Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part II


Barunka

Recommended Posts

děckaaa, turnééé TBWKTM v CD mechanice... awww :wub2:

 

jé, já mám úplně smíšené pocity. na jednu stranu jsem úplně šťastná, že budou koncerty v Evropě a na tu druhou jsem smutná, že se na 90% ani na jednom neobjevím ... vím jistě, že u našich nemám s takovým návrhem šanci :emot-sad: ale budu doufat a snažit se, třeba se nějaké východisko najde :)

 

 

Barunko, doufám, že ti nebude vadit, že ten vtip napíšu česky - španělsky bych ho zatím asi opravdu nedala dohromady a navíc by si ho mohl někdo španělsky mluvící přečíst, že... :naughty:

 

Přijde Andalusan do barcelonské restaurace. Číšník ho přijde obsloužit a říká: "Dobrý den, pane. Co vám mohu nabídnout?"

Andalusan odpoví: "Přineste mi víno, ale ne nějaké odsud, přineste mi andaluské víno, protože v Andalusii je 'lo mejor, lo mejor'."

Číšník se ptá dál: "A mohu vám nabídnout nějaké tapas?"

Andalusan odpoví: "Ano, přineste mi porci boquerones, ale ne nějakých odsud, chci boquerones z Andalusie, protože jsou 'los mejores, los mejores'."

:sneaky2: Číšník se zeptá: "Mohu vám nabídnout něco k jídlu?"

Andalusan odpoví: "Ano, přineste mi, prosím, gazpacho, ale tak, jak ho dělá má matka v Andalusii, protože to je 'lo mejor, lo mejor'."

Číšníkovi to už nedá a zeptá se: "Pane, dovolte mi otázku, proč jste přijel do Barcelony, když byste si rád dal andaluské jídlo?"

Na to Andalusan: "Víte, to je tak, včera jsem měl hádku se svou manželkou a ona mě poslala do pr***e, tak jsem tady..."

 

je to sice dlouhý vtip a přijde mi, že v češtině je méně vtipný než v originále, ale poprvé, když jsem ho slyšela, tak jsem se vážně smála :roftl:(doufám, že jsem ty názvy jídel napsala správně :D)

 

jinak, co se týče srazu, ráda bych se zúčastnila, pokud by byl někde v blízkosti Ostravy :teehee:

 

+ ano, MJ a Mika si tak trochu mezi sebou dělí o moje srdce :wub2:

 

A to bys rodiče ani nezlákala na tu Vídeň? :shocked: Zkus to, dávám čestné slovo, že lepší než Mikovu show bys neviděla, tudíž fakt stojí za to o to bojovat.. :-)

 

Jinak ten vtip :lmfao:, tak to se povedlo =D To je neuvěřítelně přesný :thumb_yello:

 

Noo, tak máme tu teda Mikulov, Brno a Ostravu.... kde se setkat? Návrhy ponechám prozatím na vás.. :-)

 

Tak tomu rozumím, moc dobře... Proto jsem byla letos v červnu hodně v šoku... :/

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nevím, udělám pro to všechno, co bude v mých silách, to je samozřejmé; využiju všechny možnosti :)

 

navrhuju město, ze kterého je nás nejvíc, ale pokud se teda jedná o tři lidi (což je pravděpodobné), tak navrhuju ještě chvilku počkat, jestli se někdo nepřidá :wink2:

 

červnová událost... musím říct, že jsem z ní v šoku ještě teď a ještě dlouho asi budu. taky mám pocit, že mi ten šok částečně změnil pohled na svět a vnímání celkově. ještě pořád nejsem úplně schopná pouštět si Michaelovu hudbu, proto jsem s v posledních měsících upnula víc na tu Mikovu (a tak našla i cestu zpátky na MFC). This Is It bych se sice nezúčastnila (to bych asi po našich chtěla opravdu moc), ale o to víc mi teď jde o to, abych viděla "aspoň" jednu ze svých ... lásek (?) :wub2:

Link to comment
Share on other sites

Barunka: Se máš, že tě s LICM spojují taky vzpomínky na úžasné koncerty :thumb_yello: Mě zatím musela stačit jen DVD která si furt dokola pouštím, ale je jasné že být tam live musí být úplně jiný level zážitku. Ať už je březen... (Mika mi tím tour dal skvělý dárek k narozeninám :wub2:)

U mě bude asi LICM vždy krok před TBWKTM, nemyslím se že se to u mě někdy prolomí. LICM prostě Miku "udělal", díky jedné písni z něj jsem ho vlastně neuvěřitelnou náhodou objevila, a to album samo o sobě je perfektní celek. TBWKTM zatím beru jako komplet několika fantastických songů a zbytku :biggrin2: Tím nechci říct, že jsou některé skladby "špatné", ale ve srovnání s čímkoliv z LICM prostě u mě neobstojí...

Děkuju za ten souhlas s hodnocením TBWKTM :blush-anim-cl:

 

Ty myslíš, že Mika ještě přidá nějaká města/termíny?No bylo mi divné že tam vůbec není Británie, ale myslela jsem že je to třeba naschvál :naughty:

 

K těm nej songům, ten druhý je Any Other World. Já prostě miluju ten text, strašně vnímám to sdělení které se snaží říct, protože tak svět vnímám taky. A navíc je to i tak slzopudná melodie... Mám mnohem víc radši live provedení než studiovou verzi, vždycky když sleduju koncert z Parku princů tak se neubráním slzám (já vím, magor no... ) Taky tohle video je skvělé http://www.youtube.com/watch?v=iDuq5hOp6SU, jak se v 1:58 podívá nahoru...

No a ten jediný který AOW dokázal překonat je Avril Lavigne - Tomorrow :blush-anim-cl:http://www.youtube.com/watch?v=S2PLYET1A0k Tenhle song je pro mě strašně osobní, je prostě o mě, a to jsou každá slova navíc zbytečná... Navíc tak překrásná melodie (která se neodkryje hned, ale ukáže svou pravou krásu až po trpělivém naposlouchání), navíc to Evanovo "sólové vybrnkávání" od 4.08 mě vždcky totálně dorazí...

Tohle video http://www.youtube.com/watch?v=OLfPIynFaok má slabý zvuk, ale mám ráda ty emoce které tam z Avril srší, skoro stejně jako když jí zemřel děda a ona ji ten večer musela zpívat

Takže tak :wink2:

 

To je super že jsme ti s Jacksie s michaelem udělaly takovou radost :thumb_yello: Jsi i na nějakém MJ fóru?

 

Z prvního dílu 5. řady HIMYM jsem měla strach že zklame mé nadnesené očekávání, ale už od prvních minut se všechny obavy rozplynuly. Prostě awesome! "Pořád toho chlapa vídáš?" "Ještě líp, vídám ho nahýho." :biggrin2:

 

 

No páni, tolik společných věcí... Mika, Michael, HIMYM... myslím, že nehrozí že by se na srazu nebylo o čem bavit :naughty:

 

________

 

 

Co říkáte na sraz třeba v Brně? Jacksie, je pro tebe Brno v blízkosti Ostravy? :naughty:

 

 

Fíha, jsem se nějak rozepsala... no o Mikovi, Michaelovi nebo HIMYM bych dokázala napsat stohy esejí...

 

 

PS: Sakra proč jen 12 smajlů do jedné zprávy? Diskriminaceee! :naughty:

 

Link to comment
Share on other sites

nevím, udělám pro to všechno, co bude v mých silách, to je samozřejmé; využiju všechny možnosti :)

 

navrhuju město, ze kterého je nás nejvíc, ale pokud se teda jedná o tři lidi (což je pravděpodobné), tak navrhuju ještě chvilku počkat, jestli se někdo nepřidá :wink2:

 

červnová událost... musím říct, že jsem z ní v šoku ještě teď a ještě dlouho asi budu. taky mám pocit, že mi ten šok částečně změnil pohled na svět a vnímání celkově. ještě pořád nejsem úplně schopná pouštět si Michaelovu hudbu, proto jsem s v posledních měsících upnula víc na tu Mikovu (a tak našla i cestu zpátky na MFC). This Is It bych se sice nezúčastnila (to bych asi po našich chtěla opravdu moc), ale o to víc mi teď jde o to, abych viděla "aspoň" jednu ze svých ... lásek (?) :wub2:

 

Budu ti každopádně držet palce :wink2: Zkus třeba o Mikovi pořád "nenápadně" mluvit před rodiči :naughty:

 

No jo, s tím přidáváním to vidím bledě. Možná by se přidala ještě jedna kámoška z Brna, popř. ještě jedna od Olomouce (to by se uvidělo), ale co se týče přihlašování nových lidí na fórum, tomu moc nevěřím...

 

Jojo, vím o čem mluvíš. My jsme minulý týden byli se třídou v Praze a byli jsme na Křižíkově fontáně a jako hudební doprovod byly Michaelovy pomalý písničky - to přes půl hodiny. Vážně jsem musela potláčet slzy, ať už to zní komicky jak chce :blink:

 

Pujdeš se aspoň podívat na ten film This Is It?

 

Budem optimistický a doufat, že aspoň toho Miku uvidíš :)

Link to comment
Share on other sites

Trifi: Jojo, až budeš ve Vídni, plně pochopíš... :wink2: A vida, ty máš dokonce i v tom období narozeniny :-) Kdy přesně?

Heh, hezky řečeno o tom TBWKTM (sakra, tohle je složitější zkratka než LICM! :biggrin2: ) .. je tu prostě ještě moc krátce na to, aby si získalo naše srdce na takové úrovni jako LICM, i když to nebude nikdy úplně možný..

 

Myslím si, že na přidávání evropských koncertů už se asi konat nebude, já už teď jen napjatě čekám na oznámení těch britských.. Akorát si teda fakt dává načas :sneaky:

 

Ale, kdepak magor, já to chápu... s tou písničkou se taky dokážu dost ztotožnit.. Je to fakt hluboká písnička, kterou taky zbožňuju... takových pro mě je ale víc, takže nemůžu říct, že by byla nej... ale chápu, chápu.. :-)

 

Teda, přiznám se, že tuhle písničku od Avril neznám - poslechla jsem si a melodie se mi opravdu líbí, ale na druhou stranu musím přiznat, že já si k Avril s její poslední deskou vypěstovala hroznou averzi, obzvlášť od té doby, co jsem slyšela (samozřejmě v televizi) naživo "Hot" a byla jsem vážěn zděšena... Ale tahle písnička má opravdu něco do sebe, to se musí nechat :thumb_yello:

 

Na MJ fóru nejsem, vlastně na MFC jsem se dostala úplným "omylem" :-) Totiž to bych musela být na hodně fanklubech a moc se mi nechce... Vy předpokládám na nějakém jste, co :-)

 

To musím jen souhlasit! .. "Jsme Barman a Robin" :lmfao: A myslím, že druhej díl jen potvrzuje, že se dál asi máme na co těšit. A zítra druhej. Juchů! =D

 

Já myslím, že náš sraz by mohl tvrat i dva dny a furt by bylo co řešit.. =D

 

Hehe, no musím říct, že proti Brnu bych rozhodně námitky neměla... O:-)

 

Rozepisovat se je super! To je mi sympatický :-)

 

A představ si, že kdysi tu byl limit na 7 smajlíků. To byla teprv diskriminace! =D

Link to comment
Share on other sites

Ještě mě napadla jedna věc, je to teda nehorázně asociální, ale říkala jsem si, že vás bych o to poprosit mohla... snažím se vyhrát v té karaoke soutěži, kde se soutěží o lístky na Pink... tak jsem vás chtěla pokorně poprosit, jestli by jste nemohly zahlasovat za toto video..sháním prostě co nejvíc hlasů.. http://www.bavse.cz/#/galerie/54545 (Ano, jsem to já, uvědomuju si, že je to docela strašný a všechno okolo toho, ale koneckonců nejde o zpěv, ale o to, kdo najde víc lidí, kteří mu budou ochotni dát hlas, žejo :biggrin2: ) .. Moc by mě to potěšilo, ale samozřejmě nemusíte... děkuju moc tak jako tak :-)

Link to comment
Share on other sites

Ahoj, tak kam se chystáte? :wink2: Já možná do Vídně, ale nevim, jestli mi to rodiče povolej...Už Mika neni moc vtipnej s tim, že pořád vynechává Prahu!!:naughty:

Ahoj, určitě se chystám do Vídně a pravděpodobně i do Londýna. :wink2: Držím palce, aby ti ta Vídeň vyšla, už takhle tam bude hodně lidí, co znám :-)

Link to comment
Share on other sites

 

Barunka: Narozeniny mám 4. března, takže to bude trošku opožděný dárek, ale tak to Mikovi odpustím no :naughty:

 

 

Určitě jsi ráda že už jsou venku i britské termíny tour :) Takže jestli správně chápu... ty raděj Anglii než Německo, ikdyž je blíž? :wink2:

Já bohužel kvůli té celosvětové recesi :naughty: nakonec rozhodla že krom Vídně sjedu ještě jednou do toho Německa, ale teď váhám jestli je Lepší Mnichov nebo Berlín :blink: V Německu jsem byla zatím jen v Drážďanech na Avril a tam bylo krásně...

 

A to byl skvělý oslí můstek k Avril :naughty: O Avril a o tom jak se změnila by se dalo mluvit dlouho a je fakt že to byl pro fanoušky šok. Se zdálo, jako by si s barvou vlasů přebarvila i mozek...:naughty: Najednou začala mít na podiu hafo tanečnic, což předtím z duše nesnášela a nikdy by to neodsouhlasila. Najednou skoro přestala hrát na kytaru a začala předvádět sestavy za které by se snad nestyděly ani profi roztleskávačky. Najednou vyměnila oduševnělý pohled za tupý (místy až přiblblý) úsměv... atd, atd... Ale prostě já v ní pořád vidím tu "starou dobrou" Avril a přinejmenším za Tomorrow a další songy si moje doživotní fanouškovství prostě zaslouží. Nehledě na to, že live je pořád ještě docela "stará dobrá" :naughty:

A ehm, poslední deska se mi i docela líbí, třeba titulní Best Damn Thing je energická vypalovačka a objektivně se jí nedá nic vytknout.

Jsem ráda že se ti Tomorrow líbí :thumb_yello:

 

No já jsem teď už fakticky jen na jednou MJ fóru - slovenském, k tomu českému nechci nic říkat protože to sem nepatří, ale je škoda že už tam nemůžu psát reakce typu "Juhuuuuu" když Jacksie napíše do sekce "Co právě posloucháte?" něco od Miky :naughty:

Ty se chystáš do kina na This Is It?

 

 

No doufám že se nakonec na nějaký ten sraz domluvíme :thumb_yello:

 

 

PS: Hlavně už neříkej, že rozepisování je ti sympatický, nebo ti tu začnu chrlit romány hehe :naughty:

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

Jo a to video na bavse.cz je fakt cute :thumb_yello:

Je do docela funny, se mi líbí jak je to pojaté - že se na tebe lidi jakože dívají na velkoplošné projekci, fandí ti a seš star... :biggrin2:

 

Jsem si ze srandy taky zkusila jedno natočit, a je tam docela problém že se jim opožďuje hudební podklad a text, takže je zázrak se ve výsledném videu trefovat :naughty:

 

No ale já Pink nemusím takže aspoň nelituju že na ni nepůjdu:naughty:

 

Link to comment
Share on other sites

Hi Kittie,

 

wow you´re learning czech? :shocked:

 

It sounds little bit... uhm... inaccurately :naughty: (=funny :aah::biggrin2:) but also very cute :biggrin2::thumb_yello:

 

Lol, thanks, I thought I would at least try and be accurate this time, as barunka will tell you i am known for using random czech words in here, which i get from peoples conversations lol!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ahooj všichni, tak mám dobrou zprávu...možná pojedu do tý Vídně!! :woot_jump: ale rodičům se moc nelíbí, že je to pondělí a že bych tam byla sama (na tom koncertě), tak jsem se vás chtěla zeptat, jestli bych se prosím jako k vám tam nemohla nějak připojit? :blush-anim-cl:

Máte profil na facebooku?

Link to comment
Share on other sites

Terez tak to je awesome news :biggrin2::thumb_yello: Čím víc CZfans aby Mikovi vynadali že bojkotuje naši krásnou, malebnou, roztomilou, hudebně vyspělou vlast tím líp :aah::naughty:

Jak daleko to máš do Vídně? Na FB sice jsem, ale chodím tak fakt sporadicky, takže nic :biggrin2:

 

 

 

 

kittie: Heh, so that´s really awesome :biggrin2: (Today is a lot of things awesome :naughty:). You have to come to Czech republic someday :biggrin2:

Are u going to visit some of Mika´s show? :wink2:

 

Link to comment
Share on other sites

¡hola, guapo(a)s! ahoj všem! :biggrin2: jak se vám daří?

 

frog.teerez, vidíš, to s těma Vánocema mě nenapadlo... :naughty:

 

já jsem ještě zatím neměla vhodnou příležitost se našich zeptat, takže bych to možná mohla nechat až na tu vánoční pohodu, potom se ale nesmím divit, že se tam neobjevím z jiného důvodu - nedostatku lístků :naughty:

 

jinak, chystáte se na This Is It do kina? :)

Link to comment
Share on other sites

Terez: Musíš pro to udělat maximum :wink2: Já bydlím v Mikulově, takže to mám do Vídně fakt kousek :biggrin2:

Kdybys náhodou chtěla koupit lístek, tak není problém, budu si ho kupovat 15.11. v Bratislavě, má tam pobočku prodejce Eventim. Ale to vlastně bude asi ještě brzo když to chceš k Vánocům... :naughty::)

 

 

Jacksie: Já byla včera na celosvětové premiéře v Bratislavě a ještě jdu zítra v Brně :wink2:

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 

Barunka: Narozeniny mám 4. března, takže to bude trošku opožděný dárek, ale tak to Mikovi odpustím no

 

 

Určitě jsi ráda že už jsou venku i britské termíny tour :) Takže jestli správně chápu... ty raděj Anglii než Německo, ikdyž je blíž?

Já bohužel kvůli té celosvětové recesi :naughty: nakonec rozhodla že krom Vídně sjedu ještě jednou do toho Německa, ale teď váhám jestli je Lepší Mnichov nebo Berlín V Německu jsem byla zatím jen v Drážďanech na Avril a tam bylo krásně...

 

A to byl skvělý oslí můstek k Avril :naughty: O Avril a o tom jak se změnila by se dalo mluvit dlouho a je fakt že to byl pro fanoušky šok. Se zdálo, jako by si s barvou vlasů přebarvila i mozek...:naughty: Najednou začala mít na podiu hafo tanečnic, což předtím z duše nesnášela a nikdy by to neodsouhlasila. Najednou skoro přestala hrát na kytaru a začala předvádět sestavy za které by se snad nestyděly ani profi roztleskávačky. Najednou vyměnila oduševnělý pohled za tupý (místy až přiblblý) úsměv... atd, atd... Ale prostě já v ní pořád vidím tu "starou dobrou" Avril a přinejmenším za Tomorrow a další songy si moje doživotní fanouškovství prostě zaslouží. Nehledě na to, že live je pořád ještě docela "stará dobrá" :naughty:

A ehm, poslední deska se mi i docela líbí, třeba titulní Best Damn Thing je energická vypalovačka a objektivně se jí nedá nic vytknout.

Jsem ráda že se ti Tomorrow líbí :thumb_yello:

 

No já jsem teď už fakticky jen na jednou MJ fóru - slovenském, k tomu českému nechci nic říkat protože to sem nepatří, ale je škoda že už tam nemůžu psát reakce typu "Juhuuuuu" když Jacksie napíše do sekce "Co právě posloucháte?" něco od Miky :naughty:

Ty se chystáš do kina na This Is It?

 

 

No doufám že se nakonec na nějaký ten sraz domluvíme :thumb_yello:

 

 

PS: Hlavně už neříkej, že rozepisování je ti sympatický, nebo ti tu začnu chrlit romány hehe :naughty:

 

 

No, myslím, že na to jak má Mika plný kalendář, můžeš být docela ještě ráda, že to vůbec stihl v tom březnu :-)

 

Já si myslím, že lepší by možná na Miku byl Berlín - sice nevím, jak vypadá ta hala v Mnichově, ale v berlínské jsem na Mikovi byla a tam to bylo super. Sice žádná supermoderna, ale tak... :-) A navíc se tam velmi dobře dá jít čekat na Miku :thumb_yello:

 

Jinak mě je Anglie bližší, to je pravda, Německo mám sice taky moc ráda, ale v Anglii vždycky najdu někoho, u koho můžu zůstat, mám Anglii celkově asi ještě radši a hlavně tam mám kamarády, o kterých vím, že se mnou na ten koncert půjdou :-)

 

Co se týče ještě té Avril... když se tak nad tím zamýšlím, tak to opravdu není její hudba co mi vadí, vlastně první dvě alba ráda mám a to třetí vesměs taky... bohužel to pro mě celý kazí způsob, jakým se ona prezentuje, myslím, že tou profesionální roztleskávačkou jsi to vystihla :-) Upřímně musím říct, že se mi bohužel nelíbila moc ani ta image, kde ze sebe dělala rebelku - jo, bylo to sice fajn vidět pro změnu něco jinýho, ale nelíbilo se mi, jak z ní vehementně všichni a především ona sama ze sebe dělala "Anti-Britney" a všude prohlašovala, že ona sexy šatičky nosit nebude... to jí neberu, nemusí, ale proč tohle všude rozhlašovat, když to ke vešmu po dvou albech porušila... Stavět si image na základě shazování někoho jiného (i když má ten člověk pravdu) mi bohužel přijde fakt ubohý. No a jak proběhla její proměna v to, čím je teď, to už jsem byla vážně zděšená. Videoklip na Girlfriend (a i písnička samá) mi přijde úděsný. Musím říct, že kdyby to nemělo onen text, nebo jiný, asi bych to brala jako dobrou vypalovačku. Ale takhle... no no comment, a k videoklipu ani nejsou třeba slova. (Aneb vdaná paní zpívá o tom že přítelkyně jistého mladíka je na nic a že by ji měl vyměnit za ni, protože je awesome je prostě... zajímavé.) When youre gone se mi libilo, rříkala jsem si, že s tou Girlfriend Avril asi jen ulítla. Jenže pak přišlo "Hot" a zděšení se dostavilo opět. Musím říct, že mi to přijde jako opravdu laciný videoklip a Avril se ke všemu vážně nedaří být sexy.. přestože písnička mi sama o sobě přijde dobrá. No a to stejné s písničkou The Best Damn Thing. Píseň fajn, klip naprostá hrůza. Myslím, že všichni víme jak vypadá a prostě zase jednou se budu muset vrátit k termínu roztleskávačka, tentokrát ale značně děsivá. Tak nevím.. Avril je pro mě opravdu člověk plný rozporů. Pořád ji poslouchám, i většinu třetího alba, ale k tomu, jak se ona prezentuje bych se opravdu nehlásila... radši si v paměti zachovám jen tu její hudbu, která mě dokázala oslovit :-) Tím fakt nechci tě nějak napadat za to, že ji máš ráda, spíš jsem chtěla říct, jak to vidím já a koneckonců, myslím, že v zásadní myšlence jsme na tom dost podobně :-)

 

Po nějakém tom MJ fóru se asi taky brzo porozhlídnu, až bude trochu času a nebudu zavalená pod hromadou maturitních otázek..

Proč to tam nemůžeš napsat?

Jinak já jsem This is it viděla, celkové pocity z toho mám... prostě znovu veklá připomínka toho, že nás opustil jeden z těch největších talentů... Jasně, v některých písničkách už si tak jistý nebyl (teda nevím, jestli to způsobem, jakým to bylo znázorněno tam hodlal zpívat i na koncertě, nebo jestli jel jenom tak jako zkouškově a pak to hodlal přímo v Londýně rozbalit - čemuž docela věřím, Michael do svých vystoupení vždy dával celé srdce... :wub2: ), ale v některých mi zase vyrazil dech a když jsem se podívala na jeho taneční kreace, stále mě to dostávalo, koneckonců v době, kdy se tohle dělo bylo tomu člověku 50 let... a kdo tohle svede v padesáti, upřímně. Trochu se mi na tom filmu nelíbilo přehršle scén, kde všichni Michaela opěvují, jak všechno s ním je úžasné (věřím, že to tak je, ale dalo to filmu takový trochu hollywoodsky laciný nádech, ale i guess thats just how they do it in America :naughty:). Musím říxct, že když jsem viděla, co všechno se na tu show chystá, tak mě znovu hrozně zamrzelo, že se to neudálo a že jsem neměla tu příležitost to vidět (i když je pravda, že i kdyby Michael ty koncerty odehrál, stejně bych se tam nedostala.. ale tak aspoň třeba později formou nějakého dvd) ... ach... mohla bych se tady o něm rozplývat asi hodiny a hodiny. Nevím vlastně proč, ale už je to víc než 4 měsíce, co nás Michael opustil a přesto to nesu nějak těžce.. o.O

Co na This Is It říkáš ty?

 

Co kdybychom sraz provedli ještě někdy do Vánoc? Prostě bylo by to fajn ještě před koncem roku :-)

 

A jak sama vidíš, já rozepisování opravdu ráda mám, takže romány na mě klidně chrl, jen je mi líto, že nemůžu odepisovat tak často, až dote'd jsem skoro denně měla čas odepsat, ale ve škole toho na nás nakládají neuvěřitelně moc, že jsem ráda když se sem dotanu jednou za čas.. :-(

Link to comment
Share on other sites

ahoj Barunka e Trifi,

 

ja láska Mika.....Barunka láska mika.

 

 

Barunka musit přicházet k Londyna do únor

 

 

Jak se máš, Trifi?

 

:thumb_yello:

 

xx

Haha aw Liz, you are using the online czech dictionary once again :biggrin2::wub2: How cute!

 

Barunka is trying very hard to be able to get to London in february. I shall make this work!

 

(Although with me going to Vienna and Basel, this is going to be very difficult.. o.O )

 

I want to see our honorary czechie once again!!

Link to comment
Share on other sites

Hi Kittie,

 

wow you´re learning czech? :shocked:

 

It sounds little bit... uhm... inaccurately :naughty: (=funny :aah::biggrin2:) but also very cute :biggrin2::thumb_yello:

 

Lol, thanks, I thought I would at least try and be accurate this time, as barunka will tell you i am known for using random czech words in here, which i get from peoples conversations lol!

 

Haha, that is because Liz is actually not learning czech, usually she just randomly bumps into our thread, copies random czech words from other peoples posts and then puts them in a sentence and waits for me to tell her what she just said =D Only this time she probably used a dictionary :-)

 

She was given the "honorary czech" title, havent i told you yet? :naughty:

Link to comment
Share on other sites

Jacksie a Terez! Tak to je super! To tam nás bude oparvdu plno.. :-) Teda doufám, že se vám to nakonec podaří.

 

JInak co se týče přidávání se Terez, klidně můžeš, ale já jedu s kámoškou a možná do Vídně pojedeme už o víkendu, ale ještě nejsme domluvené, tak až budeme, dám ti vědět :-)

 

No a Jacksie, na This Is It už jsem byla, co ty?

Link to comment
Share on other sites

Barunka: Děkuju za tip, asi se teda opravdu přikloním k tomu Berlínu :)

 

Tak to máš super že máš v Anglii takové známosti :thumb_yello: Já neznám nikoho ani v Anglii ani Německu, takže není co řešit :naughty:

Jezdím docela často do Londýna na různé akce a koncerty (mám to město prostě ráda) ale když je možné ušetřit čas a peníze, asi bude lepší to Německo...

 

Co se týče Avril, myslím že to vidíme úplně stejně :) Prostě má dobrou (místy skvělou) hudbu, ale prezentace je poslední dobou otřesná. Nejvíc tenhle obrovský rozdíl dokládají dvě DVD - ze Soulu 04 a Toronta 08 - to je jako den a noc, ani se nechce věřit že je to jedna a ta samá zpěvačka.

 

Na This Is It mě strašně zklamala atmosféra. Party před celosvětovou premiérou a lidi tam znuděně seděli... měla jsem pocit že tam jsem snad jediná kdo se tou hudbou baví. Když pak člověk v TV viděl jak si to užili třeba v Německu a jinde, prostě úplně o něčem jiném. Pak live přenos z červeného koberce, to jsem si málem ublinkla při pohledu na všechny ty zubící se rádoby celebrity v čele s Paris Hilton, to její několikaminutové nakrucování fotografům bylo fakt peklo. No ale pak přišlo paradoxně to nejlepší co mohlo - výpadek satelitního spojení s LA:naughty: a tak se v Palace Cinemas rozhodli že nám už pustí ten film. A tak jsme v Bratislavě viděli TII asi opravdu jako první na světě, dokonce dřív než v LA:teehee:

Sammotný film mi dal zapomenout na všechno předtím :blush-anim-cl: Bylo jasné že Michael nepojede na 100%, to se prostě na zkoušce a hlavně bez publika nedá, ale kdo tohle čekal jeho chyba... Prostě to je především facka všem pochybovačům a dojemné rozloučení. Teda čekala jsem větší nával emocí, ale Kenny to schválně sestříhal hodně hudebně aby si to fanoušci co nejvíc užili. Nemůžu přijít na jméno Sony která na soundtrack naflákala zase ty stokrát vydané verze než aby si aspoň dala tu námahu ctít koncertní aranže, GRRRRR! Jsem se už od traileru zamilovala do Smooth Criminal TII remix a to že není na soundtracku pro mě byla obrovská podpásovka, tak jsem si to aspoň vychutnala ve filmu.

Slyšelas o kampani This Is NOT It? Je to o tom že byl Michael údajně pod nadvládou AEG a vůbec nevěděl co dělá, prostě že byl nesveprávná loutka.

 

Já právě lístek na TII měla a o to víc člověka bolí když vidí jaká senzační show by to byla! Ale kčertu s celou show, hlavně kdyby žil :(

 

 

Co se týče srazu do konce roku, jsem jenom pro :thumb_yello: Ovšem otázkou je co so kdo vlastně pod slovem sraz představujeme :naughty: Ono setkat se někde na "pár minut" je podle mě... nechci říct o ničem, ale prostě to není ono :biggrin2: Vždyť nás spojuje fantastická hudba fantastického člověka, takže by to chtělo pustit koncert na nějakém velkém plátně a užít si to, takový warm-up na tour :naughty:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy