) K tomu tvému popisu opravdu nelze co dodat, vážně, naprostý souhlas :-)

 

Koukám, že jsem tu vážně narazila na fanynky jak Miky, tak Michaela a musím vám děvčata říct, že to jste mi udělaly hroznou radost... Já jsem Michaela zbožnovala už úplně od malička, už ve školce jsem znala jeho texty úplně nazpamět (samozřejmě foneticky, ale i tak..), takže vás úplně chápu. Uaa, já z vás mám radost. :biggrin2:

 

Sraz bychom měly nějak vymyslet! A dostaly bychom tam i Jacksie? Já potom znám ještě fanoušky, kteří by se třeba rádi přidali... no a otázka je ještě kde a kdy, ale to myslím nebude problém vymyslet!

Jinak co říkáš na ten první díl páte série? Já z něj byla nadšená, myslím že hlavně Tedova první hodina byla pecka :naughty:

 

Setkání s Mikou.. zcela jistě budeš mít příležitost ve Vídni... kde budu mimochodem i já :-)

Link to comment
Share on other sites

Ahoj všichni!!

Tak se vám musím přiznat, že jako správná fanynka, jsem včera, v den vydání desky, vtrhla do Bontonladu!!! TBWKTM byl v regálku "WHAT'S NEW" neboli Právě přišlo...Řekla jsem si, že po těch dvou letech, co na to cédéčko čekám si přece musím udělat radost a koupit si ho)

Už jako při minulém zakoupení LICM se mi při zaplacení třásly ruce obal od cédéčka jsem musela hned otevřít) vykoukly na mě Mikovy úžasné obrázky, už jenom ten obal od Yasmine je výbornej, jako minule) co se týče alba celkově, tak nejspíš souhlasím s Triffi, že semi víc líbí LICM, ale na druhou stranu si myslím, že bychom to neměli příliš srovnávat vzhledem k tomu, že LICM byl debut, Mika by totiž něco nového, neobvyklého...

Díky TBWKTM jsem opět propadla Mikovi (né, že bych Mikou nebyla stále posedlá), už jsem si to album stihla poslechnout mockráta musím říct, že se mi doopravdy líbí, možná už jenom z principu? xD ne, tak samozřejmě bych mohla i Mikovi spoustu věcí vytknout, ale když si vybavím, kolik do toho vložil nejenom on sám usílí, tak toho nechám. Album zase vydává ty svoje pozitivní vibrace a hlavně mě Mikův hlas neobyčejně uklidňuje! Jsem mu opět vděčná, za všechno, co udělal a dělá pro svoje fanoušky. A taky doufám, že o něm u nás v ČR a na Slovensku více uslyšíme!)

 

Jenom mě tak napadlo, jestli všichni hlasujete tady;) http://www.evropa2.cz/cs/tym-a-porady/top-t-music-chart.shtml taky mě napadlo, že bychom tu mohli t-music chart vyvěsit na MFC a hned by na Evropě 2 viděli, kolik má Mika fanoušků ve světě btw: nemám ráda Evropu 2!

PS: miluju ten novej design MFC fóra!!!

 

Amen. Akorát si bohužel nemyslím, že by s TBWKTM přišel nějaký zásadní průlom, prostě... češi nejsou na takovou genialitu připraveni. (až na pár vyjímek - nás). :mf_rosetinted::naughty: Koncert koneckonců taky nebude...

 

Hlasovat mě vůbec nenapadlo, ani nevím, že ta hitparáda existuje, ale.. zapracuju!

Link to comment
Share on other sites

Wow, are you guys writing essays to each other now. lol, u will teach me more when we meet again barunks!!! :wink2:

 

přívětiví ho se kam projeto je to super!!!

 

:naughty:

They really are... on one side, it's really complicated to answer to those essays, but i'm happy there's something going on! :fisch:

 

I so will! Be prepared for some badass czech lessons :rose: :naughty:

¨

That sentence you just wrote sooo doesn't make sense that i can't even translate it :lmfao:

Link to comment
Share on other sites

 

Wohooooo, Mika on tour... :groupwave: Jsem fakt nadšená :woot_jump:

 

Jen mě mrzí že vynechává Česko ::protest: Aspoň vím, co mu vyčtu až s ním budu mluvit :sneaky2::naughty::naughty:

A dokonce jako kdyby naschvál vynechal i blízké Drážďany :naughty:

 

 

Kam se chystáte? :wink2:

 

Já plánuju rozhodně Vídeň (tu mám doslova za rohem :biggrin2:) a pak se budu muset rozhodnout pro dvě města z trojice Berlín, Leipzig a Mnichov, ještě uvidím.

To budou muka do března :mf_lustslow:

 

 

 

 

 

 

Jacksie, určitě nevíš všechny souvislosti s Cry, ono to fakt není o tom že bych byla tak malicherná a takhle "trucovala"... Třeba ti někdy osobně řeknu všechno kolem :wink2:

Jinak, té myšlenky se určitě nevzdávám (to bych nikdy nemohla...), jen ještě přesně nevím jakou formou to uspořádám, ale do jara je času dost si to promyslet.

 

 

A to ještě když mi koncert u nás slíbil! Parchant :-)) Se mu připomenu a ty mu to vyčti taky.

 

Já se rozhodně chystám do Vídně, tam se potkáme :-) No a pak nějaký anglický - až budou ohlášený... co se týče Německa, taky o tom přemýšlím, ale uvidíme... nevím nevím.

Link to comment
Share on other sites

Barunka's ignoring me now :sad:

 

tak ja barunka jste co jsem

"So I Barunka are what I am" :roftl: Gee that sounds kinda philosophical... :blink::naughty:

 

I could never ignore you!

 

Just that there are so many things to reply to..

Link to comment
Share on other sites

děckaaa, turnééé :biggrin2: TBWKTM v CD mechanice... awww :wub2:

 

jé, já mám úplně smíšené pocity. na jednu stranu jsem úplně šťastná, že budou koncerty v Evropě a na tu druhou jsem smutná, že se na 90% ani na jednom neobjevím ... vím jistě, že u našich nemám s takovým návrhem šanci :emot-sad: ale budu doufat a snažit se, třeba se nějaké východisko najde :)

 

 

Barunko, doufám, že ti nebude vadit, že ten vtip napíšu česky - španělsky bych ho zatím asi opravdu nedala dohromady a navíc by si ho mohl někdo španělsky mluvící přečíst, že... :naughty:

 

Přijde Andalusan do barcelonské restaurace. Číšník ho přijde obsloužit a říká: "Dobrý den, pane. Co vám mohu nabídnout?"

Andalusan odpoví: "Přineste mi víno, ale ne nějaké odsud, přineste mi andaluské víno, protože v Andalusii je 'lo mejor, lo mejor'."

Číšník se ptá dál: "A mohu vám nabídnout nějaké tapas?"

Andalusan odpoví: "Ano, přineste mi porci boquerones, ale ne nějakých odsud, chci boquerones z Andalusie, protože jsou 'los mejores, los mejores'."

:sneaky2: Číšník se zeptá: "Mohu vám nabídnout něco k jídlu?"

Andalusan odpoví: "Ano, přineste mi, prosím, gazpacho, ale tak, jak ho dělá má matka v Andalusii, protože to je 'lo mejor, lo mejor'."

Číšníkovi to už nedá a zeptá se: "Pane, dovolte mi otázku, proč jste přijel do Barcelony, když byste si rád dal andaluské jídlo?"

Na to Andalusan: "Víte, to je tak, včera jsem měl hádku se svou manželkou a ona mě poslala do pr***e, tak jsem tady..."

 

je to sice dlouhý vtip a přijde mi, že v češtině je méně vtipný než v originále, ale poprvé, když jsem ho slyšela, tak jsem se vážně smála :roftl:(doufám, že jsem ty názvy jídel napsala správně :D)

 

jinak, co se týče srazu, ráda bych se zúčastnila, pokud by byl někde v blízkosti Ostravy :teehee:

 

+ ano, MJ a Mika si tak trochu mezi sebou dělí o moje srdce :wub2:

Edited by Jacksie
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy